עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Sickp,

כמו בכל חודשיים ניקיתי את המחשב שלי רק שהפעם הוצאתי את כל הכרטיסים (וניקיתי אותם גם) כמובן שהחזרתי אותם למקום ניסיתי להוציא גם את הקרור של המעבד אך ללא הצלחה (תירתרתי אותו מצד לצד וניסיתי להוציאו אך ללא הצלחה) ובסוף סגרתי את הקליפסים והרכבתי הכל חזרה. חיברתי את המחשב חזרה ואת כל הציוד ההיקפי. כאשר הידלקתי בהתחלה הופיעה מסך ציבעוני מעצבן, חשבתי לעשות ריסט אך זה לא עזר. המסך לא נידלק... ניתקתי הכל, פתחתי את המחשב חיזקתי את כל הכרטיסים והחיבורים הרכבי בחזרה והדלקתי אחרי האדלקה המחשב עשה ציפצופים ארוכים ולא רצה להידלק (גם אחרי הקללות והגידופים ) מפרטישן מאוד) לוח אם- Asus p4b-m מעבד- 1.6 GHz אנא מכם טענו ברצינות ולא תגובות של" חבר שוב ותנסה להדליק" תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  2. היי. קניתי מחשב חדש, [את המפרט אתם יכולים לראות ב "המפרט שלי"] . אז הכל סבבה רק שאני מריץ משחק כבד כמו cRYSIS, או שאני שם developer 1 בCS 1.6 (1000 FPS) , אז יש רעש כזה כמו צפצוף מהמחשב.. רעש חזק שאפשר ממש לשמוע! כאילו המחשב מתאמץ יותר מידי אז הוא מתחיל לצפצף.. אבל זה לא אמור להיות ככה נכון? המחשב לא אמור פתאום בגלל משחק כבד להתחיל לעשות רעש חזק עם צפצופים.. אז מה הבעיה? ואם זה בעיה בחומרה אז זה הכרטיס מסך או המעבד או מה? זה חשוב כי יש אחריות והם אמרו לי להגיד להם מה לא בסדר ולשלוח להם את החלק בנפרד לבדיקה.. אז זה הכרטיס מסך או משהו אחר? אם זה הכרטיס אז אני אשלח להם אותו.. תודה! עריכה: עדכון: כדי לבדוק שיניתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך מ30 ל 100% , חיכיתי כמה דקות וה…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by biju2006,

שלום שאני בא לצרוב שירים בנרו "Make Audio CD" או Make MP3 CD זה נכנס והכל, אבל שאני בא לגרור לשם שירים (לא משנה איזה) זה כותב לי את הבעיה הזאת: אם אני עושה סתם צריכה רגילה של DATA CD אז אני יכול לשים חופשי.. הקטע שאני צריך דיסק שירים בשביל לשמוע באוטו.. אז אני חייב את אחד מאלה.. מישו יודע מה הבעיה? תודה..

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום חברי רוסלן קנה כרטיס מסך חדש ולאחר התקנתו לא ברור לי אם זה הדרייברים הכי חדשים או אלו של הדיסק שקיבל איתו בכל מקרה הכ''מ עצמו הינו gigabyte nvidia 220gt oc 1g ddr3 לאחר ההתקנה בוקע מהרמקולים שלו או מהאוזניות רעשים רגילים אך בצליל מתכתי וזה מאוד מעצבן ומטריף לפי מה שהוא מסביר עוד לא הייתי אצלו בשביל לחוות זאת בעצמי עכשיו האם הכרטיס מסך יכול בכלל להשפיע באופן הזה שכן הרמקולים לא מחוברים בכלל לכרטיס המסך? האם הבעיה כמו שחשדתי בדרייבר פגום ? או שזה בכלל קשור לחומרה עצמה חיפוש זריז בגוגל לא הניב תוצאות כלל

5. Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug session time: Sun Nov 30 00:03:11.624 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 9:28:31.841 Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading unloaded module list .....................................…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, קניתי רמקולים 5.1 של קרייאטיב מדגם: INSPIRE T6100 חיברתי רק את הרמקולים הימני,השמאלי,סנטר ואת הסאב. הסאב,סנטר והשמאלי עובדים מצויין... עכשיו, הימני פועל ( אור כחול, גלגלת ווליום\כיבוי-הדלקה ) אבל לא משמיע סאונד, המוכר בדק את הרמקולים בחנות והם היו תקינים לחלוטין כך שאני בטוח שאין זו בעיה ברמקול. אני בטוח ב-100% שהבעיה נמצאת במחשב אולי קשור לגבי תוכנה כלשהי... אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי, תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by azorder,

יש לי לפטופ עם כרטיס מסך intel HD graphic 4000 וAMD Radeon HD 7670. המחשב משתמש בswitchable graphic ושמתי את המשחק על high preformance. המשחק על ההגדרות הכי נמוכות והוא קורס אחרי שאני משחק בו קצת, מה עושים?

8. Started by grozini,

קניתי מחשב חדש... מערכת הפעלה windows 7 32bit המשחקים עובדים בסדר גמור עד שקוראת לי הבעיה הזאת... התקלה: קניתי מחשב חדש וכמה ימים אח"כ החלפתי כרטיס מסך לאחד טוב יותר... כרגע יש לי palit gtx460... ישר שהדלקתי את המחשב לבדוק את הביצועים של הכרטיס אחרי איזה 2 דקות ממתי שהתחלתי לשחק קרתה לי הבעיה... המשחק נתקע.. הסאונד נתקע.. הכל נתקע ואני חייב לעשות ריסט... יש לי את הדרייברים של הכרטיס החדש... והדרייברים של הכרטיס הישן הוסרו... בדקתי טמפרטורה... בסביבות 60~65 במאמץ... כשהמשחק נתקע.... וזה קרה לי בכל משחק... לא בהכרח לאחר זמן רב שאני משחק... זה נראה כמו נקודות על המסך.. תמונה של התקיעה : וזה קורה לי בכל משחק ומחייב אותי לעשות ריסט... http://img200.imageshack.us/i/photo1062…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by galsuh,

אז ככה הייתי אצל חבר שלי פתאום אנחנו מריחים ריח של גז או ריח חנוק אקיצר לא טוב כיבינו את המחשב פתחנו מארז הרחנו את המאחורה של המארז למעלה איפה המאוורר של הספק כמעט נחקנו המחשב לא מזייף לא כלום בדקנו בסופר פיי לראות תוצאה זה רשם 46 שניות ל-1 מגה ולמפרט שלו זה טוב יש לו 1 גיגה ראם דידיאר 400 של קרוסאייר ומעבד 3.0 של אינטל ורק הכרטיס מסף 7800 של נאווידה כל השאר ברמה של המחשב למישהו יש הצעות מזה?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by CRYSMAN,

אחרי כמה בעיות שהיו לי עם הווינדוס פרמטתי את המחשב הורדתי את כל העדכונים כולל SP3 ובינתיים הורדתי רק את הדרייבר של הצ'יפטס של הלוח [GIGABYTE EP43 DS3L]ואני מוריד עכשיו דרייבר של הקול עכשיו התחילה לי בעיה חדשה של ריסטים אבל אחרי הריסט נפתח חלון והוא רושם "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" הרצתי סריקה עם קספרסקי ולא מצא כלום הנה תמונה של הקבצים שעושים את הבעיה: http://www.siz.co.il/up.php?i=udxyinnwhhmz.gif אני מבין שהבעיה מהם איך אני מוחק אותם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by Far_Away,

שלום , אני חדשה פה ונרשמתי במיוחד, מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי לא מזהה שהרמקולים מחוברים למחשב למרות שכל הדרייברים מותקנים והכל מחובר (ניתקתי והחזרתי אלף פעם לכמה חיבורים שונים) ניסיתי גם את העזרה של windows וזה גם לא פתר את הבעיה .. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by tal5870,

