עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז רציתי להליף לאוזניות ניתקתי את הרמקולים וחיברתי את האוזניות ולא פעל, החזרתי לרמקולים ואז אין צליל וכשאני לוחץ על 'Volume center' המחשב עצמו עושה לי כזה ציפצוף קטן ואז זה מופיע: http://img137.imageshack.us/img137/3619/21072796.png עכשיו אני לא מבין ממש במחשבים אז תילכו איתי צעד צעד בבקשה ^^' תודה על זמנכם

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  2. כשאני מעתיק קבצים גדולים (4-5GB) המחשב מעתיק בהתחלה מהר וככל שמתקדמים לסוף הקובץ המהירות יורדת עד מצב שבסוף הקובץ החלון נתקע לי 5דקות על "5 שניות נותרו" במחשבים אחרים הרבה יותר חלשים עם אותו disc on key המהירות כפולה ויותר.מה אפשר לעשות? תודה מראש לכל העוזרים בהתחלה המהירות היא 100-120 MB/S כשלאחר שהגענו לחצי קובץ המהירות יורדת בהדרגה עד 5 MB/S

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by the king2006,

שלום.. הרכבתי לוח אם חדש והכל מחובר כמו שצריך אבל המחשב לא רוצה לפעול .. מישהו יודע מה הסיבה?? תודההה

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by tomz,

יש לי בעיה בזמן האחרון, כל פעם שאני מוציא את המסך ממצב סטנדביי (מזיז את העכבר..) הוא נדלק ומהבהב בקצב קבוע משהו כמו 2-3 דקות, ואז מתייצב לגמרי ועובד ללא בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה? המסך הוא LG 1970HR. תודה

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by shimon166,

הי, ברשותי מחשב נייח בבית שעליו יש כרטיס מסך on board עם יציאת vga אחת. ברצוני להתחיל לעבוד על 2 מסכים במקביל, כלומר, לא לשכםל את התצוגה אלא להוסיף עוד מסך על מנת שאוכל לראות יותר חלונות. 1. אופציה ראשונה שמצאתי היא לקנות קופסא שמפצלת את יציאת הvga לשתי יציאות, האם היא תיתן לי מענה לדרישה? על פניו נראה לי שקופסא כזו רק תשכפל את התצוגה, האם אני טועה? 2. קניית כרטיס מסך שמכיל 2 יציאות וכך אוכל לנצל vga ו dvi במקביל. מה העלות של אחד בסיסי כזה ששווה בכוחו בערך לזה שנמצא במעבדי אינטל פנטיום g שיתן לי את המענה? אשמח להמלצות תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by lisly,

טוב אז ככה, חיברתי דיסק קשיח למחשב שהיה בוא כבר אחד , עכשיו הדיסק הקשיח שחיברתי , התקנתי עליו ווינדוס והכל, עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה רושם לי את ההודעה Searching for boot record frim IDE-0....OK NTLDR is missing press alt+ctrl+del to restart מה זה אומר NTLDR is missing? תודה.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by redead,

עשיתי לפני יומיים עדכון לביאוס והכול עבר בהצלחה והמחשב עובד מצוין והכול בסדר גמור חוץ מבעיה אחת... שאני מנסה להכנס בכל תוכנה כמו EVEREST או SPEEDFAN לעזור שמראה טמפ זה תוקע לגמרי את המחשב! הבעיה הזאת לא הייתה לפני עידכון הביאוס.. מישהו יודע למה זה קורה ומה ניתן לעשות? תודה.. עוד שאלה שצצה לי היא מה זאת האפשרות בביאוס TOP PERFORMANCE ? מה זה בעצם עושה למחשב והאם לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by shtrodel,

עדכנתי ביוס F10 BETA של הלוח שלי... http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htm והטמפרטורות עלו ב-5 מעלות בערך... האם יש אפשרות להסיר את עדכון הביוס ולחזור לעדכון הישן יותר?

