עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Omerole,

הסמן פשוט מתחרפן,אני לא מצליח להשתלט עליו,במיוחד שאני זז לצדדים.... מה קורה??

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. אז ככה לפני שבועיים המחשב מחליט שהוא נדלק לבד וזאת אחרי כיבוי מוחלט לפני שבוע וחצי החליט שהוא לא מזהה את הכוננים הקשיחים לאחר שהופעל ממצב סגור. התופעה לא קרתה שעיתי בוט חוזר אבל המעניין שלאחר ששיחקתי בכבלים ובזיכרונות התופעה נעלמה. היום היתה לי תופעה מאד מענינת. הבת שלי מודיעה לי כי הפעילה את המחשב ואין תצוגה על המסך ונורית ירוקה מרצדת (משמה שאין קשר) ואילו המחשב רואים שהוא עולה. צילצלתי לטכנאי והוא אומר תבוא נתקן לך. אמרתי לעצמי בוא נבדוק אצל השכנים ןלהפתעתי המחשב עובד. חזרתי הביתה ושם המחשב גם עובד. אז כדי שהטכנאי לא יעבוד עלי. מה הבעיה שלי נתונים חשובים אינטל 2.6 לוח ג'יגה ביט 8sq800 512 DDR SAMSON מערכת הפעלה איקס פי כרטיס מסך ATI REDEON 9500PRO דריבר אחרון 3.8 ששודר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by 114508534,

פירקתי היום את כל המחשב שלי הוצאתי הכל ובדקתי ניקיתי ואחרי שחיברתי הכל בחזרה הכפתור לא מדליק את המחשב , אני בטוח שהבעיה היא שהתבלבלתי בחיבור הכפתור . איך בידיוק צריך לחבר אותו לפינים .

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by shlomifounis,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 9600 לכרטיס יש כניסה AVG+DVI היום המסך שלי מחובר ב DVI רציתי לדעת איך אני יכול לחבר 2 מסכים על 2 היציאות ושאני עושה את זה איך אני יכול לדעת איזה מסך יהיה המסך הראשי ואיזה יהיה המשני תודה מראש

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by Dmoney,

נשבר לי פין אחד בכבל של המסך...אז השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? יש אפשרות לחתוך את הכבל ולחבר כבל אחר? הצעות לפתרון בבקשה.... * אם זה חשוב אז המסך הוא 17 אינץ' מסוג - MAG XJ700T 10x

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by sim,

יש לי מחשב תומך בתקן 2.0 USB יש לי כרטיס קול חיצוני 18I6 focusriteעובד בתקן 2USB הכרטיס קול תופס את כל נפח הUSB וכשאני מכניס מכשיר נוסף שניהם לא עובדים. מה אני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בלי בעיות.? האם צריך לקנות מפצל USB חשמלי ( מה התפקיד שלו ) ? בדקתי באתר של כרטיס הקול וזה מה שהם כותבים: Note on USB hubs Scarlett 18i6 is a USB 2.0 device and must be connected to a compatible USB 2.0 port. If using a USB hub, it is essential that all other devices connected to the hub are also USB 2.0 compatible. If any USB 1.0 / 1.1 devices are connected, the hub will be forced to run at the legacy speed which may prevent the Scarl…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by Holy,

היה לי WD80/8 ATA והרדיסק Maxtor 120 SATA אחד מהם מתקתק כבר חודש, ושלשום ההרדיסק של ה-80 לא היה קריא. הנחתי שהוא מתקתק והחלפתי אותו לחדש. הבעיה שהמחשב עדיין מתקתק, עשיתי הפרדת כוחות וכנראה שה-80 החדש מתקתק. דרך אגב ה-120 בן שבועיים. יש מצב שספק גורם לזה?

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  8. היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, שמתי לב פתאום במקרה שהמחשב שלי כותב לי שהוא מזהה 4GB RAM אך הוא כותב כי 1.99 ניתנים לשימוש. זה לא היה ככה קודם ולא שיניתי שום דבר שקשור לזיכרון שאני מודע אליו. יכול להיות שזה ככה מספר חודשים ורק עכשיו שמתי לב. למישהו יש מושג מה עושים עם זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום, רוב המחשב הוחלף לפני חודש - השארתי את הכונן הישן כי היה תקין לחלוטין (הוספתי SSD). לפני איזה שבועיים שמתי לב לכך שהוא לא מופיע ב-MY PC - רק כונן ה-SSD מופיע. מדובר בכונן של WD - רגיל. נכנסתי למנהל ההתקנים וזה מה שקורה שם. כל הדיסק UNALOCATED וגם חלק מה-SSD. ניסיתי לעבוד על"פ משהו שמצאתי ביוטיוב אך לא מצאתי את האופציה שנבחרה שם אצלי. אודה לעזרתכם! שבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by roniok,