שלום יש לי MP3 ולא ניתן לאתחל אותו מה WINDOWS (דרך המחשב שלי) יש משהוא שאני יוכל לעשות איתו?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה. אני משחק במחשב בכל מיני משחקים , ופתאום יש לי הודעת שגיאה על כל המסך, וכתוב על רקע כחול משהו כמו "problem detected with windows, and shut down" ולמטה יותר כתוב nv4_disp ומשהו כזה "dumping phisical memory".. מישהו יודע במה מדובר?? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. אז ככה.. כל פעם שאני מפעיל את המשחק אז יוצא לי כזה שגיאת מערכת שכל פעם שאני מנסה לסגור אותה היא נפתחת מחדש ופשוט אי אפשר לסגור אותה.. מה לעשות?למישהו זה קרה פעם? אשמח לעזרה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 970 צפיות
  15. שלום לכם, כאשר אני רוצה להעביר קובץ מסוג AVI לUSB שברשותי, ב50 שניות האחרונות עולה ההודעה: "אין אפשרות להעתיק את [שם הקובץ]: שגיאת נתונים (בדיקת מחזוריות)" אבל מה שמוזר שקובץ אחר מאותו סוג אני יכול להעביר לאותו הUSB. מה הבעיה בדיוק ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by snoker,

יש לי בעיה כבר כמה שבועות. הבעיה היא, שלא שומעים שירים\משחקים\כל דבר שדורש קול(אפילו רשמקול), כשהמקרופון עובד, הרמקולים עובדים (ניסיתי יותר מאחד) ואפילו בבדיקת שמיעה שומעים את הפססססססס של הבדיקה, אבל עדיין אין קול בדברים האחרים. לא להגיד לי שהכרטיס קול לא טוב או הרמקולים, כי הבדיקה מוכיחה שהם עובדים נהדר, אך אני לא יודע מה לעשות!

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  17. יש לציין כי לא נגעתי בביוס, לא שיניתי שום אפשרות, וכי זה לא קרה לי מעולם... תדר המעבד ירד לי ל-1600MHZ לפי הCPU-Z ולפי המחשב שלי [ מקש ימני--מאפיינים ]... באוורסט כתוב לי דבר כזה: Field Value CPU Type Unknown, 1866 MHz (11.5 x 162) בקיצור, אין לי מושג מאיפה זה בא לי פתאום... המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות ריסטרט למחשב, אולי איזושהיא הגדרה השתנתה... הבחנתי בזה רק אחרי שהתקנתי את הגירסא האחרונה של SPEEDFAN, ניסיתי לשחק שם עם האפשרויות שבוחרים CLOCK, ויש שם אפשרויות בחירה של לוחות אם וזה... בקיצר, אני טיפה מפוחד, מה זה יכול להיות? אגב, בCPU-Z כתוב לי 267X6 MHZ, והמכפלה של המעבד שלי אמורה להיות בכלל 7...

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. Started by eran131,

שלום לכולם , בזמן האחרון אני שם לב כי התמונות במסך מחשב שלי נמרחות. יש לי סוג של פתרון , אבל הוא זמני בלבד : אני מנתק את הכבל שמחובר מהמסך לכרטיס מסך , עושה כמה נשיפות לכיוון הכבל ולכיוון החיבור ואז מחבר בחזרה. המסך חוזר להראות את הצבעים בצורתם הרגילה , אבל לאחר כמה ימים שוב פעם התקלה חוזרת על עצמה. רציתי לדעת היכן כנראה הבעיה? *** אם חשוב לדעת אז המחשב שלי נמצא מעל הממיר(תמונות של המסך+מיקומו יעלו בהקדם) *** סוג המסך- Samsung Full HD LCD 2333SW 23'' 5Ms 1:20000 המיקום של הממיר והמסך - תודה, ערן

