תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
חח שאלה שעניינה אותי תמיד... שלי מרעישממש מעט לדעתי זה הדיסק קשיח של המחשב ... עוד שאלה - מה בדרך כלל עושה את הרעש של המחשב ? נ.ב - אם זה לא המקום אשמח שתסבירו לי היכן פותחים נושאים כאלה
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם... משתמש חדש בפורום, נחמד להצטרף לקהילה גדולה כזאת :biggthumpup: עכשיו לנושא, יש לי בעיה מסויימת שנתקלתי בה דווקא בתקופה האחרונה ולא ממש ברור לי ממה זה נגרם. לפעמים המחשב מגיע למצב של כמעט קריסת מערכות מבחינת CPU Usage והזיכרון, יש לי טוויק של וינדוס 7 שמראה את צריכת הנתונים של המעבדים והזכרונות. במצב רגיל ללא הרבה פעילות חוץ מגלישה בדפדפן ומסנג'ר ודברים קטנים זה מראה לי: CPU Usage 3-6%, זיכרון RAM בערך 28% שזה יוצא בערך 1100MB פלוס מינוס. אבל לפעמים, משום מה הטוויק מראה לי כמעט צריכה מלאה של הזיכרון (RAM (4GB, שמתוכם נשאר לי לפעמים 50MB. המעבדים מתחילים לעבוד על פול גז ומגיעים לכמעט 100% ניצול כל אחד, וכמובן זה משפיע דרסטית על המחשב והוא מתחיל…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 4 עם HDD של 60GB והוספתי לו הארדיסק של 80GB - המחשב עולה אוטומטית מה HDD החדש שהוספתי ,שקיימת בו מערכת הפעלה תקינה. אך בהפעלה של המחשב הוא מביא לי את המסך של אפשריות הפעלה [safe mode.Last know....] ולחצתי על start windows normally אחרי הלחיצה- המחשב עושה ריסטארט וחוזר חלילה,אותו מצב גם בסייפמוד. נ.ב - המחשב עולה מצוין אם מפעילים אותו רק עם כונן המקור. * סוג חיבור: IDE. מערכת הפעלה : XP אשמח להצעות לתיקון הבעיה!
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה מכם, אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי הכל ובפורום הזה יש גאונים אז בבקשה תנסו להציל אותי.. אז ככה, בשימוש עם תוכנת ה uTorrent שעושה שימוש מוגזם בכרטיס רשת, המחשב קורס למסך כחול בהקשר לקובץ: NETIO.SYS בהקשר פשוט ברור לי שזה נובע מכרטיס הרשת אבל מה עושים לפתור את זה מה כתוב בשגיאה?? תוכן השגיאה: DRIVERֹ_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אני מצרף קובץ DMP מעודכן מהשעה האחרונה בבקשה מכם תנו לי קצה חוט... http://f2h.nana10.co.il/1km13840xvap
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, שמתי לב בימים האחרונים שאני לא יכול לשמוע דרך הדוק של האוזניות. כלומר דרך הספיקרים אני שומע, אבל כשאני מחבר את האוזניות שלי למקום אין סאונד דרכם וממשיך לצאת סאונד רק דרך הרמקולים המובנים. פתחתי את המחשב לבדוק האם יש חוט משוחרר וחיברתי הכל מחדש, עדיין אין פתרון. בעבר כיבוי המערכת והדלקה מחדש היתה פותרת את התקלה, לא עובד יותר. יש סיכוי שאפשר לדעת מה התקלה? או שעלי להחליף כרטיס קול חדש? נ.ב אני במסך הנ"ל כמו בתמונה וכשאני עושה TEST אין סאונד באוזניות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחר מגיע אליי SSD חדש ואני מפרמט את המחשב. לפי המדריך הזה:http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2 כתוב להעביר למצב AHCI רק אם אין מערכת הפעלה מותקנת כלל. אבל,אין לי איך לעשות את זה בגלל שאני עושה REINSTALL WINDOWS,ולפי ה FAQ באתר של מיקרוסופט - אין אפשרות רק להסיר את ווינדוס,אלא רק REINSTALL. כותב המדריך הזהיר ממעבר ל AHCI כאשר יש מערכת הפעלה מותקנת ואמר שיגרום למסכים כחולים - אז אוכל להמנע מזה ובכל זאת לעבור ל AHCI אם אני לא יכול רק להסיר את הווינדוס? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בערך כבר חודש יש לי המון ארטיפקטים ותקיעות בתצוגה, גם על הדסקטופ (לאו דווקא במשחקים) מלווה לפעמים בתקיעות רגעיות בתצוגה/מסך שחור לכמה שניות ואז חוזר. בנוסף- קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך לא הוספתי שום חומרה בתקופה האחרונה, הכרטיס זה HD5750, לפי הסנסור לא מתחמם שלשום התקנתי דרייבר חדש(12.4) לאחר הסרה מלאה של הקודם(Uninstall + DriverSweeper in safemode) והתופעה עדיין אותו דבר צירפתי פירוט על הקובץ dump לאחר ה-BS: Uploaded with ImageShack.us זה בטוח הכרטיס דפוק או שיש לכם רעיונות אחרים ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כונן חיצוני של WD, 500GB, כרגע, כשאני מחבר אותו, המחשב מציג לי רק כמה קבצים, ותיקיה אחת על הכונן. את כל שאר התיקיות - אני לא רואה. במאפיינים של הכונן, אני רואה את שטח הדיסק שבשימוש (~350GB) ואת השטח שפנוי (~100GB) הפעולות שעשיתי שאולי גרמו לכך: הורדתי עדכון תוכנה לכונן, בעקבות בעיה שהמחשב לא היה נותן לי להוציא את הדיסק במצב בטוח, למרות שכל התוכנות והמסמכים הקשורים לכונן, נסגרו. עדכנתי, ובעיה זו נפתרה. לאחר מכן, כשחיברתי את הכונן, ראיתי רק כמה קבצים. כשניסיתי לשמור קובץ כלשהו ב"שמירה בשם", יכולתי לגשת לתיקיות שאני לא רואה. שיניתי בהגדרות כך שיציג גם קבצים ותיקיות מוסתרים, ואז ראיתי את כל התיקיות. בפעם הבאה שחיברתי את הכונן, למרות שהמחשב מציג תיקיות מוסתרות…
-
- 6 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
סופ"ש מעולה לכולם. אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד- i7 3820 3.8MHZ סנדי בריג' לוח אם- asrock x79 extreme4 זיכרון- G.SKIL 1600MHZ 16GB DDR3 ספק- HCE 1200 דגם קוגר קירור- קרוסיאר H100 מארז- nzxt switch 810 כרטיסי מסך- זוג 6950 2GB פתוחים ל 6970+ כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB אם שכחתי משהו תגידו לי. בקיצור ולעניין היום הגיעו אלי כל החלקים והתחלתי מהרכבה בהתחלה נתקלתי בבעיה שהמאווררים לא עבדו ופטרתי את זה. לאחר מכן לא הצלחתי לחבר את ה POWER LED וכל אלה, גם את זה פטרתי (אני חושב) המחשב נדלק ומגבי ללחיצה על הכפרות הפעלה, מה שמוזר לי אולי אני סתם אוכל סרט זה שצריך לחיצה רצופה של כמה שניות על הכפתור בכדי שהמחשב יכבה. עכשיו לבעיה הרצינית שלי, סיימתי לחבר הכל חיברתי את המחשב לחשמל ולמסך …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פעמיים היום בעת שאני צופה בסרטון יוטיוב המחשב פשוט קפא והתמונה התמלאה עיוותים וצבעים (והרמקולים השמיעו צפירה ואז חדלו) ממה יכולה לנבוע הבעיה? אני צפיתי ב-1080P בעייה מסוג זה קרתה בעבר, אבל פסקה לאחר שהחלפתי פלטפורמה. הנה המחשה: יש לציין שהמקרה קרה בשני סרטונים שונים, הייתי צריך לעשות ריסט מהכפתור כדי להחזיר את המחשב
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה http://www.msi.com/product/mb/H61MA-E35--B3-.html#/?div=Detail עכשיו קניתי SSD והוא קורא וכותב עד 200-220 עכשיו הבנתי שזה מגבלת SATA 3 ישר אבל אני מחובר ישר לSATA 6 שהיא ה 6GB אבל עדיין לא עובד עכשיו שמתי לב לזה • SATAIII controller integrated in Asmedia® 1061 chipset- Up to 6Gb/s transfer speed. - Supports two SATAIII ports (SATA5~6)
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם , אתמול קיבלתי מארה"ב סוף כל סוף את העכבר logitech preformance MX , עכבר לייזר אלחוטי עם טכנולוגית ה dark field. בכל מקרה , חיברתי את התקן הקליטה הקטן ל USB והעכבר היה דלוק , בשניה הראשונה כביכול המחשב זיהה את העכבר כי התוכנה של לוג'יטק SETPOINT רשמה את הדגם שלו והציגה את התמונה שלו אבל העכבר לא פועל. הפוינטר לא זז. המנורה האדומה (התחתונה מבין ה 3) כל הזמן מהבהבת בלי הפסקה , גם לאחר לילה שלם של טעינה היא מהבהבת כל הזמן (גם בזמן טעינה הבהבה). דברים שניסיתי : להחליף בטריה , שמתי בטריית 2700 של GP חדשה וטעונה במלואה. עשיתי UNPAIRING עם העכבר וניסיתי לעשות REPAIRING ועכשיו בכלל העכבר לא מזוהה. ניסיתי את ה USB עם 3 יציאות שונות , כשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו ו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תיאור המצב: פתחתי את המארז, ניקיתי אבק עם שואב, הסרתי זיכרונות ומעבד וניקיתי (שאבתי) הכל. לאחר חיבור מחדש, המחשב נדלק, המאווררים ההארדיסק הכל, אבל המסך לא מקבל סיגנל מהמחשב (אור כתוב סטנד ביי במסך). אין ציפצופים או משהו כזה, ויש קולות רגילים מההארד דיסק.. פתרונות שכבר ניסיתי ולא עבדו: - ניתוק כבלים וחיבור מחדש - ניתוק מסך וחיבור מחדש - איפוס BIOS (הוצאת בטריה) - חיבור מחדש של זיכרונות - השארת סטיק זיכרון אחד בלבד - חיבור מחדש של כרטיס מסך אין צורך לציין שהכל פעל לפני הניקוי, ושדברים טריוויאלים כמו "המחשב מחובר לחשמל" מן הסתם נבדקו.. תודה מראש על העזרה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירקתי תמחשב, הוצאתי תמעבד וכ. מסך וניקיתי אותם והכל ניקיתי והרכבתי בחזרה. המחשב לא עולה. יש רק כתוב במסך Stand By , Power Sawing ועוד משהוא על GZ- 70 - 85 או משהוא, ככה בשורות ובצבע כחול, והכל דולק במחשב כמובן. אז עכשיו מחוברים רק הדברים הבסיסיים + איפוס ביוס ובדקתי זיכרונות גם ועדיין אותו דבר בידיוק. בזמן שאני מוציא זיכרון או כ. מסך, אז יש צפצופים. איך אני יכול לבדוק תמעבד ? אולי יש מצב שעשיתי לו משהוא, אני הרתבתי קצת איפה שמחברים אותו ללוח אם עם בוסם כשניקיתי.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב הזיכרון הקיים הוא 2 ג'יגה 667 מה"צ (מצורף הפרטים מSIW) רציתי לשדרג לקינגסטון וראיתי שגם זיכרון ה667 וה800 הם באותו מחיר, האם כדאי לי יותר לקנות את ה800? תודה מצאתי G.SKILL יותר זול כאן http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1000 מה כדאי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך שבסטיקי ובמקום מה שצריך להופיע לי, זה מה שמופיע לי: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: ואין את הסיבה לבעיה כמו במדריך, מה אני עושה?
-
שלום אח שלי קיבל מערכת מחשב חדשה, ועליה הייתה מותקנת וינדוס 7 HOME PRIMUME מהחנות (עם רישיון), אחרי יום היו ריסטרטים ומסך כחול... חשבתי אולי הבעיה בוינדוס, והתקנתי מחדש לאחר פרמוט, וינדוס אולטימט עם רישיון חוקי, ואחרי יומיים מההתקנה שוב מסך כחול וריסטרט... ואחרי בדיקה עם התוכנה BLUE SCREEN VIEW הנה ה-2 סיבות / קבצים שהתגלו: ================================================== Dump File : 111209-16426-01.dmp Crash Time : 12/11/2009 17:02:44 Bug Check String : POOL_CORRUPTION_IN_FILE_AREA Bug Check Code : 0x000000de Parameter 1 : 0x00000002 Parameter 2 : 0x9eaf8820 Parameter 3 : 0x9eaf8825 Parameter 4 : 0x140328c4 Caused By Driver : halmacpi.dll Caused By …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב [ניתן לראות מפרט בצד ימין] מזה כשנה וחצי. כרטיס המסך שמותקן עליו הוא Club 3D Geforce 9800GTX 512MB [מדובר בגרסא שיצאה לפני גרסאת ה9800GTX+ ] עד היום לא היו לא כלל בעיות טכניות במחשב וכן לא בכרטיס המסך. אולם היום, לראשונה, החלו לצוץ בעיות שאני חושד [ואין כאן יותר מדי מקום לספק] שקשורות לכרטיס המסך. שיחקתי להנאתי Call of duty: Modern Warfare 2 כשלפתע המשחק נתקע, ע"ג המסך צצו ארטיפקטים מוזרים והמשחק קפץ לWINDOWS. גם בווינדוס היו ארטיפקטים נחמדים וכל התמונה הייתה מעוותת. עשיתי מיד ריסט למחשב, אך גם בחלון הדוס התמונה היתה מעותת ונראו ארטיפקטים על כל המסך ומיד המחשב קפץ לBSOD, שגם הוא הוצג בצורה מעותת. כיביתי את המחשב, ניתקתי אותו מהחשמל ובדקתי האם הוא ח…
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וניסיתי להרכיב בו כונן DVD בחיבור IDE. על המחשב הותקנה WINDOWS 7 ULTIMATE ואין זיהוי של כונן ה-DVD. ניסיתי כונן DVD אחר, גם הוא IDE, וגם הוא לא עובד. גם ניסיתי להחליף את הג'אמפרים. מפרט המחשב (לא מה שמתואר בצד): לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2H מעבד E6300 GSKILL DDR 2x2GB Seasonic 350W-ET למישהו יש רעיון לסיבה? האם הלוח אם תקול? (המחשב חדש, ניסיתי להתקין את הכונן יום אחרי שלקחתי אותו מהחנות).
