תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב במפרט הבא: Intel 865PERL P4 1.6 (אני מניח שנורת'ווד A, אני יכול לרשום את הפרטים אם צריך אבל זה אומר לפרק את המאוורר והסינק) כרטיס Radeon כלשהו, בוולטאג' מתאים, כמובן זכרון יונדאי DDR400, בנפח 256 מגה כרגע ללא דיסקים בכלל המחשב לא מגיע ל-POST המסך לא נדלק והמקלדת לא מציגה לדים דולקים המאוורר של המעבד מסתובב, כך גם דיסק קשיח שחיברתי למחשב לנסיון החלפתי זכרונות וכרטיס מסך, נאדה. גם לא מצאתי מקום לחבר Speaker כדי לקבל חיווי קולי. יש עצות?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בס"ד שיחקתי עם הפונטים של הווינדוס ופתאום הפונט הכללי של הווינדוס השתנה לי לפונט מגעיל רציתי לדעת איך להחזיר את הפונט הכללי של הווינדוס לברירת מחדל תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב RICOH /16/10 והבעיה שלי היא שהצריבה עוברת את כל התהליך עד שהיא מגיעה לסגירת הדיסק ושם יש הודעת שגיאה COULDNT MAKE FIXOATION או משהו בסגנון למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחים שלי הUSB שלי הפסיק לתפקד ... הוא הפסיק לעבוד לי לגמרי אחרי שחיברתי את הפלאפון החדש שלי למחשב וניסיתי להתקין אותו.... הדרייברים מותקנים טוב גם פירמטתי את המחשב והתקנתי אותם מחדש ועדיין שום דבר לא פועל... גם הUSB המשולב על הלוח אם וגם הUSB של הפאנל הקדמי... ניסיתי גם לנתק את החיבורים של הUSB הקדמי מהלוח אם ולחבר שוב ושום דבר לא מצליח יש למישהו עוד רעיון אחר לנסות או שקרה לו את זה כבר ופתר את הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה חברה זה נשמע טיפשי לפי הכותרת אבל יש לי 3ג'יגה זיכרון ויש לי ווינדוס xp professional sv 3 והבנתי שהוא יכול לנצל רק עד 2 ג'יגה אני רוצה לדעת באמת אם ה3 ג'יגה האלה אכן קיימים כי יש לי 1ג'יגה זיכרון שהוא 512X2 כלומר 2 סטיקים של kingston ddr2 ויש לי עוד 2 סטיקים של kingston ddr2 1024X2 שאותם שידרגתי לא מזמן (+- 3 חודש....) חשבתי אולי הם מתנגשים כי בעבר היה לי ויסטה והוא הראה/זיהה רק 2 ג'יגה זיכרון..... לא יודע למה.... עכשיו אני חושב שהזכרונות מתנגשים כי תזכרונות של ה 1024 לקחתי עם 800hz ותזכרונות של ה 512 לקחתי עם 667hz בזמנו.....(לפני שנתיים+-) אין לי מושג כי אני לא מבין גדול בזה אבל לפי מה שעולה על הדעת זו יכולה להיות סיבה הגיונית... מה שמביא אותי אליכם השפציונר…
-
- 16 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטר בכול פעם שאני מקליק על המחשב שלי וגם במשחקים בלי שום סביבה או עודה מוקדמת יש לי מחשב פנטיום 4 מעבד 2400mhz זיכרון:256rdram דיסק קשיח:40gb מעכרת הפעלה:windows xp pro (sp1) אני לא יודע כבר מה לעשות יש לכם פיתרונות בשביל בתודה מראש לעוזרים רותם
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום.! אני צריך לנטרל את הפייר וול שלי. יש לי את התוכנה אימיול (אני יודע שזה נגד חוקי הפורום לדבר על תוכנות שיתוף וכאלה אבל אני לא נכנס לתוכנה עצמה אלה לבעייה שלי שקשורה בזווית מסוימת לתוכנה-אנא התחשבו) כל פעם שאני נכנס אליה היא אומרת לי שאני צריך להוריד את הפיירוול מעליה או משהו כזה וזה וההסבר שם איך להוריד לא מובן. יש לי מערכת הפעלה xp באנגלית שאני נכנס ל control panel אני לא רואה שם שום דבר שקשור לאבטחה של ווינדווס או של הפייר וול. אני צריך שתעזרו לי בנושא זה. בתודה מראש ליאור .ג.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עזרה SPEED FAN מראה 56 מעלות בHDD וטמפ' בין 49 ל50 ומראה סימן אש בשתיים האחרות טמפ' 2 2- ובטמפ'1 בכלל 55- וכחה גם המחשב שבסלון שהטמפ' נמוכות ממה זה יכול להיות
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה שמתי לב בביוס על CPU FAN SPEED המהירות נמצאת על 1814 וכל הזמן קופץ . כאשר הוא יורד מ 1814 ומגיעה למשל אל 1795 והוא מסמן את המהירות בצבע אדום כאשר עובר מעל 1800 הוא נהייה בצבע כחול אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בניתי רייד עם לוח גיגהבייט x97 ,רייד5. דיסקים מסוג סיגייט של 8 טרה 5יח'. הכל עובד אחלה השאלה איך אני יכול לעקוב אחרי מצב דיסקים דרך תוכנה ? או האם יש דרך אחרת? ואם חלילה דיסק נופל איך אני ידע איזה? תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באחד הפורומים כתוב שיש בעיות עם GIGABYTE GA-8SQ800ULTA עם כונן קשיח AD 80MB 8MB CACH מה האמת
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
קיבלתי זכרונות של KINGSTON 512 MB PC3200 400MHZ DDR בקיצור חברתי אותם המחשב מצפצף כשהזכרון מחובר עם הזיכרון הישן שהוא גם 512 לא אותו חברה.. שאני מחבר אותו לבד הוא עובד וגם שההוא לבד הוא עובד... למה הם מתנגשים מה הבעייה ???
