עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בTASKMGR מופיע איזשהו תהליך SVCHOST שמחזיק ת'מעבד על 100% כשאני סוגר אותו הכל מסתדר למעט העובדה שאין קול... הוצאתי את כרטיס הקול הנוסף,עדכנתי דרייברים והכל אבל עדיין אותה בעייה מטורללת -יש למישהו מושג מה קורה כאן?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. יש לי בעייה מאוד מטרידה שאני כבר מנסה לפתור תקופה ארוכה וללא הצלחה מדובר על WIN10, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה ואני מגיע אחרי זמן מסויים מזיז את העכבר (כדי להוציא אותו ממצב שינה) לא תמיד הוא עולה ומוציא מסכים כחולים (כל פעם שגיאה אחרת ולא שגיאה אחת קבועה) ויוצא לריסטארט, לפעמים עולה תקין ולפעמים קורס. אחרי שזה קורה זה כבר נהיה שוב משחק של מזל-הכוונה שלא תמיד המחשב עולה, לפני הטעינה של הווידוס יש מסך של: loading operation system ... לפעמים הוא נתקע על המסך הזה ולפעמים גם מוציא הודעה שורה מתחת של: error loading operation system ואז שוב מתחיל משחק של ריסטרטים עד שזה באמת עולה. ממש כמו רולטה מה לא ניסיתי?!?! פירמטתי כבר כמה פעמים וזה לא עוזר, עשיתי עד…

• 34 תגובות
    • 8.2k צפיות
  3. אז יש לי מחשב נייד של טושיבה המחשב בן 6 שנים חודשיים מערכת הפעלה 10 64 סיביות גירסה הכי עדכנית הכל בעברית ועד היום הכל היה אחלה והיום פתאום בלי חשמל המחשב לא נשאר דלוק שזה אומר אם אני מנתק את החשמל מהשקע אז הוא נכבה ויש לציין שהסוללה נמצאת במקומה ורשום לי ליד השעון טעונה במלאה 100% ובמנהל התקנים תחת הסוללות אין סימן שאלה או משולש כלשהוא ורשום שההתקן פועל כראוי ולפני כן לא היתה לי את הבעייה הזאת ויש לציין שאם אני מוציא את המחשב מהחשמל אז איאפשר להלדיק אותו רק אך ורק אחרי שאני מחבר אותו לחשמל מה לדעתכם הבעייה פה האם זה בעייה בשקע טעינה על הלוח אם בתוך המחשב האם זה המטען בעייתי או הסוללה נדפקה? תודה רבה לכל העוזרים

4. Started by tomer87,

אני מנסה להתקין דיבריים של ATI וכל פעם שאני מתקין ומרסט את המחשב(לא משנה איזה גרסא!!)...נוצרות לי הבעיות הבאות!!!... אם תוכלו למצוא לי איזה פתרון...כי אני חייב לעדכן את הדרייברים...לחדש יותר!!! תומר בכר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  5. Started by tryf,

יש ללוח האם שלי 2 מאווררים: 1 עבור מעבד ושני עבור מאיץ הגרפי (על גבי הלוח). המאוורר של הכרטיס הגרפי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים ולא שמתי לב לזה במשך 4 ימים. תיקנתי את המאוורר והכל עובד. יש לי מודם ADSL שמחובר דרך כרטיס רשת. פתאום בימים האחרונים המחשב התחיל להתקע לי (הכל קופא ואי אפשר אפילו להזיז את העכבר). זה קורה בד"כ אחרי שרואים סרט ארוך (לפחות כך נדמה לי). אני מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כשהדפדפן מנסה להעלות את הגרפיקה של העמוד, המחשב קופא. המחשב עובד בצורה נהדרת ולא קופא עד שאני מתחבר ומפעיל את הדפדפן. ניסיתי לעבור לדפדפן אחר וגם שם זה קורה. (נטסקייפ ואקספלורר) ההתקעות קוראת כשהדפדפן מנסה להציג את התמונה של האתר (את האתר עצמו). כלומר, יש איזו שהיא בעייה עם כרטיס הגרפי או …

