תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי מתנהג מוזר לאחרונה: כל משחק בעל גרפיקה בינונית+ נתקע אחרי כמה דקות של משחק ACDSEE שאני מתעסק איתו עם קבצים ברזולוציה מאוד גבוהה כל הזמן נתקע תוך כדי ניסיתי להריץ תוכנה לבדיקת יציבות של הכרטיס מסך, מצאתי את rael time HDR והוא קרס. אילה ההגדרות: וזה מה שאני מקבל: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן במחיר זול מאלוף מחשבים 8500GT 256MB של (leadtek winfast( ... הבעיה היא שכשאני משחק THE WITCHER או OBLIVION הרבה פעמים קורה לי שהגרפיקה נתקעת בסצנות הדיבור (למרות שהם ממשיכים לדבר כאילו כלום לא קרה) ואז כשהיא חוזרת, היא חוזרת עם בעיות. לפעמים הצבעים מתחלפים, או שאני רואה במקום פרצוף זוג עיניים שמרחפות, או לפעמים על כל המסך אני רואה תמונה של עץ או דג... והטקסטים מרחפים כרגיל... אני צריך לעשות LOAD כמה פעמים או לעלות אזור חדש כדי לתקן את זה, אבל זה מעצבן מאד! באובליוויון זה קורה בתדירות נמוכה, רק מפעם לפעם, דוגמא של משהו שקרה זה שבמקום דשא או אדמה היו מלא מלא אייקונים של נשק מהINVENTORY... או שהצבעים התחרבשו... האם זו בעיה בכרטיס, או בכל הכרטיסים מסוג 8500? נית…
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש בהתחלה הכל היה סבבה עד ששמתי לב שבמשחקים מסוימים HALO למשל יש לי בעיות גרפיות חמורות מאוד מכתמים מוזרים כאילו אני מנסה להריץ את זה על TNT2 לFPS נמוך מאוד זה מעצבן אותי כי ביזבזתי 3000 שקל על מחשב חדש למשחקים וזה קורה לי לא מספיק החיים שלי בזבל עכשיו זה :< השתמשתי בAIDA 32 כדי לאסוף פרטים על המפרט שלי בתקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. זה נע מכתמים מוזרים על קירות ומודלים,מודלים מרוחים וקירטועים רצחניים אז בבקשה תקדישו לי מזמנכם כדי לעזור בתקווה שאני אוכל לשחק כמו בן אדם נורמלי. תודה מראש שלכם :> אמיר. CPU Type Intel Pentium 4HT 2600 MHz (3.25 x 800) CPU Alias Northwood Hyper Threading CPU Stepping D1 Original Clock 2600 MHz L1 …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאז שעדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (geforce fx 5200) הוייס סיטי עובד יותר מהר ויותר חלק אבל אחר כך הוא נתקע כשהוא משתחרר אז יש שבושים בתצוגה למשל הוא עושה פסים צבעוניים ומשנה את הצבעים אחרי שעושים alt+tab זה ממזער את המשחק ושנכנסים אליו שוב אז זה מסתדר לכמה שניות ואז זה שוב קורה אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מבקש ממכם לקרוא את הכל בלי עצלנות, זה לא ארוך כפי שזה נראה. קודם כל לפני שאשכח, מפרט המחשב: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz 512 RAM NVIDIA GeForce 7600 GS אוקי אז הכל התחיל ככה: לפני כמה חודשים נהרס לי הכרטיס מסך (Radeon 9250), פשוט נהרס קרה שם משהו לא משנה. קניתי כרטיס מסך חדש, GeForce 7300 GT, הכל עבד טוב שיחקתי ופתאום אחרי חצי שעה-שעה: בעיות בגרפיקה. כשאני מדבר על בעיות בגרפיקה אני מתכוון לדברים כאלו: http://img98.imageshack.us/img98/9050/denuke0000dj4.jpg סבבה השלב הראשון שניסיתי, עדכוני דריברים. העידכונים לא עזרו לכן עברתי לשלב הבא, בדיקה של הכרטיס מסך בחברה. הטכנאי שלי שלח את הכרטיס מסך לתיקון ואמר שלא מצאו בעיות ושאני יבדוק שוב שיש בעיות. חזרתי הביתה בדקתי טמפרטו…
