תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
מחשב חדש שעבד חלק, אחרי התקנת WIN וכמה בדיוקות פתחתי אותו לסדר חוטים (ולבדוק לאן מתחבא איזה חוט שיש על המארז, אבל השאתי אותו לא מחובר), אחרי זה המחשב התחיל לפעול, ואחרי הפוסט הוא ריסטט את עצמו בלופים. אחרי שניתקתי את הכבל למעבד (ATX 2X4) הוא עבד, אבל לא היתה תצוגה, כשחיברתי אותו שוב הבעיה חזרה, ניתסי לחבר רק חוט אחד מהשתיים, ואותה בעיה מפרט: Gigabyte 965P-DS3 E6600 BFG 8800 GTX Liberty 400 G Skill 2 GB WD 320 LG H22 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמה שבועות. הבעיה היא, שלא שומעים שירים\משחקים\כל דבר שדורש קול(אפילו רשמקול), כשהמקרופון עובד, הרמקולים עובדים (ניסיתי יותר מאחד) ואפילו בבדיקת שמיעה שומעים את הפססססססס של הבדיקה, אבל עדיין אין קול בדברים האחרים. לא להגיד לי שהכרטיס קול לא טוב או הרמקולים, כי הבדיקה מוכיחה שהם עובדים נהדר, אך אני לא יודע מה לעשות!
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לאבחן בעיה במחשב. המחשב נתקע כל כמה זמן ולפעמים נותן Blue screen שבו כתוב: beginnig dump of physical memory. רציתי לדעת אם תוכלו לכוון אותי קצת יותר אל הבעיה. האם היא בעיה בחומרה או במערכת עצמה. אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אלוהים ישמור מה קרה למחשב שלי .. מחקתי דרייברים ישנים של nvidia , עשיתי ריסטרט למחשב כשהוא נדלק מחדש , ניסיתי להתקין את החדשים וקיבלתי ארור בקובץ המצורף. חשבתי שאולי הם לא נמחקו לחלוטין אז הורדתי Driver Cleaner וניסיתי להתקין אותו כשניסיתי ראיתי שגם אותו הוא לא פותח , אז יש בעיה בפתיחת קבצים .. ואני לא יודע מה היא עזרה !! בבקשה !!! שמתי בטעות את error 1 פעמיים , סליחה עריכה : אני חושב אולי ה database is corrupt , איך מתקנים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב במפרט הבא: לוח MSI MS7236 זכרון 2GB מעבד pentium D 820 כרטיס מסך 6600LE הבעיה היא כזו: רציתי לשדרג את המחשב שיריץ לי משחק חדש קניתי כרטיס GIGABYTE HD4770 1GB וספק CHIEFTEC 450 W הבעיה שכאשר אני מחבר את הספק החדש עם הכרטיס הישן הכל עובד מצויין כאשר אני שם את הכרטיס החדש , (ניסיתי עם חיבור החשמל של ה VGA ישירות לכרטיס וגם בלי) המחשב נדלק כל פעם ל 3 שניות ומאתחל את עצמו כל פעם מחדש... אני ממש אובד עצות אנא עזרו לי תודב רבה
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נתקע,ורק RESTART…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי אני צורב במדיות verbatim x16 אבל במהלך הצריבה אני רואה שהמהירות צריבה היא x2 אני משתמש בתוכנה burnaware ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש ועדיין המהירות היא x2 הצורה הוא lg dvd h22n
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום.! יש לי בעיה בסאונד של המחשב... עכשיו אני שומע אותו מקוטע. אני לא יודע ממה זה יכול להיות... עכשיו נגיד אני שם שיר/סרט במדיה פלייר ומעביר לקטע מסוים של השיר אני שומע את הנגיעה שאני שם אותו וזה ממשיך לנגן בלי קול. למה זה קורה? מה אני יכול לבדוק/לנסות לתקן בזה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קיבל הלם אחרי הפסקת חשמל ולא מצליח להגיע למערכת ההפעלה. הוא נדלק, יש תמונה של הביוס וניתן להיכנס אליו, אבל תמיד המחשב מגיע אל: preparing automantic repair diagnostic your PC ואז הוא טוען שמחשב לא אותחל כראוי ואני יכול לאתחל אותו שוב או להיכנס לאפשרויות מתקדמות. פרקתי חשמל מספר פעמים בדקתי שאין קבלים נפוחים על הלוח איפסתי ביוס כולל הוצאת סוללה ניסיתי לתקן את הווינדוס מהדיסק התקנה (נותן שגיאה לא ברורה) ניסיתי לעשות שחזור לנק' שחזור (הוא לא מצליח למרות שקיימת) נכנסתי לCMD והקשתי: bootrec.exe /fixmbr bootrec.exe /fixboot למרות כל זה המחשב ממשיך להראות לי אפשר…
