עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. פרינט סקרין של אוורסט לבעיה: כתובים שם גם הפרטים הנוספים על המחשב. הבעיה נשארה גם אחרי שאיפסתי את הביוס (הוצאתי "בטריה") והפעלתי הגדרות ברירת מחדל. פתחתי את המחשב כל הסטיקים מחוברים טוב, והבעיה נשארת גם שהחלפתי בין שניים מהם. מדובר על וינדוס 7. אשמח לעזרה בנושא. תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי המחשב שלי היה מקולקל ועכשיו הוא לא במצב הכי טוב שלו :'( ואני גם מוסיף עוד 120j למחשב, אז חשבתי שאולי כדאי לפמט את המחשב, אבל אין לי איך לגבות את כל הסרטים והמשחקים שיש לי על הארד-דיסק מפני שהדיסקים שלי לא יכולים להכיל את כל המידע הזה. אז מה אתם אומרים, כדאי לפרמט? תודה לכל העוזרים Install

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by talmAn,

אחרי כמה דקות כשהמחשב עובד הוא עושה ריסטים לבד ואז עולה שוב ואז ככה שוב ושוב ושוב זה קורה המחשב עושה ריסטים לעיתים יותר דחופות כשאני גולש באינטרנט מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה?? אמרו לי שזה יכול לקרות בגלל התנגשות חומרה איך אני יכול לבדוק התנגשויות חומרה? אמרו לי שזה יכול להיות בגלל התנגשויות חומרה... ודיברתי עם הספקים אינטרנט והם אמרו זהם לא מוצאים קשר בין הבעייה לבין הספקית אינטרנט מישהו יכול לעזור לי בבקשה? טל.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by avshalom05,

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by Niv golan,

שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 והוא לא נדלק לי בכלל אני בטוח ב-99.9 אחוז שהספק טוב וישנה עוד בעיה כשהייתי מצליח להדליק את המחשב אני לא רואה כלום על המסך אפילו לא את המערכת ההפעלה שעולה מה אוכל לעשות בנידון???

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by eliom,

שלום. כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב.לוקח איזה חצי דקה עד שאני שומע את הצפצוף של הזכרון.(לפעמים לא שומע בכלל ולא נדלק המסך)ומסך נדלק. ובשלב ה-post הוא נתקע שמה איזה דקה ואחר כך ממשיך לעלות. מהי הבעיה ופתרונה? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ELAD1210,

התקנתי תוכנת שידרוג של אקס פי על 98. לפני השדרוג הכרטיס מסך עבד בסדר ואחרי השידרוג הוא נותן לי הודעה כאשר אני מנסה להפעיל מוזיקה כי אין לי כרטיס קול, איך ייתכן הדבר. ושנית אני צריך להצתקין דריבר של- MUCROSOFT WINMM WDM AUDIO COMPATIBILITY איך אני משיג אותו? תעזרו לי מתחנןןןןן

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by Yanir7,

שלום אנשים, חיפשתי פוסט דומה אבל לא מצאתי. יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה על הלוח. מאתמול פתאום הוא קורס, הצבעים נמרחים לא רואים תמונה והווינדווס לא עולה. אני לא יודע מה הבעיה... מה אפשר לעשות?? חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, אבל הוא מובנה ללוח, אם הוא הלך מה עושים? אפשר להחליף כ.מסך מובנה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  9. המחשב לא עושה reboot דרך חלונות, התהליך מגיע עד לשלב הסופי שבו המחשב אמור להתכבות ולהפעיל את עצמו מחדש ופה בדיוק הוא נתקע, הוא נשאר פועל. כרגע אני לוחץ על כפתור reset כאשר הוא מגיע לשלב שבו נתקע והוא מאתחל את עצמו והכל עובד כשורה. אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by SlimS,

