תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה רוב המשחקים שהתקנתי נסגרים עקב התוכנה Drwtson32, זה מזהה לי את זה ב ZONE ALARM וזה סוגר את המשחק מה ניתן לעשות? ולמה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היה לי משחק על המחשב (לא מותקן) ששוקל 100MB הרבה זמן (חודש חודשיים) אז היום התקנתי אותו ושיחקתי להנאתי. נכנסתי, יצאתי מהמשחק (לא שיחקתי רצוף הרבה זמן) ובפעמים האחרונות שנכנסתי לשחק בו, אחרי כ-5-10 דקות של משחק כשאני לוחץ על מקש מסוים (לא אותו מקש) פתאום יוצא לי מהמשחק ומראה מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה הפעלה מחדש. קרה לי פעמיים-שלוש ועכשיו לפני כמה דקות שיחקתי איזה 5 דקות ובלי שלחצתי על כלום נתקע -> מסך כחול לשניה -> הפעלה מחדש. אני לא יודע מה עושים כשיש מסכים כחולים, עשיתי Scan ב-Ad-Aware מצא לי כמה דברים ומחקתי אותם והנה היה לי מסך כחול לפני כמה דקות. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות, זה קורה רק כשאני נמצא במשחק הזה (לא נכנסתי למשחקים אחרים לבדוק). תודה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, אח שלי נעדר מזה 3 וחצי שבועות בחו"ל ומוגדר כנעדר במשטרה פה ובהולנד. ידוע לנו כי יש בידיו ipad ויש לנו את ה-serial number (לא התחבר לחשבון האפל שלו) כמובן שאפל לא ישתפו איתנו פעולה. אך האם יש מישהו שיודע לאתר מיקום לפי ה-sn? בנוסף, חושדים כי יצר יוזר פיקטיבי בטוויטר שגם אותו רוצים לבחון. האם אפשר לאתר את מיקום ההתחברות של היוזר? למי שיש רעיון אשמח לשמוע, תודה, לילך
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ראשית מצטער אם פתחתי את הדיון בפורום הלא נכון. יש לי מקרן JBL SB 450, חיברתי את המחשב הנייד למקרן בעזרת כבל HDMI והגדרתי שיציג את המסך רק במקרן. כשאני מפעיל סרטון / סרט / שיר המקרן עובד והכל משודר רגיל, ואחרי 6 דקות בידיוק על השעון פתאום התמונה נכבת ורשום על המקרן "אין אות, בדוק את חיבור הקלט". כשכיביתי את המקרן והדלקתי אותו מחדש הבעיה נפתרה חלקית - עכשיו הוא מראה לי את השגיאה כל 10 דקות. ברגע שאני מזיז את העכבר השגיאה נעלמת והמסך חוזר לשדר. אשמח לפתרונות.. תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי אתמול אצל חבר שלי שביקש שאני יסדר לו את המחשב. המחשב שלו עושה ריסט כל פעם אחרי שמסך הטעינה של הווינדוס מסתיים (גם במצב בטוח). החזרתי את הBIOS לערכי ברירת מחדל אבל הבעיה נמשכה. אחר כך הכנסתי את התקליטור התקנה של WinXP נכנסתי לrecovery concole וגם שם, אחרי שבחרתי להכנס להתקנת ווינדוס נוכחית המחשב עשה ריסט. איך אני יכול לדעת אם זאת בעית חומרה או ווירוס? (חוץ מפרמוט) המחשב שלו זה ככה: Pentium 4 2667MHz 1024MB RAM GeForceFX 5200 128MB Asus P4533 Series 250W Power Supply
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אוקיי , הבעיה התעוררה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס (לא פורמט) ומאז כול פעם שאני מחבר את הנגן לusb הוא לא מראה שיש שום כוננים חדשים , ניסיתי לעשות add new hardwere אבל לא עזר. הנגן הוא Sandisk , model e130 512 מכיוון שזה לא היה פורמט שום דבר מההגדרות לא היה צריך להמחק. בדקתי שהחיבור usb עובד , זה בטוח. למקרה שצריך , מערכת ההפעלה היא windows xp home edition , SP 2 לפני ההתקנה מחדש של הווינדוס הכול עבד כמו שצריך. בדקתי באתר היצרן ולא צריך שום דרייוורים אז הבעיה היא כמוון במחשב \: תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז ככה עשיתי פורמט למחשב שלי וקרה דבר מוזר מאוד לאחר שהתקנתי עליו xp. המחשב עולה בפעם הראשונה טוב והכול אבל אם אני עושה ריסט הוא אומר לי שהוא צריך דיסקט הצלה! כאילו ההארדיס ריק ואין עליו שום מערכת הפעלה! ואם אני מכניס את ה xp עם הבוט המחשב עולה טוב הוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו אם אני רוצה לעשות בוט מהדיסק אני לא לוחץ על כלום והמחשב עולה טוב לxp. ניסיתי לפרמט עוד פעמים אחרי זה ולא פתר תבעיה והדיסק xp תקין כי התקנתי איתו על עוד מחשב ששם לא מצאתי את הבעיה הזאת.... