תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הבעייה: ברזולוציות גבוהות(הכי גבוה שאני עובד זה 1024*1280 32ביט) ובקצבי רענון גבוהים שנעים בין 85HZ ל-100HZ, גודל המסך פשוט כל הזמן משתנה, כאשר אני קובע לו גודל שמתאים למסגרת שלו, המסך מרצד וכל הזמן הגודל הזה משתנה ולא נשאר מתאים למסגרת... הכל נראה תקין אבל הוא ממש מפמפם את זה...פשוט קופץ לכל מני גדלים, אחרי שאני מגדיר את זה מחדש, יש איזה דקה של שקט אבל אז שוב השינויים הללו בגודל מתחילים. זה קורה בעיקר אחרי שאני משאיר אותו מכובה הרבה זמן (לא מהלחצן POWER אלא מהשומר מסך ומהכיבוי האוטומאטי של מערכת ההפעלה). מה ניסית עד עכשיו? לעבוד ברזולוציה נמוכה יותר וקצב רענון נמוך יותר -> יש שינויים כאלה, אבל הם הרבה פחות דינאמיים והרבה פחות משמעותיים וזה נסבל לעבוד. כיבוי וה…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזו: העכבר זז רגיל ותוך כדי תנועה(לפעמים) הוא זז כאילו יש לאג או משהו. עכשיו , התופעה הזאת קורה גם בעכבר אלחוטי של מיקרוסופט וגם ב-MX1000 . דברים שש לציין: היה לי "שקט" מהתופעה הזו בערך חודשיים מאז שעברתי ל-MX1000 . אני עובד גם עם מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט. המחשב לא תחת עומס כלשהוא , אין לי רוגלות משום סוג או ווירוסים למיניהם ככה שהבעיה היא חומרתית בלבד! אודה לחברי הפורום אם תפתרו לי את הבעיה. נועם.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חיבור של USB שאני צריך לחבר אליו 9 מכשירים שונים של USB קניתי מפצל של 4 עם ספק כוח אבל אחרי החיבור ה 3 המערכת לא מגיבה יותר האם יש אפשרות לקנות USB של 12 חיבורים?? האם ניתו לשרשר חיבורי USB כאשר לכל אחד מהם יש ספק כוח משלו?? תודה רבה אמיר /הכותרת נערכה. אתה לא חדש פה!/
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! בשבועיים האחרונים התחילו לי בעיות תצוגה. כרטיס מסך:Gigabite R9 280X. דרייבר:14.2. אז הכל התחיל עם הדרייבר הנ"ל כשפתאום באמצע השמעת שירים דרך יוטיוב הצג מתעוות והופך לפסים שחורים ואפורים ולאחר דקה-שתיים נשמע רעש באסי מהרמקולים והמחשב נכבה\קורס. לפעמים המחשב לא קורס אלא הדרייבר מושבת ומתריע על כך שהדרייבר הפסיק לעבוד. לאחר שראיתי שהמצב נמשך וזה לא מקרה חד פעמי עדכנתי את הדרייבר ל15.3. כבר בעדכון היו בעיות שהמסך הפך לפסים בגווני ורוד ולאחר העדכון המסך פשוט נתקע על מסך בגוון תכלת כמו של ההתחל בווינדוס 8.1. אז ניסיתי להתקין שוב ושוב אך לא הצלחתי להשלים את ההתקנה באופן תקין מכיוון שהתצוגה פשוט השחירה ולא חזרה. אתמול, לאחר לא מעט נסיונות התקנה הצלחתי להתקין דרייבר 15…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך והכל תקין יש רק בעייה אחת האייקונים בתפריט התחלה ובשורת משימות נהיו הפוכים... ולא מצאתי פתרון בנתים יש אפשרות לסדר את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל- מתי זה קורה? מיד כשמערכת ההפעלה פועלת, לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, רנדומלי לחלוטין. כשאני מפעיל את המערכת ואני רואה את זה, אני מפעיל מחדש שוב ושוב עד שזה לא קיים. מה שאני כן יכול לומר זה שלרוב המערכת פועלת עם הבעיה, רוב הסיכויים שאני אתקל בבעיה בהפעלה ראשונה. מה זה? http://picasaweb.google.com/nikewk/Desktop?feat=directlink כשזה נוכח ביצועי המערכת קצת ירודים, לוקח יותר זמן מהרגיל בשביל לגשת לתיקיות מסוימות, וכשאני מפעיל חלונות אז הצבעים שלהם מתהפכים כל כמה שניות. מה ניסיתי? מיד חשבתי שזה כרטיס המסך, וזה לדעתי עדיין החשוד העיקרי. פירקתי את כרטיס המסך, על הדרך בדקתי שהקירור יושב כמו שצריך וכמו כן גם הקירורים של הזיכרונות (שעל גבי הכרטיס)- הכל היה …