יש לי בעיה בצריבת דיסקים. יש לי צורב Yamaha F1 44x24x44 ומערכת הפעלה XPsP2. ברגע שאני מתחיל לצרוב נורת הצריבה מתחילה להבהב, אבל ברגע שזה מגיע ל6 אחוז, הוא רושם לי את הבעיה הזו, ומפסיק את הצריבה ;[ ניסיתי להחליף לו מקום (Master\slave), להחליף לו ספק חשמל, עדכנתי את הFirmware - ניסיתי תוכנות שונות ודיסקים שונים. וגם המחשב עבר פירמוט. ;[ אני לא יודע כבר מה לעשות מלבד לקחת את הצורב לספק שיבדוק אותו. אז לפני שאני עושה את זה - אני פונה אליכם לעזרה.. למישהו יש רעיונות? הצעות? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה... לפני כחצי שנה קניתי מחשב (את המפרט אתם יכולים לראות בצד) כשקניתי אותו אז המעלות של הרכיבים היו ככה : כרטיס מסך 40 מעלות לוח אמ 15 מעלות מעבד כ - 35 מעלות כיום הטמפרטורה של הרכיבים היא פי 2 יותר ממה שהיה .... הכרטיס מסך שלי 65 מעלות כשהוא במנוחה וזה מתחיל להדאיג אותי.. כנראה גם בגלל זה חלק מן המשחקים החלו לקרטע.. עכשיו לפני שאני פותח את המחשב כדי לנקות שם הכל אני רוצה שתדריכו אותי איך לנקות את המאוורירים ובמיוחד את המאורר של המעבד או שיש איזה פתרון אחר .. ץתודה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by אורי מוזס,

שלום, הוצאתי מהמחשב דיסק 3T לאחר שהמערכת לא זיהתה אותו בגלל תקלה כל שהיא. הדיסק ללא מערכת הפעלה אלא רק המסמכים שלי. אשמח לקבל המלצה לחברה שמתקנת דיסקים. חשוב לציין שלא מעוניין להוציא "מליונים" לתיקון, אלא לבצע בדיקה ולקבל הצעת מחיר לתיקון.

13. Started by - Idan -,

שלום, אשמח לקבל עזרה בנושא. אני מנסה לפרמט את המחשב, כבר עשיתי את זה הרבה פעמים בעבר. משום מה הפעם זה לא עובד, אני מאתחל עם CD של ווינדוס XP, המחשב מתחיל לקרוא את הקבצים ובשלב מסוים הוא נתקע, או שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לשלב של הגדרת המחיצות. לאחר שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב, המסך לא נדלק - בעייה שנפתרת בעזרת איפוס ביוס, הבעיה שאני כל פעם צריך לאפס את הביוס אחרי ניסיון כושל של פירמוט. מפרט למקרה שצריך: מעבד Intel Celeron 2.67Ghz 533FSB לוח אם ABIT IS7-V2 כרטיס מסך PINE XFX FX 5200 128MB זיכרון DDR 400 512MB תודה, אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by or_cohen2,

שלום אני חדש פה התרשמתי מאוד מהפורום ראיתי פה הרבה מומחים עכשיו לבעיות שלי.. למחשב שלי יש בעיה שהוא תמיד מתכבה לי וליפני זה עושה לי מסך כחול עכשיו אחרי שהתרשמתי מהפורום הבנת איך לבדוק והוא מראה לי את הקוסץ הזה: win32.exe בערך הרבה פעמים גם עם התוכנות וגם במסך הכחול עכשיו הבנתי שזה בעיה של דרייברים אבל אני לא יודע באיזה להתמקד והחשב שלי משנת 2002 -2003 ישן מאוד פנטיום 4 ואני גם צריך תוכנה שתתאים למחשב שלי לבדוק טמפרטורה ניסתי את התוכנות שפה הרוב איזה 5 וחלק לא הצלחתי בכלל להפיל אבל אני לא מצליח להפעיל אותם או שהם לא למחשב שלי ויש לי עוד בעיה בקשר לדוח שגיאות מישהו יכול להסביר לי איך לשתק את החרא הזה מכול דבר הוא יוצא לי.... אה ותודה מאוד!

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by CartMan2oo5,

כשאני עושה מאפיינים על כונן D הוא אומר לי שיש לי סה"כ קיבולת מקום בכונן 64 ג'יגה, ואומר לי שיש לי מקום פנוי 12 ג'יגה. עכשיו עשיתי מאפיינים על כל הקבצים שיש לי בכונן D (כולל קבצים מוסתרים וקבצי מערכת) וזה אומר לי שהכל תופס 40 וקצת ג'יגה... חישוב קצר 64-40=24, מישמע אמור להיות לי לפחות 20 ג'יגה פנוי... ולא 12 כמו שזה מציג... אם זה עוזר, מערכת הפעלה XP פורמט כונן NTFS ההארדיסק שעליו מדובר הוא 80 ג'יגה סה"כ, והוא מחולק לכונן C וD, בכונן C יש 10 ג'יגה ובכונן D יש 64.7 ג'יגה. עשיתי את הפעולות הבאות, שלא עזרו: בדקתי שהסל מיחזור ריק עשיתי סריקת שגיאות (סורק דיסק של ווינדוס XP) עשיתי איחוי דיסק (של הווינדוס) בדקתי שהזיכרון הוירטואלי הוא לא זה שתופס לי את המקום מחקתי קבצים זמניים מ…

