עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב הנייד כל הזמן נכבה בלי קשר לכלום זה יכול להיות הסוללה שלו??? המחשב כל הזמן מחובר לחשמל זה קשור לסוללה כי הוא תמיד בחשמל יש לי שאלה גם אם המחשב מחובר כל הזמן לחשמל אז זה עובר דרך הסוללה כאילו מטעין כל הזמן את הסוללה? ואיך אני יודע שהסוללה לא טובה?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by ido-nava,

יש לי כונן קשיח מדגם WD 200GB SATAII JS בקיצור המחשב שלי קורא אותו כ PLUG AND PLAY ואין לי מושג למה ... יש לציין שמאז שקיבלתי את המחשב (דצמבר05) זה ככה והתקנתי כמה פעמים את המערכת הפעלה. זהו הדיסק קשיח היחידי שיש לי במחשב ועליו מותקנת גם המערכת הפעלה. תמונה מצורפת האם זה ככה צריך להיות ? או שהוא צריך להיות מזוהה ככונן קשיח רגיל ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  3. שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי . מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב אבל אותה בעיה חזרה, אבל הפעם FLASHGET פעל EMULE פעל וKAZAA לא פעל בנוסף גיליתי שכל שאר התו…

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by Voodude,

ברשותי צורב מתוצרת RICOH מדגם MP7320A, במהירויות 32X10X40. לאחרונה הוא לא צורב שום קובץ, וגם לא קורא, למרות שכאשר מכניסים דיסק הנורית דולקת. אני משתמש בתוכנת צריבה נרו. גם דיסק ניקוי שהוכנס לא נקרא. מה עושים? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by קובידון,

שלום רב לכל חברי הפורום, המחשב לפני מספר חודשים הפסיק להדלק לי בעזרת הכפתור הראשי על הכונן מאז אני מנתק את הכבל הראשי מאחורי המחשב מחכה מס' שניות מחזיר אותו לתקע והמחשב נדלק מהכפתור הראשי על הכונן אינני יודע מה הבעיה אמרו לי לנסות בהגדרות המחשב עם המתח אולם זה לא עזר מה לדעתכם הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? מצפה לתשובה, בתודה קובי

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  6. טוב אז זה כמה דברים שאלה ראשונה: תראו על הארדיסק יש לי שני ג'אמפרים ג'אמפר אחד צד הכי שמאלי וג'אמפר שני צד הכי ימני יכול להיות דבר כזה????????. ולמה זה שני ג'אמפרים מזה כל ג'אמפר??.... שאלה שניה: איך אני אמור לדעת איזה כבל זה סקונדרי ופרימרי לפי איך שהם מתחברים ללוח או שרשום על הכבל עצמו?????? תודה לכל מי שעוזר ליי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Lioriiii,

שלום חברים, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי G-FORCE 5600 FX כשאני מדליק את המחשב המסך לא נידלק והוצאתי את הכרטיס והכנסתי אותו מחדש ועדין לא קורה שום דבר על המסך. חיברתי כרטיס מסך אחר והכל עובד, האם כרטיס מסך נשרף? תודרה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום יש לי WINXP SP2 מבלי סיבה מיוחדת אני לא רואה את הכונני CD שלי, הם מופיעים בביוס (כלומר המחשב מזהה אותם) אבל בווידוס הם לא מופיעים נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שהוודוס לא מזהה את הדרייברים ופתאום גם את יציאות COM1/2 שלי ניסיתי להוריד אותם ולהפעיל מחדש את המחשב וזה לא עזר מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by alonezer,

