עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ronll,

i got that error [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shaithebest,

בעיקר למחשבים ניידים הSPEEDFAN וגם EVEREST התחילו לעצבן אותי נותנים לי פתאום -20 מעלות על GPU במחשב נייד מחפש המלצות על תוכנות לבדיקת טמפרטורות שנותנות תוצאות מדוייקות כמה שיותר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by bozi747,

שלום יש לי בעיה מוזרה,שאין לי מושג איך "לאכול" אותה. יש לי מעבד אטלון 3200+ 64bit תושבת 939 לוח חדש של gigabyte דגם K8U-939 הביוס גירסה אחרונה ,הטמפרטורה בביוס מראה במנוחה 50-65 מעלות,בעבודה 80-95 , ולעומת זאת הצלעות לא כ"כ חמות,לפי הטמפ" בביוס+תוכנות נוספות הצלעות היו אמורות להיות רותחות. כמו-כן המאוורר סטוק חדש,משחה טרמית איכותית, איך אני יודע עם המעבד באמת מתחמם ?אך לא החום לא עובר טוב לצלעות, או שקריאת הטמפ" של הלוח לא נכונה ? או משהו אחר. תודה

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by helpplz,

טוב, אחרי בירורים באתר compaq, הבנתי שאני לא יכול להתקין כרטיס מסך AGP כי הכרטיס שבא עם המחשב הוא onboard, אז מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס PCI? או פתרון אחר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. חיברתי למארז כונן בגודל 6 גיגה"צ המחשב מודיע כי זיהה חומרה חדשה ובמנהל התקנים מופיע לי הדיסק אבל בקונטרול פאנל איננו מופיע (רק הכוננים הקבועים מופיעים) הדיסק מחובר כ מאסטר והוא תקין אותה תופעה מופיע גם במחשב שני ב DISK MANAGMENT גם אינו מופיע .ניסיתי לחבר כונן קשיח אחר בגודל 4 גיג"ה -אותו דבר גם ב PARTITION MAGIC אינו מופיע מוזר שכן במנהל התקנים הכונן מזוהה בדיוק (שם+גודל) תודה מה עושים?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה רצינית בDOK שכנראה היא וירוס. לאחותי יש דיסק און קי שכשהיא חיברה אותו אצלי במחשב מספר תיקיות הופיעה לה עם סיומת exe אחרי שהיא לחצה עליהם כדי לפתוח המחשב פשוט פתח פרוסס של התיקייה עם סיומת exe ולא סיים אותו. כשעשיתי הצגת קבצים מוסתרים ראיתי את התייקיה המקורית כמוסתרת ואצלחתי להכנס אליה ולקחת משם את כל הקבצים. עשיתי פורמט מלא ל DOK אבל עדיין כל פעם שאני מכניס DOK למחשב (גם אחד אחר) הוא עושה את זה. כאילו המחשב שלי נדבק או משהו. על המחיצות הרגילות c:\ ו d:\ הוא לא עושה את הבעיה הזאת... מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון ?! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שבוע טוב, היי לכולם אני משתשמש במחשבים שמתאפסים בכל הפעלה מחדש. כלומר אין אפשרות להתקין תוכנה חדשה שתהיה קיימת במחשב מעבר להפעלה אחת וכיבוי בנוסף אי אפשר לשמור כלום על המחשב הוא ימחק בהפעלה הבאה שלו וכל פעם מחדש הוא מתקין לי את הדיסק און קי כשאני מחבר אותו. צירפתי מספר תמונות מסך של התכונות המותקנות במחשב. האם תוכלו לעזור לי לזהות את התוכנה הזו ? אודה לכם מאוד אנא עזרו לי. Elad

