תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
היי כרגע מחובר אצלי המתאם של האינטרנט האלחוטי בחיבור USB מאחורה,הבעיה מתחילה שאני מנסה לחבר התקן USB אחר במקביל להתקן של האינטרנט. הוא מתחיל לרשום לי הודעה ברגע שאני מחבר התקן נוסף שהתקן יכול לעבוד יותר מהר ואז הוא לא עובד בכלל וגם הוא דופק לי את ההתקן הראשון ופתאום הוא לא מזוהה. מה הבעיה ??
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש. גיליתי שיציאות הUSB3 אינן עובדות. הדרייבר היה מותקן. החזרתי למעבדה. החזירו לי אותו ואכן הUSB3 עבד, לפחות איציאה הקידמית אותה הספקתי לבדוק. עבר יום או יומיים, ושוב היציאות מעבירות כUSB2 וגם חלק מהן מתנתקות לפעמים.... מה אפשר לעשות לפני שאני רץ שוב למעבדה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי Sapphire X1800 ואני נתקל ב-VPU recovers לאחר 10 שניות מהפעלת כל משחק. ניסיתי לנקות דרייברים, להוריד דרייברים חדשים, ישנים, לא רישמיים (Omega), ניסיתי להחליף ספק, ניסיתי לתת לכרטיס מסך יציאת חשמל נפרדת... שום דבר לא עוזר. יש לי לוח אם של אינטל (black canyon) עם מעבד אינטל 3GHZ 64bit. מערכת ההפעלה היא XP PRO לא 64bit... אני חושב שזה כל מה שעלול להיות קשור במפרט... יש עוד משהו שאני יכול לנסות? יש תוכנה שיכולה לעזור לי לקבוע אם הבעיה היא בכרטיס עצמו או ברכיב חומרה אחר?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
התקנתי לוח מסוג PC PARTNER combined WITH SOKET 370 AND SLOT 1 model code no. - 35C95000XX התקנתי לוח זה לאחר שהלוח הקודם היה לא תקין (הקבלים התנפחו ויצא מהם מעט חומר)וכעת הביוס לא עולה לי מאיזה שהיא סיבה ,שאר החלקים נבדקו לפני החלפת הלוח ונמצאו תקינים , עם הלוח הישן גם שהוא היה לא תקין הצלחתי להגיע לביוס כעת לא. הנה מפרט הלוח [url=]http://www.pcpartner.com.hk/support/man/via/c95000v.pdf אשמח לקבל כל רעיון אפשרי בעניין ,כיצד ניתן ליבדוק אם הלוח תקין,האם יש בלוח זה דברים שונים מלוחות אחרים שיש צורך לדעת אותם?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
באחד מהכוננים שלי (WD 320 KS), התחילו bad sectors לפני כמה חודשים, עשיתי chkdsk /r והבעיה הסתדרה. היום התחילו שוב בעיות של bad sectors, הרצתי שוב chkdsk והפעם אחרי שהבדיקה הסתיימה אי אפשר לגשת לכונן, אני מקבל שגיאה the parameter is incorrect, ובdisk management הוא מופיע כ RAW , מה לעשות? recuva, אגב, יכולה לגשת לכונן הזה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במזל טוב שידרגתי את העגלה (סלרון 500) לאתלון 1000MHZ זריז (על לוח צ'יינטק) 1. רציתי לדעת האם ניתן היה להעביר את ההארדיסק (WINXP) על תכולתו המותקנת, למחשב החדש? כשניסיתי, הוא הודיא לי שהוא לא מוצא את NTLOADER, ולא עזר שום RECOVERY ושום FIXMBR וכלום. בסוף התקנתי מחדש הכל. מישהו מכיר דרך להעביר דיסק עם XP מותקן ללוח חדש? 2. לא הצלחתי להתקין דרייבר נורמלי לכרטיס טלויזיה שלי, flyvideo98 עם טיונר פיליפס הדריברים באתר (החדשים גירסה 10400) לא מגיעים עם כל הקבצים הגירסא הישנה (10345) עובדת לאט מאוד בהתחלה (1 פריים לדקה) או בכלל לא, בכל תוכנה (גם DSCALER) למישהו יש ומכיר דריבר טוב?