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! קניתי לפני זמן לא רב מחשב. להלן המפרט: P4 3.2GHZ 640 MSI 925XE Neo Platinum MSI Radeon X850XT W.D 120GB 7200RPM 2*512 DDR2 533 MHZ Enermax 420W Power Supply לפי מה שאני יודע, המחשב הזה אמור להריץ משחקים כמו בטלפילד 2 וקאונטר סטרייק סורס עם כל הגראפיקה על HIGH+AA6 ללא בעיות. ובכן, כשאני משחק BF2 כמעט כל כמה שניות יש דרןפ ענק שגורם למשחק לקרטע ולהיות בלתי יציב וקשה לשיחוק, וזה כשיש AA2 וחלק מהנתונים הגראפים על MEDIUM. בנוסף לכך ב CSS יש דרופים לעתים קרובות לאזור ה 30 FPS וישנם קירטועים. דבר מוזר שקורה לי, הוא שפעם בכמה ימים פתאום כל המשחקים פועלים לי חלק בלי דרופים ובלי בעיות למשך כמה שעות. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי ממה נובעת הבעיה הזו, כי הרי לא הגיוני שמחשב שכזה ל…
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי מדפסת לקסמרק Z-25 בהתחלה לא היו בעיות והיא אכן הדפיסה ועבדה בצורה תקינה לאחרונה צצה בעיה -- כאשר אני רוצה להדפיס אני מקבל הודעה : זוהתה יציאה לא נכונה מדפסת זו מיועדת לעבודה עם כבל usb בלבד ודא כי הנך משתמש בכבל USB והמדפסת מוגדרת ליציאה USB כל החיבורים תקינים , הגדרות נראות בסדר ניסיתי להחליף במספר נקודות חיבור של USB במארז אבל בכולם אני מקבל את אותה תשובה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני זמן קצר הרכבתי מחשב חדש עפ"י המפרט הבא: מעבד AMD Ryzen 7 3800X קירור Cooler Master MasterLiquid LC240E RGB זיכרון Crucial Ballistix Elite 3600 MHz DDR4 DRAM Desktop Gaming Memory Kit 16GB (8GBx2) CL16 דיסק קשיח Samsung 970 EVO Plus SSD 500GB M.2 NVMe (עליו יושבת מערכת ההפעלה) דיסק קשיח Samsung 960 PRO SSD 500GB M.2 NVMe לוח אם MSI MPG X570 Gaming PRO Carbon WiFi בנוסף מותקנים במחשב עוד כמה דיסקים קשיחים מכניים (עוד 5 בנוסף ל 2 ה SSD). בשבועיים הקרובים אני חווה סידרה הזויה של בעיות להן אין לי הסבר, דברים כגון קפיאה של ה TASKBAR (דבר שבאופן הזוי נפתר מייד כשאני מפעיל את ה TASK MANAGER), קפיאה של נגני ווידאו (הווידאו מ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הקובץ שגורם לBSOD הוא aswTdi.SYS לפי 3 קבצי הדאמפ האחרונים, מה שלדעת מראה שזה לא סתם רנדומלי. בדקתי ומסתבר שזה האנטי ווירוס, שהוא חינמי. אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש, הרי הוא חינמי ופועל לא רע, אבל האם הוא באמת שורש הבעיה? חוץ מזה, עשיתי סריקה לכונן ה5000AAKS שלי, כונן 500 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, הממצאים: 50MS:461 150MS:9 ז"א מבחינת הסקטורים האיטיים אני סך הכל במצב לא רע. מצד שני, היו 3 UNC. הבעיה? זה לא אומר לי כלום. יש לי יכולת טכנית גבוהה, אבל עדיין איני מומחה ברמה שאני יכול להבין מושג שלא למדתי שום דבר עליו. הUNC היו: 3285300 628266920 629747617 החוש הטכני הבסיסי שלי אומר לי שזה בעצם הסקטורים עם הבעיה ושמן הסתם הם לא אומרים לכם כלום. אני רוצה לברר מה הם אומרים בעצם …
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
למה אני פתאום לא יכול להכנס לאתרים מסוימים עם הראוטר שלי TP-LINK TL WR841N VER 7.2 אפילו כשאני מחובר בWIFI וגם בכבל . האינטרנט לא מתנתק בכלל וגם לאחר איפוס זה לא מחזיר למצב הקודם . גם התקנה חוזרת לא עזר . אין לי מותקן חוסמי פרסומות וגם בלי הFIREWALL לא מתאפשר לי . בלי הראוטר בחיבור ישיר הכל תקין .