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי את המפרט הבא: Lan Party SLI-D AMD 64 3200 2x512mb 160GB SATA 200GB SATA 250GB SATA DVDRW NEC 3550 2xLeadtek 6600GT TDH Extreme PowerSupply 500W Generic הבעיה היא כזאת, שאני מפעיל משחק (3D כמובן) אחרי כ10-15 שניות מתחילים להופיע הבהובים ירוקים והם הולכים ומחמירים. אני לא עושה Overclocking למחשב או לכרטיס מסך, יש לציין שעם כרטיס אחד מחובר אין את הבעיה הזאת, הדרייבר מעודכן. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מדובר בפנטיום 4 של אח שלי עם כרטיס ATI מיושן גם כן.. המחשב בן 8 שנים כבר או משהו כזה ( בקיצור מיושן) לאחרונה התעוררה לו בעיה שאין לו תצוגה של המחשב על גבי הטלויזיה שמחוברת למחשב ואם רוצים ללכת לתפריט האפשרויות של הכרטיס מסך מה שקורה לפעמים שהתצוגה על המסך מחשב גם כן כבה לגמרי והמסך שחור עד שזה חוזר באופן עצמאי אחרי זמן בלתי קבוע.. משהו לא ברור בהחלט ושנראה לי לפחות כמו עייפות החומר של הספק כוח או הכרטיס מסך או לא יודע מה. למישהו יש השערות בנושא?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש עזרה בקשר לבעית תצוגה במסך. אז ככה. יש לי מסך LG FLATRON 795 FT PLUS ובקצוות המסך (בארבעה הפינות וגם במרכז אבל פחות) הכתב ניראה מתושתש, אם מישהו יכול לתת לי עצה כיצד לפתור בעיה זו. אולי יש איזה שהיא תוכנה לכיול מסך. או כל פיתרון אחר, אולי זה בגלל כרטיס מסך חדש שהרכבתי לאחרונה? ( GE FORCE MX 440 128 MG DDR ) תוצרת - ST LAB אשמח לקבל תגובות.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר נבירה מאסיבית בתוך המארז לשם חיבור כונן קשיח חדש, ולאחר חיבור המסך לכרטיס, הכרטיס מסך חדל מלעבוד. האם זה יתכן שעקב נגיעה לא מתוכננת הכרטיס מסך נדפק?(ד"א, המסך בסדר, בינתיים טפו טפו טפו). מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
סתכלו את הגרפיקה שיש לי בפאר קריי: http://img299.echo.cx/img299/7855/farcry00005tx.jpg מה זה למה זה ככה ??? יש לי את הדרייברים הכי חדשים של נווידיה ניסתי להתקין אחרים גם אותו דבר הורדתי קלוקים לדיפולט עדיין אותו דבר התקנתי שוב את הדיירקטאיקס כלום לא עבד סתכלו על המים ועל הדברים השחורים האלה :'( למישהו יש רעיון איך לתקן ??? ואני מריץ את המשחק על ההגדרות הגבוהות ורזולוציה 1024X748. ניסתי גם להתקין מחדש ולא שינה כלום המפרט בחתימה שלי :'(
