תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום רב הבעייה אצלי במחשב היא טיפה מוזרה ומלווה אותי כבר במחשב שני במחשב הראשון כרטיס קול אונבורד על לוח ASROCK ווינדאוס ווסמוסיס XP (ווסמוסיס זו התקנה מהירה שבאה עם תוכנות) באמצע שמיעת מוזיקה (לפעמים אחרי שעה ולפעמים דקה) קיבלתי הודעה כמו בתמונה המצורפת(ההודעה הספציפית המוצגת היא מהמחשב החדש ולכן קשה לי להיות בטוח שהיא הייתה זהה אך נראה לי שכן) לאחר מכן אני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול שוב הסיפור המוזר נמשך כאשר קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול XIFI (התמונה המצורפת היא מהמחשב הזה) לוח אם של ASUS P5B הווינדאוס אותו אחד אך אותו הדיסק שימש במספר מחשבים ובהם לא התעוררה שום בעיה למישהו יש רעיון? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
חברים שלום עשיתי נזק ואני צריך סיוע איך אני מתקן המחשב הראה כל מיני סימנים שרציתי לגבות כל החומר על דיסק חיצוני מסוג MY BOOK קראתי על המלצה על תוכנה להורדה וגיבוי בשם Sync toy התחלתי להריץ וחשבתי שעשיתי טוב היום אני נכנס לתקיות שלי ובדוא"ל ולא ניתן להכנס או שהתיקיה ריקה האם אפשר לשחזר הכל מחדש את כל תוכן המחשב לעשות פעולת "רוורס " אשמח לסיוע דחוף כל החומרים שלי ,אין לי גישה אליהם בברכה ערוך הודעה הגב עם ציטוט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב 2GB של RAM בשני סטיקים של 1. DDR2 ו800MHZ ובתקופה האחרונה המחשב ניהיה איטי והחלטתי להוסיף לו 2 נוספים .. בקיצור קניתי שנים נוספים (חברה אחרת GEIL ) וברגע שחיברתי אותם המחשב מריץ מסך כחול כזה שיש שגיאות וכו.. שכול ה4 סטיקים מחוברים .. (הנתונים של החדשים זהים לישנים DDR2 800MHZ) חשבתי אולי הבעייה בחדשים אבל שאני מחבר אותם בנפרד הם עובדים בלי בעיות.. ניסיתי לחבר על הסלוטים האחרים עובד גם כולם תקינים.. ולשאלה מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אתמול קניתי לוח ma790x-ud4p של ג'יגהבייט ומעבד 720BE היום שהתקנתי וגם איפסתי ביוס חיברתי לחשמל ושום דבר לא קורה אני מקבל רק את המנורה הכחולה שנדלקת ליד כפתור ההדלקה בCM ELITE 334 וזהו שום מאוורר לא פועל ולא כלום יכול להיות שצריך לעדכן ביוס? עריכה: לא משנה הבעייה נפתרה מרוב טיפשוטי לא חיברתי את הפאנל של המארז נכון
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלוםן,הייתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה לי מסך כחול של ווינדוס שכאילו בודק את ההרדיסקים, וכנראה שמשהו לא בסדר והוא אף פעם לא מסיים (יש 3, הוא מסיים את הראשון ונתקע בשני וכותב שאפס הושלמו ואז אי אפשר להיכנס לווינדוס, עכשיו שזה עולה יש לי אפשרות לא לעשות את הבדיקה הזאת וזה נכנס לווינדוס רגיל, אבל מאז הוא אף פעם לא שומר לי קוקיז בדפדפן משום מה. מה אפשר לעשות?? (אם צריך אני ייעלה תמונות).