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
-
-
קראתי פה תסטיקי, ואת איך לנתח את קבצי ה dump עם הסימנים ועם התוכנה WinDbg . אבל יש לי בעיה והיא... למה אני לא מצליח לטעון תסמנים לתוכנה, לפני שאני פותח את קובץ ה Dump בWinDbg ? אפשר ללחוץ RELOAD לטעינת הסימנים, רק אחרי שפתחתי תקובץ Dump , ולפי מה שאני רואה במדריך שם אני אמור לטעון אותם לפני פתיחת קובץ ה Dump . דבר שני, איזה קובץ של סימנים אני אמור להוריד מהאתר שם יש שם הרבה גירסאות יש X64 ויש 64bit לא ממש הבנתי מה ההבדל, אם אפשר קישור מדויק או הסבר בדיוק את מה להוריד (במקום שאני אטען מהאתר ישירות) זה נורא יעזור לי... תודה מראש =)
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, המעבד הוא E6600 הלוח הוא של ג'יגה בייט DS3 REV 3.3. (לא עשיתי OC או משהו בסגנון.) שמתי לב שיש ריח מוזר בסביבת המחשב, כמו ריח של אחרי מדורה.. הסתכלתי על המארז (הוא עם חלון , LEXA) וראיתי שהמאוורר של המעבד לא זז, אז פתחתי את המארז נגעתי במאוורר לראות שהוא מחובר ועכשיו המאוורר מסתובב אבל עדיין יש ריח וגם הטמפ' גבוהות יחסית.. לוח אם:55 מעבד: 51 יש גם משהו GPU DIODE שזה על 72 מעלות. עוד משהו שנראה לי חריג הוא שהמחשב חזק מאד, אבל לפעמים שרק אקספלורר עובד אני רואה במד ניצול של המעבד שליבה אחת מנצלת 90% ואחת 80%, מה אתם אומרים לעשות? מה אמור להיות המהירות של המאוורר של המעבד ואיך ניתן לשלוט עליו?
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודש וחצי ועד לפני שבוע הכול הלך יופי (GAINWARD GTX 260 Q9400 2GB RAM) ובהתחלה הכול הלך לי ממש חלק המשחקים רצו חלק הכול היה יפה וטוב אחרי שלא שיחקתי בו כשבועיים (בגלל הבגריות...) חזרתי לשחק וגילתי שמידי פעם יש תקיעות במשחקים ושלא נדבר על CRYSIS שבקושי עובד (למרות שהוא עבד חלק) פעם אחת הוא הראה לי מסך כחול והיתכבה מיד אז לא הספקתי לקרוא מה הוא רוצה האם זה יכול להיות בגלל שיש לי רק 2GB או שזה בעיה בכרטיס או שזה בכלל בעיה בחומרה
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הכל התחיל כשקניתי זיכרון 2GB.. מפרט: Intel P4 3000 Mhz Asus P5vd2-mx Kingston 2GB DDR2 667 Gigabyte Geforce 7300GS 512mb יש לציין שהלוח אם תומך עד מהירות זיכרון 533, בכל זאת המוכר הציע לי לקנות 667 בטענה שזה אמור לעבוד. בהתחלה הוא הביא לי זוג סטיקים של חברת TEAM , הם עבדו כשבועיים מצויין עד שהמחשב התחיל לקפוא במשחקים פשוט להתקע איך שהוא ולא לזוז, ולא משנה על מה אני אלחץ הוא פשוט לא מתכוון לזוז, לפעמים הוא גם היה מצפצף! המצב החמיר והמחשב היה סתם נתקע גם בשימוש באינטרנט וגם באי שימוש, פשוט סתם. הלכתי לבעל החנות וביקשתי ממנו שיביא לי זכרונות של 533, הוא אמר שאין צורך כי זה לא קשור למהירות וגם הוא טען שבקושי משווקים במהירות זו ואמר שאולי ישנה בעיה עם הכרטיסים המסויימים והוא …
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה דגם GEFORCE 6150 וכרטיס מסך PCI-E דגם X1900XT. אני מעוניין ששני הכרטיסים יוציאו תמונה ביחד, האם זה אפשרי?? או שאולי יש אפשרות לעבור מאחד לשני מבלי לפרק פיזית את הכרטיסים? זה יהיה פשוט פתרון מעולה בשבילי...
