עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Lapland,

אני כזה דפוק 00 נישפך לי מיץ על הלוח אם + קצת על הספק ישר ניתקתי מהחשמל וליפני שניתקתי המסך שלי היה לבן כולו מה זה אומר ? יש למשחב סיכוי ? ניסיתי להדליק אותו והוא לא נידלק מה לעשות ? איך אני ידוע מה נישרף ? מה שבטוח זה לא הספק נישרף כי יש אור מהעכבר אז זה אומר שגם הלוח אם לא נישרף כי העכבר מחובר ללוח אם לא ? בקיצור איך אני ידוע מה היתקלקל כי אני רוצה כבר ליקנות חדש תודה רבההההה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  2. בעיהב בקשה עזרה כול הזמן דלוק לי אמנורה של הטעינה במחשב כאילו שהמחשב תמיד עושה משהו בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  3. זה התמונה של הבעיה http://img379.imageshack.us/img379/2825/codprobdd8.jpg אני נכנס למולטיפלייר נכנס לשרת כבר בפנים בשנייה שאני לוחץ על קבוצה זה עושה לי את זה ואתמול פירמטתי בגלל שגם לפני הפירמוט היה לי את זה ואם אני מתקין מחדש זה עובד ואז יום אחרי כבר לא עובד בבקשהה מה עושייםם ? ?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by אנונימי 22,

ככה אני צריך עזרהה דחוףף יש לי בעיה כזאתי.....המחשב מידי פעם נתקע לי והמנהל משימות לא נפתח אלא רושם שגיאת ישום והוא לא נפתח והמחשב ממש נתקע וזה כולל הכל ושאני מנסה לעשות כיבוי קודם מעלה מסך כחול ורק אז הוא עושה הפעלה מחדש...אני מציין שהמסך הכחול לא קבוע אלא מידי פעם אבל התקיעות ומה שקורה למנהל משימות זה ממש הולך ונעשה לעיתים קרובות יותר ויותר. תודה למי שיוכל לעזור לי (:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי בעיה עם עלית המחשב הכל טוב עד שזה מגיע לטוען ווינדוס ומשם זה מתחיל להיות איטי 2דקות עד שמופיע הברוך הבא ועוד 4 דקות עד שעולה כל המחשב עצמו ורק מה שצריך לעלות זה המסנגר והאנטי וירוס בדקתי קבצי רגסטי,רגלות,וירוסים וכל השאר אז מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  6. אני קניתי מחשב חדש והתקנתי דרייברים ולא עובד לי הקול במחשב תיראו והכל תקין רק יש שמה משו כזה תיראו בתמונה שרשום התקן לא מוכר הוא הייה בסימן שאלה עד שפיתאום הוא הסתדר אבל הקול לא עובד ועם אני עושה סרוק שינויים בחומרה אז עולה לי משהו להתקין שקוראים לו media וניסתי להתקין דרךך הדיסק של הדרייברים של הקול אבל לא מוצא כלום הנה תמונה וגם תיראו שגם פה לא מופיע כלום אז זה ברור שמשו לא טוב והורדתי מלא דרייברים לכרטיס קול והתקנתי ולא עוזר וגם סתם העלתי תמונה שאני מפעיל שיר בווינאמפ וקפץ לי ההודעה הזאת וזה המפרט של המחשב שלי עם אתם תצטרכו וזהוווו זקוק מאוד לעזרה תודה חבר'ה לעוזרים =]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by eddboy,

יש ברשותי עכבר MS אלחוטי חדש. לפעמים הוא לא מגיב ללחיצה. דבר המצריך הזזתו בכדי שיגיב ללחיצה. האם הדבר ידוע בעכברים אלו? או שלחילופין העכבר פגום?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by neil4,

אני לא מצליח אפילו לפרמט את המחשב כשמגיע לי ל 10 אחוז נתקע אז נכנסתי לשם http://www.maxtor.com/en/support/downloads/powermax.htm אבל כשאני עושה בוט הוא אומר לי cant load ibmdos.com אז הורדתי את הקובץ והעתקתי אותו לדיסקט וזה עדיין עושה אותו דבר עזרה דחופה????

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  9. משום מה כשאני מקליט דרך הכרטיס טלוויזיה ומשתמש בכניסה של ה LINE IN בכרטיס מסך בלוח האם תמיד הקול יוצא מתושתש לאללה ועם פיקים מפריעים כאלה . ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר לא עזר . מישהו יודע מה הבעיה ?