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לאחר שעשיתי עדכון לווינדוס 10,זו ההודעה שאני מקבל ברגע שאני לוחץ עכבר ימני על המחשב שלי>ניהול. מישהו מכיר תופעה כזו ומה ניתן לעשות? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, במחשב השני שלי בבית יש בעייה בספק כוח לפעמים הוא נכבה מעצמו או קופץ כאשר אני מדליק אותו , ויש איתו עוד כמה תקלות. עכשיו אין לי מושג איזה ספק לקנות לו, זה מחשב p3 733Mhz ועל הספק יש מדבקה שכתוב עליה : AC 230V לא יודע מה זה אומר בכלל עכשיו הבעייה שלי פה שאין לי מושג איזה ספק לקנות , עזבו אותכם חברות אלה אני מתכוון מה הכוח שאני צריך לקנות לדוגמא בחנות פנדה הם מוצגים לפי Wat Power Supply 300W Power Supply 350W Power Supply 380W Power Supply 400W Power Supply 430W Power Supply 480W Power Supply 550W Power Supply 450W במה אני צריך בחור ולמה ??????? תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח +הרבה מאווררים אחד מהם לפעמים עושה רעש לא מצליק לזהות מי מהם אני חושב שזה כרטיס מסך אבל הוא הפוך ואין גישה נוחה הרעש גם לא תמיד אלה רק בזמן מסויים מה עושים
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הי , לפני שבוע קניתי מIVORY מחשב נייד : 14 HP 14-AC109NJ T1D82EA https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17223 עכשיו הפעלתי אותו אחרי הטענה והכל מצוין התקנתי אופיס ועוד איזה 2 תוכנות . לאחר מכן עשיתי כיבוי ואז שניסיתי להדליק אותו דרך הכפתור פשוט לא נדלק , חשבתי הוא במצב שינה או משהו ניסיתי כמה פעם ועזבתי אותו ואז ניסיתי שוב ונדלק , פחדתי ! היום זה קורה שוב מנסה ללחוץ בכפתור ושוב לא עובד ולא נדלק . מה עושים ? הדגם הזה ידוע בבעיות כלשהן ? או לדעתכם זה בעיה בכפתור ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב המחשב אומר לי ללחוץ F1 כדי להפעיל את הWindows הוא Delete כדי לעבור לBIOS זה מאוד מעצבן כול פעם ללחוץ F1 שאני מפעיל את המחשב ניסיתי להפס את הBIOS וזה לא עזר עם מישהו יודע מה לעשות כי אני מישתגע מיזה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי בעייה במחשב, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 40 gb ארד דיסק, ומערכת הפעלה xp. המחשב אראה לי מסך כחול לא מזמן. אז אמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין win xp חדש. התקנתי הכל טוב ויפה והמחשב עבד לי חודש וחצי בלי מסכים כחולים, אחרי חודש וחצי פתאום עוד פעם מסך כחול. העלתי pqmagic ומחקתי את כל המחיצות בארד דיסק ויצרתי מחדש והתקנתי win xp עוד פעם. ואז המחשב פעל יפה חודשיים וחצי , ואחרי זה עוד פעם מסך כחול. מה זה יכול להיות? מה הסיבה ? אולי הארד דיסק לא טוב וצריך להחליפו ? תודה לכם !!!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הבעייה הזאת הייתה לי גם בשני המחשבים הקודמים... אני לא מבין מה זה יכול להיות - איפה שעולה המחשב שכתוב תמעבד, זיכרון וכו' יש לי שם שורה שכתוב בה : "primary IDE channel no 80 conductor cable installed" אין לי מושג מה זה.... אם מישהו יוכל לעזור בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים רמקולים עם מגבר של קריאייטב ב - 300 שקלים , חיברתי אותם והיה סאונד מהמם.... , משום-מה אחרי יומיים הסאונד נעשה מקוטע , טכנאי המחשבים שלי אמר שאולי צריך להתאים לרמקולים הרציניים האלה כרטיס-קול מתאים.... , אז