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. הודעה ראשונה שלי פה אני משתמש במ"ה ווינדוס 7, יש לי שני דיסקים קשיחים מחוברים בSATA, אחד 160GB של WD שעליו יושבת מערכת ההפעלה ואחד 750GB של SEAGATE. הבוקר הפעלתי את המחשב, המחשב התחיל להרעיש ונתקע בPOST בזמן בדיקת הכוננים המחוברים. הפעלתי את המחשב מחדש מספר פעמים והווינדוס 7 עלה סוף כל סוף אבל בלי ההארד דיסק של ה750GB. הוא מזהה אותו בתור כונן נוסף בDEVICE MANAGER אבל לא בשום מקום אחר. שום פתרון לא החזיר את ההארדדיסק. לא fixmbr, לא fixboot ולא כל מיני תוכנות קטנות שנכנסות לבאנדלים ה"מעניינים" שאפשר להוריד. לא ניסיתי לפרמט כי יש שם מידע שאני צריך. יש אחריות אז שלחתי את ההארדדיסק בינתיים חזרה לKSP. מישהו יודע למה זה קרה ואם היה פתרון כלשהו לזה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה בכרטיס מסך, 9800GTX של חבר שלי: תוך משחק הופיע "driver stopped working", הסרנו, עדכנו ואז הופיעה בעיה אחרת: לאחר זמן מסויים של משחק, המחשב קופא ושומעים סאונד חוזר בלופ. רק ריסט עוזר. הנה מה שניסינו: * בדקנו את החיבורי מתח לכרטיס. * דרייבר עדכני. * הטמפ' תקינה, מגיעה לאזור ה-70 במאמץ. * בדיקת ארטיפקטים עם ATI Tool לא הראתה בעיות. בינתיים אמרתי לו שיעדכן DirectX. מה עוד שווה לנסות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to rem…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין לי שמץ של מושג למה, אבל כשאני מדליק את המחשב הווינדוס לא עולה. אני מגיע עד לתפריט של safe mode, start windows normally וכו' כאשר כל בחירה באחת האופציות מובילה שוב לריסטרט. אני לא יודע אם הבעיה היא חומרתית או תוכנתית.. אני מנסה להכניס את הדיסק של XP ולהשתמש בRecovery console אבל הדיסק ישר מגיע לתפריט של הניהול מחיצות והתקנת הווינדוס ומדלג על השלב של ה-for installing windows xp press enter, press R for recovery וכו'.. מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב ! לפני יומיים התחילו בעיות מוזרות מאוד עם המחשב ! כיביתי אותו לרגע וכשהדלקתי אותו פתאום הוא התחיל כל כמה שניות נדלק ונכבה בסופו של דבר זה דפק את המערכת הפעלה והייתי צריך להתקין הכל מחדש ! נתתי למחשב לנוח 20 דקות שיתקרר התחלתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ושוב באמצע התקנה נכבה ונדלק וכך הלאה מס' פעמים עד שלא הוצאתי מהשקע את הכבל אחרי יומיים הוא השתפר במקצת ונכבה כל 5-10 דקות(אחרי שהצלחתי להתקין מערכת הפעלה) אין לו בעיות חום כי בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא תקינה ואין אבק בכלל במחשב שיסתום קירור מעבד מה יכולה להיות הבעיה ? הנה פירוט מ EVEREST Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 22 °C (72…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה, הספק והמאווררים מתחילים לעבוד, וזהו ככה הוא יכול להיות במשך שעות... המנורות של המקלדת לא פעולות, לא רואים כלום... הדבר היחיד שעשיתי לפני שזה קרה זה זה: ניתקתי זיכרון מהמחשב(הכנסתי הוצאתי הכנסתי הוצאתי) שיניתי בביוס שהכונן קשיח יעלה ראשון פלופי שני וכונן דיסקים שלישי. מישהו יודע מה הבעיה? איך אפשר לסדר? יש מצב שזה קרה בגלל כרטיס קול שחיברתי?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-