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ערב טוב... יש לי בעיה עם הפלאפון MOTOROLA V150 כשמתקשרים אלי כמעט ולא שומעים כלום וצריך שמי שמדבר מהצ השני צריך לצעוק בשביל שאבין משהו ולא,אין לי בעית שמיעה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעדכן ביוס ואני גם צריך כי הוא יותר משנתיים וחצי הלוח אם שלי זה ECS p4vxasd2 version 1.0 קיצר אני לא מוצא מאיפה להוריד את הביוס באתר וכל זה ואני גם רוצה שמישהו בבקשה יסביר לי איך אני מעדכן תודה.. ועכשיו לפני שתבוא השאלה מיכם שאלה:למה אתה רוצה לעדכן אם אין לך בעיה.. והתשובה שלי היא:שכן יש לי בעיה קניתי 6200 והמחשב לא קורא אותו בכלל זה משמיע שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך והלכתי ל ksp והם בדקו לי והכל וקיצר הוא היה מוכן לעדכן לי ביוס אבל זה יקרה רק עוד יומיים ואני רוצה היום (אני איש בלי סבלנות) וגם ליידע כללי איך אני מעדכן ביוס אז תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד Intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה GSKILL מסך 22 אינץ ספק sesonic W750 בזמן משחקים (STARCRAFT,COD וכדומה) המחשב נתקע המוסיקה נתקעת והאפשרות היחידה לצאת מזה זה ללחוץ על כפתור הריסט (לפעמים לאחר הריסט גם הוינדוס לא עולה אז אני מכבה את הספק ומדליק אותו שוב ואז זה מסתדר). בבקשה עזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, המחשב כבה מעצמו (בלי BSOD) וב-EVENT VIEWER של WINDOWS מופיעה רק הודעת השגיאה שבכותרת. ניסיתי ספק אחר, שיחקתי עם הזיכרון קצת (הוצאתי והכנסתי), ניתקתי את ה-POWER וה-RESET מהלוח (במידה ואחד מהם מקצר). זה קורה גם ב-IDLE וגם ב-LOAD. רעיונות?
-
- 31 תגובות
- 6.2k צפיות
- 3 followers
-
-
בוקר טוב לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב או מבצע אתחול אני מקבל הודעה שאומרת "cpu is unworkable or has been changed" על מנת להמשיך אני לוחץ על F1 ואז המחשב עולה ועובד בצורה תקינה לחלוטין. זה דגם הביוס שיש לי phonix-award bios v6.ooPG לוח האם : abit IS7-V2 ומעבד של inter P4 3.00GHZ עזרה בבקשה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה לאחרונה בחיבורים לאינטרנט והמחשב טוען שיש לי התנגשות IP עם מחשב אחר. אני משתמש בראוטר וReptter. כנראה שהשנים גורמים התנגשות. להלן פרטי הבעיה: בעיה במתאם אלחוטי או בנקודת גישה אלחוטית זוהה איפוס המתאם האלחוטי הושלם יומן רישום של אבחון רשת שם קובץ: B2C1D60C-02D1-44B3-B963-F248D399C36C.Repair.Admin.1.etl בדיקת בעיות נתב או נקודת גישה לא הופעל אם אתה מחובר לנקודה חמה או לרשת של תחום, פנה למנהל הרשת. אם לא: 1. נתק או כבה את ההתקן. 2. לאחר שכל הנורות במכשיר כבו, המתן לפחות 10 שניות. 3. הפעל את ההתקן או חבר אותו שוב לשקע החשמל. כדי להפעיל מחדש נתב או נקודת גישה עם סוללה מוכללת, הקש על לחצן האיפוס ושחרר אותו במהירות. עיין ב'עזרה ותמיכה של Win…