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היום בבוקר נכנסתי ל CABAL ONLINE והייתה בעיה קשה של ארטיפקטים. נכנסתי ל DIRT והכל עבד בסדר, לפי כמה דקות נכנסתי שוב ל DIRT וניסיתי לעשות את אותו מרוץ כמו בפעם הקודמת. בפעם הראשונה הוא אמר שלכרטיס מסך שלי אין מספיק זיכרון בפעם השניה המשחק נפתח אבל שוב הייתה בעיית ארטיפקטים קשה והמשחק עבד ב 3FPS. הרצתי את ATITOOL ל 10 דקות ולא הייתה אפילו בעיה אחת גם בזמן הצגת סרטים הייתה בעיה, כשניסיתי לגרור קובץ קובץ של סרט אחר המחשב נתקע לשניה. בדקתי וירוסים עם NOD32 והוא מצא 1. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, לפנות מקום ולסדר את הדיסק קשיח (דיפרגמנטיישן), הסידור דיי נכשל והמצב דיי רע אבל לא ניראה לי שזה כל הבעיה. אני משתמש בדרייבר 163.76 ומערכת הפעלה XP.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מערכת עריכת וידאו מקצועית- עיקר המפרט: לוח אסוס חדיש, מעבד Q9550, כרטיס מסך- ATI4850 של גיגה בייט, וכרטיס עריכה של קנופוס- DVSTORM2. יש לי בעיה שהרבה זמן לא מצאתי בה פיתרון. מי שמבין בתצוגה יודע מה זה בכיות קווים Interlace , בדומה לזה: http://www.dtek.chalmers.se/groups/dvd/interlace_demo.jpg בהתחלה, חבר אמר שכנראה צריך להחליף כרטיס מסך- היה לי אותו כרטיס רק של חברת "ספייר", החלפתי- וזה לא פתר את הבעיה בכלל. זה קורה תוך כדי עריכת וידאו, וגם שאני מנגן סרט במדיה פלייר ,או אפילו PREVIEW בתוכנת צריבה. זה כבר ממש נמאס, מה יכול להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה עם המחשב... מעבד סלרון 333A לוח אם של PCPARTNER כרטיס מסךAGP ATI RAGE IIC PRO 8M 128MB SDRAM יש כמה תופעות שכנראה מגיעות מאותו המקור. א) מדי פעם מופיעים פסים רוחב (גובה של פיקסל רוחב של 1-2 ס"מ) על המסך. הפסים זזים עם גלילת המסך. ב) המחשב נתקע מדי פעם. פעולות שניסיתי עד עכשיו: א) החלפת כרטיס מסך - לא עזר ב) ניקוי ושימון המאורר של ה CPU שאלות נוספות: א) מה טווח הטפמרטורות של פעולה תקינה למעבד הזה ב) האם אפשר לבצע בו overclocking ג) איזה מאוורר חזק אפשר לשים עליו
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
התמונה במסך זזה ללא הפסקה. שמתי את המסך על תדר ריענון 85Mhz הכל בסדר שאני עובד בווינדוס, אבל במשחקים התמונה זזה! אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים התחילו לי בעיות במחשב. כלומר שהמחשב פשוט נתקע. ולפני חודש זה הגיע לשיא, המסך הכחול התחיל להופיע וכל זה. אז נתנתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה בעיה בכרטיס מסך. קניתי כרטיס מסך חדש (RADEON 9550) וגם פירמטתי אבל עדיין יש בעיות. ואני מתכוון ככה: שאני במחשב לפעמים העכבר והמקלדת פשוט נכבים, והכל ממשיך לעבוד, השעון עובד, שולחים לי הודעות וכ'ו וגם מה שקרה לי לפני חצי שעה שהדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק, צריך לשחק שם עם החוט. אני צריך עזרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואני בטוח שזה איזה חלק במחשב אבל אני לא יודע איזה. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לפני מספר חדשים רכשתי כרטיס מסך חדש, 9800gt למחשב עם מעבד Q6600 ו2 ג'יגה ראם. לאחר ניסיון לשחק במשחקים בעלי גרפיקה טובה (crysis לצורך העניין אך לא רק) המחשב בשלב מסויים קפא, והצבעים התחילו להתעוות וליצור צורות כך שהמחשב לא מגיב. הנחתי שהבעיה בהתחממות של הכרטיס אז שמתי מאוורר והנחתי אותו שיקרר את המחשב וזה פעל מצויין. לאחרונה ניסיתי לשחק crysis warhead ומתרחשת אותה בעיה לא משנה באיזה חוזק המאוורר. שאלותי הם: האם זו עדיין בעיית התחממות או משהוא אחר? האם המשחק דורש גרפיקה כל כך גבוהה בהשוואה לשאר המשחקים שהכרטיס לא עומד בעומס? האם