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שמתי לב שבמחשב שלי יש בעיית איטיות.. המחשב חדש בן כמה שבועות...והחומרה ממש לא חלשה כך שאי אפשר להאשים אותה (מפרט בצד) זה מתבטא באיטיות בתפריטים ובתקיעות במשחקים כמו MOST WANTED
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
המחשב שברשותי נרכש לפני כ 4.5 שנים שבהם הוא היה דלוק כמעט רצוף 24 שעות ביממה והוא כולל: לוח אם: (Intel Rock Lake D865P ERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM מעבד: Intel P 4 CPU 2.40GHz HT זכרון: (512mb 400mhz (256x2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB בנוסף מחוברים למחשב 3 דסקים קשיחים של 120GB SATA X2 ואחד 80GB בחיבור ישן ורגיל. צורב: ,PHILIPS DVDR1648P1, ספק כוח: 400W, מסך: סמסונג LCD "19 דגם: 960BF. המחשב מחובר לפלזמה "42 בחיבור VGA ולרסיבר בחיבור SPDIF לצורך שמיעת מוזיקה וסרטי HD עם AC3/DTS וכו'... כבר חצי שנה יש בעיה במחשב והיא שהוא מאוד איטי ומקרטע, לדוגמא: הוא חושב המון בכל הפעלה של תוכנה ובמיוחד אם אני מפעיל שתי תוכנות במקביל, הוא לא מסוגל לצרוב …
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים , הראשון WD-SATA 120GB השני MAXTOR 80GB 7200-ATA 133 כל אחד מחולק בין 2-3 מחיצות ב-NTFS בכל אחת מהמחיצות , ישנו קובץ ראר זהה ששוקל 600 מגה כשאני מחלץ את הקובץ מהמחיצה של כונן ה-SATA התהליך נמשך כ-דקה-דקה וחצי כשאני מבצע את אותו התהליך מהמחיצה של מקסטור , התהליך אורך 35-40 שניות ביצעתי באנצ'מרקים , עם תוכנות שונות לבדיקת ה-READ-WRITE של הכוננים , ה-SATA לוקח כמו גדול , התקנתי את הדרייברים של ה-SATA RAID שנית , אך ללא הועיל עדיין איטי. השאלה המעצבנת היא , למה לוקח לכונן ה-SATA כמעט פי שניים לפתוח קובץ ? כשפועל הוא יותר מהיר מכונן IDE תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי AMD 64 3000+ 939S GeIL 256X2 2.5-4-4-8 Gigabyte K8NS 939 Leadtek 6800NU 128MB חוץ מזה יש לי גם HD ישן מאוד (MAXTOR 40GB ATA) אבל זה לא זה עכשיו פשוט אני רוצה לעשות Shortcut וזה פשוט נתקע אני חייב לסגור את הprocces של הShortcut וגם שאני משתמש בFLASHFXP חוץ מזה אני גם יוצא מאיזה משחק (סימס 2 ) וזה פשוט לוקח למחשב להתנקות מכל זה עד שהוא חוזר להיות נורמלי אני משתמש בעיצובים שונים לWINDOWS אבל זה לא קשור לזה כי זה התחיל לקרות רק אחרי הפעם האחרונה שפירמטתי :-\ אז מה אני יעשה *אני עוד מעט אמור לקבל HD חדש
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט החליט להשתגע (לא המערכת שכתובה לי בצד). עד היום הו הריץ הכל יופי אבל פתאום נהיו לו קשיים בהלאת הווינדוס- ובכלל לרוץ חלק. שלחתי אותו לתיקון והיום קיבלתי אותו. קודם כל עדכנתי את הדרייברים המתאימים אבל עכשיו לא רק שלוקח לו הרבה זמן לעלות והוא לא מהיר באותה צורה- יש לי הבזקים ירוקים כאלה שנובעים מבעיות בכרטיס מסך (הכרטיס בסדר). אפילו לאחר התקנת הדרייברים ההבזקים/האיטיות לא נעלמים. (כעיקרון המערכת שלי שודרגה ואני מריץ ווינדוס 7, עם מעבד core i7 וכרטיס מסךATI Raedon HD 5800) איך אני מסדר את בעיית ההבזקים/איטיות?