תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני נתקל כבר מספר פעמים בבעיה ממש מוזרה במחשב שיש לי בבית, מדי פעם הוא פשוט "מתעייף", מה זה אומר בפועל? כל היציאות על הBOARD שלי מפסיקות לעבוד. כולל הכרטיס מסך (המסך מציג no signal), המקלדת אפילו לא מראה סימנים של חיים, כאילו אין בכלל העברת חשמל מהיציאות של ה-board. בנוסף לזה כל המאווררים של המחשב פועלים. הבעיה כל פעם נעלמת וחוזרת, האם הבעיה לדעתכם היא כישלון של המעבד?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בן דוד שלי נתן לי מחשב ישן (סלרון מקביל לפנטיום 2-אין לי מושג כמה MHZ) בקיצור אני מחבר את הלוח, את המעבד, הספק וזכרון וכלום לא קורה כאילו הספק נדלק והמעבד מתחמם וגם הלוח אבל המסך נכבה, אפילו המסך השחור לא עולה וכלום מה יכולה להיות הבעיה? לוח לא ידוע עם צ'יפ שכתוב עליו XCEL2000 מעבד סלרון סוקט 370 שבא על כרטיס של סלוט 1 (מן מתאם כזה שנכנס אליו) אין כרטיס מסך, זה מן יציאות פינים כאלה שמתחברות ל IDE ישירות לחיבורי ה PCI (מקווה שהבנתם) בקיצור חיברתי תכבל IDE הזה לפינים של המסך וכלום לא קורה...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהחזרתי את הביוס שלי לDEFAULT ועשיתי F10 , זה התחיל לקרות , מה לעשות ? :'(
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חבר'ה אני לא מצליח למצוא שידרוג לביוס אבקש ממכם אם תוכל למצוא עבורי שידרוג לביוס שלי מאחר וקניתי כונן קשיח 40 ג'יגה והביוס שלי פשוט מסרב לזהות אותו אמרו לי כי שדרוג הביוס יסדר לי את הבעיה המחשב שלי הוא: פנטיום 3 450MHz 320 זיכרון כמו כן אני מצרף לכם פרטים נוספים לוח : M6TBA Processor: GenuineIntel Femaly 6 Model 7 449MHz Stepping 3 Math Support:Present BIOS: Award Modular BIOS v4.51PG 02/23/99 Bus Type:PCI,ISA,USB Port: 1 Parallel 3 Serial Bios ID: 2A69KBOCC Bios Date: 23/02/99 Bios Type:Award Modular BIOS v4.51PG Chipset: Intel440BX/ZX Rev 3 המון תודות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ של alienware , על הדרך , אל תתקרבו לחברה הזו - יש להם בעיית חימום ידועה וכבר יצא לי שהחלפתי כ.מסך לאחרונה הלפטופ לא עולה , התחלתי לבדוק כל חלק במחשב - בתחילה סוללה של הביוס , זכרונות , דיסק קשיח מה שקורה זה שהמחשב נדלק , לפעמים מראה את הסימן של הביוס ולפעמים רק מסך שחור , מצפצף ומאתחל את עצמו שוב ושוב שמתי את המחשב אצל טכנאי שטוען שהלך הכרטיס מסך אך מה ההגיון אם הוא מראה צג לפעמים ? יכול להיות שהכרטיס מסך עדיין נדפק? (הוצאתי את הכרטיס ואין עליו סימנים של שריפה) אני שואל את כל זה כי אני יכול להזמין כרטיס מסך בסביבות ה 70 דולר ,ואם זו הבעיה אני מוכן להשקיע את הסכום בשביל להחזיר אותו לחיים
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום. יש לי GF MX 440 128MB התקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו ולא רואים טוב במישחקים יש קישקושים כאלה והתמונה מתוחה. בקיצור בלאגן שלם. ואחר כך מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב שלי לפני שנה והמישחקים פועלים טוב אז אולי למישהו יש את הבעייה?...יכול להיות שהכרטיס שלי לא תומך בדרייברים???