יש טעם לנסות לנקות אבק? איך אפשר לטפל בבעיית ההתחממות אם זו עדיין הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן חברה, מחשב בן שנתיים וחצי Intel Core i7 7700 / 1151 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-B250M-DS3H Fractal Design Define S Black Corsair CX650M 80+ Bronze Modular Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z2400C16 Gigabyte AORUS GeForce GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X GV-N108TAORUS X-11GD Xtreme Edition Crucial P1 1TB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD SanDisk SSD Ultra II SDSSDHII480G 480GB עדכונים אחרונים שבוצעו : כל העדכונים שיש ללוח אם (אודיו, ציפסט, ביוס, וכו) כל העדכונים לכרטיס מסך. כל עדכונים מערכת ההפעלה. כולל בילד אחרון. כל העדכונים למקלדת עכבר ופד, RGB של corsair. …
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי מעבד AMD 2500 לפני כמה חודשים והלוח אם שלי זה GIGABYTE GA-7N-PRO2 וזיכרונות של CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 CAS2 Memory Kit בהתחלה שקניתי את המחשב עבדתי תמיד על אוברקלוק של 3200 יעני 11X200 הכל עבד טוב הביצועים מעולים אבל לפני איזה חודשיים הכל התחיל לההרס לא יודע איך ולא יודע למה. באמצע עבודה עם ההארדיסק נגיד שאני מוריד משהו להארדיסק אז פתאום יש מסך כחול שאומר שיש בעיה של חומרה עושה ריסטרט ומחליף ביוס ועולה בחזרה... טוב הרצתי את התוכנה PRIME95 ראיתי שזה עושה הרבה ERRORS אז החזרתי ל 2500 ועכשיו זה לא עושה ERRORS אבל זה עדיין עושה ריסטרטים שאני עובד עם הארדיסק... הבעיות ממשיכות בזה שאני עושה נגיד פעולה הכי פשוטה כמו סיגרת חלון אקספולרר אז המחשב …
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי בעיה, כשאני מחבר את המצלמה שלי של LOGITECH או את העכבר שלי למחשב דרך ה USB הם מקרטעים - פשוט ככה... הסמן של העכבר כאילו מקורטע, במקום להראות ב REALTIME את התזוזה, הוא קופא לשנייה במקום אחד ואז בסוף נמצא במקום החדש... וכנ"ל לגבי המלצמה... היא מתעדכנת כאילו כל כמה שניות... אמרו לי שזה כנראה כי לא התנתי את ה VIA 4 IN 1 או משהו כזה, שזה הדבר שאחראי על ה USB במחשב שלי, כי יש לי לוח-אם של GIGABYTE 7TX-H... הורדתי מהאתר את הגרסא הכי חדשה של הVIA אבל קיבלתי אותם תוצאה, הכל נשאר אותו דבר, והשתייאשתי... אבל משהו מדהים - אם אני מנגן שיר ב WINAMP זה מסתדר!!!! אני יודע שזה נשמע לא הגיוני, אבל זה ככה... (יש לי כרטיס AUDIGY), ברגע שהווינאמפ מנגן שיר אז המצלמה פתאום ע…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה הכל התחיל שיום אחד הדלקתי את המחשב והוא לא העלה לי ביוס מה שעשיתי הוצאתי את הסוללה והחזרתי ואז זה העלה לי שגיאה בהגדרת הביוס לחץ כאן לברירת מחדל (תמונה לחצו כאן) בכל מקרה מאותו יום המחשב שלי לא עובד אם אתה לא מנתק סוללה ומחבר. לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים הוא החליף לי סוללה של ביוס, המחשב עבד במעבדה אבל שהגעתי הביתה שוב הייתה את השגיאה . לא חזרתי לטכנאי כי הוא נימצא רחוק ויש פקקים (תל אביב חח ) בכל מקרה ככה השארתי את המחשב במצב שינה כל הזמן ולא כיביתי אותו ואז היום הגיע השיא עשיתי למחשב ריסטרט כי הוא ניתקע ואז הוא לא העלה ביוס הוצאתי סוללה החזרתי לא עבד ובנוסף הוא היה מתכבה אחרי 5 שניות ונדלק אחרי 5 שניות ככה בלופים אז שיחקתי עם הזכרונות לא עבד ואז הוצאתי 2 כרטי…