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, החלפנו אינטרנט בבית לסיבים של בזק 1000 מגה. הכל עובד כמו שצריך. במקביל קיבלתי מחשב נייד חדש (יד שניה) המחשב בהתחלה לא הראה את רשת ה wifi הביתית בכלל (כן הראה רשתות של השכנים לצורך העניין וגם נקודה חמה ניידת). לאחר שיחה ארוכה עם בזק עשו פעולה כלשהי ועכשיו הרשת גלויה גם במחשב הנייד. המחשב מתחבר ומתנתק כל כמה שניות מה wifi. בזק התנערו מאחריות ואמרו שזה משהו במחשב וברגע שרואים את הרשת במחשב זה לא קשור אליהם. מדובר במחשב DELL I7. האם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הדרברים נשמעו מבטיחים אבל במהלך ההתקנה הכל נהרס וחסרים למערכת ההפעלה (XP PRO) הרבה קבצים וההתקן מפסיק לפעול לחלוטין. משהו נתקל בזה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי קנה מדפסת הזרקת דיו משולבת Epson BX635FWD ומאחר והיא לא הגיעה עם כבל USB, אבא נאלץ לקנות בנפרד. במחשב של אח שלי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP. הבעייה היא כזו: כאשר אני מפעיל את ההתקנה (לא משנה אם מהתקליטור או אם מהדרייבר שהורדתי מהאינטרנט), ברגע שאני מחבר את הכבל של המדפסת למחשב, קופץ "אשף החומרה החדשה שזוהתה" (דבר שלא אמור לקרות). כאשר אני מגדיר לו את הנתיב של הקובץ שהוא צריך, הוא רושם לי "התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו Printers לא עברה את בדיקת Windows Logo לאימות התאימות שלה ל-Windows XP (דבר שגם לא אמור לקרות: זה לא Windows 95/98)". אני ממשיך, ומערכת ההפעלה מעתיקה את הקבצים, ובסיום ההעתקה, מערכת ההפעלה מכריזה על כך שההתקנה נכשלה מהתירוץ ההזוי הבא: "שרת RPC איננו ז…
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1) לקראת סיום ההתקנה של הנרו אני מקבל את ההודעה הבאה שמופיעה בצילום מסך -מה עושים במצב כזה? 2) אני מוריד גירה עדקנית של איטיונס למערכת xp וכשאני מנסה להתחיל את תהליך ההתקנה ע"י לחיצה כפולה, אז אני רואה שכאילו מתחיל תהליך חילוץ הקבצים אבל שניה אחרי זה הלא קורה כלום מעבר לזה. מה עושים במצב כזה ? בתודה מראש לכל המסייעים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הלכתי למישהו להתקין לו משחק על דיסק DVD יש לו שני כונני DVD והכנסתי לכונן הראשון ההתקנה נכשלה משהו עם data.cab ושהכנסתי לכונן השני זה לא נכשל והתקין בלי אף שגיאה. כנ"ל גם לגבי משחק אחר על כונן CD. משחק של שני דיסקים (CD) שניסיתי להתקין לבן דודה שלי נכשל גם באיזור ה- 70 האחוז איזה חצי דקה אחרי הכנסת הדיסק השני (המשחק הוא שני דיסקים) ושהלכתי נגיד לחבר אחר לבדוק אם הדיסק דפוק או משהו זה לא נכשל באמצע ההתקנה. ומה שמצחיק שבמשחקים אחרים זה לא קרה. משהו יכול להסביר לי למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