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים הנושא הנ"ל קצת מעצבן אשמח לשמוע את דעתכם שמתי לב כי המעבר מוריד את המהירות שלו כאשר הוא לא נמצא בפעולת מאמץ רצינית דהיינו מוריד את הבאס מ X7 ל X6 כלומר 1600MHZ במקום 1866MHZ בדקתי זאת בתוכנת CPU-Z האם זה נורמלי ? האם ניתן לבטל את התכונה הזו ? דרך אגב הלוח שלי עןעשנטאק 965-DQ6 זכרון KINGSTON VALUE 667MHZ 2GB תודה
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד בן 3 מדגם : samsung np370r5e-s01IL. לאחרונה, כאשר אני פותח את המסך (מלמעלה למטה) והמחשב נדלק, אני רואה את הצבעים מטושטש. כאשר אני משחק קצת עם כיוון המסך (למעלה ולמטה) זה מסתדר עד הפעם הבאה בה אני סוגר ופותח מחדש את המסך. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי סברה שמדובר בכבל (flat) קרוע. מה דעתכם ? נתקלתם בבעיה דומה אי פעם ? תודה
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מתקדם כדי שלא יהיו בעיות מעצבנות אלו ומערכת הפעלה XP מעודכנת עד העדכון האחרון של רגע זה (גם נפרץ ע"י קבוצת הפריצה הטובה ביותר) הבעיה שלי היא כל פעם שאני ניגש להרד דיסק SATA ספציפי ישר ההאקפלורר עולה ל 99 אחוז מה CPU ואז כדי להוריד את זה אני חייב גם לסגור את החלון, גם לכבות את האקפלורר ולעלות מחדש (וזה מציק מאוד כל פעם שזה קורה) או להפעיל מחדש את המחשב. אני כרגע מנסה לעשות איחוי לדיסק אבל לא מאמין שזה יעוזר מאחר וזה הרד דיסק חדש שלא מזמן עשיתי לו פורמט מלא (לפני פחות מחודש) וכל השימוש שלי בו הוא להורדות של האימיול בלבד. על כל מקרה אני נותן את המפרט שלי כי אולי אני לא יודע פרט כלשהו שמשבש לי את העבודה מפרט מחשב: AMD Athlon 64 3200+ (S-939) ASUS A8N-SLI Del…
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי כמעט [בלי עין הרע..] לא עשה בעיות, עד ליום ראשון - מאז מופיעים המון מסכים כחולים והמחשב מרסט [ביטלתי את הריסט האוטומטי, והעלתי לrapidshare את קבצי ה-dump האחרונים. אשמח אם מישהו יגיד לי מה כנראה הבעיה.. תודה מראש לינק - http://rapidshare.com/files/126616136/Minidump.rar.html
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי מחשב אסוס שקניתי בארה״ב. למחשב נשבר החיבור בין המקלדת למסך - המסך עדין מחובר ועובד כרגיל. התיקום שנדרש הוא חיבור החלקים מה שמצריך אולי חלקים חדשים. שאלתי היא האם נראה לכם שיהיה ניתן לבצע תיקון מקומי או שהעניין חמור יותר? והאם למישהו יש המלצה על מקום אמין באיזור הצפון או המרכז
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום העברתי ממחשב אחר כרטיס מסך HD6850 של AMD שעובד בוודאות עבד יופי במחשב הקודם. כשאני מחבר אותך למסך מחשב אין שום אות והמסך לא קולט כלום שאני מחבר את הכרטיס מסך של הלוח למחשב אז הכל עובד יופי. כרגע הכרטיס מסך מחובר למחשב רק שהמסך מחובר לכרטיס מסך שעל הלוח והמחשב עובד. אז אין שום בעיה של חומרה פסולה. רק מה אני לא מבין למה זה לא עובד.שיחקתי עם הביוס שיחקתי עם המסך עצמו והעברתי את ההגדרות לכבל DVI ועדיין לא קולט. הכרטיס יושב טוב על הסלוט, ניסיתי להתקין דריוורים אך אני מקבל שגיאה בהתקנה לא יודע למה. מה עושים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה מוזרה. יש לי שני מסכים. אחד מסך יעודי למחשב שאיתו רואים ללא שום תקלות. המסך השני הוא מסך טלויזיה LG 32 אינץ FULL HD שמחובר עם כבל HDMI לכרטיס המסך במחשב. גם בו ראו מצויין עד שפירמטתי את המחשב (לפני יומיים) וכרגע הבעיה היא כזאת: תצוגת המסך גולשת החוצה בכמה סנטימטרים משלושה כיוונים- הצדדים ולמטה . זה קורה ברזולוציה שאמורה להיות אופטימלית למסך: 1080על 1920. שאני מעביר לרזולוציה 600 על 800 למשל, אין בעיה אבל לא כך זה אמור להיות. עידכנתי כבר את כול העידכונים של WINDOWS 7 וגם התקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך GTX 660 . צריך לומר שכשאני רואה סתם ערוצי טלויזיה דרך עידן פלוס אין שום בעיה. אין לי שום מושג מה הבעיה , תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזה של פנסוניק והיא מחוברת למערכת מדגם pioneer vsx-824 והמחשב מחובר אליה באמצעות כבל HD מכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 960, מתי שאני צופה ביוטיוב בקליפים באיכות 1080 המסך משחיר השיר ממשיך לנגן ואז חוזרת התמונה , נגמר השיר או שהקליפ אחריו במידה וזה פלייליסט באיכות נמוכה המסך משחיר ושוב חוזר על עצמו.. אותו דבר קורא לי בפייסבוק בלי להפעיל סרטונים מתיי שאני עובר על הפייסבוק. העלתי סרטון ליוטיוב להמכיש את הבעיה:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין..... המעבד שלי עם הקרור הג'נרי התחמם אז קניתי את ה Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan לפניו המעבד היה מגיע ל 57 - 58 מעלות בעומס ו 41-42 במנוחה. בנוסף קניתי גם מארז (כדי לבטל את האפשרות של התחממות) את ה armor של termaltake שום דבר לא עוזר כבר הטמפרטורה לא יורדת מ 58 בעומס אם מישהו חושב על פתרון שיודיע לי שי shydopler@gmail.com
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-