היום התקנתי XP על המחשב שלי ופתאום הופיע מסך כחול ואז הרחתי פלסטיק שרוף ואני מסתכל במחשב ואני רואה שקבל מולקס עם 3 יציאות נשרף לגמרי וכל החוטים שלו נהרסו. החלפתי ספק כוח וחיברתי אותו. עכשיו כשאני מנסה להדליק המאווררים מסתובבים לכמה שניות ומתכבים וככה בלופ אינסופי. הוצאתי את הזיכרונות ואת ההארדדיסק והכל אז כנראה הבעיה בלוח אם לא? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  10. שלום לכולם, בימים האחרונים התחילה תופעה מוזרה קצת במחשב שלי. אני לא בטוח שזאת תקלת חומרה, אבל בגלל החשד פרסמתי את ההודעה פה. בזמן האזנה ממושכת למוזיקה דרך Winamp קורה מידי פעם שהמוזיקה פתאום מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת להתנגן מאותו מקום. אותו דבר קרה לי בזמן צפייה בסרט עם Windows Media Player - הסרט נתקע לכמה שניות (גם הסאונד וגם הוידאו נתקעו) ואז חזר להתנגן. חשוב לציין שבשני המקרים המחשב המשיך להגיב, כלומר לא כל המחשב נתקע אלא רק הסרט/מוזיקה. בנוסף, גם הנגן עצמו (גם וינאמפ וגם WMP) המשיך להגיב - יכולתי למשל לצאת ממסך מלא או להחליף שיר, אך הסרט/מוזיקה עדיין לא התנגנו במשך כמה שניות. מה זה יכול להיות? מפרט המחשב: מעבד - intel core 2 duo E6400 כ.מ. - Radeon HD4850 לו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Or Banay,

קניתי את המחשב לפני חודש כולל עכבר מסך ומקלדת חדשים הכל היה תקין עד אתמול אבל מאתמול בערב התחילו כמו "פריזים" בעכבר ובמקלדת הכוונה היאשאם אני משחק GTA אז האוטו פתאום לבד נוסע ימינה או ישר ולא משנה מה אני עושה זה לא משתחרר 2-3 שניות ,לגבי העכבר אם אני משחק משחק רשת כמוCS GO ומזיז את העכבר ימינה ושמאלה [במכוון] הרבה פעמים אז זה פתאום נתקע ויש הרגשה של פריזים.יש לציין שב CS GO הפינג על 60 והFPS על 250 ,וב GTA הFPS על 60 אז הבעיה לא במחשב חלש או משהו כזה ,בנוסף ניסיתי להחליף עכבר ומקלדת ולא השתנה שום דבראבל משהו אחר מוזר ששמתי לב אליו הוא בתוכנה של Msi Gaming App ו Msi Commander רואים נתונים של מהירות מעבד וכ.מסך והמהירות של הכ.מסך יציבה למרות שהמהירות של המעבד קופצת כל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. כשאני מכניס דיסק ריק דיוידי הוא לא מעלה לי את הדיסק שעות על גבי שעות הוא עושה רעש כזה כאילו הוא מנסה לקרוא אותו וכלום וכשאני מנסה לפתוח את המגש הוא נכבה ואז צריך להפעיל אותו על ידי הכנסת קיסם לחור הקטן שם וזה רק עם דיסיקים של דיוידי עם דיסקים רגילים הוא בסדר גמור וזה לא בעיה בצורב נראה לי כי החלפית אותו כמה פעמים עד שהתייאשתי מה עושיםםםםם בא לי לשבור את המשחב כבררר