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. היי לא מזמן אני ברוב חוכמתי הכנסתי ראם 2GB DDR2 KINGSTONE למחשב אחר עם לוח אם אינטל Intel® PETER COVE DH55PJ 1333Mhz לא עבד אז החזרתי לראם המקורי שזה 2 סטיקים של 2GB DDR3 של KINGSTONE הכל עבד לפני שעשיתי את זה אבל עכשיו כל מה שלא מחובר בUSB לא עובד כולל מסך מקלדת וכו ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס ולהחזיר לא עבד ניסיתי לשנות סלוטים עם שתי הסטיקים לא עבד הכל מחובר כמו שצריך אבל זה לא עובד זה מצפצף 3 פעמים ואז יש הפסקה וזה ממשיך בדקתי באתר של אינטל זה אומר שיש כשל בזיכרון וקיצר אין לי מושג מה לעשות עכשיו גם המחשב הראשון [זה עם הDDR2] וגם המחשב השני [זה עם הDDR3] לא עובדים ויש אותה בעיה רק שבמחשב עם הDDR2 אין צפצופים מפרטים - מחשב 1 DG31pr E6300 2.8 GHZ 2gb Ram k…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by hfmsite,

בס"ד אח שלי שינה בביוס את המהירות מסך ל70hz עכשיו אני לא רואה כלום במסך(כמו במצב SB) מישהו יודע איך לפתור את זה???? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. אני לא יודע איך בדיוק להסביר את זה אבל זה ככה: הכל פועל טוב ויפה ונגיד אני נכנס לדפדפן כלשהוא (בדקתי אינטרנט אקספלורר,כרום וספארי) אז כאילו הווינדוס נתקע, אני יכול להמשיך להיות בדפדפן ובכל התוכנות אבל נגיד אם אני רוצה לגשת לסרגל תוכנות ממוזערים אני לא יוכל בקיצור כל דבר שהוא קשור ל-explorer גם מנהל המשימות בקיצור. תוכנות כמו skype וכאלה אני יכול לגשת אבל הבעיה שאם אני ממזער את הדפדפן אז אני נמצא במצב שאני באקספלורר שזה תוקע לי ככה את כל המחשב ואין לי מה לעשות. ואני בטוח שזה רק בדפדפן כי אני יוצא מהדפדפן הכל רגיל פתאום. ויש לציין שאני לא חייב לכבות את המחשב או שזה מכבה את המחשב לבד.אני יכול לעשות לעשות ctrl+alt+delte ואז log off ואז חוזר למחשב וזה פועל לי ( כי זה יוצא מהד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by maimon_y,

בזמן האחרון שמתי לב שבהרבה משחקים יש לי בעיה של נפילה ב FPS חשבתי שזה ביגלל שהמשחקים הם פרוצים אבל עשיתי בדיקה עכשיו בתוכנה 3DMark 11 החינמתי על רזולויצה 1280X720 ובטסטים הFPS הגיע ל 10 -11 הכרטיס מסך הוא HD 6870 הכרטיס מעודכן וגם directx מעבד I5 760 זיכרון 4גיגה לוח אם Asus P7P55-M ספק של thermaltake מסך SAMSUNG syncmaster bx 2235

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  23. הלוח אם שלי: Asus P5KPL-VM הבעיה התחילה אתמול שאני מכבה את המחשב ה Power Led והאור של העכבר נשארים דולקים אבל בעוצמה קטנה יותר כשהם פועלים שהמחשב דלוק למישהו יש פיתרון?? ניסיתי דרך הביוס לשנות הגדרות ולא הצלחתי ואל תכתבו לי להוציא את המחשב מהחשמל

24. שלום לכולם! לפני כמה זמן החלפתי לוח ל : ASUS P5qpl-am ו..אין לי אפשרות לעשות לו OC פשוט בלוח אין את האפשרות הזאת למה?? נ.ב יש תוכנה שבאה בדיסק קוראים לה turbo key כנראה שזה ה OC אבל כאשר אני מפעיל אותה הוא נותן לי את השגיאה הבאה: או.. http://www.siz.co.il/my.php?i=wzduoo4geu3y.jpg תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by LQDForce,

שאני נכנס דרך אינטרנט אקספלור בהרבה אתרים אני רואה מסך לבן כלומר הוא לא טוען תאתר. ממחשב אחר שקיים בביתי האתר רץ חלק למה זה?? צריך להוריד עידכון או משהו?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.