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  16. disk boot failure,insert system disk and press enter זה מה שהמחשב רושם לי. זה מחשב חדש חדש שקיבלתי לפני כמה שעות בלבד..אמרו שהם בדקו אותו עם וינדווס וכו' והכל בסדר. הגעתי הביתה (של חבר שלי) אני מכניס דיסק ווינדווס..והוא רושם לי את זה..(^^^) ניסיתי בכונן אחד..ניסיתי בשני..אותו דבר.. חשוב לציין ששני הכוננים מזוהים בביוס.. הטמפ' תקינה ואפילו נמוכה.. הביוס עודכן ככה שהוא יעשה BOOT FROM CD כאופציה ראשונה... עכשיו יש קטע מוזר..ניסיתי עם 2 דיסקים..אומנם לא מקוריים..אבל שעבדו נהדר כמה ימים לפני..(בדוק) ניסיתי עם דיסק WIN 98 כן מקורי..והוא כן נותן לי.. יכול להיות שהמחשב שלי בררן ורוצה רק דיסקים מקוריים?! בבקשה עזרה חבר שלי וכל המשפחה בלחץ אטומי ,כל הצעה תתקבל בברכה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by psycho killer,

קיבלתי ממישהו לוח ומעבד הלוח של ג'יגהביט והמעבד סלרון 1GB אני רוצה לדעת מה הדגם של הלוח איך אני יכול לדעת ויש לי בעיה קטנה בחיבור של הלדים והמפסקים כי אין לי את החוברת אבל יש איזה סרטוט על הלוח עצמו אבל לא הכי ברור מה אני יכול לעשות בכלל מהמחשב הזה אני יודע שהוא לא משהו יש לי גם כונן DVD, והראד דיסק של 8 גיגה מה שחסר לי זה רק זיכרון הכרטיס מסך OB

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by devek,

יש לי בעייה עם המודם אני כמעט בטוח! אני גולש לי בכיף והאינטרנט נתקע לי ואז אני חייב לעשות ריסט למחשב כי אי אפשר להתחבר שוב... כשאני מוריד מכל מיני תוכנות שיטוף למינהם אז זה נתקע יותר מהר.. התקשרתי לחברת אינטרנט שלי (WOW) והם אמרו לי שיש עומס על האינטרנט ולכן זה תוקע לי את האינטרנט! אבל אני יודע זה לא! כי לפני בערך חודש אני הייתי בכיף מוריד כל הלילה ואפילו יומיים ברציפות ולא היה קורה שום דבר! הייתי ממשיך לגלוש בכיף! אז בגלל שמהחברת אינטרנט שלי אני לא מקבל עזרה חשבתי לשאול אותכם מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by freerider,

המערכת: ?Athlon64 3800+ X2 DualCore? ?Abit KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra 512Mb x2 ?GIGABYTE 7600GS 256Mb WD 160Gb SATA2 מחשב חדש, ללא תוכנות והתקנות מיותרות. אין בעיה של התחממות (כולל HD, כ.מסך) למקרה של בעיות מתח, העלתי מעט מתחים. הדרייברים עדכניים. ועדיין, כל הזמן קריסות למסך XP כחול במהלך משחקים. אני הולך להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון. רעיונות נוספים לבדיקה ?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by saba123456,

