עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by Impreza,

גשלתי באינטרנט ולפתע המחשב עשה ריסט ולא נתן לי להעלות את הווינדוס, זה רשם שחסר קובץ SYSTEM32\DRIVERS\PCI משהו, או שהוא פגום. זה אמר לי להכניס את הדיסק של הווינדוס (XP) ולעשות REPAIR, אך שאני שם תדיסק, למטה שרשום בהתקנה של הווינדוס כל מיני דברים הוא נתקע אחרי כמה שניות ולא קורה כלום המחשב לא עולה גם בסייף מוד וכל אלה מה לעשות!?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. יש לי את המחשב הנ"ל: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש לי בעיה במשחק DC universe online. הוא לא עובד לי בצורה תקינה, יש הרבה לאגים, לא לאגים של אינטרנט אלה לאגים של ביצועים. ובנוסף המחשב שלי פשוט נכבה אחרי זמן מסויים, בלי הודעה מראש. אני דיברתי עם התמיכה שלהם והם אמרו לי את הדברים הבאים: Thank you for providing us with this information. Unfortunately your system is currently not supported for play DC Universe Online due to your current Intel Graphics hardware. As this hardware is not compatible with the game it will cause a wide array of issues within the game. In order to address this issue you will n…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Ronen Mars,

היי לכולם, בהמשך לדיון הזה והזה, אני מצרף את קבצי הדאמפ של הווינדואוס. נוצר רושם שAVG אשם, אבל לא רק. אני אודה לעזרתכם, כי כל עניין הקראשים מתחיל לעצבן, כי זה מחשב חדש וזה פשוט מדכא מה שהולך כאן. החלפתי מערכות הפעלה כבר כמה פעמים וזה לא עוזר(8,8.1,7). הנה סיכום של 10 הקבצי דאמפ האחרונים(סה"כ יש 29 - מאוגוסט ועד אוקטובר): מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by NuKe007,