10. שלום לכולם אז ככה קניתי מחשב חדש לפני לא הרבה זמן, את המפםרט שלו אתם יכולים לראות בצד.. יש כל כך רבה בעיות שאני פשוט לא יכול לכתוב את כולם לכן אני אכתוב רק את העיקריות... נתחיל לאט לאט... 1. המחשב עושה ריסט מתי שהוא רוצה, למשל היום שיחקתי אנריל והוא פתאום עשה ריסט באמצע, ואיך התעצבנתי.. עוד שניה הייתי שובר משהו. בכלל לא רק במשחק הוא עושה את זה אלא מתי שבא לו למשל סתם גולש באקספלורר והכל.. 2. הכרטיס קול שלי חרא בווינודוס אני שומע טוב והכל מוזיקה... אבל באנריל (אני יודע אני מכור) שומעים את זה מעוות למשל במפה מסויימת אני הולך שם ופתאום הסאונד ניהיה מעוות ולא מבינים מה קורה והוא גם ניהיה יותר חלש... 3. הכי עצוב חטפתי קריזה אז הלכתי לביוס להוציא שם את העצבים שלי, עשיתי…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Xvertigo,

שלום לכולם! מישהו נתקל בבעיות הקשורות לACPI עם הלוח הנ"ל? (STOP: 0X000000A5) .... היה לי סיוט ארוך ומעיק, ונראה שהבעיה נפתרה ע"י ביטול הAPM בביוס. לא היו לי שום בעיות בהתקנה כלל, וגם לא בהתקנת דרייברים עד שפתאום זה קרה (בשתי התקנות חדשות). בבקר הSATA , פורטים 1ו2 הם בSTRIPE ו3,4 ללא RAID. בשביל לעקוף את הבעיה הייתי צריך לנתק את הדיסקים מ3 ו 4 או להגדיר בביוס שהם גם RAID (ואז לא רואים אותם בWINDOWS... ). לבסוף , כמו שכתבתי ביטול הAPM טיפל בבעיה...למזלי (שרפתי חצי יום). עוד מישהו נתקל בבעיה?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by hio,

בדומה לבעיות שהעלה אתמול המשתמש PROVIEW בשעה 23:27 : לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים מחדש. אני משתמש ב- windows xp home edition חוקי. לאחר אחד העדכונים של ה- windows מאתר העדכונים האוטומטיים של מייקרוסופט ניסיתי להשמיע שיר mp3 באמצעות winamp וגם mediaplayer וניתנה לי הודעת שגיאה שיש לי בעיה את הסאונד. לא ידוע לי אם לפני העדכון זה כן עבד. מצ"ב הודעת השגיאה ואני לא מבין ממה היא נובעת. ניסיתי להתקין שוב את הדרייברים של כרטיס הקול שעל הלוח אם אבל זה לא עוזר סוג כרטיס האם שלי עליו מובנה כרטיס הקול הוא של חברת ג'יגהבייט דגם: GA-7VM400AM(F) F3 . נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייברים המעודכנים והתקנתי אותם אבל ללא הועיל. בלוח בקרה זה מראה לי כאילו לא מו…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. בשבועיים האחרונים התחילו מסכים כחולים, הרצתי בדיקות לכולם, כל הדאמפים מראים בעיות זיכרון, אבל הזיכרונות די חדשים, הקטע שהמסכים הכחולים קורים לרוב כשאני פותח קבצים ב Winrar, ממש כבר 4-5 פעמים בפתיחה של קובץ זה קורה. ניסיתי לשחק עם הזיכרונות ולהוציא, אבל לא כ"כ עזר כי מסכים כחולים לא באים תמיד באותם זמנים. הרצתי memtest לכמעט 7 שעות, ואין שום בעיה (פעם היו לי אותם בעיות ו memtest פעל בערך 17 שעות ברצף וגם לא היה שום בעיה). הדרך היחידה לנסות לסדר את הבעיה היא להביא זיכרונות חדשים ולהיות איתם לתקופה בשביל לבדוק? ד"א, אם אני אתקין מחדש את winrar, יכול להיות שהבעיה תיפטר? אולי משהו נדפק בה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by HaVoC_850,