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by reiematza,

אני קניתי מחשב חדש לפני בערך שנה. ובימים האחרונים אני חשבתי על להפוך את המחשב הישן למחשב סלוני. הבעיה איתו עכשיו היא שכשאני מדליק את המחשב זה כל מה שקורה זה שהמנורות של המקלדת מהבהבות במהירות. יש דרך לפתור את זה או לפחות להבין מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  9. שלום... יש לי כרטיס מסך ATI RADEON PRO 128MB ו- מסך שטוח LCD של סמסונג ורק בשבועיים האחרונות אני נתקל בבעיות הנוגעות למשחקים. הבעיה מתרחשת במשחקי המחשב... לאחר כזמן משחק קצר ולעתים אף בתחילתו, גרפיקת המשחק מתעוותת לחלוטין. נוצרות צורות גיאומטריות על גבי המסך בכל מיני צבעים. כשאני יוצא מהמשחק ניתן לראות "שאריות" של הבעיה על גבי הדסקטופ...מעין ריבועים בכל מיני צבעים... אנא עזרו לי... תודה! :'(

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  10. קודם כל, שלום לכולם... משתמש חדש בפורום, נחמד להצטרף לקהילה גדולה כזאת :biggthumpup: עכשיו לנושא, יש לי בעיה מסויימת שנתקלתי בה דווקא בתקופה האחרונה ולא ממש ברור לי ממה זה נגרם. לפעמים המחשב מגיע למצב של כמעט קריסת מערכות מבחינת CPU Usage והזיכרון, יש לי טוויק של וינדוס 7 שמראה את צריכת הנתונים של המעבדים והזכרונות. במצב רגיל ללא הרבה פעילות חוץ מגלישה בדפדפן ומסנג'ר ודברים קטנים זה מראה לי: CPU Usage 3-6%, זיכרון RAM בערך 28% שזה יוצא בערך 1100MB פלוס מינוס. אבל לפעמים, משום מה הטוויק מראה לי כמעט צריכה מלאה של הזיכרון (RAM (4GB, שמתוכם נשאר לי לפעמים 50MB. המעבדים מתחילים לעבוד על פול גז ומגיעים לכמעט 100% ניצול כל אחד, וכמובן זה משפיע דרסטית על המחשב והוא מתחיל…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by עובד,

שלום, יש לי כרטיס מסך של Zotac Nvidia GeForce 9800 GTX+ רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות רק את המאוורר שלו. ואם כן איכן? המאוורר שיש לי מרעיש כבר תקופה וזה מתחיל ממש להפריע לי. נ.ב. שימון וניקוי לא עזרו.. ולכן אני מעדיף לקנות חדש. בתודה, עובד.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  12. בזמן האחרון אני חווה את הבעיה הזאת אני מדליק את המחשב ומגיע למסך של הלוח אם (על המסך יש תמונה צבעונית עם השם של הלוח ורשום איזה F צריך ללחוץ כדי להגיע לביוס וכו) והמסך תקוע ולא קורה כלום (כלומר אני לא מקבל את הצלצול ביפ הרגיל - נראה לי שככה קוראים לפוסט). אחרי ריסט מהמצב הזה המחשב עולה כרגיל. זה קורה רוב הפעמים שאני מדליק את המחשב. למיטב ידעתי יש חלקים במחשב שהם באחריות. כמו כן חוץ מהבעיה הנ"ל אין לי בעיות עם המחשב אבל אני מניח שזה סימפטום של רכיב שהוא תקול או שהוא עומד להתקלקל אני לא מביא אותו למעבדה כי אין לי מושג מה הבעיה ואני לא בטוח שאני אוכל לשחזר את התקלה שם. אשמח לכל מידע מועיל הלוח אם הוא arsock h67m i5 4 gb ram