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by NickRock,

הי חברים, יש לי בעיה במקלדת של הלפטופ (dell inspiron) היא השתגעה ומגיבה בלי הקשר, לדוג' בהתחלת חיפוש או הקלדה היא סוגרת חלוניות ופותחת אחרות, או סתם לא מגיבה. הצלחתי איכשהו להתקמבן וכן להקיש את הסיסמה (כשהתחלתי בתהליך שחזור) ואז כן הגיבה כמו שצריך, כך שאין באמת בעיה במקשים אלא משהו טכני שהשתבש. אז מה ניסיתי: כמובן ריסטרט, התקנת עדכונים, לבדוק את ההגדרות (עד כמה שאני מבינה) ונאדה - הבעיה עדיין קיימת. ניסיתי לחבר מקלדת אלחוטית (שפועלת מצויין במחשב אחר) ושוב לא מגיב, פותח וסוגר חלונות לא קשורים. ניסיתי לבדוק במקלדת מקשים על המסך, הCTRL היה כביכול לחוץ, אבל גם כשבטלתי אותו, הלחצנים עושים רעש כאילו אני מקלידה אך בפועל שוב לא מגיב וסתם פותח חלוניות לא קשורות כשאני מנסה לה…

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by J0HNiE,

שלום, בזמן האחרון בערך ביום\יומיים האחרונים אני ממש מרגיש שהמחשב לא נותן את הביצועים שלו... אני יכול להרגיש ולראות זאת מתי שאני מנסה להפעיל סרט דרך Windows Media Player או כל נגן אחר וכל המחשב נתקע ! בנוסף לזה שאני נכנס למשחק CSS לוקח למשחק 1-2 דקות להיכנס ואז שאני מנסה להכנס לאיזה סרבר המשחק נתקע ואני צריך לעשות End Task. וגם שאני עובר בין תוכנות (alt+tab) או דרך העכבר לוקח לו די הרבה זמן עד שהוא עובר ! ניסתי לעשות ריסט, לא עזר ובנוסף יש לי תוכנות עיצוב (RK launcher, Window Blinds וכו'...) והזיכרון הוירטואלי מוגדר כX1.5 מהזיכרון הפנימי... כלומר 768 ו1536 סרקתי את המחשב עם MS Antispyware,a-squared,regvac,NOD32 ויש לי גם תוכנות Real-time protection. (המפרט בצד) מה יכול…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  11. יש לי מעבד i5-3470 לוח asus P8H77-M LE בהנחה שאני לא עומד להחליף את כל השילוש, האם יש מעבד משומש מדורות קודמים שאני יכול להכניס במקום הקיים, על הלוח הקיים, ולהרגיש שיפור משמעותי? העבודה לרוב משרדית פשוטה, שום תוכנות כבדות, המשחקים המועטים שאני משחק פעם בכמה חודשים אם בכלל הם משנים קודמות בטווח עד 3 לאחור.. לא צופה התקנה של משחקים מודרניים בעתיד. הכרטיס גראפי GTX 1070

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by שגיב,

שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל CHIPSET הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  13. בהרבה מקרים, כשמחליפים לוח אם בחלונות XP, חייב להתקין מחדש את חלונות (בדרך כלל זה קורה כשהצ'יפסט שונה בלוח אם החדש) האם יש דרך לשנות את הלוח אם מבלי להתקין את כל הWindows מחדש? ???

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  14. זה קורה כשאני מפעיל את המחשב מיד לאחר כיבוי יש לי גם בעיה של כיבוי בxp . המחשב לא נכבה נשאר תקוע על "מבצעת כיבוי" (ניסיתי כמה אפשרויות אבל לא הצלחתי ללדסר את זה) האם יש קשר?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  15. תמצתי את השאלה בכותרת... המחשב בן שנה (לא שלי XP 2500+ 512MB) עם כרטיס מסך 6600 AGP שנקנה לפני שבועיים. שבוע שלם הכל עבד חלק. פתאום התחילו פריזים (מסך קופא) באקראיות, כולל בדסקטופ או סתם בלי עומס. לקחתי את הכרטיס למחשב שלי (אחר) לבדיקה והוא עבד אצלי כמה ימים בלי בעיה. במחשב הבעייתי הותקן GF2 MX400 למשך אותם ימים ולא היו תקיעות. הייתי בטוח שזה הספק הג'נרי שהיה שם... אז קניתי היום FSP 350W חדש! אחרי שהתקנתי את הספק החדש והחזרתי הכל למקום - לא עברו 30 שניות מההדלקה של המחשב - ושוב קפאון!! והתקיעות/קפיאות נמשכות רנדומלית אחרי כמה דקות עבודה בממוצע. מה זה יכול להיות? אולי בעיית תוכנה? (נראה לי לא קשור פריזים לתוכנה).