שלום כולם. יש לי בעיה עם כרטיס המסך (ATI 5970) או עם לוח האם (ASUS Rampage Extreme). אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין איפה הבעיה בדיוק. לפני כחודש החלפתי כרטיס מסך ל-5970 ומאז המחשב שלי סובל מבעיות. בהתחלה חשבתי שזה הספק אז החלפתי לספק חזק יותר (750W). לפני כשבועיים המחשב התחיל לקרוס ולעתים לא הייתי מצליח להגיע אפילו למסך ה-POST. בהדלקה או אחרי ריסט הייתי שומע את המאוורר של כרטיס המסך מתחרפן על 100% מהירות ושם זה היה נשאר. אין צפצופים, אין מסך כחול, אין POST. כמה מחזורי כיבוי-הדלקה והמחשב היה מצליח להידלק איכשהו והכל היה עובד כרגיל כל עוד לא הייתי מכבה אותו. לפני כמה ימים התחלתי לקבל מסכים כחולים באמצע שימוש שוטף ושלשום כבר לא הצלחתי להדליק אותו יותר בשיטה העקומה ההי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by hachling,

בכמה ימים האחרונים כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט לדיסק מסוים נתקלים בבעיות. או שהטורנט נעצר באמצע ומודיע על בעיות CRC או שקובץ שירד בצורה אחרת גם כן מודיע על בעיות CRC לאחר שירד כבר בשלמותו לדיסק. ניסיונות לפתוח או להעתיק את הקבצים הבעייתיים לדיסק אחר גם כן לא צולח. לעומת זאת קבצים ישנים על אותו הדיסק לא נתקלים בבעיות. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם המודם ופשוט ההעתקה למחשב מהרשת מתבצעת עם תקלות אבל לאחר כיבוי והדלקה של המודם לא שינה כלום. ניסיון הורדת קבצים לדיסק אחר לא נתקל כלל בבעיות. הפעלתי תוכנה של windows 7 לזיהוי בעיות בדיסק ולא נמצא דבר. האם הדיסק באמת גמור?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by Maor Grinberg,

אהלן, ניסיתי הכל, באמת - שינויים ב-registry סימון V ב-disable DPI scaling in the compatibility tab אך ללא הועיל. יש תוכנות שנראות טוב על המסך 4K שלי אבל יש כאלה שנראות על הפנים - רצ"ב תמונה. האם ניתן לעשות משהו שישפר את המראה שלהן ? אודה מאוד לעצה/הכוונה. מאור.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by efik,

חברת EPOX נתנה בדסיק של הדריברים שלה תוכנה שנקראת Magic BIOS ואני ברוב טיפשותי הפעלתי אותה , התוכנה התחברה לשרת הורידה את הBIOS החדש שאלה אותי אם אני מוכן לעשות את זה והאם לנקות את ה CMOS אמרתי לה כן בשניהם ואז הפעילה איזה תוכנה שרצה ואמורה לעשות FLASH ללוח האם אחרי כל העניין היא ביקשה להפעיל מחדש את המחשב ואז התחילו כל הצרות. בתחלה המחשב floppy disk(s) fail (40) אחר כך כיביתי את המחשב והתכנתי את הכונן (הוא לא היה מחובר) ברגע שהדלקתי הוא הביא לי הודעה CMOS checksum error - default loaded אחרכך כיביתי שוב סמתי דיסקט וברגע שהדלקתי הוא הביא לי את ההודעה הזו secondary IDE channel 80 conducor cable installed CMOS checksum error - default loaded כיביתי הוצאתי את הדיסקט והדל…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yosseph,

אני לא יודע אם רובכם יודעים מזה fps אבל יש לי בעית אפ פי אס חמורה עם אזה משחק בשם counter strike 1.6 אז ככה המפרט שלי הוא 933Mb p3 gForce 4 440Mx 256 ram היה לי בהתחלה שהתקנתי את זה אפ פי אס די נחמד בסביבות ה 50-80 והייתי מרוצה אבל עכשיו ממש התחיל להיות לי 12-30 ואין לי מושג למה אז אם מישהו ממכם יודע איך מסדרים בעיות אפ פי אס ומכיר תוכנות וכל מיני דברים שעוזרים להעלות אפ פי אס שירשום לי פה תודה באמת תודה אני יודע שזה לא הכי קשור הדיון הזה אבל פניתי לפורום של הקהילה של ה counter strike אך לא בדיוק קבלתי עזרה אלה רק אידיוטים שבאו ואמרו לי תקנה מחשב חדש -ואללה באמת? אולי תביאו לי כסף ואני אקנה, חחח איזה מעאפנים בכל מקרה תודה למי שעוזר וגם למי שצופה