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Eagle_,

שלום, זה המחשב הראשון שאני מרכיב לבד ונקלעתי לבעייה בהרכבה של המאוורר שהגיע ביחד עם המעבד s-939. קיבלתי משחה, פלטה, גוף קרור ומאוורר. הבעייה התחילה כאשר ניסיתי לחבר את המאוורר ללוח לאם. לא היה תבריג על הלוח אם בשביל לחבר את המאוורר, כל מה שמצאתי היו פפקים לבנים שאותם לא הצלחתי להסיר (אני חושב שמתחת לפקקים נמצאת ההברגה, אבל אני ממש לא בטוח ולא מעונין לגרום נזק ללוח). האם יש למישהו ניסיון בהרכבה של מאוורר על הלוח אם הספציפי שלי? ואם כן, איך מרכיבים ומה עושים עם הפלטה? תודה

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by skippy22,

שלום, כשאני מחבר את ההארדיסק למחשב, קודם כל, לוקח לו המון זמן עד שהוא מזוהה במחשב. וכשהוא עולה במחשב שלי, ואני נכנס אליו, ומנסה לפתוח כל קובץ, הוא נתקע ישר ולא מגיב, ואין מה לעשות. האם מדובר בבעיה בהארדיסק עצנו, או בPCB המחובר אליו? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, יש לי כאן מחשב בן שנה וחצי שלא עולה, אחרי ההדלקה, אני רואה בבוט סקרין את הפרטים של הכרטיס מסך ואז ישר אחרי זה זה נתקע עם השם של Award bios 2000 ו 4 ציפצופים ארוכים. אחרי ריסטרט נשמע רק אחד ארוך. נראה לי שבהתחלה זה היה 5 ארוכים. מה פשר התקלה בחומרה? מה כדאי לבדוק?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by -AKEL-,

טוב תודה לכל מי שעוזר כבר מעכשיו אני אומר למה זה אחת הבעיות הכי מוזרות שנתקלתי בה עד היום... אני מפעיל את המחשב, הוא נתען, ברגע שהוא בא להטעין את הווינדווס אקס פי הוא עושה לעצמו אוטומטית ריסטרת, למה זה??? נ.ב א) יש מצב שזה המעבד הלך? ב) זה פנטיום שלוש אם זה חשוב הפרט הזה

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  17. לאחרונה החלה בעיה במצב של שימוש של מעל 50% מהזכרון. האם יתכן שאחד הסטיקים של הזיכרון נדפק (ישנם 2) ? האם יתכן וזו בעיית מעבד? אולי וירוס שלא מאובחן? כיצד לאבחן את הבעיה בכלים פשוטים?

18. Started by mp91,

יש לי בעיה ענקית עם הכרטיס מסך שלי MSI X600XT. ב ATI TOOL שאני בודק בדיקת ארכיפקטים אז הכול צהוב.. וככל שאני מוריד יותר בזכרונות נהיה פחות צהוב.. הנה סירטון של ה ATI TOOL(הקובץ הוא מגה וחצי אז תורידו בבקשה) עריכה: הנה הבאתי את זה יותר קצר.. http://www.file2host.com/631452121 בבקשה תורידו וסתכלו.. ככל שיש לי יותר צהוב המחשב ניתקע יותר מהר במשחקים.. הכרטיס נדפק אתם אומרים? מתי שאני מוריד לזכרונות ב 30-40 ככה לא רואים כבר צהוב והמשחקים לא נתקעים.. אבל זה מוריד בביצועים בהרבה לא? חשוב לציין אין לי חיישן טמפרטורה אז אל תשאלו אותי מה הטמפ של הכרטיס.. תודה ענקית לעוזרים ומי שמנסה לעזור ומוריד את הסרט...!

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  19. אמרו פה שהתכונה EVEREST טובה אבל אני יכול לראות רק מעלות בדיסק הקשיח... ואני משתמש גם ב speed fan אבל חלק אמרו לי שזה רק למעבדי dual core אז באיזה תוכנה להשתמש ומזה מעלות טובות בין 40-60?