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום חברים . אשמח לעזרה יש לי בעיות אינטרנט בשעות מסויומות של היום בדאך כלל מ 20:30 עד 23:00 שיש לי לאגים בכל דבר אפשרי ולא יכול לשחק בכלום או לגלוש או לראות סרטים בבדיקת מהירות אינטרנט רגילה ללא בעיות הבעיה זה רק לאגים אשמח לעזרה למבינים פה בפורום ולהתקשר לםרנטר לא עוזר הפתרונות שלהם לא עוזרים בשיט כל עזרה תעזור תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD64 3000 ולוח של אפוקס 8K וזיכרון NCP 512 DDR400 ויש לי בעיות עם כיבוי רנדומלי עצמי של המחשב... זה קורה לפעמים בפעם האחרונה זה קרה כששיחקתי ואז חשבתי שזה בגלל אפשרות כיבוי המחשב בגלל התחממות בביוס אבל נכנסתי וראיתי שהאפשרות בכלל מכובת... והמעלות ישבו על 58 ובמנוחה המעבד נמצא על 45 האם זה נורמלי?? בכל מקרה הכיבוים המוזרים האלו קורים גם סתם כשאני בDOS או לא נוגע במחשב מישהו עם הלוח הזה עברו את הבעיה הזו? אולי זה הספק כוח HEC 300V שלי שלא מחזיק כבר את המערכת?? בבקשה תעזרו לי אני מפחד שאני יקצר את המחשב נ.ב אחרי שהוא מתכבה אני צריך לחכות כמה דקות עד שהוא נותן לי להפעיל אותו מחדש כלומר לחיצה על כפתור הPOWER לא עושה כלום ואם אני מוציא את התקע חשמל ו…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הישן: Celleron 400 Asus P3V4X 192Mb SDRAM Riva TNT 2 32Mb Seagate 8Gb סי. די. וצורב עכבר ומקלדת ונעבור לבעיה: כאשר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה - הוא מדליק את הכל - ההרד דיסק מתחיל להיסתובב - הצורב הCD עוברים איתחול, אז - כלום! המסך לא נדלק - כאילו אין כרטיס גרפי. ניסיתי להחליף כרטיס (שמתי VOODOO 3 16Mb ועדיין אותו דבר), ניסיתי לעשות ריסט לביוס. הבעיה היא ש"התופעה" הזאת חוזרת על עצמה מדי פעם, בכל פעם זה עובר אחרי כמה זמן - לא יודע איך. אם למישהו קרה אותו דבר עם הלוח אם הזה , אנא עיזרו לי. ??? תודה מראש, תמיר.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב אחרי שנישרף לי עוד מחשב ישן פנטיום 3 800 מה"צ עברתי למחשב עוד יותר ישן פנטיום 3 500 זה מחשב מותג של חברת קומפק דגם 100P מגיע אם כרטיס קול ימאהה שמשום מה עושה לי בעיות ועושה רעשים שאני שם מוזיקה סרטים או כל דבר אחר... מדובר בכרטיס קול ימאהה DS1X עם הלוח... ומערכת הפעלה XP
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך של ATI דגם 5990 כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון התחילו להופיע ארטיפקטים משונים על המסך. בשימוש שוטף הם מתחילים להופיע לאחר שלושים דקות עד שעה. לפעמים יותר. הבעיה קבועה אך נעלמת אחרי כל restart. מהיכן הבעיה? מישהו חווה משהו דומה? להחליף לוח אם? להחליף כרטיס מסך? חריצי ה-PCI יכולים להיות האשמים? הטמפרטורות בסדר גמור. הדרייברים עדכניים. אם פספסתי פרטים חשובים בבקשה תבקשו ואוסיף. בתמונה רואים את הארטיפקטים מסתירים תוצאות חיפוש באתר של גוגל. במידה והייתי גולל את הדף למעלה / למטה או אם הייתי מזיז את העכבר, המיקום והצבע של הארטיפקטים היה משתנה ראנדומלית. הארטיפקטים יכולים להופיע גם על שולחן העבודה אבל לא קרה לי שהופיעו תוך כדי הפעלת יישומי 3D, סרטים…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום! רציתי בקשה לשאול - יש לי מחשב עם בעיה מוזרה למדיי. הוא כושל ברגעים מאוד רנדומליים - בזמני עמס בינוני, ירוד ועומס גדול, בלי