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by gorff55,

טוב יש לי amd 2200+ r9000p 128mb Nforce albatron DDR 516 MB ...... טוב קיצר היה לי במשחק call of duty משחק אדירררר ולא צריכים ליקנות אותו רק להוריד ביגלל שיש קראק על השרתים! קיצר היה לי 100-200 fps זה היה מדאים אני הייתי owner זינתי את כולם שבאו אלי אחד על אחד והכל... אבל אז אחרי שעשיתי פירמוטט!!!!(פירמוט)פירמוטטט הכל הלך לא יודע הfps שלי ירד בסדר עם 70-100 fps אני יחייה אבל זה לאאאא!!!! יש לי קירטועים במשחק כל פרק זמן יש לי קירטוע או שאני הולך אחד על אחד אני פעם שמה ופעם שמה וה fps של לא יודע הוא זז יותר מידי מהר שאני הראה מדברים פה על חלקיק השניה ...... קיצר אני התקנתי וניסיתי הכל הדריוור שבא עם הכרטיס ati 3.6 ati 3.7----->הכי עזר ל fps שלי גאה בך ממי…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  20. Started by theilya2,

שלום. רכשתי היום כרטיס מסך חדש ויש לי בעיות FPS Intek i3 3220 16GB RAM DDR3 Sapphire R7 360X Nitro ויש לי 150FPS בCSGO ו30FPS בGTA V שלפני זה היה לי 200FPS + בCSGO ו 50FPS בGTA V

21. Started by תומר רושל,

אהלן לכולם... יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח אם תנסו לעזור. המחשב שלי: I5 4690 3.5 8 gb ram ddr3 Rx 580 8g oc כשאני משחק במשחקים הכי חדישים בקמפיין ולא ברשת, יש לי fps מעולה... מעל 60 כל ההגדרות על אולטרה. למשל במשחקים כמו טומב ריידר החדש, היטמן החדש, פאר קריי 5. לעומת זאת, במשחקי רשת כמו באטלפיילד 1, squad, insurgency כשאני משחק ברשת ה fps עומד בערך על 40 עם ירידות ועליות. גם כשאני משנה גראפיקה מאולטרה ואפילו להכי נמוכה, המשחק פשוט עובד אותו הדבר ללא שינוי ב fps. איך ניתן לסדר? ממה זה נובע? אשמח לעזרה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך 5 שנים - NVIDIA GEFORCE GTS 250 - ושאני משחק הוא מתחמם וה- FPS שלו יורד ל- 40 ואפילו גם ל- 10 ואז יש ריח שרוף, מה נראה לך קרה לכרטיס ? הוא הלך ? יש לי אותו מ- 2009

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by MaxDaniel,

קניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי אולי יותר פירוט: מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable - כרטיס מסך זיכרון: 4 G יש לי בעיות FPS מאז הפירמוט (שבוע) ואין לי מושג מה גורם לזה... אולי בעיות עם החלקים של המחשב אולי בגלל הדרייברים (התקנתי מתוכנה שמחפשת דרייברים למרות שאני זוכר שהיה לי דרייבר אחר לפני הפירמוט לכרטיס מסך, ואני זוכר שהישן מתחיל עם 27... ) לי יש הרגשה שזה הדרייבר לכרטיס מסך אבל אני לא מוצא את הישן. אם יש לכם מושג מה גורם לFPS תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by BloodyW,

לפעמים כשאני משחק, המשחק פשוט קופא, ומלווה גם ברעש צורם לכמה שניות. גם אחרי שאני יוצא מהמשחק, המחשב מתחיל להתקע ללא סיבה גם כן לכמה שניות... זה לא קורה במשחק ספציפי. מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by mega1234,

שלום לכולם אני צריך סיוע " 1. אני מנסה להריץ את FARCRY על הגדרות HIGH ואני מקבל טקסטורת חסרות במשחק (כלומר שחורות) (חלק מהמשחק עבד מצויין לא יודע מה קרה פתאום). 2. GTASA עבד מצויין , עד שהגעתי למשימה עם המטוס האדום של ZERO ושמה התחילו הבעיות: טקסטורות חסרות (כחולות) , וטקסטורות שנרא עמומות כאלו עד שאני מתקרב אליהן (קרוב מאוד). אני חייב לציין שיש את הבעיות האלו רק במשחקים האלה, DOOM3 NFSU2 CMR2005 רצים בלי בעיות (מוזר לא ?) מפרט בחתימה , טמפ: CPU IDLE :45 LOAD 60 GPU IDLE: 48 LOAD: 60 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.