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  6. Started by et_gershon,

טוב התחלתי להתעסק עם קטע של חומרה לא מזמן וקיבלתי עוד מחשב מיוחיד להתעסק עם זה עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעביר את הכונן מקום מתחת והבעייה שלי הייתה שבכל מחשב אז יש את המקום מתחת לכונן החיצוני שרואים שכאילו מסתיר את הברזלים אז פירקתי את הפברגים מזה אבל יש שם גם מחסום מברזל והוא מחובר למארז והיא אפשר להוציא אותו מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  7. Started by MrMale,

אוקיי אז היום קבלתי את המחשב החדש, התקנתי בו xp הכל טוב ויפה הכל פועל טוב אחרי התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך המחשב פשוט משתגע כל כמה דקות לפעמים שניות כל המחשב קופא, המסך מתכבה ואז נדלק ויש לי Send Report/Don't Send של ATI עכשיו לפעמים זה גם מתכבה ואז מופיע מסך כחול, אין לי מושג מה לעשות ניסיתי לעדכן דרייברים/להתקין 5 פעם מחדש לא עזר גם ניסיתי להחליף חיבורים, שוב פעם ללא תועלת. אני לא יודע אם זה מתקשר לבעיית הכרטיסים מסדרת 5700/5800 אם מישהו יודע איך לפתור או למה זה קורה בדיוק אשמח לשמוע. תודה

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  8. תשמעו.. באתי לסדר פה את המחשב של דוד שלי ושמתי לב שאין לו דרייבר אבל עדיין אפשר לשנות רזולוציות וביטים 16-32 והיתה תמונה טובה.. ניסיתי להתקין לו דרייבר של nvidia (ישן.. של ווינדוס מילניום) ומה שקרה זה שהוא זיהה אותו, והוא אומר בדרייבר שהוא לא תקין ואי אפשר לשנות רזולוציה או ביטים וכל התמורה חרטה נייסתי שוב להסיר את הדרייבר ולהתקין את זה של מיקרוסופט וזה לא עזר, אמנם הוא אומר שהכל תקין וזה אבל הוא לא מזהה בפירוש את הכרטיס מסך (שם) ואי אפשר עדיין לשנות רזולוציה והתמונה חרטא- אותו דבר עם כמה דרייברים של nvidia שניסיתי... זה tnt2 על ווינדוס מילניום.. בקיצור התמונה מגעילה- אי אפשר לשנות רזולוציה ורמת צבע הן בדרייבר של נוודיה והן בדרייבר אוטומט של מיקרוסופט (ולפני ששיחקתי שם…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ashand,

יש לי לפעמים פריזים במחשב והוא נתקע כל מה שצריך לעשות זה ריסט....הכל מותקן חדש יש דרייברים ויש מה שאתם רוצים! לא יודע מה לעשות....עד שכתבתי את ההודעה הזאת המחשב נתקע פעמיים....רעיונות? למישהו יש תופעה כזאת? קרה לו?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by crazydriver,

ה USB הנייד שלי לא עובד בשום מקום במחשב אבל נגיד התקני USB אחרים כן עובדים כמו מצלמה קוראי כרטיסים SD/MMC וכו' . עכשיו בדקתי וה USB הנייד שלי עובד בשתי מחשבים אחרים ללא שום בעייה ואצלי כשאשר אני מכניס אותו המחשב קופא !!! עשיתי את כל העדכונים מה WINDOWS UPDATE והורדתי את העדכונים הכי חדשים של הלוח אם והמעבד שלי......... מה עוד אני יכול לעשות .....חוץ מללכת לטכנאי ? (יש לי דרך אגב אינטל 2.4,לוח אם של ג'יגה-בייט 8PE667,כ.מסך רדאון 9800 סיראס 256M,ג'גה זכרון פנימי)

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by drorhazan,

אני אומנם טכנאי PC ורשתות מוסמך, אבל גם אני זקוק לעיתים לקצת ייעוץ. הנה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.40GHz socket 478 533mhz 1.5GB RAM (ddr1 400mhz) asus p4pe 533mhz geforce 7600gs agp ddr2 512mb excelstar technology j680 80GB 8mb buffer ide WDC WD1200JB-00DUA3 120GB 16mb buffer ide LG 1900J הוא די ענתיקה, זה נכון, אבל המחשב החדש מג'ון ברייס הרבה יותר טוב ויכול להשתדרג למחשב עם מעבדי quad core למיניהם, אבל זה לא לעכשיו. עכשיו אני מדבר על המחשב הנוכחי שלי. בלוח האם של המחשב הנוכחי שלי יש 3 סלוטים לזכרון ddr1. בראשון היה ddr1 256mb ram 333mhz, בשני היה ddr1 512mb ram 400mhz והשלישי היה ריק. בשלישי הוספתי ddr1 1GB RAM 400mhz, ואז המסך, המקלדת והעכבר לא זוהו. לא…