ובכן, ניסיתי כבר את הפורום של אודיו (בלי להעליב חבר'ה וללא הועיל, עד היום אני מחכה לתשובה אז חשבתי לי שאולי אתם תוכלו לעשות משהו בנידון. המצב הוא כזה, הבעיה היא לא שלי אפילו, בשביל חבר שסובל (עם WIN 98)... אז ככה, חבר שלי יש לו מחשב AMD עם לוח אם של ASUS (אם אתם זקוקים לדגם מדויק יותר אני אוכל לבדוק) וכרטיס קול CREATIVE VIBRA 128. הכל החל טוב, כל עוד היה לו WIN 98 על המחשב, אבל מהרגע שהוא ניסה לעבור לXP הכרטיס קול שבק חיים והחליט שהוא לא מוכן לנגן יותר או להשמיע כל צליל בכלל. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי שינוי מלא אופציות (כמו למשל HARDWARE ACCELERATION או דרייברים מעודכנים), ולאחר מכן חיפשתי באינטרנט לקבל טיפת מידע על הבעיה, וכשפניתי לפורומים (במיוחד באתר של CREATIV…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  6. היי לכולם! כיביתי את המחשב אתמול בלילה, ניסיתי להדליק אותו היום בבוקר, אבל הוא לא נדלק הוא בהתחלה הדליק לשבריר שנייה את הנוריות כיווי אבל הן נכבו ומאז הוא לא נדלק בכלל בדקתי את הספק ואת כל הכבלים, אין כבלים נפוחים או קרועים, הוא לא מריח מוזר או שרוף האם זה יכול להיות הכפתור הדלקה? יש לי את המארז צ'אקרה של enermax מאז שקניתי אותו, אחרי כל כיבוי הוא עושה בלאגן ופעם אחרי פריקת חשמל הוא פתאום היה נדלק, עכשיו הוא לא נדלק גם אחרי זה... האם זה הספק או הכפתור, או שניהם? אשמח לעזרה (הספק עדיין באחריות, נראה לי אני אלך מחר לחנות ממנה קניתי ואראה מה הם יכולים לעשות) אין לי אפשרות לבדוק עם ספק אחר, כי אני לא יודעת איך לפרק ועדיף שאני לא אהרוס גם את המחשב השני... חחחח תוד…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. יש לי מחשב חדש שמותקן עליו ווידוס 7 64 ביט, מהרגע הראשון יש בעיה מוזרה שהמחשב קופץ חזרה לשולחן עבודה, למשל אם אני באינטרנט אז החלון של הכרום נשאר פתוח אבל השורה למעלה נהיית "שקופה" וכאילו כדי לחזור לאתר אני צריך להקליק פעם אחת ואז שוב אני באתר, בזמן הקלדה לדוגמא (ברגעים אלו קורה גם כן) זה קורה והחלון של הכרום נשאר פתוח אבל אני מקליד באוויר וכדי להקליד שוב אני צריך ללחוץ על תיבת הטקסט ולהקליד, זה קורה המון בזמן גלישה משהו כמו אחת לדקה או שתיים ולפעמים גם יותר, גם כשאני במשחק זה ממזער לי את המשחק לחלון קטן (ווינדוס מוד) ובאותו רגע למרות שאני רואה את המשחק אני לא בשליטה עליו וצריך להקליק עם העכבר כדי לחזור אליו זה מאוד מתסכל ניסיתי לחפש פיתרון באינטרנט אבל קשה לי לנסח את הבע…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מדפסת מדגם: LEXMARK X1290 הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המדפסת החלה להוציא דף פירוט לאחר כל הדפסה! (מצורף צילום מסך). יש לציין שהדף יוצא לאחר הדפסות בוורד\פנקס רשימות. אם אני מדפיס דרך האקספלורר זה לא יוצא.. התמיכה של לקסמרק לא הצליחה לעזור לי, הדבר היחיד שהם ייעצו לי זה להסיר\להתקין מחדש את הדרייבר - מה שלא עזר. להלן צילום המסך: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב אז בשבוע - שבועיים האחרונים המחשב שלי החליט להשתגע, יש לי מחשב נייד מסוג dell inspiron 5110 הוא כבר בן 3 שנים בערך והיו לו כבר כמה טיפולים בעבר של החלפת לוח אם, ועוד כל מיני דברים אחרים... בזמן האחרון, המחשב התחיל להכבות על דעת עצמו, ואז כנראה (לא ראיתי את זה מתבצע בלייב, זה קורה לרוב כשאני ישנה או כשאני בבית הספר) הוא נדלק חזרה ומופיע מסך שחור עם כתוביות לבנות - ואז בשביל לצאת מזה אני צריכה ללחוץ לחיצה קצרה על מקש הכיבוי ואז המחשב מתכבה ואני צריכה להדליק אותו מחדש וכשהוא נדלק מחדש לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למסך הפתיחה מה שלא קורה לרוב ולא קרה עד למתי שהוא התחיל להתחרפן. בנוסף זה, קרו כמה פעמים שרציתי להפעיל את המחשב מחדש אחרי המסך השחור הזה וההפעלה נתקעה על …

11. Started by ruff stuff,

חיבור יו ס בי 2.0 איך אני יודע עם יש לי ? תודה.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  12. התקנתי מערכת הפעלה יש סימן שאלה על הכרטיס קול אני מכניס את הדיסקט ורשום "הדרייבר לא מתאים לחומרה" נכנסתי לאתר יצרן הורדתי דרייבר אותו הדבר מה זה ? לא יודע מה לעשות ... הלוח : M2NPV-VM תודה

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  13. התמונה פשוט קופאת והמוזיקה משתתקת ואי אפשר לעשות כלום ctrl+alt+delete לא מגיב במקרה הזה... פשוט אין מה לעשות... רק ריסט.. וזה קורה לעיתים תכופות בזמן האחרון.. ממוצע של פעמיים שלוש ליום ואפילו יותר... יש אולי למישהו מושג מה זו הבעיה הזו? ולפעמים גם יש חלון כחול משהו עם dump memory לא הבנתי בדיוק על מה מדובר.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בעיה מוזרה של איטיות בעת התקנה של כל דבר בעצם משחקים תוכנות לא משנה כמה שוקל זה פשוט לוקח ימים(רציני במובן של ימים) הדבר המוזר הוא שבמשחקים שכבר נמצאים במחשב למשל אני יכול לשחק על הגדרות גבוהות והם עובדים חלק, ובכלל כל התפעול הרצוף של המחשב עובד אחלה רק בעת התקנה וגם כאשר אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן לדוגמא או אפילו לעתיק קבצים באותו כונן לתיקיה אחרת או כשאני פותח מספר יישומים יש תקיעה ואיטיות עד כדי דפיקה של הראש במקלדת המחשב עם 4 ג'יגה זיכרון מעבד 6320 כרטיס מסך 9600 לוח אם gigabyte 965p ו3 הארדיסקים של 120+320+250 ג'יגה ביצעתי כבר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס ועדיין לא עוזר מערכת הפעלה ווינדוס 7 כרגע, לפני הפירמוט xp כאשר גם בxp אותה הבעיה קיימת. יש למיש…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by Balance,