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב (יותר נכון לילה אבל לא משנה) סתם גלשתי לי באינטרנט ואולי גם האאוטלוק היה פתוח ופתאום בום... מסך כחול a.k.a. blue screen of death לפי השגיאה חשבתי אולי מדובר בזכרונות דפוקים.. (כתוב שם MEMORY_MANAGEMENT) אולי משהו במערכת הפעלה עצמה דפוק? שווה להריץ MEMTEST לבדוק את הזכרונות? משום מה גם הקובץ DUMP לא נוצר כמו שצריך (נראה לי שהוא לא נוצר בכלל) - כמו שאתם רואים בתמונה, ככה זה נתקע. בד"כ זה כותב ... 5% 10 % וכך הלאה עד שזה מסיים ואז יש ריסטארט אוטומטי. צירפתי 2 תמונות: הראשונה היא לפי מה שתיארתי בהתחלה, השנייה הייתה לי לפני שבוע בערך באותה סיטואציה פחות או יותר תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קרו מספר BSODs במחשב שלי והיום במיוחד לאחר שהתחלתי לשחק ב World Of Tanks בכל פעם שמתחיל קרב. שיחקתי היום לראשונה במשחק לאחר כמה חודשים שבהם לא שיחקתי. לפני שהמשחק עלה התבצע עידכון. המשחק עולה, וכשאני מצטרף לקרב לאחר הספירה לאחור המחשב קורס. זה לא קורה מיד לאחר תחילת בקרב, לפעמים לאחר כמה שניות ולפעמים לאחר דקה או שתיים. רק קרב אחד בלבד הצלחתי לסיים בלי שהמחשב קרס. חיפשתי בגוגל את הסבר ל dumps. atikmpag.sys dxgmms1.sys dxgkrnl.sys הסרתי את הדרייברים והתקנתי מחדש. ביטלתי את ה X-fire. התקנתי OpenHardwareMonitor כדי לנטר את החום מהמעבד כי קראתי שייתכן שזו גם סיבה הטמפרטורה של המעבד לא עברה את ה 67. בפעם האחרונה שקרה BSOD לא שיחקתי ואותם שלושה דרייברים עשו את הבעי…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
החלפתי את המעבד שהיה לי לפנטיום 4 עם הוספת זיכרון המחשב עבד אבל אני מרגיש אותו איטי מה אפשר לעשות כדי פתור את בעיה ????? אולי צריך לשנות משהו בbios תודה מראש.......