12. נכנסתי להגדרות של הדרייברים הלכתי ללשונית smartgart פתאום אני רואה שהagp write על off החזרתי את זה לon אחרי הרסטרט זה שוב פעם על off ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים,לשנות לagp x4 ולהחזיר לx8 ועוד מלא דברים ושום דבר לא עוזר!! יש לציין שהבעייה הזאת קרתה לי פעם אבל אחרי כמה פעמים שהחזרתי את הagp write לon בסוף זה נשאר על on לא יודע איך פשוט נשאר....ועוד משהו...הבעייה המעצבנת הזאת התחילה מיד אחרי שהתקנתי את הcatalyste 6.2 עכשיו אני לא מעוניין לחזור ל6.1 או משהו כי אני יודע שזה לא קשור לגרסא בגלל שזה קרה לי גם פעם...יש למישהו מושג למה זה קורה?? עשיתי אפילו בביוס load optimaized defaults וזה לא עזר!

13. Started by harur,
    • 0 תגובות
    • 522 צפיות
  14. טוב.. אני מבין שהכותרת שלי קצת מוזרה, אבל הבעיה שלי היא כזאת: יש לי לוח אם via kt333-8235... אשר איתו קניתי זכרונות ddr 2700 333mhz הכל עבד טוב עד שיום התחילו קריסות.. שיחקתי קצת בסלוטים ובסוף שמתי אותם בראשון ובשלישי [השני נשאר ריק]... עד שעברו כמה חודשים, ולפני כמה ימים קניתי עוד ddr pc 2700 333mhz... כמובן שלא היו לי סלוטים פנויים יותר אז שמתי אותו באמצעי שעשה לי בעיות. בהתחלה זה לא זיהה שיש לי 768 ראם... אז שיחקתי בסלוטים עד שהגעתי לזה... בסדר, עבד כמה שעות הלכתי לישון אני קם והמחשב תקוע... התחלתי לשחק בסלוטים ונכנסתי למשחק [ניד פור ספיד אנדרגראונד]... הכל היה טוב עד שפתאום.... נתקע.. [או שעשה ריסט] חשבתי.. אולי זה רק במשחק הזה ? הורדתי 3D MARK 2003 ונתקע בטסט הראשון.…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by HwareNewb,

שלום, לפני זמן לא רב פתחתי דיון דומה, אבל שום דבר לא השתפר מאז אז אני אתחיל מהתחלה: המפרט שלי: MSI X850XT P4 640 3.2GHZ prescott MSI 925XE Neo Platinum 2*DDRII 533MHZ CEON ENERMAX 420W אז ככה, הכל פעל טוב ויפה עד שיום אחד התחילו להיות דרופים איומים ב-FPS. בהתחלה הייתי עם ספק גנרי ואז אחרי שהחלפתי אותו הכל פעל טוב שוב. שבוע אחרי זה פתאום שוב יש לי דרופים . החלטתי(לפי המלצת חברי הפורום) להתקין סיילנסר לכ. מסך (שהגיע ל-83 מעלות) והוא אמנם קירר אותו ל-54 מעלות אבל עדיין יש לי את הבעייה(הדרופים נהיו יותר נסבלים אחרי החלפת הספק והתקנת הסייחנסר). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? כל הדרייברים שלי מעודכנים והטמפ' של המעבד מגיעה ל-62 מעלות, שזה אמנם די חם, אבל לא מספיק ח…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by greenvector,