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  13. שלום, אז ככה.. קניתי את המחשב שלי לפני 4 שנים בערך ומאז החלפתי כרטיס מסך ושדרגתי RAM (ל4) , אף פעם לא החלפתי מעבד או לוח אם. אז לפני חודש בערך נשרף לי הכטיס מסך (GTX 260) בדיוק עשרה ימים לפני תוקפו של האחריות ב IVORY. IVORY היו נחמדים ונתנו לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב ממה שהיה לי ( GTX 560 TI). עכשיו, מאז שקיבלתי את הכרטיס יש לי בעיות. שאני משחק COD4 (תחרותי בלבד,כן זה משחק ישן שלא אמור להוות בעיות) לפעמיים הכל בסדר ויש לי 250 FPS יציב. אבל לפעמיים באופן ראנדומלי באמצע משחק הכרטיס או המעבד ''מפסיקים'' לתת עבודה .. הכוונה שפתאום יש לי 50FPS ממש לא יציב אפ נפילות ל 20FPS שממש זה לא אמור לקרות בשום משחק במיוחד במשחק כמו COD שהוא משחק בן 5 שנים בערך. עכשיו,זה לא קשור לרזולוציה…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קודם כל מדובר במערכת סוקט 478. עד אתמול המעבד שהיה הוא 1.7Ghz, כרגע המעבד שמחובר הוא 3.0Ghz. והעניין הוא כזה שברגע שהדלקתי את המחשב הוא אמר שיכול להיות והרטיו של המעבד ירד אז להיכנס להגדרות ולשנות. נכנסתי לביוס לכל חור אפשרי ואין שום דבר שקשור למכפלה אלא רק לFSB. והמקסימום FSB שיכלתי להעלות הוא ל132 וגם המחשב לא עלה, אלא רק על 115X15. לגביי הלוח עשיתי עידכון ביוס, ושום דבר לא עזר. המעבד מזוהה בCPU-Z בתור 3.0Ghz אבל יוצא שבפועל זה רק 1500Mhz. הביוס הוא של AWARD. מדובר על לוח שאכן תומך במעבדים של עד 3.06Ghz גם בווינדוס הוא רושם שזה מעבד 3.0 אך רק 1.5Ghz. אז אולי אני צריך להגדיר משהו לא בסדר או משהו כזה? מה אתם חושבים הבעיה? הנה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spe…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by hararim,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב נייח שלא נדלק. התופעה התחילה לפני שבוע ואתמול הוא כן נדלק. והיום שוב לא נדלק. חשבתי שאולי מדובר בספק אבל העובדה שהוא נדלק אתמול עירערה לי קצת את הביטחון. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. ככה... המחשב עשה לי ריסטרטים כמה פעמים.. אז ביטלתי את הריסטרים כדי שיראה מסך כחול ויגיד מה התקלה הוא כתב לי שיש בעיה ב קובץ הבא: ati2cqag.dll מה יכולה להיות הבעיה ואיך לתקן אותה?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by Edik_V,

כרגע המסך שלי מחובר לGEFORCE 4 MX ואני רוצה לקנות מחשב חדש וכרטיס מסך של GEFORCE 7300GT האם המסך שלי LG FLATRON 775FT יתאים או שאני צריך לקנות מסך חדש או שאולי יש מתאמים PLZZ HELPPP

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by dolevzora,

כל פעם שאני משחק במשחקים אז לפעמים המסך נהיה שחור לכמה שניות אחרי שזה חוזר זה רושם בצד מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה ולמטה רשום amd driver חזר בהצלחה משהו כזה ומתי שמנהל התצוגה קורס המסך נהיה בצבעים מטושטש וכל זה. אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה ! ראיתי שיש את הבעיה הזאת להרבה אנשים יחסית יש לי win7 32 bit ATI HD RADEON 5700 SERIES תודה !

19. Started by dR-TraNce,

אוקי אז ככה יש לי בעיה מאוד מעצבנת מזה חודש וחצי. יש לי צורב כמו שרשום בטופיק Yamaha x20x10x40 - IDE ויש לי בעיה מאוד מעצבנת אני צורב עם התוכנה Nero והורדתי כל מיני גרסאות שונות ועדין נמשכת הבעיה. הבעיה היא שזה רושם שזה צורב x20 וברגע שאני צורב אני לא יכול לעשות כלום במחשב הצורב שואב את כל משאבי המערכת ואז האינטרנט מתנתקת בגללי שאין מאשבי מערכת והגרוע מכל זה שהוא צורב מדיה של 700MB ב24-25 דקות ובמהלך דקות אלו אי אפשר לגעת במחשב אפילו לא טיפה כי זה נתקע. מה עושים ? ??? :'( :-X