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לכל המומחים יש לי בעיה ואודה אם תוכלו לעזור לי. לפני כמה ימים רכשתי כרטיס מסך HD3850 ATI של חברת CONNECT מ FOXPC. הדיסק המצורף מכיל מס תוכנות ודריברים למסך ולתמיכה באודיו דרך ה HDMI. במהלך ההתקנה בשלב שבו אמורים היו להיות מותקנים הדרייברים של ה HDMI AUDIO SUPPORT המחשב מאט/נעצר כאילו שהתוכנה לא מוצאת את מה שהיא מחפשת ואחרי כ 5 דקות זורקת אותי החוצה. מיותר לציין שבסיום ההתקנה הכל עבד מצוין מלבד האודיו דרך חיבור ה HDMI. בלוח הבקרה תחת האיקון של התקני קול, אין בכלל איזכור לתוספת חומרה לניגון אודיו והמחשב משמיע כל דרך התקן ברירת המחדל שלו שהוא הכרטיס קול ONBOARD. ניגשתי לאתר של ATI הורדתי והתקנתי את הדרייברים החדשים לכרטיס המסך אך נראה שלאודיו אין גירסה מעודכנת יותר. ניסיתי ל…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הזכרונות/לוח במחשב החדש שלי... הלוח הוא DFI Lanparty CFX3200-DR הזכרונות: GSkill 2x1GB PC4000 HZ שאר המפרט בחתימה שלי... אוקיי אז הבעיה היא ככה: אני הרצתי את הBandwidth Bench של סנדרה (SANDRA) גרסה 2005 וגם 2007 לפי מיטב הבנתי המערכת שלי שרצה כרגע עם כל האופציות בAUTO ב-BIOS (לא היה לי זמן להתחיל להתעסק עם זה) אמורה לתת לפחות משהו כמו 4000 מגה לשניה התכנה מציגה ~1300 (בשתי הגרסאות) כאשר כמובן מערכות עתיקות שיש שם להשוואה עוקפות אותי בסיבוב עם 2000 ומעלה יש לציין גם שCPU-Z מציג את תדר הזכרון כ-200 מגה-הרץ ותזמונים של 3-4-4-8 (כמובן ב-DUAL) עכשיו אלו התזמונים עבור הזכרון הזה, אבל בתדר 250 - ב200 הם אמורים ליהיות 2.5-3-3-8 יתכן שז…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב אז לאחר כמה חיפושים באינטרנט, הגעתי ללינק הבא: http://www.svp-team.com/ זוהי חבילת מקודדים שמבטיחה לכם שיותר לא תתקלו בסרטי HD מקרטעים ונפילות FPS, עד עכשיו כשניסיתי לנגן סרטי 1080 תמיד היו מקרים שהאיכות ירדה, התמונה נהייתה קצת איטית והיו אצלי נפילות FPS, ברגע שהסרתי את כל הנגנים והמקודדים שהיו אצלי והתקנתי את זה, הכל נעלם וסרטים באיכות הכי גבוהה רצים באופן הכי חלק שיש! החבילה הזו בעצם מאפשרת לכם לצפות בסרטים באיכות הכי גבוהה בעזרת Frame Interpolation וכמובן משתמשת ב GPU Acceleration של הכרטיס מסך שלכם: אז לכל מי שחווה את הבעיה הזו, פשוט תסירו הכל, תתקינו את החבילה הזו (שכוללת את MPCHC כמובן), בהתקנה תבחרו את האפשרות להעלות את SVP Manager כשוינדואס עולה ותגידו של…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
משום מה בשבוע האחרון הלחצן השמאלי במקלדת של פותח את ההתחל לא עובד לי אלא רק מעלה לי בקטן מימין "KEY DISABLED" (באותה צורה שזה רושם לי אם הCAPS LOCK עובד או לא) אשמח אם מישהו ידע לתת לי פתרון וגם אם אפשר גם איך זה פתרום קרה תדוה מראש ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לידידה שלי יש מדפסת משולבת של לקסמרק מדגם X5150. לאחרונה, המדפסת הפסיקה להדפיס (המסמכים נשארים ברשימת ההדפסה, אך לא מודפסים). זו ככל הנראה לא בעיה של דרייברים, כי הסורק עובד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני עושה איתחול למחשב הוא עושה בדיקת דיסק (disk checking) ואחרי שהוא מעלה את מערכת ההפעלה יש מעט יותר מקום בדיסקים והוא משאיר תיקיות מוסתרות בשמות כמו FOUND.001 FOUND.002 FOUND.003 ובתוכן קבצים בשמות כמו: FILE0000.CHK FILE0001.CHK וכתוב Recovered File Fragments אני רוצה לדעת האם מותר למחוק את הקבצים האלו או שאפשר להשתמש מהם כפי שמשתפמע משמם [הם הרי כותבים שהם חלקי קבצים "שחילצו אותם"] כך שאם אני מוחק אותם אני מאבד מידע חשוב מה לעשות עם הקבצים האלו?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לוח ASUS A7V133 1.04, מידי פעם הUSB פשוט מת וחוזר לחיים רק אחרי ריסט. חשוב לציין שאני מתשמש גם בכרטיס הנוסף לעוד 2 יציאות והוא נשאר עובד. למישהו יש רעיון? זה מעיק מאוד! מפרט רלונטי: ANTEC PP303X-300W AMD K7 ATHLON-C 1330Mhz Thunderbird (AYHJA Y) Kingston 256MB PC133 CAS3-3-3 Gigabyte Radeon 9000Pro 128MB DDR WD 7200rpm 80GB, 8MB, ATA100 ASUS CD-ROM X50 (firmware 1.1k) Yamaha CRW2200E 40X20X10 (1.0e) CTX PR711F, USB HUB (מחובר ל2 יציאות הנוספות) Motorola SurfBoard 4100 USB Cable Modem WIN2K-SP3 שכחתי משהו? נ.ב. הדבר קרה במספר גרסאות BIOS ומספר גרסאות 4IN1....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לרשום
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-