הבעייה היא כזו, מחשב חדש לחלוטין עם הרד דיסק חדש 500G, אני מנסה להתקין ווינדוס אבל הוא מזהה רק 130G ולא נותן לי ליצור מחיצות עם שאר המקום הפנוי. אין לי מושג ממה זה נובע ומה לעשות. באמת אשמח לעזרה בדחיפות. תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. היי קניתי סוף סוף sempron 2400. עכשיו מה הקטע...כשאני על המהירות ברירת מחדל שלו, 2400+, הוא לא נותן לי להתקין את הווינדוס ומראה לי מסך כחול עם שגיאה (XP). אחרי שהורדתי את הבאס מ166 ל133 הוא נתן לי להתקין והכל הלך סבבה...והווינדוס עלה...וכשהחזרתי לבאס 166 הווינדוס עלה וישר אחר כך קרס!! יש לי: 512MB DDR 400MHZ ADATA (בדוק) 256MB DDR 333MHZ (בדוק) AMD Sempron 2400+ (חדש) ABIT NF7-S2 (חדש) Antec 400W (כל המתחים יציבים סלע) 80GB Maxtor SATA 7200 הטמפרטורות נורמליות לחלוטין. מה לעזאזל הבעייה כאן???????? עכשיו אני עובד על באס 133 מגה הרץ (1500+).

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by rrroonnii,

מישהו יכול להביא לי תוכנה שבודקת כל דבר במחשב כי במשחקים לפעמיים נכבה המסך אני רוצה לדעת אם זה מעבד או כרטיס מסך? מחשב חדש [אני יעלה לכאן את הבדיקות שעשיתי ותגידו לי ] וגם אם אפשר לבדוק כמה מתח נותן הספק לכל פריט במחשב . תודההה ויש לי גם כמה תמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by אדר39,

הורדתי nod32 מינענע כשהתקנתי אותו הוא הציע לי או "ליקנות" אותו עכשיו או אחר כך וביקשו שאני ישים סיסמה הורדתי מהאימיול סיסמא לא טובה ומאז כול פעם שאני מנסה לימחוק אותו הוא מבקש סיסמא מה לעשות?

20. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

יש לי שתי חיבורי USB קידמיים במחשב שלא עובדים, במנהל התקנים הם מזוהים, אבל עם אני יחבר משהו כאילו לא קרה כלום, איך אפשר לסדר את זה? (אולי בביוס? ועם כן אז איך?) תודה מראש, GONZILA.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shronxx,

יש ברשותי 4 סטיקים של OCZ REAPER 800MHZ 1GB ומערכת הפעלה ויסטה 64 ביט כאשר אני מתקין את כל ארבעת הסטיקים הכל נחמד ויפה אך המחשב כעבור זמן מה או כאשר הוא במאמץ הוא קורס (המחשב נתקע מסכים כחולים וכו') בדקתי כל סטיק זיכרון עם תוכנות בדיקה כגון Memtest וכולם תקינים כאשר אני מחבר רק שני סטיקים כלומר 2GB המחשב עובד מצויין בלי נפילות. לפי היצרן לא אמורה להיות בעיית תאימות של הזיכרון עם הלוח שכן יש לי Striker Extrem. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?? :s05:

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by Ewingum,

לחבר שלי (אריאל, חבר גם בצוות טכנו) יש בעיה מסויימת עם הלוח אם (A7V133-C): כאשר מדליקים אותו עם איזשהיא קונפיגורציה (חוץ מאחת שתתואר בהמשך) אז המחשב משמיע ביפ ארוך ונסגר (לא מופיע כלום על המסך). חוץ מקונפיגורציה אחת בה הוצאנו את הזכרון מהSLOT שלו ואז המחשב פשוט נדלק ונתן צליל נורמלי שאומר "אין זיכרון". ניסינו הכל, ממעבדים שונים, דרך זכרונות שונים, הוצאת סוללה, וכו' וכו'... למישהו יש רעיון/הערה/הארה/תרומות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by show_biz,

לאחר שקיבלתי את הלוח והתקנתי את המעבד (2.8 ) הזכרון,וכרטיס המסך (9500 P) הלוח מצפצף ועל המסך בלוח מופיע AF שאין לי מושג מה זה . אין לי שום תצוגה (גם לא של הביוס), עשיתי RESET ל CMOS ועדיין זה לא עזר. מישהו יכול לכוון אותי? תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  24. אהלן כשאני מעלה את הווינדוס אני מקבל בהתחלה ממש קפיצות תמונה, או מריחת צבעים כזאת שלא מובנת, או כמו קלטת וידאו ישנה שקופצת... יש לציין כשאני משחק משחקים כבדים כגון באטל פילד 2 הוא עובד לי פצצה אין לי מושג מה זה אבל זה לא עובר יש פתרון לזה ? תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by graetz,

יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו... סליחה על הפרסום השני אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים

• 8 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.