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
HD SAMSUNG SPO802N דרש אתחול ללא הודעה מוקדמת הצלחתי להציל את החומר ולאחר מכן אתחלתי ואחר יום יומים הואט שוב פעם דורש אתחול הפעלתי את התוכנה HDD Regenerator והיא מצאה פגמים ואומרת שתוקנו מה אפשר לעשות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קניתי מחבר שלי סורק USB ARTEC , זה עבד טוב אצלו והוא יבוא עוד כמה ימים לנסות לפתור את הבעיה אצלי אבל חשבתי שאתם תדעו .. הורדתי דרייברים מהאתר שלהם נראה שהכל מותקן טוב מבקש ריסטרט ואז הופ. יכול להיות שהבעיה היא ששכחתי להסיר את הסורק UMAX הפררלי שלי קודם ( :AR15: ). בכל מקרה הסרתי את שניהם ומחקתי *UMAX* .. בכל מקרה, נדמה לי שה TAWIN נדפק.. שאני בא לסרוק אז יש קצת אורות וקצת קולות מהסורק אבל יש הודעת שגיאה. קיצר, הלפ.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני הולך להחליף את הHD שלי לחדש [ניצול אחריות] וגם כ.מ בשל ביצועים חלשים. המחשב איטי או שזה וירוס או שיש פגם בHD. לעניין: מה הם הרכיבים שגורמים להאטת המחשב? אם זיכרונות נמצאים ברשימה הזאת, אז יש לי זיכרונות חדשים לגמרי שרק אתמול הרכבתי אותם על המחשב מהקופסא ישר ללוח. =]
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שהחלה באותו זמן עם החלפת הדריברים (אבל לא בטוח בגלל זה). החלפתי Detenetors מגרסת ה30.82 ל40.72 ושמתי לב פתאום שכשאני משחק באנריל למשל שלא דורש הרבה יש לי פתאום לאגים כאלה של המחשב, לא של האינטרנט.... הלאג מתבטא בקרטועים קטנים כאלה של המשחק למשך 2-3 שניות.. אשמח לכל תשובה או רעיון בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
1. על גבי P-4 עם 256 RDRAM ו-XP PRO, עם מה עדיף לעבוד: FAT32 או NTFS? 2. האם בהמרה של מחיצת FAT32 ל-NTFS ב-PARTITION MAGIC 8 יווצרו בעיות? (התוכנה מצהירה על בעיה אפשרית בשמות קבצים) תודה רבה על העזרה.
-
קניתי HD3850 חדש ומאז שהתקנתי אותו יש לי מלא קרחצים בסאונד! אין קונפליקטים בIRQ והדרייוורים מעודכנים. יש למישהו הצעות?! זה משגע!
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בימים האחרונים המאוורר עשה רעשים מאוד חזקים, וריססתי אותו עם פחית אוויר מרוכז, אך זה לא עזר. אתמול המחשב כבה בפתאומיות באמצע העבודה, וכשניסיתי להדליק אותו מחדש תוך מס׳ שניות הוא נכבה שוב (ניסיתי זאת כמה פעמים). כ- 40 דק׳ אחרי שחיכיתי ולא ניסיתי להפעיל אותו הדלקתי אותו שוב, והפעם הוא עבד בערך חצי שעה ונכבה. אז ריססתי עם ספריי האוויר על המאוורר של המעבד, ומאז המחשב לא נדלק בכלל, גם לא לכמה שניות. אני לא יודע מה הבעיה, אני מנחש שבקירור או ספק, ואודה לכם על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשבי הישן רציתי לשים את הראדון 9000 הכנסתי לAGP תפסתי את התופסן אחורה ו...הכל הכוח ניסיתי להכניס לוו (המקום אליו נכנס התופסן)וללא הצלחה הלוח הוא MSI הדגם 6323 (או משהו כזה) יחד עם פנטיום 3 (1 גיגה הרץ) אני חייב לציין שבלוחות אחרים אין בעיה כל שהיא יש מה לעשות? כי אנשים אחרים בבית עובדים, עם המחשב ואני לא זוכר שהיתה בעיה עם הMX200 , אבל אין אפשרות להחזיר אותו משום שהם דורשים משחקים. תודה מראש-אפילו פתרונות מוזרים ומסוכנים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי של XFX6800 NU על AGP ושיחקתי איתו קצת יותר מידי עכשיו הוא עושה artifacts מטורפים אחרי כ20 שניות עבודה ב 3D (יותר מהר מתי שההגדרות דורשות יותר מיץ מהכרטיס). אחרי שהוא משתגע בתלת מימד (אני בודק בעזרת aquamarks) וכשאני יוצא מהתוכנה (אם הוא לא תוקע את המחשב) הוא נכנס למצב שהוא מכבה את המסך כל כ5 שניות עד שאני עושה איתחול מחדש למחשב. אפשר למנוע את מחזור כיבויי המסך על ידי זה שיוצאים מהתוכנה כשהartifacts הם קטנים ולא ברמה שכל התמונה מבולגנת. לפעמים בזמן שהתמונה מבולגנת הוא חוזר לעצמו ומראה אחת בסדר ואז עוד הפעם בלגאן קניתי אותו לפני כחצי שנה או יותר . המשחקים שלי כללו פתיחת pixel pipelines והוא עדיין עבד בלי בעיות נראות לעין. הפריע לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך עלתה לכ80 מ…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד ASU's 409fa . יש לו בטריה מובנית.