פתחתי עכשיו תמחשב רציתי להתקין כרטיס טלוויזיה בחריץ PCI (החריץ הלבן בלוח-אם זה שמיתחת לכ.מסך) לא מצאתי בורג להבריג אותו אז שמתי ככה בחאוואה באתי לחבר את המחשב כל הכבלים וכשחיברתי את הכבל של הכרטיס טלוויזיה החדש הכרטיס התנתק לי מהחריץ נפל בתוך המחשב עצמו (כל זה לפני שבכלל הדלקתי תמחשב. הקטע זה שאולי הרסתי משהו עם המצב הזה) פתחתי תמחשב הבאתי בורג סידרתי אתזה חיברתי את המחשב הדלקתי המחשב יש מנורות מאווררים אבל המסך לא נדלק. יענטו המחשב סגור... *כשהכבל של המסך לא מחובר למחשב יש מסך כחול NO SIGNLE, כשאני מחבר את המסך למחשב זה מסתדר אני מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי (כמו שזה אמור להיות) *אין צפצופיי התרעה מהלוח-אם. אבל הציפצוף הראשוני של הפתיחה גם איננו. *המנורות של המקלד…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by rock-night,

איך אפשר לפתור את התקלה הזאת (מסך מטושטש) זה מסך ישן 17'' ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, השאלה בנושא. מפרט המחשב שלי: לוח אם:Asus P8z68-v Pro. מעבד:i5-2500k. זיכרונות:Corsair 32gb ddr3 1600mhz. הארד דיסק:WD Caviar Black 1Tb . דיסק מערכת:intel SSD 530Series 180gb. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate - 64 Bit. ספק כח:Enermax Modu 87+ 700W. כ. מסך:AMD HD6970. האם אחת הסיבות יכולה להיות,שהמחשב - התחמם יותר מידי? אשמח לשמוע תגובות,ולקבל תשובות ועזרה. תודה רבה מאוד מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, יש לי מחשב בן שלוש שנים עם המפרט הבא: Amd athlon II x4 640 s9cket am23 gigabyte GA-880GM-UD2h 2x2gb ddr3 giagbyte radeon HD 6870 samsumg 500gb 7200 RPM 12cm fan 880rpm seasonic 600w הבעיה עם המחשב שהוא עובד לאט כבר הרבה זמן, כל הפעולות שאני עושה עובדות ב delay. משחקים עובדים ממש גרוע. ניסיתי לשחק ב cod mw2 והוא עבד לי עם fps ממש נמוך. מה שלא היה לפני שנתיים שהכל היה בסדר. כמן כן אני זוכר לפני חצי שנה בערך פירמטתי את המחשב וזה לא עזר בכלל. השאלה שלי מה לעשות? יכל להיות שיש צוואר בקבוק בגלל שהמעבד מעפן? או בגלל שאים אוורור טוב ו וא מתחמם יתר על המידה? או שאין מספיק ראם? ועוד משהו אם ארצה לשדרג ראם ומעבד אוכל לעשות זאת על הלוח אם הזה? אני דיי מעוניין עך i5 והוספת ראם. א…

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  24. שלום. ברשותי Pentium 4 2.6 HT ולוח אם ASUS P4PE-X. עד היום היה לי זיכרון TwinMos PC3200 CL2.5 512 DDR. הלכתי למעבדה, שמתי שם את המחשב שיתאימו לי זיכרון נוסף (עוד 512). הם מצאו עוד זכרון TwinMos עם אותם נתונים כנ"ל. אבל המחשב נתקע. אני יכול לעבוד איתו יום שלם, להריץ את כל התוכנות, אבל ברגע שאני לוחץ "צ" בוורד- הוא קופא. נורית הHD נשארת דולקת (אם היא דולקת), העכבר לא זז, הכל קפוא. שום דבר לא מציל אותו חוץ מריסט. עם הזכרון שלי בלבד זה לא קורה. אני עכשיו עם הזכרון החדש שהם שמו (ורק הוא) כדי לבדוק אם גם אז המחשב נתקע. כששני הזכרונות היו ביחד memtest לא מצאה שום בעיה. שמתי לב למשהו: בEverest הנתונים של הזכרון (החדש) הם 2.5-3-3-8 בעוד שבביוס מופיע 2.5-3-3-7 (נקבע לפי SPD). יכול …

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by Ski Farm,

שלום לכולם לאחר שהחלפתי את ה CPU אצלי מ330 ל550 אזי בכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן את ההודעה הבאה: " CPU BIOS update code mismatch" ואז לאחר כ10 שניות ממשיך לעלות רגיל ? (בחלונות אכן רואים מהירות מעבד של 550) האם מישהו יכול להסביר לי את המצב הלא ברור הזה? בתודה SKI FARM

• 6 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.