תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם האינטרנט במחשב שלי, יש לנו כמה מחשבים בבית יש אחד בממד ואחד בחדר שלי המודם והראוטר נמצאים בממד ולי יש כרטיס רשת בחדר שקולט מהממד. (30MBׂ) מאז שיש לי את המחשב הזה תמיד היו לי בעיות אינטרנט בין אם האינטרנט מפסיק לעבוד או שהאינטרנט מאוד איטי, השאלה שלי היא איך אני יכול לשפר את המהירות של האינטרנט שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב P4 2.4GHZ, לוח אם של GIGABYTE דגם GA-8ST800, עם 512MB זכרון, 40GB הרד דיסק, כרטיס מסך GEFORCE FX 5200, ו2 צורבים. לפני יומיים התחילה בעייה שלא הייתה עד עכשיו - אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב, הוא נדלק, מעביר חשמל לצורבים, מעביר להרדיסק, ללוח, ואז - מת, כלומר - נכבה, וכדי להדליק אותו מחדש צריך לנתק את הספק כוח באמצעות כפתור ה-ON-OFF שלו עד שכל החשמל נעלם, ורק אז אפשר להדליק אותו שוב. הסיטואציה היחידה שהמחשב נדלק בה (כמו ברוך השם, עכשיו), היא שאני מדליק אותו ואז לוחץ בצורה ממושכת על כפתור ה-RESET, ואז כעבור דקה משחרר, ואם יש מזל זה עובד. אם יש למישהו פיתרון או רעיון, או משהו, אני מאוד אודה.
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב DELL INSPERSION 7720 17R ועד היום הייתי משתמש בו לצפייה ב 1080P, עכשיו שקניתי טלווזיה 4k ואני מגדיר לו שיעבוד דרך הרחבה אז הוא נותן לי את המסך השני עד 1080P הכי הרבה, במחשב יש לי שני כרטיסים אחד של אינטל 4000 והשני הוא NVIDIA M660, באתר של NVIDIA הכרטיס אמור להוציא 4k http://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gtx-660m/specifications כמובן שקניתי כבל HDMI 4k בנוסף, אך עדיין הרזולוצייה המקסימלאית שלי היא 1080P, יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך בכל זאת אני יאכל לראות ב4k ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, עדכנתי היום זיכרונות ל- 2 של 8 gb אבל המחשב מצפצף לי צפצוף אחד כל שנייה ולא עולה, אבל כשאני שם סטיק אחד של 8 הוא כן עולה הלוח אם : Intel 61WW הזיכרונות : G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1333Mhz CL9 תודה רבה (:
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אז ככה התקנתי ווינדוס חדשה XP PRO SP2 והתקנתי את הדפדפן החדש (8) ואחרי כמה ימים הוא התחיל לתת לי הודעה שגיאה שלח / אל תשלח . מחקתי אותו והתקנתי מחדש וזה לא עזר .. אז אולי יש למישהו פיתרון לזה ?! תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי זיכרון ולא עזר ניתקתי את כונן DVD ולא עזר איך בודקים באם הדיסק תקין ,ללא צורך בפירוק וחיבור דיסק ממחשב אחר?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית במחשב! אז ככה, יש לי בבית שתי מחשבים אחד ישן, 400 מגהרץ השני חדש דואל קוור ממש תותח השקעתי בו מלאא במחשב החדש נכנס וירוס, עכשיו כול פעם שאני מפעיל את המחשב הוא לא מעלה את הביוס ואז הווינדווס עולה ואחרי שהוא גומר כזה את הטעינה יש כזה מסך שחור וזהו לא עושה כלום חשבתי להעביר את ההארדיסק למחשב הישן ואז שאני עם שתי הארדיסקים אני אכנס לראשון, הווינדווס יעלה לי, ואז אני אפרמט את ההארדיסק הבידיוק חיברתי אבל ביגלל שזה מחשב חדש אז אין לי כבל נתונים עבה כזה זה כבל דק וכתום אז זה לא מתחבר כמו במחשב הישן אז אני לא יכול לחבר את ההארדיסק =[ אז אין לי איך לפרמט כי הביוס לא עולה אז אין לי גם דוס אז יש למישהו רעיון מה לעשות?? TT__TT