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קורה לפעמים שיש מן רעש שמתגבר במחשב, ובסופו יש קול של תקתוק יחיד... כשזה קורה, המחשב קופא לכמה שניות, ולאחר קול התקתוק הוא ממשיך הלאה... לפעמים זה קורה כשאני פותח תיקיה, והפתיחה מתעכבת כמה שניות בגלל זה ולאחר התקתוק היא נפתחת... זה קורה גם באמצע הסרטים... לפעמים הם מפסיקים לכמה שניות בגלל זה ולאחר מכן ממשיכים הלאה... כשאני מחזיר את הסרט לאחור כדי לבדוק אם התקיעה היא חלק ממנו, הוא לא נתקע שוב באותו הקטע... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארדיסק מסוים, אבל זה קרה לי גם כאשר פתיחת תיקיה התעכבה בהארדיסק השני, וגם בצפייה ישירה באינטרנט... גם חשוב להדגיש שוב שזה לא כמה תקתוקים - כפי שקורה כאשר ההארדיסק מתקלקל לחלוטין, אלא קול אחד של תקתוק, לאחר שרעש מסוים במחשב הולך ומתגבר... אני לא …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עבד רגיל .. לא נכנס לי לפייסבוק אז אמרתי יאלה נפעיל מחדש ואז הוא פשוט נתקע במסך הזה של הלוח אם ולא ממשיך האלה בהרצה יש לי וינדוס 7 פתחתי תמחשב ואין בעיה של זליגות ונזילות .מה אפשר לעשות ? אפילו להיכנס לsafe mode אי אפשר לתוך הביוס גם אי אפשר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מתסכלת עם המחשב שאני לא מצליח להבין מה הגורם לה, המחשב פשוט קופא בתדירות לא קבועה, הוא לא מרסט את עצמו ואין BSOD אלא פשוט קופא ואי אפשר לתפעל אותו לא מהעכבר ולא מהמקלדת ורק ריסט מהכונן עצמו פותר את זה זמנית. הנה המפרט של המחשב: מארז: themaltake m9d window מעבד: intel ivy bridge core i5 3470 socket 1155 6mb 3.2ghz tray מאורר: enermax דגם uctb12p pwm 900-1500 120mm לוח אם: gigabyte ga-b75m-d3h socket 1155 זיכרון: 2 סטיקים של 4 ג'יגה ddr3 1333 כרטיס מסך: sparkle gtx 650 1gb gddr5 ספק כוח: enermax 550watt מה שהספקתי לבדוק זה ככה: ניתקתי כל פעם כרטיס זיכרון אחד - לא עזר פירמוט המחשב - לא עזר - התקנתי גם את הווינדוס על אחד ההארדיסקים האחרים ולא עזר …
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב שלי אבל שאני מכניס את הדיסק של הווינדוז כשאני מפעיל את המחשב המקלדת לא מגיבה ואני לא יכול ללחוץ Enter [היא מגיבה רק אחרי שהווינדוז עולה - וזה לא עוזר] ניסיתי כבר את ה-F12 בהתחלה אבל גם אז המקלדת לא מגיבה, וניסיתי לשנות בBIOS את ה-Boot Priority ושמתי את ה-CD-ROM בתור הדבר הראשון וגם אז המקלדת לא הגיבה. יש בוט ל-CD אבל המקלדת לא מגיבה... אם למישהו יש פתרון אני אעריך את זה ם:
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי שלום, ניסיתי להיכנס למחשב במצב בטוח דרך האפשרות של לחיצה על כפתור ה SHIFT + הפעלה מחדש מגיעה לתפריט של ההגדרות בוחר בהפעלת המחשב באפשרות אחרת זה מפעיל את המחשב מחדש מביא אותי למסך של כמה אפשרויות, כשאני בוחר ב F4 להיכנס למצב בטוח או מפעיל מחדש ומחזיר אותי שוב לכניסה עם סיסמא. הורדתי את התוכנה PASSCAPE Reset Windows Password צרבתי לדיסק וגם על USB באמצעות IsoBurner וזה לא מצליח לעלות. בביוס זה בכלל לא מראה לי שיש אופציה של הפעלה דרך CD רק USB. ניסיתי גם את האופציה של שיחזור המערכת וגם איפוס הגדרות הוא כותב שגיאה 8007002. אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום התחברתי לא מזמן לסיבים של פרטנר , הסיבים נותנים מהירות של עד 1 ג'יגה.. המחשב שלי מחובר בקווי , איך ניתן לדעת שהכרטיס רשת שלי נתמך עד 1 ג'יגה ? כיצד בודקים ? מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\ 100\1000 לכרטיס רשת 10\100 ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בתקופה האחרונה המחשב המזדקן שלי התחיל להראות סימני מאמץ, אבל אחרי טיפול ותחזוקה