הבעיה התחילה כלפני חודש בכמה משחקים (פעם ב), ועכשיו זה קורה בכל משחק כל הזמן ברגע שאני נכנס למשחק עצמו (לא main menu) המחשב עושה ריסט דוגמה למשחקים שזה קורה בהם l4d2 dragon age just cause 2 זה קורה גם בwindows rating test של win7 ברגע שהתוכנה עושה את הD3D9 Aero Test המחשב עושה ריסט (כשדרייברים של כרטיס מסך לא מותקנים התוכנה מסיימת כרגיל) המחשב שלי: c2d E8400 3.0ghz gigabyte 965p-s3 nvidia 260gtx 2hdd 250/500 antec 500w smartpower v12@19/17 (dual rail) זה לא וירוס/spyware הרצתי 3 תוכנות לכל אחד זה לא בעיה של הארדיסק/זיכרון גם הרצתי בדיקות כל הדריירבים מעודכנים זה קורה רק בכניסה למשחק, כשקורה מצב שהמחשב לא עושה ריסט ממש בכניסה למשחק, אני יכול לשחק שעות ולא קורה כלום יש לציי…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by CybeR_CoM,

מדי פעם, בעיקר כשאני מפעיל משחקים (יותר נכון counter strike) המחשב שלי עושה ריסט פתאומי. בדרתי מתחים, בMBM5 ה3.3 מופיע לי כ2.7 לכן הלכתי ובדקתי ישירות מהכבל של הספק שנכנס ללוח אם ושם המתח עומד יציב על 3.3V. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך + ללוח אם, כלומר לציפסט ושום דבר לא עוזר. אני עכשיו על אוברקלוק, לא משהו רציני 1800@2200 (לא מצליח יותר המערכת לא עושה BOOT) והרצתי PRIME95 במשך 4 וחצי שעות (נרדמתי באמצע ;D ) ו3DMARK בלופ של 10 פעמים והמערכת יציבה כמו סלע! אני פשוט משתגע ולא מוצא את המקור לבעיה. HELP PLZ :-\

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by avivey,

הי, ניסיתי לנקות את המאוורר של הכרטיס מסך, והצלחתי להרוס אותו: עכשיו כשאני מדליק את המחשב, צריך לעזור לו "להתניע." איפה אני יכול לקנות חדש? (או ישן שעובד, גם טוב לי). הכרטיס הוא מהדגם הזה: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&prod_no=949 צירפתי שתי תמונות - אחת מראה את המאוורר וה-heat sink עם סרגל (קוטר המאוורר הוא טיפה פחות מ-40מ"מ, החיבורים של ה-heat sink בדיוק 80 מ"מ) ואת החיבור לכרטיס (שני פינים). התמונה השנייה מציגה את האחורה של הכרטיס - בנוסף לחיבורים הקיימים של ה-sink (פינה שמאלית תחתונה) יש עוד 4 חורים בריבוע של בערך 45 מ"מ. המאוורר מחובר ל-heat-sink בעזרת שלושה ברגים קטנים - אפשר לראות פינה של אחד מהם בתמונה הראשונה. מישהו מכיר? תודה…

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by dudi2002,

העכבר זז לי מעצמו בלי שאני נוגע בו בכלל. יכול להיות כזה דבר? האם זה קשור לתוכנות ריגול שיש לי במחשב ואיל אני יכול לפתור את הבעיה? אגב, פרמטתי אותו ולא עזר.