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  20. בעייה קצת מוזרה: אני עושה RESTART ל XP SP2, (לא יודע אם זה קשור, אבל XP גם נתקע איזה דקה על SAVING YOUR SETTINGS) שהמחשב מתחיל לעלות מחדש אחרי ה RESTART, אין זיהוי של הכוננים הקשיחים והוא כותב משהו כמו INSERT DISK AND PRESS ANY KEY אבל, אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו, הכל בסדר ו XP עולה. הסתכלתי על ה SMART של הדיסקים, והכל נראה תקין. יש לי 2 כונני IDE (כולל ה BOOT), כונן SATA ו-2 DVD בחיבור IDE רעיונות? תודה

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום לכולם, מדובר במחשב Dell Latitude E5420 I5 sandy bridge 7200RPM HDD הגיע במקור עם 4 GB RAM אני הוספתי לו מאיביי עוד 4 GB , במהירות גבוהה יותר (אולי זו הבעיה?!- למרות שלאחר שהוספתי עדיין עבד כמו שצריך תקופה של כמה חודשים) . המחשב כל הזמן נתקע, לוקח לו המווווןןן זמן לעלות (חצי שעה) , הסוללה כבר מתה מזמן. בנוסף יש איטיות בלתי נסבלת, תקיעות חוזרות ונשנות ועוד. אני חושד כבר הרבה זמן שמדובר בדיסק הקשיח שגוסס לו. בTask Manager - הDISK כל הזמן על 80-100 % (אין שום תוכנת הורדה או משהו שצריך לכתוב\לקרוא ברקע). לפני שאני קונה SSD (המחשב הוא בעל חיבור SATAII בלבד) , אשמח לחו"ד שלכם על מקור הבעיה. על הדרך, אם באמת תסכימו איתי …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by 180396,

Hi, anyone who can instrcuct me how to do that step by step ? Tks in advance, GILI

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by erez_levy,

שלום, אני וחבר שלי ניסינו להתקין במחשב החדש שלי ווינדוס אקס פי. חשוב לציין כי המחשב חדש ועוד לא הותקנה בו מערכת הפעלה. במהלך ההתקנה נתקלנו בהודעה שאומרת כי יש קובץ פגום או חסר בדיסק, וצריך לעשות ריסט ואם נתקלים בהודעה הזאת שוב, אז צריך לבדוק את החומרה במחשב. לאחר מכן, ניסינו להתחיל את ההתקנה שוב, אך לא הצלחנו לעשות BOOT וקיבלנו את ההודעה : NTDLR is missing ניסינו גם עם דיסק אחר של ווינדוס אקס פי וקיבלנו את אותה הודעה והגענו לאותו מצב. אני לא חושב שזאת בעיה בדיסקים כי ניסינו להחליף לעוד דיסק אחר וזה גם לא עזר. לאחר מכן ניסיתי לבדי להתקין שוב את הווינדוס, הכל הלך טוב ויפה עד שזה הגיע לקטע שהווינדוס צריך לעלות, ואז קפצה לי ההודעה הבאה: מישהו יודע מה הבעיה? תודה …

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  24. היי גיסי קנה מחשב חדש, כרטיס מסך 660GTX טלויזיה HD READY LED 32 של חברה TCL מחוברים עם HDMI לHDMI לאחר התקנה של המחשב הכל היה טוב ויפה, אבל לאחר התקנת דרייבר של NV הכל התחיל להשתבש. המסך נראה מטושטש ומגורען, כתב לא ברור ברזולוציה טבעית, בעיה שבד"כ הייתה לי מוכרת עם מסכים אחרים ושהפתרון היה לשנות ריצוד מסך והכל חוזר להיות נורמלי. אך הפעם לא, בין אם אני שם על ריצוד 58, 59, או 60 זה ממשיך להציג איכות גרועה. מישהו יודע מה ניתן לעשות? אם יש איזה תיקון לבעיה הזאת? תודה!

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by cyberX,

אני לא ידעתי אם זה הפורום המתאים אבל בכל מקרה התקנתי לאח שלי משחק שאמור לעבוד לו (זאת הרחבה למשחק אחר שעובד לו מצוין) ואחרי בערך 5 דקות שהוא משחק המחשב פתאום עושה לו ריסט, כאילו מישהו בא ולחץ על הכפתור של הריסט

• 2 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.