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום נשפכו מיים על הנייד, פירקתי וייבשתי, המקלדת לא הגיבה, אז חיברתי חיצונית. השאר עבד טוב במשך יומיים ואז כבה ולא נדלק, מה עלי לעשות או לבדוק כדי לפתור את הבעייה? תודה לעוזרים דוד
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח שנדלק לבד לאחר כיבוי מלא. בדקתי בביוס הגדרות של wake lan וזה נראה תקין. איפוס מלוח אם והחלפת ספק כח חדש גם בוצע אבל עדיין המחשב מדליק את עצמו לבד. אשמח לרעיונות אך לפתור את הנ"ל.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מחשב נייד,וינדוס 10 במעבר בין כרטיסיות באינטרנט המסך מחשיך ואין אפשרות להמשיך בפעולה ורק לאחר ניסיונות חוזרים ניתן לסיים את הפעולה . מה יכולה להיות הבעיה?חומרה?תוכנה? תודה מראש אהוד
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי זה המפרט: CELLERON D 3.2 לוח של MSI 512MB DDR 1 400MHZ הרכבתי לי כרטיס מסך חדש ויפה 6800. כאשר חיברתי והכל ניראה מבטיח המחשב פשוט לא אתחל. כלומר הוא עבד (זרם חשמל לכל המקומות) אך הוא לא איתח עצמו ומן הסתם לא ניראה כלום במסך. לאחר בדיקה מדוקדקת יותר גיליתי שצריכת החשמל של הכרטיס דורשת ספק של 320W מינימום על מנת שיעבוד. שלחתי את המחשב לחנות (יש עדיין אחריות על הלוח) מחשש הנישרף הלוח. החדשות הטובות הן שלא נישרף הלוח, הם פשוט איפסו את הביוס והכל עבד כרגיל. שאלתי היא האם ניגרם איזה נזק לכרטיס מסך? אני מתכנן להחליף ספק מחר ומשהו רציני יותר, ולא רוצה להיתקע. יש דרך לבדוק חיצונית על הכרטיס אם הוא נישרף? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הנורא מכל קרה (חוץ ממוות אולי). לאחר נסיון צריבה כושל עשיתי איתחול מסודר והמחשב התקשה בזיהוי IDE. הוצאתי את ה DVD שהיה בכונן ולחצתי על RESET ועכשיו המחשב מת. לא יודע למה או מה הקשר אבל עכשיו אין אפילו POST. הוצאתי את הזכרון והמעבד וניתקתי התקנים ובכל מקרה אותה התגובה - אין צפצופים ואין אפילו POST. כל מה שאני מפרק לא משפיע על המחשב. האורות דולקים והמאווררים עובדים אבל כלום. המעבד מתחמם אבל לא מצליח לאבחן מה לעזאזל קרה. האם הלך הלוח ? המעבד ? כרטיס המסך ? זיכרון ? מעולם לא ניתקלתי במצב כזה. מדוע אין ולו ציפצוף אחד לנחמה ? מיואש וזקוק לעזרה. :'(
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב מהיר יחסית עם ג'יגה ראם ו3 ג'יגה הרץ ואתמול פירמטתי את כל המערכת והוא עובד לי לאט ואני לא יודע מה לעשות מה אתם חושבים שהבעיה?
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
4-5 שניות לאחר הדלקה נכבה, אין ציפצופים כלל בדקתי עם ספק חלופי, גם עם זכרונות חלופיים - לא עזר בדקתי את המעבד על מחשב אחר - עבד מה שנותר בעצם הוא הלוח שכנראה מקולקל או מקצר. איך אפשר לוודא את התקלה ? האם ניתן לעשות משהו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום רב, טוב, מתברר שבעיית הריסטרטים עדיין ממשיכה. אמנם זה לא קורה כל רגע, אבל זה מטריד, ויכול להיות שאם לא אטפל בכך כעת, זה עוד ילך ויחריף. על פי המדריך שבאתר, יש צורך להתקין סמלים של מייקרוסופט, בכדי שניתן יהיה לקרוא את דו"ח האבחון, שאולי מצביע על הבעיה. ניסיתי לבצע התקנה זאת, אך משום מה זה לא הצליח, כפי שציינתי באשכול הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348662.new;topicseen אני חוזר ומבקש, אם מישהו יוכל לעזור לי בהתקנה נכונה של מערכת הסמלים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל ללמוד והשאלה שלי היא: 1. מה ההבדל בין arduino starter kit v1 ל arduino starter kit v2? 2. מה ההבדל בין arduino uno rev3 ל arduino uno? תודה לכל מי שעוזר!!!
