תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שנה טובה חברים יש לי נייד טושיבה ישן מאוד דגם SATELLITE A15-S129 שמערכת הפעלה לא עולה אני צריך לפרמט ובשום אופן הוא לא נכנס לביוס כדי להפעיל את הביוס יש בתחילה 4 אייקונים עם עליית לוגו המחשב צורה של כמה דיסקים צורה של דיסק אחד צורה של משהו מרובע שנראה כמו דיסק קשיח וצורה של משהו שנראה כמו רשת מחשבים כל מה שאני מנסה לא מכניס אותי לביוס פתחתי את המחשב והוצאתי את הסוללת ביוס כדי לאפס אבל זה לא עזר לי בכלום אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום רב.רכשתי כרטיס טלויזיה FLY TV PRIME 30 .לאחר ההתקנה שלו אני רוצה לראות טלויזיה על המחשה ויש לי הודעה מה-WINDOWS : "THIS GRAPH CANT PREVIEW" .השאלה שלי מה הבעיה? יש לי כרטיס מסך ON BOARD 16M -השאלה אם זו הבעיה או שמשהו אחר לא תקין במחשב. נ.ב -הכרטיס עובד במחשב אחר אך לא עם כרטיס מסך כמו שלי. אודה לתשובה מהירה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
העלתי את הארבעה האחרונים והכי חשוב זה האחרון שנגרם לאחר שלושים דקות של משחק ב קוואק 4 ... תודה לעוזרים . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום , המחשב נכבה לי כבר המון זמן , והוא נכבה לבד בסבות 45 דקות , ככה כל פעם זה משתנה מזמן לזמן , ובמקרה הופיע איזה מסך כחול היום שהוא : ולפני איזה שבוע עלו לי שני מסכים כאלה : ממה הבעיה לפי מה שרשום במסך הכחול ? http://up203.*צונזר*/up1/ewzlyjdk3nwz.jpg http://up203.*צונזר*/up1/nln5imymi3tj.jpg אני מעלה את התמונות וזה מצנזר לי למה ? לאן אפשר לעלות? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי : AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance וכל כרטיס מסך שאני שם נותן תוצאות נמוכות... (3DMARK 2001) לדוגמא הRADEON 8500 נתן במחשב שלי 8200 נק' ובמחשב דומה (חלש יותר) AMD 2400 לוח EPOX נתן 9400 נק' TI 4200 במחשב שלי 7500 נק' ובמחשב השני 12000 נק'!!! במחשב שנותן תוצאות נמוכות , פירמטתי התקנתי מחדש וינדוס והכל, ניסיתי לחליף זיכרונות לTWINMOS , עידכנתי ביוס ללוח דרייבים הכי עדכניים לכל החומרה וכלום לא עזר... אשמח לקבל עזרה כי לא מצאתי את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש שמהרגע הראשון עושה בעיות.. הכונן הראשי - SATA2 של HITACHI (Hitachi HD2721616PLA380) ואליו חיברתי כונן מהמחשב היותר ישן גם הוא SATA 2 של WDC (WD3200KS) ההתקנה נעשתה אוטומטית בווינדוס והוא הוסיף אותו (WDC) ככונן D במצב דינמי, תמונה: http://img20.imageshack.us/img20/3075/compmat9.png הבעיה היא שלאחר כמה פעולות בכונן הWD הוא הופך לאופליין או לא מוכן.. לדוגמא פעולה אחת היא extract לקובץ rar של 8 ג'יגה שאיפשהו באמצע אני מקבל הודעה שגיאה: http://img20.imageshack.us/img20/2860/craprn1.png ואז אין את הכונן במחשב שלי והוא מופיע כאופליין ב computer managment במחשב הישן הכונן עבד בצורה חלקה ללא שום תקלות מה גם שהוא די חדש (חצי שנה אצלי בסה"כ) ולאחר עשרות בדיקו…
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה... יש לי מחשב שעובד אצלי בבית, כאשר אני מעביר אותו לאחי בת"א המחשב לא עובד שם - פשוט לא נדלק. אצלי בבית יש תלת פאזי ואצלו אין, אבל לא נראה לי שיש סיבה שמחשב יהיה תלוי בתלת פאזי, לא? במחשב יש ספק thermaltake 750 watt toughpower וכרטיס מסך של ATI gigabyte hd 7770 שוב - אצלי בבית עובד ללא בעיות, בת"א בשתי דירות שונות (ללא תלת פאזי) לא נדלק אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לספק עוד מתח למחשב אם אכן זאת הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ספק כח של HEC 400W (נקי).. עכשיו רציתי לשאול .. היתכן שזה לא מספיק? הבעיה: אני מכבה את המחשב... מנסה אחרי כמה זמן להדליק שוב... לא עולה! לא נדלק בכלל.... כלום! אין תגובה בכלל.... עכשיו השאלה היא.. זה בגלל ש400 זה לא מספיק למה שיש לי או שיש בעיה אחרת ???? מפרט הדברים שלוקחים חשמל אצלי: כרטיס טלויזיה Radeon 9800 pro שני זיכרונות 400 שני מאוררים 120 גוף קירור של טרמל טייק ביג טייפון עם מאוורר 120 ממ' כרטיס קול 2 סי די 2 הארד דיסק לד חיבור מולקס מאיר זה יותר מדיי עבור הספק?