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב ישן בן 5 שנים בתצורה הבאה: 1-P III 866MHZ 133-2 2X128 SDRAM 3- לוח אם JETWAY 693AS 4-WD 20G 5-WD80G JB 6-צורב LG 52X32X52 7-כוננים CD,FLOOPY 8-כרטיס מסך G Force 2 הבעייה התחילה לפני כשבועיים אחרי שפירמטתי את המחשב מע' ההפעלה XP יושבת על WD 80JB לא הצליחה לבצע את סריקת הדיסק .זה קרה בניסיון להתקין תוכנה פתאום המחשב קיבל restart ומרגע זה אי אפשר היה לבצע פירמוט מחדש. הורדתי את WD 80JB והתקנתי את תוכנת ההפעלה על ה ארד דיסק השני WD 20G גם זה ללא הצלחה יתרה ההתקנה בוצעה אך חסרו כמה קבצים המחשב נמסר לשני טכנאים לבדיקה 1- טען שלוח האם דפוק 2-טען ששני הארד דיסקים דפוקים אגב ה80 עדיין באחריות מסרתי אותו ליצרן. מכל הסיפור מה נראה לכם ההגיוני אפה הבעייה ו…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק ושחזרתי המחשב עבד והמסך היה שחור. בדקתי כל חלק במחשב שלי והתברר לי שזה הכרטיס היה לי FX 5200 שלא עבד יותר מאז שהלכתי ויש לי בארון עוד גיפה 4 שגם משום מה לא עובד(הוא עבד לפניכן) ניסיתי לבדוק מה קרה לכרטיסים שלי ואפילו מרחתי עליהם משחה טרמית חדשה ולא עבד... בנתיים אני תקוע עם הכרטיס הכי הכי הכי מעפן בעולם:RAGE 128 PRO עם 32 זיכרון מעפןןןןןןןןןןן מישהו יכול לעזור לי לתקן את הכרטיסים?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בהפעלת תוכנות מסוימות המערכת נתקעת, עוברת למסך כחול ומודיעה על בעיות שונות (כל פעם משהו אחר) ברגע שאני מפעיל את הHYPERTHREADING ב BIOS המערכת אינה עובדת יציב, אך ברגע שהאופציה הזו כבויה, הכל יציב ועובד כמו שצריך, איני יודע במה הבעיה, החלפתי את המעבד עם האחריות והבעיה חוזרת, בדקתי את כל מה שניתן לבדוק, האם למישהו הבעיה מוכרת? מפרט: intel pentium 4 2.4GHZ (fsb 800) with ht abit is7-e samsung 256 (1 stick) pc2700 (ddr333) memory radeon 9500 pro 128MB (ATI) AGPx8 WD 80GB HDD (without 8mb buffer) Uata100 אולי הבעיה היא בלוח? למרות שכאשר לקחתי את המעבד ושמתי אותו על לוח אחר ASUS P4PE/L והאופציה של HYPERTHREADING הייתה דלוקה נתקלתי באותה הבעי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא:GIGABYTE GTX660 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL והמסך:DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL שיחקתי עד מאוחר בכמה משחקים כמו wow/league of legends אחרי שעה וחצי שלא שיחקתי פתאום ראיתי תמסך מתחיל לשנות צבעים כאילו הכרטיס הולך להשרף חשוב לדעת שאני בודק תמעלות כל הזמן והן לא קפצו או היו קרובות לבעייתיות עכשיו אחרי חצי דקה זה הפסיק אבל הפך תמסך לחצי רגיל וחצי צבע ירוק כזה חלש עם נקודות/קווים חיפשתי תבעיה לא ממש מצאתי תשובה אני יודע שבדר''כ זה הכרטיס מסך אבל אני לא יודע אם זה הבעיה יש לי תמחשב כבר שנתיים בערך הנה תמונה של בחור שיש לו את אותה הבעיה שעשה צילום בטלפון כל המסך - http://prntscr.com/7iizcv צד שמאל, ירקרק - http://prntscr.com/7ij06m צד ימין, רגיל …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-