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול המחשב התחיל להקפיץ לי את הפקק בארון החשמל (מאמ"ת), ולאחר שניסיתי להחליף את כבל החשמל הגעתי להבנה שכנראה מדובר בספק הכח שקיצר. החלפתי את הספק הקודם (Seasonic SS-650RT) בספק חדש (Corsair 650cx) וזה תיקן את הבעיה של הקצר - הפקק לא קופץ והמחשב נדלק. לאחר מספר דקות עבודה, המחשב נתקע לחלוטין (קופא לגמרי), אי אפשר לעשות כלום, ctrl alt del לא מגיב, חייבים לרסט. האם יש למישהו רעיונות? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב LENOVO 3000 j series מאיפה אני מוריד לו דריברים לקרטיס קול לדוגמה אין מאיפה תנו לי לינק
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
-
שלום חברים, ברשותי טלויזיה של Panasonic כבר כמה חודשים שעובדת מצוין והכל היה בסדר עד עכשיו. בהתחלה שקניתי את הטלויזיה לא הבנתי למה התמונה הייתה מטושטשת עד שאמרו לי לכבות את ה OVERSCAN בהגדרות של הטלויזיה ובאמת זה עבד והתמונה הייתה בסדר. היום הדלקתי את המחשב והבעיה חזרה. כמובן שמיד בדקתי אם מישהו בטעות שינה חזרה את ה OVERSCAN ונסיתי לכבות אותו ולהדליק, כמו כן גם עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (NVIDIA 560TI), שיחזרתי את המערכת שבוע ומשהו אחרונה, ניסיתי כבל HDMI אחר וגם בכניסה אחרת בטלוויזיה ושום דבר לא עזר. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה נפתרה אפשר לנעול, תודה וסליחה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי צורב חדש יחסית ויש לציין שלצרוב הוא צורב הכל רגיל בלי שגיאות אבל שאני בודק אותו בנרו עושה בדיקת דיסק אז בהתחלה 4 פעמים רצוף הוא הפעיל את המחשב מחדש באמצע הבדיקה... כעבור זמן מה זה עבר וגם הבדיקות יצאו טוב אבל הבעיה העיקרית היא בצריבת מוזיקה.. הוא צורב טוב רגיל ואחרי זה בבדיקה ישר נכשל אבל עדיין הדיסק יוצא טוב בלי קפיצות אבל עדיין אני לא רוצה לקחת סיכון למה אני עובד עם המוזיקה הזאת עכשיו ניסתי לחבר צורב ישן שלי למחשב וצרבתי אותו דיסק שעם הצורב החדש הוא נכשל צרבתי בצורב הישן שלי וגם בדקתי אותו והוא עבר בדיקה....לפי דעתי יכול להיות שאולי בצריבת מוזיקה יכול להיות שאולי הצורב רגיל לדיסקים של בנקיו אני מחר יבדוק את זה.. אבל בכל אופן מה יכול להיות שהצורב לא טוב פשוט…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
התקינו לי במעבדת מחשבים הארד דיסק Maxtor 80 GB ופתאום עכשיו המחשב עובד הרבה יותר לאט לוקח לו פי שתיים זן לעלות, והוא בכלל איטי יותר למה זה??
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מחשב ישן מאוד, משהו כמו Pentium D 840, לוח אם של MSI (כן, הוא נקנה מאייבורי), שני גיגה זיכרון וכו' וכו'... קירור סטוק של אינטל. עכשיו, כשהבן שלו משחק במשחקים מהאינטרנט (פלאש וכאלה), המחשב קורס. עשיתי ניסוי, והרצתי על המחשב OCCT. לקח לו 5 דקות לקרוס. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לבדוק הלאה?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס מסך מדגם ATI HD 5800 ולאחרונה, הכרטיס מרעיש. ניקיתי מאבק את המאורר של הכרטיס מסך על ידי לחץ אויר והרעש ממשיך. הרעש לא נובע ממהירות סיבוב גדול. מתחת למדבקה שעל המאורר, לא מצאתי פתח שניתן לשמן את ציר המאורר. מה עלי לעשות כדי להחזיר את השקט?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי שבת שלום , במחשב Vostro 3568 הסוללה הפסיקה להטען לפני דיי הרבה זמן המחשב עובד ללא סוללה ועם סוללה אבל (מטען מחובר) נעדכנתי את הביוסלגרסא האחרונה . ניסתי לאתחל את הסוללה הערה: בהתחלה הסוללה לא הייתה נטענת , אחרי עדכון הביוס היא לא מזוהה , פעלתי לפי ההדרכה ההבאה: הסוללה זוההת אבל לא נטענת אחרי זה אתחלתי אותה מחדש והיא לא מזוהה מאז. בכלי האבחון של דל , נמצא שגיאה 20000131 ושום דבר על המטען , והמטען מזוהה בביוס כ "לא ידוע " לפני ששולחים לתיקון במסגרת האחריות יש לכם עוד הצעות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-