תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין להרחיב את הזכרון במחשב שלי. לוח האם תומך. הדגם שמותקן אצלי כרגע הוא BLS4G3D169DS3CEU 4 ג''ב של קרושיאל מצאתי באמאזונים למיניהם את הדגם BLS4G3D169DS3 שבעצם זהה, לפי המפרט שלו באתר של קרושיאל. אני יכול לרכוש ולהתקין אותו ללא חשש או שהceu הזה קריטי? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שבועות המחשב התחיל לעשות בעיות אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל ולרסט אותו הרבה כדי שהמסך ידלק [שאר הרכיבים עובדים לפי מה שאני שומע] ברגע שהוא נדלק הוא מתפקד בלי בעיות כמעט, משחקים עובדים טוב יש ריסטים מוזרים\תקיעות כאלו שקורים לא הרבה שגורם להתעצבן מהם [אולי יש קשר לבעייה ?] והספק טוב לא משהו סיני תודה על כל עזרה מפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 4 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) 3D Accelerator ATI Radeon HD 4830 (RV770) Monitor LG W2261 (Digital) [22" LCD] …
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום! קניתי 4 סטיקים של 2gb כל אחד של חברת kingston הלוח שלי תומך עד 8gb הרכבתי את כל הזכרונות הפעלתי את המחשב ולא היה תצוגה על המסך היה מסך כחול חלק הוצאתי סטיק אחד של זכרון הפעלתי את המחשב והכל עולה בסדר והוא מזהה לי 6gb מה הסיבה שהמחשב לא עולה עם ה-8gb חשבתי שזה בעיה בסטיק ושמתי סטיק אחר והכל עובד גם החלפתי סוקט והכל בסדר אז איפה הבעיה תעזרו לי... ???
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם 870A-UD3 REV 2.0 נסתי לחבר כונן קשיח של Samsung SP F3 (תקין ועובד במחשב אחר) 1 ג'יגה שתומך ב-SATA2 ליציאה בלוח אם של SATA3 עכשיו מה קרה, למרות שהיציאה בלוח אם של SATA3 אמורה לתמוך ב-SATA2 הכונן בכלל לא נדלק. אז בדקתי באינטרנט ומצאתי באתר של החברה שיצא עידכון לביוס http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#bios עדכתי את הביוס וכולם לא קרה, הכונן עדיין לא נדלק בכלל! (כמובן שנסתי לחבר אותו לבד ובכלו יציאה בלוח אם וגם להחליף כניסת מתח וכבל SATA) משהו מכיר את הבעיה או שמע עליה? אני ממש עצבני כי קבלתי את המחשב חדש מורכב מ-TMS שהיו אמורים לעשות בדיקת מאמץ עליו ולבדוק שהכול עובד ומן הסתם מחשב חדש שהכונן בו לא …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם (מקווה שזה הפורם המתאים) יש לי WD 80GB 8 MB BUFFER ויש לי את הבעיה הזאת כל פעם שאני בא להעביר קבצים להארד דיסק הזה הוא נתקע משמיע קולות של עבודה ונכנס ללופ רק שאני מכבה את המחשב אז הוא מפסיק עכשיו דיי ברור שפשוט האזור שאני מנסה לכתוב עליו נדפק השאלה שלי האם יש תוכנה שיכולה לחפש בעיות בהארד דיסק ואז לסמן את המקום שלהם כדי שהכונן ידע לא לנסות לכתוב עליהם כמו שהיה פעם ב Scan Disk של ה כוננים 1.44 דרך אגב עשיתי את Scan Disk של ווינדוס וזה לא עזר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן חברים , אז קניתי מחשב חדש ושאני מחבר אותו למסך הטלווזיה ( sharp) , אני לא מצליח לקבל את הרזולציה המתאימה למסך הטלווזיה. שיחקתי עם כל הרזולציות האפשריות שקיימות במחשב ועדיין אני לא מקבל תמונה מותאמת למסך הטלווזיה . עם המחשב הקודם הספיק לי שינוי קטן ברזולציה והתמונה הותאמה לאותה הטלווזיה בקלות . בגדול יש לי כרטיס מסך של nivdia geforce 1050 אם זה עוזר ...