זה סיפור מצחיק ועצוב. אבל מבקש לכתוב בתגובות רק לעניין.. אחרי כמה וכמה עצבים,החלטתי לעשות ניקוי יסודי ומלא לדיסק הקשיח,כמו כן לערוך כמה שינוים. השתמשתי בדיסק HIREN'S לצורך הניקוי המלא (עד 0) ולצורך הגדרת מחיצות מחדש. אה,לפני הכל העתקתי הרבה דברים חשובים לדיסק נייד. אחרי ההגדרות של המחיצות ,ניסיתי להתקין את ה-XP שהיה לי,ההתקנה נפסקה בעצמה באמצע,לא זוכר בדיוק מה היה השלב,אולי השני או השלישי.. אחרי כמה נסיונות חוזרים וכושלים (לא הצליח להעלות את קובץ ntldr) ניקיתי שוב את המחשב ורציתי לאושש את כונן הדיסקטים וכנראה נגעתי במשהו ב-BIOS. (כנראה,הכונן דיסקטים שבק חיים,כי שום דבר לא הצליח לגרום לו לקרוא מהדיסקטים,וניסיתי על כמה). אז התחילו דברים מוזרים. חלק מתוכנות שהיו בדיסק HIREN…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1.התקנתי במחשב חדש עם לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 את חלונות 98 SE ומשום מה כרטיס הרשת המובנה שבו: CICADA VSC 8201 Gigabit LAN PHY chip לא מזוהה ע"י המערכת. במנהל ההתקנים במתאמי רשת יש רק Dial up adapter ולא Ethernet controller כלשהו. בעקבות זאת בהתקנה של תקליטור מודם ADSL נאמר שלא מזוהה איזשהו כרטיס רשת. ייתכן שזאת בעיית חומרה או שעלי להתקין דרייבר של הכרטיס? בחיפוש, גם באתר לוח האם וגם בתקליטור שבא עם לוח האם לא נמצא דרייבר כזה. 2.משום מה בזמן ההתקנה של חלונות ישנם כמה התקני PCI שלא מותקנים כלל. למשל PCI system management bus. מופיעים לידם סימני קריאה צהובים במנהל ההתקנים. ניסיתי לשים כרטיס רשת חיצוני…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הייתה לי מערכת עריכה מסויימת, ספק כוח היה OCZ600W, והיו מחוברים למערכת 7 הארדיסקים פנימיים. שידרגתי את המחשב לגמרי (לוח אם,מעבד,זכרונות וכ.מסך) ואת הספק כוח (עכשיו יש HEC COUGAR 700W) - מערך הדיסקים הקשיחים נשאר בדיוק אותו דבר-אותה כמות-אותם חיבורים, אותם דיסקים באותם תאים (פשוט לא נגעתי בהם). לספק כוח יש יכולת לחבר "תוספות" של חוטים,לא חיברתי את כולם כמובן, אבל הדיסקים מחוברים בטור אחד לשני, ויש כאלה שעל אותו טוב יש מאורר או צורב יחד. http://media.photobucket.com/image/hec%20couger%20700/dead_executive05/My%20Gadgets/My%20Rig/HEC%20Cougar%20CM%20700watts%2080plus/HapticShot0351.jpg אגב לפני היה XP עכשיו יש ווינדוס 7. כמה דבסרים מוזרים קורים: 1. דיסקים הולכים לישון ! פשו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היה לאחותי מחשב ישן P3 600MHZ.......... עכשיו החלפתי לו ספק כח ומאז המחשב לא מצליח לזהות את האינטרט והכונן. ואני חייב שמשהו משהם יעבוד כי אני צריך להעביר את הדברים מהחשב בקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