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by dropc,

מחשב נייד חדש של ASUS. פירמטתי אותו והתקנתי מערכת הפעלה נקיה מחדש WIN7. פעמים במהלך התקנת הדרייברים קפץ חלון כחול וספר כמה שניות ואתחל את המערכת מחדש. לא הספקתי לקרוא את מהות החלון. הוספתי למחשב סטיק זכרון 1ל 4GB כרגע יש בו 8GB היום. האם יש מקום לדאגה? מה יכולה להיות הבעיה מהתיאור הכללי? ומה עלי לשים לב בזמן הקרובה על מנת להיות בטוח שהמחחשב תקין ב100%? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by shemiraz,

היי המפרט שלי רשום בצד לאחרונה שאני נכנס למשחקים לאחר דקה או 2 המחשב פשוט נתקע והתצוגה במסך כבה בדי לשלול בעיה במשחק מסויים אז בדקתי עוד משחקים זה קורה בכולם (משחקים כבדים) בהתחלה חשבתי שזה מהאוברקלוק שלי אז הורדתי את האוברקלוק וזה לא עזר הוא עדיין נתקע חשבתי שאולי זה מהמערכת הפעלה אז החלפתי אותה וזה עדיין קורה,בדקתי את הזכרונות שלי והם בסדר,האם יכול להיות שזה הספק כוח? או המעבד? לוח אם יכול לגרום לתקלה כזאת? יש לציין שהמחשב עובד חוץ מהמשחקים בסדר גמור לא מתחמם והכל תקין אני כבר מיואש ורוצה לשחק שוב ולא יכול.....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ShLoMi.R,

מדיי פעם שמתחשק לו העבר שלי מתחיל לשוטט על המסך באופן סימטרי לחלוטין בצורה אנכית או אופקית מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? בלי להזמין מגרש שדים ובדוק זה לא בעיות של פריצה או דברים דומים

19. Started by asichen,

היי, לפני שלוש ימים בערך קניתי זכרון נוסף 512MB DDR400 של Kingston. התקנתי אותו וכעט יש לי בסטיק אחד זכרון 256 איטי יותר ואת הזכרון החדש שהוא מהיר יותר ממה שהלוח אם תומך אבל אמרו לי שזו לא אמורה להיות בעייה, בנוסף אמרו לי באשכול קודם שנתתי את הדגם של הלוח אם שהוא לא תומך ב Dual Channel אבל בכל זאת החלטתי להשאיר את שתי הסטיקים במחשב. ביום הראשון התפלאתי שהכל היה בסדר, המחשב כתב לי שיש לי 786MB או משהו דומה (כבר לא זוכר). ביום השני הפעלתי את המחשב, ותמיד שאני מפעיל אותו הוא עושה בהתחלה בדיקת זכרון, הפעם הוא לא עשה - הוא כתב שיש בעיה עם CMOS או משהו כזה והוא כתב לי To run setup ללחוץ F1 וכדי להמשיך ללחוץ F2. חשוב לציין שביום הראשון שהפעלתי את המחשב, וגם כשעשיתי רסטרט הוא עשה…