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by omri2050,

שלום!! אני חושב שיש לי בעיה..., קניתי מחשב נייד, והתקנתי עליו חלונות 7 אולטימייט 64 ביט, ואת כל הדרייברים (לפי הסדר כמובן שכתוב באתר...), והוא מזהה לי בהתקנים 2 כרטיסי מסך: אחד זה INTEL ® HD GRAPHICS והשני... NVIDIA GEFORCE GT 420M הבעיה היא כזו.....שאני מנסה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של NVIDIA (כמובן הכל לפי הדגם, גם באופציה האוטומטית...) הוא כותב שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך של NVIDIA......גם בAUTO DETECT במשחק מסויים שיש לי, הוא מזהה את הכרטיס מסך של אינטל. איך אני גורם למחשב שלי לזהות גם את ה GEFORCE ??? ואם הוא כן מופיע במנהל ההתקנים, איך הוא לא מזהה אותו בכל זאת? אם תצטרכו מידע נוסע כמובן שאשמח לתת, ואשמח עוד יותר לעזרה בנושא, אני משתגע כבר בלי קשר גם את ה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. במחשב של דוד שלי pentium 4 1.8 Ghz (533 mhz) 256 mb (2100) 40 GB hdd 7200 8 mb cache GPU o/b win xp (לא זוכר איזה לוח) הפויעה הבעיה הנ"ל - כאשר מפעילים אותו נשמעיפ ציצפוים ללא הפסקה, והמחשב נעצר במסך הביוס איזה צעדים כדאי לעשות לפני ששולחים לטכנאי?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  22. היום התקנתי דיסק קשיח חדש והוא עובד מצויין. הבעיה היא שכדי להתקין את הדיסק הקשיח, מפאת צפיפות באזור החיבורים - ניתנקתי את הכבלים המחברים את כונן הדיסקטים למחשב (גם מחבר ללוח האם וגם מתח). כשחיברתי את הכבלים של כונן הדיסקטים בחזרה המחשב לא נדלק בכלל. כשניתקתי את הכבלים של כונן הדיסקטים - המחשב פעל כראוי. ניסיתי לחבר מחדש - וגיליתי כי כאשר המחבר ללוח האם (IDE) מחובר לכונן הדיסקטים (אפילו שכבל המתח מנותק) המחשב לא נדלק וכאשר מוציאים אותו הוא נדלק ופועל כראוי. ראיתי את התשובה ב-FAQ של הפורום וראיתי את הסרטים ונראה לי שחיברתי בסדר גמור את כונן הדיסקטים. ניסיתי גם עם כבל אחר וגם איתו זה לא עבד. הנה תמונה איך חיברתי את כונן הדיסקטים: איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מרא…

23. Started by a92971,

בוקר טוב, אני מנסה ליצור חשבון אאוטלוק מג'ימייל, אך לא מצליח להיכנס לשרת. הוא מבקש שוב שם משתמש וסיסמה ולא מצליח להתחבר

24. Started by Guymz,

אהלן! מה נשמע? יש לי מחשב בן כמה חודשים עם מעבד 3700x. המחשב כולו חדש חוץ מהכרטיס מסך שהוא נורא ישן (amd 5770). היום כשנכנסתי לתמונה ישנה במייל פתאום התחילו להופיע לי סימנים מוזרים על המסך (לפעמים על כל המסך) וכל מיני ריצודים ואז הוא נתקע והפעיל את עצמו מחדש. מאז זה קורה לי כל פעם שאני מפעיל את המחשב. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה? המחשב נקי מאבק וכל המאוורים פועלים. מצרף תמונה כשזה קורה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. יש כפתור כלשהוא, הכפתור שמפעיל את ה"התחל" שברצוני להסיר את תפקודו, הכוונה, שכשאלחץ עליו, מה שהוא אמור להפעיל לא יגיב, זאת אומרת ה"התחל" לא ייפתח, משום שאני נוגע בכפתור זה לפעמים בטעות באמצע משחק וזה יוצא לי מהמשחק וזה מציק מאוד..... מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.