קניתי מימנו כרטיס קול של CREATIVE - VALUE - PCI - 7.1 וניסיתי להתקינו עם התקליטור שלו , אבל ההתקנה נפלה לי באמצע, ביגלל איזה ERROR ומיד המחשב עשה ריסטארט... , סיפרתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה חייב להיות בעייה במערכת-ההפעלה... , אז היתקנתי מחדש את התקליטור של ווינדווז-7-אץ'-פי-64 שלי , אחר-כך היתקנתי מחדש את התקליטור של כרטיס-הקול ואכן , ההתקנה היסתיימה בהצלחה גדולה עם הודעה גדולה של -- INSTALLATION SUCESFULL -- ונורא שמחתי כי הייתי בטוח שהבעייה ניפתרה..…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר... המסך בן כמה חודשים,בזמן האחרון (פעם שנייה) כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך מהבהבת בלי סוף (בצבע רגיל...ירוק לא צהוב) ורק אחרי כמה דקות (בפעם הראשונה זה היה כמה דקות)ועכשיו בפעם השנייה רק אחרי כרבע שעה! הוא החליט לפעול אחרי רבע שעה של הבהוב...גם כשאר המחשב מכובה מהספק ורק המסך דולק הוא לא דולק כמו שהוא צריך לדלוק כאשר המחשב מכובה ורק המסך דולק (נורה צהובה דלוקה ברצף) אלה הוא מהבהב פעמיים בירוק ואז פעם אחת בצהוב וחוזר חלילה למה זה קורה?!?! המסך הזה חדש יחסית! האם זה יכול להיות בגלל שיש הרבה אבק שמצטבר עליו? ואם כן איך אפשר לטפל בבעיה? הרי אני לא יכול לכסות את המסך כל פעם....אני מקווה שזה לא משהו בספק כח שלו או משהו אין לי עצבים להתחיל להחליף את המ…
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? נ.ב רשמתי את השאלה הזאתי בקטגורייה ציון היקפי אף אחד לא יודע לענות לי , מקווה שאתם תעזרו לי. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המסך הזה כבר כמעט שנה ,אני מרוצה ממנו מאוד מאוד חוץ מדבר אחד שבמשחקים מסויימים הוא נותן לי רזולוציה מקסימלית של 1024x768 . הבעייה היא לדעתי כי הוא לא מותקן כי כשניסתי את המחשב עם מסך אחר זה נתן לי . חיפשתי בכל העולם דרייברים למסך חחח אז למי שיש מושג איך אפשר לסדר את זה או מאיפה אפשר להוריד דרייברים אני אשמח מאוד . תודה מראש הנה קישור למסך עצמו עם הדגם והכל http://www.midicom.co.il/prodDetails.asp?productid=1701&catid=54
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אוקי לפני שבוע פתחתי את הדיון ולא עזרו לי אבל עכשיו אני כבר לא יכול יותר! כל פעם שאני משחק משחק לא משנה מה! בכל משחק זה קורה... כל 2 דקות זה יוצא לי לשולחן עבודה ואז אני פשוט חוזר למשחק! וזה משגע אותי כי זה לפעמים קורה שאני בדיוק עומד מול מישהו או נגיד אני עושה Bunny jump בדיוק שאני עומד לקפוץ! ואין אני לא יכול לסבול את זה! אני לא יודע אם זה קשור אבל אלה הטמפרטורות שיש לי. Temperatures Motherboard&a mp;n bsp;44 °C (111 °F) CPU 58 °C (136 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD800BB-00DKA0 40 °C (104 °F) Cooling Fans CPU 4219 RPM בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול יותר! ד'א זה המפרט שלי AMD ATHLON 2800 לוח אם לא זוכר דגם אבל של GIGABYTE Rade0n 9800 PRO 256BIT 128MB…