שלום אם הדיון לא מתאים תעסירו לאיפה שכן. יש לי איזה פמטיום 1 שפירקתי אותו עד לסוף (באמת) אם מישהו זוכר, לספק היה מין כזה מתג on off, צבעי הוחטים של הספק הם כחול,חום.שחור,לבן אני צריך לחבר את חוטי הספק למחברים של המתג הכיתובים ליד המחברים של המתג הם P1,1,2,P2 אם מישהו יודע איפה לאיפה תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by AmirDvir,

לפני שבועיים, לראשונה בהדלקת המחשב המסך לא קיבל אותות מהמחשב למרות שהמחשב פעל. מאוחר יותר, נוכחתי לדעת שלעיתים גם ה-cdrom לא מקבל חשמל. והמקלדת לא מקבלת כמעט לעולם. למרות זאת, בפעמים מעטות לאחר ניסיונות רבים, המחשב כן עולה (כל הרכיבים מקבלים חשמל) באופן נורמלי. לא ברור לי אם כאשר המסך אינו "נדלק" (לאחר היותו במצב standby), המחשב כן עולה. בכל מקרה, תמיד המחשב עצמו נדלק מהמאווררים עובדים. היה עוזר לדעת מה סדר ההפעלה של המחשב או אם נתקלתם בבעיה כזאת בעבר. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  12. אהלן חבר'ה אני כבר מודיע שבאשכול הזה יהיו הרבה פרטים וכמה שיותר נתונים מכל הבדיקות שלי שיעזרו לכם להבין את הבעיה כמה שיותר ואולי תוכלו לפתור לי אותה בעזרת השם... קודם כל אני ירשום לכם את המפרט שלי ואז יספר את הסיפור אז הנה: Abit nf7 v2.0 a-data pc3200 256X2 T:2.5-3-3-11 @400mhz V2.7 amd mobile barton 2500+ 512k @ 200X11.5=2300Mhz (amd 3500+) 1.6v palit gforce 6800gs agpX8 256mb @ stock speeds (no oc) 500W ps (generi) דבר ראשון אני יודע שהמחשב לא חדיש במיוחד וכו' אבל באמת תחסכו את ההצעות לשדרג כי אם תשארו לראות את כל הבדיקות תבינו שגם המערכת הזאת יודעת לעבוד כמו שצריך... אז ככה, הכל מתחיל לפני כשבוע וחצי שעוד היה לי את ה radeon 9500pro האגדי שעבד כשנתיים+ ב OC דיי מטורף. …

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  13. Started by av460,

ישנה אפשרות להוציא את ה hard disk מהמחשב שלי ,להתקין אותו אצל משהו אחר(להעביר קבצים לאותו בן אדם) ואז שוב פעם להתקיןאותו אצלי? האם זה תקין?(אם בכלל אפשרי)

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. Started by Dana_s,

שלום אינני יודעת אם אני שואלת בפורום הנכון אבל שאלתי היא זאת: כרגע יציאות הקול במחשב שלי הן אחוריות (בגלל שכרטיס הקול הוא על הלוח) הייתי מאוד מעוניינת לעשות או לקנות פאנל עם שקעי אודיו קידמיים (יש לי במארז מקום לפאנל נוסף) אני יודעת שבלוחות מתקדמים יש גם פאנלים קידמיים. לי יש לוח אינטל ,D845GBV ועל הרמקולים אין שקע אודיו. האם יש אפשרות טכנית לקנות ולחבר פאנל קידמי? הנושא חשוב לי כי אני שומעת הרבה מוסיקה מהמחשב וחיבור האוזניות איננו אלחוטי (אינני מעוניינת להתפשר על האוזניות המאוד איכותיות שיש לי) . כיום חיבור האוזניות מצריך ממני לבצע אקרובטיקה בכל פעם שאני ממעוניינת להשתמש בהם. כשקניתי את המחשב דאגתי שיהיו על המארז יציאות USB קדמיות. שכחתי לבקש פאנל קידמי. מה ניתן לעשות? …