-
- 37 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתמול יצא לי לנסות להתקין את הHAUPAUGE 150 שרכשתי בתחילת השבוע (730 ש"ח). הפעלתי את הWINDOWS שזיהה חומרה חדשה, הכנסתי את דיסק ההתקנה (שנראה די עדכני) ובהפעלת הSETUP תוכנת התקנה טענה שהיא לא מזהה מוצר WINTV כלשהו ונתנה איזה קוד שגיאה. המשכתי להתקין רק את התוכנות וניסיתי להתקין את הדריבר מתוך הDEVICE MANAGER ובשלב כלשהו קיבלתי מסך כחול וריסטרט. לאחר מכן גם היו סימני קריאה על הצורב , כרטיס הקול ועוד התקן PNP, ריסטרטים או התקנת דריברים של הצ'יפסט מחדש פתרו את זה. ניסיתי גם להתקין ידנית את הקובץ של הדריבר ממחיצת PVR שבדיסק ונראה לי שהדריבר הותקן אך בהפעלת התוכנה שקיבלתי אני מקבל את אותו מסך כחול. לפני שאני ממשיך הלאה בלשבור את הראש בלגלות אם זה כרטיס לא תקין או בעית תא…
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שהגדרתי במחשב אליו מחוברת המדפסת לשתף מדפסת, נכנסתי ללוח בקרה הגדרות שיתוף מתקדמות לציבורי : לגילוי רשת, ולשיתוף קבצים ותיקיות ,ומסמן בנקודה -הפעל, לוחץ אישור . אבל עדיין נשאר מוגדר בנקודה השניה בטל. מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום שלום רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות במסך בטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11 ואפילו BIOS, זה נראה מצויין אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט או פעילות אחרת, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני משנה הגדרות זה חוזר לעצמו ולפעמים לבד אחרי כמה דקות ואז אחרי זמן מה חוזר חלילה (לבד או לפי פעולה לא ברורה שלי). בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות. בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו? מכירים את הנושא? (צירפתי תמונות להמחשה) נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם …
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה שחלק מהמשחקים לא עובדים לי או קורסים עד שבדקתי טמפרטורות ונוכחתי לדעת שהכרטיס שלי עומד על 65-70 מעלות במנוחה והמעבד שלי על 60 או 65 במנוחה... האמת שנים לא קרה שהם התחממו לי ככה... ניסיתי לסרוק וירוסים ולא מצאתי משהו, חשבתי אולי זה איזשהו כורה ביטקוין... מצד שני אבק במחשב פחות נראה לי הגיוני כי שני רכיבים חמים ולא אחד... מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאמור, המחשב עושה RESET על דעת עצמו כשאני מנסה להפעיל קבצי וידאו דרך נגנים [צפייה באתרים כמו youtube לא גורמת לבעיות], כמו כן, כשאני מנסה להתחבר ל-ICQ. ניסיתי לפרמט, לא עזר. מה ניתן לעשות בנידון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מחבר את הטלביזיה עם כבל SVIDEO בחודש האחרון התחילו להופיע ברקע פסים שחורים שלפעמים עומדים ולפעמים זזים מישהו נתקל במשהו דומה ? הכרטיס הוא רדיאון X800XL
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח החיצוני שלי מתוצרת WESTERN DIGITAL... ברגע שאני מחבר אותו המחשב מקפיץ הודעה "טעינת המתקין עבור Volume לא הצליחה. פנה לספק החומרה לקבלת סיוע" מיד אחרי זה קופצת הודעה גם שהמחשב זיהה חומרה חדשה.. ואז שהחומרה החדשה מותקנת ומוכנה לשימוש אם כי יש בעיה... המחשב לא באמת מציג את הדיסק הקשיח החיצוני ב"מחשב שלי" ולא בשום מקום אחר ולכן לא ניתן לעשות בו שימוש.. אני חייב דחוף תשובה לבעיה! תודה לעוזריםםם ! אגב שלחתי הודעה גם ב"אמצעי איחסון" כי לא ידעתי לאיזה חלק מהפורום ההודעה משתייכת, זאת אומרת שאין בכוונתי לעשות פה ספאם.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב יש את הקווים האלה שרצים בעליה של הווינדוס קווים זזים כאלה ואחרי זה אמור לעלות הווינדוס פתאום הקווים האלה נתקעים חיכיתי חצי שעה ולא קורה כלום מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המסך - SyncMaster T220P Samsung איך שאני נכנס למשחק זה מעלה לי הודעה כזאתי : not optimum mode recommended mode 1920 x 1200 60hz. אני כבר לא יודע מה לעשות באמת!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה מחשב של אחי עושה בעיות ככה יש ריח של שרוף מהספק אבל הוא עובד במחשב נידלק הסידירומים לא עובדים 1 סידירום רגיל 2 צורב ו Rdisk sata ה Sata עובד הסידירומים לא עובדים זיכרון בסדר כרטיס מסך בסדר חבר אומר שהספק דפוק ספק זול של 300W מה אתם אומרים זה הספק ליקנות חדש..?