חוקיות מסוימת, בלי פעולה ספציפית, פשוט נכבה לו, לפעמים מרסטרט, לפעמים פשוט נכבה ללא ריסטרט (אך נשאר דלוק חשמלית), ואלו לא ביעות WIN המוכרות עם המסך הכחול - בתקלות כאלה הוא עוצר ומודיע על התקלה עם המסך הכחול והודעת STOP וכו'... עכשיו בעית כונן קשיח - לא נראה לי, שוב - זה לא קורה במקומות ספציפיים של הHDD. זכרון מטמון - עשיתי MEMTEST יצא סבבה, ללא תקלות. נשאר לי רק לוח אם - נכון? או שמא יש עוד אפשרויות? ואם לא אז מה הן האפשרויות הספציפיות בלוח אם? אשמח מאוד אם כל אחד פה יוכל לעזור לי, זה מייאש... בתודה מראש!! חן.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות: 1) היה לי וירוס בקובץ -c:\windows\system32\explorer32 לא הייתה לי בריר והייתי צרעך למחוק אותו, ולשאלה א.האם הקובץ הכרחי או שאפשר להסתדר בלעדיו? ב. איך אפשר להחזיר אותו? 2) איך אפשר לפרמט את ההארד דיסק ב - XP? תעזרו לי בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש את ה 5850 ויש לו כמה בעיות פירוט:יש לו את הכרטיס מסך בידוק היום שלוש חודשים הוא קנה את המחשב ב KSP והוא שם יותר ויותר לב שיש בעיות בכרטיס !! לדוגמה:כשהוא רואה משהוא ביוטיוב על מסך גדול אז... ניתקע לו המחשב ולא רואים כלום במחשב אחד ניתקע לו המחשב הוא השאיר אותו על התפריט הלך לחצי שעה ואז חזר ולא זז כלום מה הבעיה פה הכרטיס פגום???לא ביצע שם OC טמפ בסדר תמונה מי HWMONTIOR http://www.siz.co.il/my.php?i=tyhmmzkfjwyd.png מאמץ:http://www.siz.co.il/my.php?i=ezqmwjzaz4w1.png זה בסדר מה הבעיה תודה !!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לפעמים כשאני במשחק, המשחק נופל ויוצא לווינדוס ומופיעה הודעה כזאת:
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב אז ככה, ה - כונך דיסקים שלי לא עובד יש לו בעיה במוח אני מכניס דיסק הוא חושה איזה 40 שניות ואז הוא נעצר וזה הוא לא מגיב ואני לא יכול להתקין כלום ואני רוצה לפרמט את המחשב .... Win XP Home P-4 Intel 1.7 GHz G-Force 2 mx 440 192 MB של RAM 9.53 GB שטח פנוי 4.29 GB זהו בקיצר אם אתם צריכים עוד משהו על המחשב שלי תקלידו אותה ותעזרו
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה שלום כולם. אני קניתי לא לפני הרבה זמן GTX 770 4GB של GIGABYTE והוא עושה לי בעיות אם הFPS לדוגמא אני משחק משחק מסויים אחרי שעה שעתיים זה מוריד את ה FPS בחצי... ואני משחק במשחקים לא מקוריים כמו פארקריי4 אססאסין קריד האחרון אבל יש לי גם משחקי אונליין של FREE2PLAY כמו APB,LOL וגם שם זה מוריד את ה FPS בחצי ואפילו יותר המפרט שלי : core i5 4690 3.5-3.9 G.skill crucial 16 gb 1600mhz 1.5tb western digital 750 watts seasonic silver ופשוט אני משחק והכרטיס מסך מחליט להוריד את ה FPS בחצי ואפילו במשחקי אונלין יותר מוריד וה3DMARK מראה שהכל טוב. אבל אני לא רואה שזה ככה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
: : :ציפצופים ב HARD DISK יש לי ציפצופים שאני מחבר אותו אחרי כמה זמן הוא מצפצף ואחרי שהוא מצפצף אז אני עשיתי ריסט ועושה לי BOOT FAILED :
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס שני win הxp ראשון ולאחר מכן את windows 2003 ולא הולך מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-