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by Liran -,

אנשים אני בבעיה.... ??? לקחתי מדוד שלי כרטיס רשת של Maxxtro ושמתי אותו במחשב הישן שלי, יש שם מערכת הפעלה - ווינדוס 2000... אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים, אבל כשאני מחבר בין המחשבים עם הכבל רשת מוצלב הוא לא מזהה לי אותו בכלל. חשבתי שזה בגלל שלא התקנתי את הכרטיס רשת עם הדריבר שלו. ועכשיו הבעיה - אין לי ת'דרביר :-\ מה אני עושה ......? בבקשה תעזרו לי...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אוקיי חברים , אז ככה אני אנסה בקצרה לתאר את הבעיה שלי בפשטות ככל האפשר * בכל פעם שאני מתחיל לשחק(ראה-1) במשחק כלשהו(ראה-2) המחשב נתקע(ראה-3) ומצריך ריסטרט (ידני יש לציין)... 1. הכוונה היא כאשר אני מסיים את הסרטון של המשחק ללא בעיה , עובר את כל התפריטים ואני מדגיש ללא שום שינוי בהגדרות הוידאו 2. בחודשיים האחרונים זה תקע לי את : קולין מקיי 2004 ו 2005 , באטלפילד 2 ,אריה 51 , מטאל גיר סוליד , פאלקון (סימולטור טיסה) * אני מאמין שיהיה מיותר לנסות עוד דוגמאות. 3. התמונה קופאת כאשר הנורות במקלדת מגיבות(קאפס לוק וכדומה) , ולאחר מספר שניות אני מקבל ארטפקטים על כל המסך עד לקפיאה טוטאלית של המחשב אני יכול לומר שלאחר הריסטרט מגיע לי הודעת שגיאה שמקורה הוא בקובץ atidvag.dll דברי…

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  17. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ללא ווינדוס . לאחר התקנת הווינדוס 10 הכל עובד למעט העדר הגישה לאינטרנט. לוח האם שלי הוא asus h110m-a. בחלון הnetwork and sharing center רשום : you are currently not connected to any network (ואין את האייקון המוכר הקטן של המחשבים שמסמל את הרשת ובדר"כ עליו אני לוחץ). אם אני מנסה בליצור רשת ע"י לחיצה על הset up a new connection or network נפתחות 3 אפשרויות ובאפשרות הconnect to the internet - כאשר לוחץ מקבל את ההודעה windows did not detect any networking hardware. כשאני מסתכל בdevice manager תחת הehernet controller כתוב שהדרייברים לא מותקנים. אז ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של אסוס ובמהלך ההתקנה (r…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום לכם מדובר על מחשב תושבת P4 478 3.0 GHZ לוח VIA SATA RAID הרדיסק 80 GB זיכרון 1 GB 400 DDR WIN XP התקלה :כל פעם מופיע אחרי הפעולה כמו,חיבור זיכרון חיצוני USB או אם עמדתי עם סמן העכבר על סל מיחזור ועשיתי קליק ימני ורוקן את סל המיחזור, או חיבור כבל הרשת והגדרת החייגן ,,,מה שקורה ברגע הפעולה מתקבל מסך כחול עם שגיאה ולא מספיקים לקרוא ואז הוא מתחיל הפעלה מחדש עם הודעה המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה מה שהספקתי לקלוט במסך הכחול הוא קוד 0X0000005 ביצעתי פירמוט מספר פעמים זה לא עוזר,,,, אחרי הפירמוט הכל עובד יפה עד השיגעון הבא כמו ברגע הכנסת זיכרון נייד USB שוב מייד מסך כחול משהו מכיר בעייה כזאת, דרך אגב זה התחיל פתאום לא הורכב שום דבר חדש בחומרה ניסיתי כרטיס זיכרון חדש…

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by ohadbx,

הבעיה צצה לי לפני כמה ימים- לדוגמא משחק מסוים גורם למחשב להיכבות בטעינה שבין סרטוני הפתיחה לתפריט הראשי, אבל אם בזמן הטעינה אני לוחץ מהר alt+TAB, חוזר לשולחן עבודה ומחכה קצת, ואז חוזר למשחק- אני רואה את התפריט ויכול לנווט בו בלי בעיה (אבל לא להיכנס למשחק עצמו, זה גם גורם לקריסה). במשחק אחר אני יכול להיכנס לתפריט בלי בעיה אבל כשאני מנסה לשחק תוך כמה שניות הוא נכבה. יש לציין שאחרי הריסטרט המחשב עולה בלי בעיה, כאילו כיביתי אותו באופן מסודר. ניסיתי להתקין גם דרייבר עדכני מהאתר של ATI וגם בביוס סימנתי לו "ignore' בנוגע לקראית טמפרטורות מהלוח אם והמעבד. הבעיה התחילה רק לפני יום-יומיים, ומופיעה גם במשחקים שעבדו קודם בסדר (אבל בחלק מהמשחקים אין את הבעיה). ראיתי בדיון אחר שהמליצ…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by yair71,