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב AMD 1.67GH , RAM 448 MB עם XP STAGE 2 אני משנה את גודל ה PAGING FILE מ670 ל 500 ע"מ לקבל תגובות מהירות יותר (לא מריץ תוכנות כבדות). מבצע איתחול כנדרש, ברם אולם לאחר מספר כיבויים ההגדרות הישנות חוזרות, וחוזר חלילה. אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני 9 חודשים הכל תקין בו. שלשום אני מבחין כי כונן די (שמורכב על ההרדיסק החדש מבין השניים) מתחיל להעילם ולחזור זמנית (בערך ל2 דקות) לאחר כל ריסט. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, רואים אותו למשך משהו כמו שתי דקות ב"המחשב שלי", אבל לאחר מכן הוא נעלם ואם הייתי בתוכו אני חוזר לשולחן העבודה ומקבל eror מעצבן שאומר: delyed write failed ביום וחצי האחרון זה ממש החמיר, המחשב החל להתקע (קפיאות), ריסטים, מסכים שחורים, טעינות מרובות. האנטי וירוס לא מזהה כלום. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מה יכולות להיות הסיבות?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים אבקש את דעתכם המקצועית בנושא. היום הדלקתי את המחשב - וזה מה שהיה במסך: http://img31.imageshack.us/img31/2479/40041103.jpg http://img90.imageshack.us/img90/9013/62450295.jpg הפעולות שעשיתי: מחיקה של הדרייבר והתקנה של אחד מעודכן - לכרטיס מסך הוצאה של הכבלים - והחזרתם ניקוי מאבק של כל המחשב התפללתי הרבה.. ואף אחת מהפעולות לא תיקנה את התקלה. לדעתי המקור של הבעיה בכרטיס מסך בגלל זה: אשמח לדעתכם המקצועית לפני שאני רץ לטכנאי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח אפילו לצאת מזה לbios מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 317 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4P800-E DELUXE עכשיו שאני מעלה את התוכנה של ASUS (שנקראת PROBE) אחרי כל 30 דקות הוא מתריע אותי על 3.3V+ שהוא לא טוב ואז זה מפסיק, מה זה בכלל אומר?? זה מסכן את המחשב?? ועל הדרך רק אם אפשר אבל לא חובה, להסביר בקצרה מה כל השאר : 12V+ 5V+ 3.3V+ Vcore בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הצגתי תחילה את הבעיה בפורם ווינדווס אבל הבנתי שלא הווינדווס הוא הבעיה ,אבל לא הצלחתי למחוק את הנושא משם. אי אפשר להפעיל סאונד ,ושמפעילים את הווינאמפ מופיעה ההודעה: "A device ID had been used that is out of range for your system" גם כל האפשרויות של הכרטיס קול לא פועלות . הכרטיס קול הוא כרטיס pci ויש גםם כרטיס מובנה על הלוח ,אבל הכל פעל טוב עד עכשיו. תודה לכולם לא יודע מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת: שאני מדליק את המחשב נתקע גם הפסים האלה שטוענים כמה פעמים יש כאלה כמו תקיעות, ולאחר מכן יש לי בעיה עם המסך של "Welcome" הוא שוהה לי כמעט 30 שניות (שזה לא אמור להיות לי ככה) ממה זה יכול להגרם? איך נפתרים מזה? (רק לא פרמוט). תודה, VL.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום בניתי לאחרונה מחשב חדש הנה המפרט : עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש צצה לי השגיאה הבאה " Veryfying DMI pool data........ AMD data change.. update new Data to DMI ! עכשיו מבחינתי ההודעה לא מפריעה, המחשב עולה רגיל ועובד בצורה מושלמת אך עדיין חיפוש ממושך בגוגל מראה שהבעיה נפוצה אך ללא פתרון מובן שיכול לעזור לי... זה המחשב הראשון שבניתי אז אני מפחד שאולי יש לי בעיה חומרתית שנובעת מהרכבה לא נכונה בכל מקרה אשמח אם תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-