הוא חזר להיות אלוף! אך בכל זאת עלתה לי תהייה שהייתי שמח לקבל תשובה מפורשת לגביה, במידה והמחשב המזדקן שלי לא היה חוזר לאליפות והייתי מרגיש צורך להחליף אותו - האם אני יכול להעביר את הכוננים שלי (3 SSD ו2 HDD) כמו שהם למחשב החדש מבלי לאבד מידע? או ליתר דיוק, האם אפשר להעביר את הכונן C מבלי לפרמט או להתקין את מערכת ההפעלה מחדש? באחד הסרטונים של היוטיובר JayzTwoCents הוא אמר שניתן להעביר SSD עם מערכת הפעלה בין מערכות מורכבות ושהמגבלה היחידה שאי אפשר לעשות זאת במחשבי מותג כגון HP, DELL וכדומה, אבל בתגובות לא הסכימו איתו ממה שאני זוכר. אז מה המסקנה …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתתי למישהו לעשות פירמוט למחשב ואתמול המקלדת עבדה והעכבר לא אז חיברתי אותו דרך היואסבי וגם המקלדת וגם העכבר עבדו. היום הדלקתי תמחשב והעכבר עבד דרך היואסבי והמקלדת לא (אין לה חיבור יואסבי) אבל לפני שהמע' הפעלה עולה המקלדת כן מגיבה, אחרי שהמע' הפעלה עולה אז המקלדת דלוקה אבל אבל לא מגיבה (גם המקשי Num Lock Caps LOck SCroll Lock לא מגיבים) חייב עזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי היום את המחשב שלי בשביל לנקות אותו מאבק ועניינים. אחרי שסגרתי את האריזה של המחשב כשסיימתי לנקות אותו והפעלתי אותו, הוא עלה כרגיל, עד שהוא הגיע לקטע שיש בו את ה-"ברוך הבא" של Windows XP. אני לא רואה במסך את ה-"ברוך הבא" אבל שומעת את המנגינה שיש כשמערכת ההפעלה עולה. מהרגע שהמחשב מגיע לקטע הזה לא רואים כלום במסך.כיביתי את המחשב וניתקתי מהחשמל. פתחתי את האריזה של המחשב לראות שלא ניתקתי משהו בטעות והכל היה מחובר כמו שצריך ובמקום. סגרתי את האריזה, ניתקתי את כל הכבלים מהחשמל לכמה שניות והפעלתי את המחשב שוב. הוא עשה scan disk ומצא מלא דברים פגומים שהוא עשה להם truncate או משהו כזה.. אחרי הscan disk הוא נתקע באותו המקום כמו בפעם הקודמת שהפעלתי בה את המחשב. ניסיתי עוד כמה פע…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, למחשב ישן של משפחה של חברה שלי הלוח אם ככל הנראה מת. טכנאי אמר להם שהלוח מת,ולמרות שככל הנראה הוא צודק, הייתי רוצה לוודא שהוא לא סתם אמר זאת כדי שיקנו מחשב חדש דרכו. הלוח הוא מסוג GA-8IEX של ג'יגהבייט, עם ביוס של פוניקס. בהעלאת המחשב, אני לא מצליח לראות פוסט והמחשב משמיע צפצופים קצרים ללא הפסקה. הלוח עצמו פיזית נראה תקין, ולא ראיתי שום בעיות בקבלים. מכיוון שmanual לא כתוב מה אומרים הציפצופים ספציפית, האם יש למישהו מושג אם יש עוד משהו שאפשר לעשות/ לתקן. שאפשר להגיד ללוח שלום בלב שלם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רב, השארתי את המחשב שלי דלוק למס' שעות. שחזרתי, המסך היה כבוי ונורה אדומה הופיעה על המחשב. סגרתי אותו והפעלתי מחדש. כשאני פותח את המחשב, המסך לא נדלק (עד עכשיו היה פועל אוטומטי). המחשב לא עולה. כלומר אני שומע שהוא נדלק אבל המסך לא מקבל מספיק חשמל כדי להידלק. גם כוונני הסידי וה-DVD לא נפתחים. אני לא מצליח לראות כלום. המסך שחור (יש נורית כתומה בחלק התחתון של הפאנל שנשארת כתומה כל הזמן ולא מתחלפת לכחול). פתחתי אותו וראיתי שהמאווררים עובדים ויש נורה ירוקה שדולקת על לוח האם. חברתי את המחשב למסך אחר וגם שם הוא לא עולה והמסך נשאר כבוי. נתקתי את הכבלים בצורה מדורגת המחוברים להתקנים אבל זה לא פתר. אודה לכל על כל סיוע ועצה.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לא מצליח להתקין את כרטיס הרשת לאחר שמחקתי אותו פעמיים והעלתי המחשב מחדש האם להחליף כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-