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by BneXt,

שלום לכולם, אתמול טכנאי החליף לי את הלוח אם ללוח אם חדש של GIGABYTE. הלוח אם נקרא : GIGABYTE 8VM800M-755 אממ ומשום מה החיבור של ה-USB שלי לא עובד. אני מחבר התקן USB כלשהו כמו הUSB של האנטרנט והUSB של הפלאפון והמחשב לא מזהה אותו, הוא כותב לי "התקן USB לא תקין". אני יודע שזה לא הוינדוס כי כבר פירמטתי, אז מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה תעזרו, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי בעייה קשה שהמחשב שלי פתאום החל לקרטע אתמול (חמש דקות אחי הקטן- 20 יושב עליו והוא כבר מת ממש כמו הרכב שלנו) (הכוונה שלי בקרטוע היא לא לאיטיות (המחשב רץ כרגיל אלא שכל מספר דקות ובצורה מאוד בולטת המצביע נתקע הסאונד קופץ על השנייה האחרונה שוב ושוב למשך מספר שניות ואז המחשב שוב מתפקד באופן חלק). אין עומס על המעבד יש מלא זכרון פנוי שום דבר לא התחמם. ועדיין כל דקה המחשב נתקע ככה. לא הורדתי שום תוכנה חדשה או דרייבר שונה ויש עדיין מלא מקום פנוי בדיסק הקשיח. האם מדובר בבעיית חומרה או וירוס? האם יש פתרון חוץ מפרמוט (בדקתי גם תוכנות ריגול ותהליכים שרצים ברקע אבל שום דבר לא חשוד). בדקתי גם וירוסים ולא נמצא כלום! אי אפשר לעבוד כך על המחשב אז אני מבקש שתעזרו לי ובלי הערות מתחכמות…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by moti30,

שלום אני מנסה לאתחל מחשב עם LIVE CD. והוא כותב לי הודעה: isolinux disk error 10 ax = 4200 drive ef. יש למישהו מושג מה זה אומר?

23. Started by Grumpy,

ערב טוב לכולם, יש לי בעיה מאוד מעיקה על המחשב שאני מנסה לפתור כבר הרבה זמן. המחשב שלי קורס לעיתים קרובות. זה יכול לקרות בבו הרגע שאני מדליק את המחשב, וזה יכול לקרות לאחר שעה או שעתיים של עבודה, או כאשר אני מפעיל משחק. הכרטיס מסך שלי בזמן רגיל (idle) מגיע מטמפ' של 50 עד 55 מעלות לערך. בזמן עבודה הוא אינו עובר את ה-80. לפי דעתי, הבעיה היא כנראה לא מהתחממות המחשב מאחר ואני מנקה את המחשב לפחות פעם בחודש מבפנים. המפרט שלי הוא: QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133) Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 NVIDIA GeForce GTX 285 (1024 MB Realtek ALC888 @ Intel 82801JB ICH10 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) אני לא מבין בחומרה ברמת הטכנאי, אני באמת רוצה לדעת מהו הגורם לבעי…

24. שוב שלום... האם מישהו שמע על מקרה שבו החלפת רכיבי זכרון פנימי של המחשב (ידוע בוודאות כי החדשים תקינים) גרמה למסכים כחולים בחלונות XP ? טכנאי מחשבים אמר לי, לאחר שהחליף לי את הזכרונות, שאני צריך להתקין XP מחדש ורק אז הבעיה תפתר... מישהו? שוב, כמו בהודעה הקודמת, אני מבקש אם אפשר שכל מי שעונה גם יציין מה הרקע הטכני שלו, למשל, טכנאי מחשבים, עובד בחנות מחשבים וכו'. אני ארצה אולי לצטט את התשובה בעתיד... תודה מראש! מוטי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המפרט בפרטים שלי ... כתבתי אתמול על הבעיה שכשהפעלתי את המחשב .. הוא נדלק .. אבל לא היה מסך בכל מקרה היום ראיתי שמאחורי הספק היה סוויץ' כזה להחליף בין 230 ל 115 ... החלפתי (כי הבנתי מהנורה האדומה שדלקה לי על הכרטיס מסך שהוא לא מקבל מספיק כוח) ... הדלקתי את הספק והפיוז בבית קפץ .. אחרי שהרמתי את הפיוז והחזרתי ל 230 (במקור הוא היה על 230 והחלפתי ל 115) המחשב לא נדלק בכלל ... שום דבר ! הרסתי משהו ? בבקשה תעזרו לי . :'(

• 6 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.