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן, לאחר קריסת הHD שלי החלטתי לקנות שניים של 250GB ולשים אותם ב RAID0 למען מהירות וכיף(ואם מישהו דואג אז אני מקבל את הקודם ואשים אותו לגיבוי). בכל אופן לאחר התקנת ה WINDOWS המהירה(20 ומשהו דקות לאחר שהבנתי איך מתקינים דרייברים של RAID) והתקנת KASPERSKY ודרייברים לכ.הקול, ה WINDOWS סירב לעלות. השאלה: האם מישהו שמע על בעיית תאימות של RAID , AUDIGY2ZS וKASPERSKY (הכוונה ששניים מהשלושה לא עובדים יחדיו)? תודה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8500GT PCI (לא PCI EXPRESS) של חברת SPARKLE. כאשר אני התקנתי את הדרייבר, יצא לי חלון שאומר שהכרטיס נכנס למצב בטוח בגלל שאין לו מקור מתח חיצוני. אני בדקתי על הכרטיס עצמו ואין שם ממש לאן לחבר מקור מתח חיצוני. מה אני עושה במצב כזה והאם הדבר ישפיע על הביצועים של הכרטיס ?? הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD. ישנו קובץ תמונה מצורף. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, קניתי שני זכרונות כאלה CT2KIT25664BA1339 של Crucial שכתוב באתר שלהם שהם אמורים לעבוד עם לוח האם שלי msi neo combo p35, משום מה אפילו ה BIOS לא עולה ....מישהו יכול לעזור לי, אולי צריך לשים ערכים ידנית ב BIOS (עודכן לגירסא אחרונה)...
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לא מזמן (לצערי לא שמרתי את הדיון) מישהו שאל פה איך להתקין וינדוז 10 מבלי קודם לנקות לחלוטין את המחשב מהוינדוז הקודם, שמתברר לי היה לא חוקי או זמני? כי פתאום אני מקבל התראה שעלי לעשות אקטיביזציה מחודשת ואין לי ממי לבקש (הטכנאי ששלמתי לו והתקין את התוכנה, נעלם) . אני לא טכנאי והידע שלי יחסית די מוגבל אבל הבנתי שזה דבר אפשרי. אשמח אם מישהו יעזור לי איך מבצעים מהפך כזה מבלי לעשות שמות בכל מה שהותקן על המחשב.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט אז הוא עובד מהר הכל טוב וחלק ללא תקיעות , אחרי כמה דקות הוא מתחיל להתקע! יש למישהו מושג מה הבעיה? אני נואש בבקשה תעזרו לי נמאס לי כבר נ.ב אין המחשב שלי שום וירוס ושום זבל
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מהמחשב של אחותי התחילו לבקוע צפצופים, בהתחלה קצרים ועכשיו יש רק צפצוף ארוך, מרגע ההדלקה וגם במערכת ההפעלה עד לכיבוי. בדקתי טמפרטורה היא הייתה קצת גבוהה במעבד ובכרטיס מסך (סביבות 75 מעלות) פתחתי את המחשב ניקיתי מלא אבק מהצלעות קירור של המעבד והטמפרטורה ירדה אך עדיין יש צפצופים שלא מצאתי את פשרם... ניתקתי את הHD/CD כדי לשלול אותם, הוצאתי זיכרונות החלפתי בין הסלוטים והרכבתי זיכרונות טובים ממחשב אחר, הוצאתי את הכרטיס מסך החיצוני כדי שהמחשב יפעל על הפנימי - עדיין מצפצ…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ברשותי מחשב אינטל C2D E6700 עם לוח ג'יגהבייט P35-DS3L ושני ג'יגה זכרון - מאז שהדלקתי את המחשב היום (כמה שעות) אני לא יכול לגשת לכוננים שלי (יש לי 2 צורבי סאטה, אחד סמסונג והשני LG - השני נרכש לאחרונה כיוון שחשבתי שהישן התקלקל, אבל אחרי ניקוי פיזי של המחשב התברר ששניהם עובדים), יש לציין כי הם מזוהים בביוס וכי מתח עובר (נפתחים ונסגרים). ההודעה שאני מקבל במנהל ההתקנים היא סימן קריאה צהוב על כל אחד מהכוננים ושגיאה code 19 בנוסח כדלקמן - Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) אני באמת לא נתקלתי בבעיה כזו בעבר, ואשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם תודה מראש, rMaNe
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מנסה להוציא את הכבל חשמל של הספק מהלוח אם,ומשום מה הוא לא רוצה לצאת...אני לוחת על ה"קליפס" הזה,שאמור לאפשר לי למשוך את זה החוצה,אבל עדיין זה לא יוצא,אני מרגיש שעוד רגע אני תולש את הכל מהלוח אם... יש לזה פיתרון???? ??? :-[
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הבעיה - אין סאונד. המחשב שלי וגם כל תוכנה שהתקנתי כמו EVEREST לדוגמה, לא מזהים את הכרטיס קול.... כאליו הוא נעלם פתאום מהמחשב. אני אישית יודע שזה creative sb live 5.1 ולכן הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר וניסיתי להתקין, הדרייבר עצמו לא מזהה את הכרטיס. חוץ מאשכרה לפתוח את המחשב ניסיתי כבר כל מה שאני יודע אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-