יש לי תופעה זמן רב . לאחר כמה ימי עבודה (רנדומלי) המחשב מחליט לסגור את עצמו . אם הייתי משאיר אותו סגור לחצי שעה הוא היה עובד טוב אבל אם הייתי מנסה להפעילו ללא התקררות הוא היה עושה בוטים כל הזמן גם תוך כדי התנעה ראשונית (עוד לפני שהחלונות עולים) יכול לעשות בוטים לפני שהחלונות עולים או שהחלונות היו עובדים קצת. החלפתי זיכרונות והחלפתי לוח, הוצאתי כרטיס מודם והתופעות קרו שוב המאוורים של הכרטיס מסך, ספק, מעבד תקינים הרצתי תוכנות לבדיקת כונן קשיח, חלונוץ, זכרונות כרטיס מסך , זיכרונות והכל תקין התופעה מאניינת כי אם יש בעיה עם התחממות אז למה יש ימים שעובד רצוף וךפתע זה קורה. ההתחממות מספיקה כבר אחרי שעתיים זה לר קורה בהפעלות תוכנה קשות. זה יכול להיות בגלישה באינטרנט אם יש בעיה בח…

• 13 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by sh2006,

אחי הגדול קנה מחשב חדש, הרכבנו למחשב החדש את ההרד דיסק הקודם 160 גי'גה IDE ובנוסף חיברנו הרד דיסק חדש 320 ג'יגה של היטאצ'י SATA2. מה שקורה, המחשב מזהה את ה160 ג'יגה ככונן הראשי C ולא הצלחנו לשנות את האופציה הזאת, משום שהכוונה שלנו היא להפוך את ה320 לכונן הראשי C. מדוע זה ככה? ומה אפשר לעשות ? (לוח אם של ASROCK)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. חבר שלי פנה אליי לעזרה.הוא קיבל מחשב Toshiba Tecra A4 והוא לא מפסיק לעשות לו בעית. הבעיה היא שהמחשב נכבה לאחר שהוא נכנס לווינדוס,לפעמים לאחר שניות,ולפעמים לאחר כמה דקות. שמתי לב שבדוס הוא לא נכבה בכלל,אלא רק כשהווינדוס עולה. כמובן שפירמטתי את המחשב פירמוט מלא,והתקנתי ווינדוס XP שוב,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. שדרגתי את הביוס של הנייד לביוס האחרון , ועדיין לא עוזר. בדקתי עם memtest את הזכרונות-והכל תקין איתם. כל מה שנשאר לבדוק זה כרטיס מסך,הרד דיסק ולוח אם... מישהו יכול לעלות השערות אחרות,או אולי למקד את הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. Started by Dalbayob,

מה המצב אנשים ?! אז ככה היה לי GeForce 6600 GT והוא נהרס לי אז השגתי לבינתיים כרטיס מסך מחבר בשם GeForce 4 ... חיברתי את הכרטיס, התקנתי דרייברים הכל טוב ויפה אבל אחרי שאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב, הווינדוס עולה והמסך לא נפתח בכלל ... בשביל לסדר את זה אני צריך להוציא את הכרטיס ולהכניס אותו חזרה ... אני כבר חושב שהכרטיס הישן שלי (GeForce 6600 GT) לא נהרס אלא החיבור שבלוח אם איפה שהכ"מ נכנס הוא הרוס ... מישהו יודע אולי מה הבעיה ?.. תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  24. קניתי זכרונות G. SKILL 800MHZ ולוח אם DFI 975X/G שלפי האתר כתוב שהוא תומך גם ב800MHZ קיבלתי את הלוח והזכרונות ואת כל שאר הרכיבים חיברתי ואז שמתי לב שכתוב בהוראות הפעלה שקיבלתי עם הלוח DFI שהוא תומך עד 667, רק חיברתי את הרכיבים והדלקתי את המחשב והוא עובד אך עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה, האם יש סיכוי שמה שכתוב באתר נכון?

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  25. אז קניתי מחשב חדש וחיברתי אליו את הכונן דיסקים מהמחשב הקודם. התקנתי ווינדוס 10. משום מה הכונן לא מזהה דיסק דרייבר של הלוח אם או של כרטיס המסך אבל כן קורא ומעלה בהצלחה דרייבר של ssd samsung evo 850 מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.