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר על בעייה מאוד מוזרה שקוראת לי הרבה פעמים במחשב חדש שבניתי. המחשב הוא סלרון 950 ולוח אם של ג'יגהבייט עם כ. קול,מסך ורשת מובנים. הבעייה היא, שכל פעם שאני פותח את המחשב, לא רואים כלום על המסך, אין את הצפצוף שיש וכלום, כשאני עושה ריסט, המחשב פועל מצויין... מה הבעייה??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, אין לי מושג למה היא קשורה... בזמן האחרון המחשב נתקע הרבה פעמים, המסך פשוט "'קופא" והעכבר והמקלדת לא מגיבים לכלום... בנוסף המחשב עושה Reset לבד אם מישהו יוכל לתת לי כיוון כדי לגלות מאיפה הבעיה זה ממש יעזור תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד Q8200, זכרון OCZ GOLD DDR3 1333MHZ - 4GB, לוח אם MSI NEO P45. הבעייה שלי היא שמהרגע הראשון שהרצתי בו ויסטה 64 ביט, פעם בזמן הוא עושה הפעלה מחדש לבד, שמתי לב שזה קורה לאחר יום וחצי עבודה בערך או שימוש עמוס, אך היום זה קרה אחרי שעת עבודה. מאז שזה קרה החלפתי גם למערכת הפעלה 7 גם בגרסת 64 ביט. במעבדה שהייתי, הגדירו את הזכרון לתזמונים הדרושים, ולמתח הדרוש, והזכרונות עוברים בדיקה מקיפה של MEM TEST. עדיין הבעיה נמשכת. עוד דבר ששמתי לב כשתפסתי על חם את מצב ההפעלה מחדש, הוא מסך כחול בו מוצגות כתובות זכרון, וההודעה DUMP IN 15 SECONDS. מה יכולה לדעתכם להיות הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
הי. יש לי בעייה מוזרה - צריך את עזרתכם. המחשב עובד בחצי מהירות - חלונות נפתחים לאט (ממש רואים את החלון נפתח לאט), דפי אינטרנט, פלאש - הכל... אפילו MP3 מתנגן בחצי מהירות. כל המדדים נראים נורמליים לחלוטין, CPU נמוך (Q6600) אין בעיית זיכרון (4Gb), השעון מראה את השעה הנכונה, המחשב בכלל לא מתאמץ... התקנתי windows מחדש על הארד דיסק אחר ע"מ לשלול בעייה של תוכנה או דיסקים אבל זה עדיין קורה, גם על התקנה טרייה. הורדתי ועדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (8800GT) וגם לא עוזר. אובד עצות... יש למישהו רעיון???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייח, הוא בן כמה שנים אבל במצב סביר. היום ניסיתי להדליק אותו וקורה משו מוזר, נדלקת הנורה האדומה לחצי שנייה ואז הנורה הירוקה מתחילה להבהב. המחשב לא נדלק בכלל. ניסיתי לנתק מהחשמל ולנסות שוב וזה שוב קרה.. פתחתי את המחשב, בדקתי חיבורים, נראה לי שהכל בסדר, אבל שמתי לב שכשאני מנתק אותו מהחשמל ומחבר שוב אז בפעם הראשונה שאני מנסה להדליק, המאורר של המעבד מתחיל להסתובב לשנייה בערך ואז נכבה, ואז הנורה הירוקה מתחילה להבהב. ניסיתי קצת לשחק עם החיבורים וזה... הייתה פעם אחת שהיה נראה שהמחשב נדלק אבל לא ראו כלום במסך ואז כשניסיתי לכבות ולהדליק מחדש שוב התחילה אותה בעייה.. למישו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?! תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום התחילה אצלי בעיה מאוד מוזרה. בכל פעם שאני צופה בסרט/רואה סירטון ביוטיוב/משחק בכל משחק (כל פעולה שהיא אינה משרדית), כל כ40-60 שניות הקול ניהיה מעוות ומתחיל להיות איטי למספר שניות קצר. אני מקווה שהסברתי את הבעיה כמו שצריך כי זה מאוד מוזר ופעם ראשונה אני רואה דבר כזה. לדעתי זה לא קשור לסאונד אלא משהו אחר. אם יש למישהו עוד שאלה/הארה/דרך לפתור את זה,אני אשמח לדעת, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
עד עכשיו ב HD היה מחולק ל -3 כוננים C D E אבל היום פתאום באופן תמוה , לאחר RESTART יש לי 4 כוננים C D E F ה CD שהיה F הפך ל G ו E פשוט לא נגיש(במאפיינים הכל 0 BYTES),ןללא LABEL הכונן שהיה E, יותר נכון מה שהיה בו עבר להיות F. שום נתון לא אבד(נראה לי...) . SCANDISK פשוט נתקע למה?????
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-