כעקרון דוד שלי ארגן לי מחשב... ואני לא מצליח לזהות את לוח האם, גם לא עם תוכנת ניטור חומרה כגון אברסט. בנוסף אני לא בטוח, אבל אני חושב שיש לי מעבד כפול ליבה- האם אני צודק? אם כן, האם זה דורש איזשהו טיפול מיוחד (מבחינת מערכת הפעלה, פירמוטים וכו') ועוד משו קטנטן ולא ממש עקרוני אבל יהיה נחמד לדעת- איך הזיכרונות? נחשבים לחברה סבירה? (בחריץ השלישי יש עוד אחד זהה...) תודה רבה על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חלונות 7 ultimate 64bit 6 גיגה זיכרון + 6גיגה pagefile. אני מפעיל רק את פיירפוקס 35 וכלי פיתוח לאנדרואיד. ברקע רצים עוד מספר דברים כמו AVG אבל כששתי התוכנות האלה באויר אחרי ריסטרט, הזיכרון הוא באיזור 2.6 גיגה (performance tab ב task manager). ככל שעובר הזמן, הזיכרון התפוס עולה ללא קשר למה שרואים ב processes* וכשזה מגיע לאיזור 4.6-5 גיגה, המחשב מתחיל להתריע על בעיות זיכרון וממליץ לי לסגור תוכנות כדי להמשיך לעבוד. אם אני מתעלם, הוא מתחיל להשתגע, לתקוע דברים עד שאני חייב לעשות ריסטרט לגמרי. אם אני סוגר את שתי התוכנות ומסתכל על הזיכרון הוא כבר יותר גבוה מהזיכרון שהיה אחרי ריסטרט כאילו משהו אוכל לי מהזיכרון אבל מצליח להסתתר. 1) איך זה שכמות הזיכרון גבוהה יותר מסך כל מה שהוא מצ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שיש לו כניסות של זיכרונות גם DDR וגם SDRAM כשה DDR מחובר עם 256 המחשב עובד ועולה. כשה SDRAM מחובר עם 128 המחשב עובד ועולה. כששניהם מחוברים המחשב נדלק אבל כלום לא קורה, אפילו המסך לא עובד. ניסיתי להכנס לביוס ולראות שם אם יש איזו אופציה להפעלה שלהם ולא מצאתי משהו. אם מישהו מכיר או יודע מה לעשות שיעזור. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי איזה MMX ישן עם בורד שתומך גם ב-DRAM וגם ב-SDRAM. עד עכשיו היה בו 32MB של DRAM והכל עבד. רציתי להוסיף לו SDRAM וגיליתי שהוא מזהה אותו כמו רבע מהגודל האמיתי שלו (64 הוא מזהה בתור 16 ו-128 הוא מזהה בתור 32), גם כשמרכיבים רק את ה-SDRAM בלי ה-DRAM. יש למישהו מושג מה הבעיה שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 16GB RAM המחשב בימים האחרונים מאוד מקרטע, וכשאני פותח את ה task manager אני רואה שהזכרון על איזור ה 95% תמיד העניין הממש מוזר הוא - כשאני ממיין לפני הזכרון, וסוכם, זה ממש ממש לא מתקרב אפילו ל 16GB. זה כרגע פחות מ 2GB אבל מראה לי מבחינת אחוזים 97%. מה אני מפספס כאן?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודש הדלקתי את המחשב והוינדוס סירב לעלות, שום דבר לא זז, הסורק דיסק "של הדוס" הפעיל את עצמו ודיי נכנס לעטרף. אחרי פורמט כללי של כל המחיצות התקנתי את הוינדוס מחדש והכל עבד פרפקט, הפעלתי שוב את סורקי הדיסק והכל עבר בשלום. תיארתי לעצמי שהגורם לנזק היה הטמפ הגובה שההרדיסק עבד בה במשך יום-יומיים (הוא היה במגירה נשלפת, אחרי שהוא התרגל במשך שנה לעבוד במארז מאורר מאוד). בקיצור, אתמול בלילה הזזתי את העכבר להפסיק את השומר מסך, ושום דבר לא קרה... המחשב קפא. עשיתי ריסט, הוינדוס התחיל לעלות, הפס של ה LOADING (הקיווקוים מתחת ללוגו הגדול של הוינדוס) המשיך לרוץ ולרוץ ולרוץ במשך חצי שעה, שום דבר לא זז... SAFE MODE גם הוא סירב לעלות. חיש מהר העלתי מערכת הפעלה מCD וגיביתי את הקבצים, ו…
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-