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  19. מישהו יכול לומר לי מדוע הוא קרס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  20. יש לי מחשב שולחני עם כרטיס רשת אלחוטי שנקנה לפני כמה ימים (בחיבור PCI). בכל שימוש אינטרנט שאינו טורנט הכל עובד מצויין. כשאני מפעיל תוכנת טורנטים, תוך דקות מתרחשת קריסה - המסך מתעוות לשנייה (כמו שקורה לפעמים כאשר קורס דרייבר התצוגה דווקא), ואז מופיע מסך כחול המודיע על קריסת הדרייבר, אם כי לא ברור דרייבר של מה. כל הדרייברים במחשב מעודכנים, אז כנראה לא זו הבעיה. למישהו יש רעיון ממה זה נובע ומה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי מחשב ישן (בן 10 שנים). לפני כשנה כאשר ראו בו סרטים במסך מלא הוא התחיל לעשות בעיות ולקרטע (גם התמונה וגם הסאונד). לפני שבוע כאשר הדלקתי אותו הפסקתי לראות תמונה בכלל, המסך מזהה שהוא מחובר אבל נשאר במצב המתנה. חיברתי את המחשב למסך אחר שעובד עם מחשב אחר (וגם החלפתי כבל) ועדיין המסך לא מגיב. חשבתי להחליף למחשב את כרטיס המסך אבל יש לי הרגשה שהבעיה לא שם כי כשאני מדליק אותו, אמנם הנורות שלו נדלקות ומהבהבות אבל הוא נשמע לי שקט יותר מהרגיל. האם יש דרך לדעת אם הבעיה היא בכרטיס מסך או ברכיב אחר מבלי להחליף כרטיס מסך? תודה מראש, גיא.

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  22. שלום לכולם. לאחרונה ניסתי להפעיל את FIFA 2006 WC ו HEROES 5. בשני המשחקים לאחר מס' דקות שאני כבר בתוך המשחק אני מקבל RESTART או מסך כחול אם אני מבטל את אפשרות הRESTART. מפרט: P-2.4 1GB RAM RADEON 9600XT 128MB דריבר גרסה 5.10 למרות שגם עם הגרסה החארונה שום דבר לא עובד. החזרתי לגרסה הישנה בגלל הCONTROL PANEL היותר נוח. DX 9.0C יש למישהו הצעת מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by orsh99,

שלום לכולם! היום המחשב שלי פתאום החליט שלא בא לו לעבוד. הגעתי הביתה וניסיתי להדליק אותו, הוא נדלק, עשה את ה"ביפ" הרגיל ונכבה אחרי שניה. ניסיתי להחליף ספק וזה לא עזר, ניתקתי הכל והשארתי רק לוח, מעבד וזכרון וזה עדיין לא עבד. ניסיתי לשחק עם הזכרונות (להוציא חלק, להחליף מקומות) ולא עזר. ניסיתי אפילו להדליק את המחשב עם ג'אמפר במקום הכפתור וזה לא עבד. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? המפרט שלי הוא: מעבד: Intel Celeron D 2.8GHz לוח אם:Gigabyte 8-IG1000-G זכרונות: 2*256MB ועוד 1*512MB DDR400 מחברה לא מוכרת ספק ג'נרי. תודה לכולם. בינתיים אני עובד על לאפטופ עתיק (פנטיום MMX עם 32MB RAM וWindows 98) לילה טוב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קניתי לא מזמן תמחשב הזה: GA-K8N NF-4 U-9 6600GT AMD 3200 winc הייתה לי הרבה זמן בעיה עם משחקים, הגראפיקה נראית מגעילה (גם עם פילרים) כול משחק שאני מריץ עובד גרוע (גם CS 1.6 עם תקיעות) ניסיתי לבטל את ה VERTICAL SYNC וגם לעשות אותו על ON ומושב וכלום לא פותר. מה שעשיתי הוא שהחלפתי עם חבר תכרטיס מסך שלי ל X500\600 READON וזיכרונות של 256*2 במקום ה 512 שלי, והמשחקים עבדו בגראפיקה מדהימהה בלי פילטרים ראוו תתמונה מדהים. מה שקרה שהתקיעות נמשכו לי עדיין ב CS1.6, והתוצאות ב3DMark06 היום נמוכות יותר מה 6600GT. מה אני יכול עוד לעשות במצב כזה?? הגיוני שבשני כרטיסי מסך יש אותה בעיהה?, אוו שהבעיה היא נגרמת מהמעבד\לוח\HD שלי???

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by tomy669,

שלום.. במחשב שלי (פנטיום 4 די ישן) כאשר אני מכבה את המחשב, כל מה שמחובר לUSB נשאר דולק גם לאחר כיבוי המחשב. השאלה שלי איך אני מבטל את זה? האם דרך הביוס? או שישנה דרך אחרת? אני לא מצאתי את הפיתרון בביוס כך שאם מישהו יודע, אשמח להסבר איך לעשות זאת. תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.