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
10 דקות אחרי שאני מתחיל לשחק בCOD:MW2 המחשב עושה ריסטרט בלי מסך כחול.. המפרט שלי די חלש אבל הוא אמור להחזיק את המשחק הזה די טוב: AMD ATHLON 4800 X2 GIGABYTE GA-MA78GM 2GB 9600GT 512MB ARTIC COOLING FREEZER 64 ניסיתי לעשות מה שכתוב בנעוץ עם קבצי הדאמפ ולא נשמרים לי קבצי דאמפ בכלל=/ מייד אחרי שהמחשב עשה ריסטרט נכנסתי לביוס לבדוק טמפ' וזה הראה לי שהמעבד על 37-40C שזה נורמלי מאוד לפי מה שהבנתי איך אני יכול להתחיל לברר מה הבעיה? תודה מראש למי שיוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אחרי שנדפק לי הארדיסק קניתי הארדיסק חדש 250 גיגה בהתקנה של הווינדוס אחרי ששאני לוחץ F6 ומתקין את הדרייבר עדיין הוא לא מזהה לי את ההארדיסק ההארדיסק הוא SATA2 אז חשבתי אולי צריך דרייבר חדש יותר כי הדרייבר שלי הוא מה שקיבלתי עם הלוח אולי אתם יודעים מה הבעיה ואם אתם יכולים למצוא לי דרייבר מתאים בשביל שהוא יזהה לי את ההארדיסק פרטי המחשב מופיעים למטה תודה...
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הכרטיס הוא חדש (Radeon 9600Pro 256MB 128Bit), והיציאה של הטיוי אאוט תקינה כי בדקתי אותה היום במקום שבו קניתי את הכרטיס. אני גם רואה שיש חיבור בין הטלוויזיה לכרטיס כי כשהמחשב עולה אז רואים את הכל על הטלוויזיה אבל איך שוינדוס עולה זה נפסק ואני לא מצליח לגרום לזיהוי של הטלוויזיה. אני עובד עם הדרייבים של ATI האחרונים. הנה מה שכבר ניסיתי: ניסיתי כבל S-video אחר שהיה לי. ניסיתי לחבר את הכרטיס לטלוויזיה אחרת. ניסיתי כל מני דרייבים שונים (חדשים, אלא שקיבלתי עם הכרטיס, Omega Drivers). ניסיתי אפילו לחבר הארד דיסק אחר שהיה לי ושמתי עליו התקנה חדשה של וינדוס. ניסיתי לדעתי לשחק עם כל אופציה קיימת בדרייברים. שום דבר מאלה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו מושג מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לשמור את הOC בתוכנה מישהו מוכן להסביר לי איך שומרים?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אז ככה לוח אם Intel d915gev הורדתי את כל הדרייברים מהאתר של INTEL עובדים והכל טוב רק הכרטיס רשת עושה בעיות כותב בנהל משימות שהוא לא מותקן לא מוגדר כראוי פעם קוד 28 ופעם קוד 1 אמרו לי שאני צריך דרייבר יותר ישן פשוט אולי מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר מתאים? השם של הכרטיס רשת לפי התוכנה EVEREST Home Edition הוא Intel ICH6 Pro/100 VE Network Connectio המערכת הפעלה שלי היא xpPRO תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כנראה הוא נהרס... הוא מת בשלבים בהתחלה הוא לא עשה POST ולפי הLED ראיתי שזה אומר CPU DAMAGED OR NOT INSERTED PROPERLY והיה ריח של עשן... חח בקיצור עכשיו ניסיתי עם אמפרמטר לראות מה עם המסילה של ה12V כי הוא לא הפעיל בכלל ת'HD ואת הצורב וכו" אז בטעות הרי צריך להכניס את האדום ואת השחור... הכנסתי ת'אדום כמו שצריך והשחור נגע במתכת של המחשב... בקיצור המחשב התכבה ומאז לא מתעורר בכלל... עכשיו השאלה היא האם בכלל יש מצב להחיות אותו... כי אין לי ממש כסף למחשב(לצרכים של עבודות וכו") ומה הלך פה ממה שעשיתי...? הספק כוח? (לפי מה שקראתי הספק כוח אם הוא לא נותן ללוח אם כמו שצריך אז הLED מראה דברים לא נכונים) בקיצור בלאגן גדול תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אהלן בעת שימוש רגיל ונורמטיבי במחשב, באופן פתאומי, ללא כל שינוי או נגיעה מיוחדת מצידי, תצוגת המסך הפכה להיות בגוון כחול חזק. עכשיו, עשיתי בדיקה עם שני מחשבים שונים, שני מסכים שונים וכמובן גם כמה כבלים שונים - והמחשב הספציפי שלי הוא גורם התקלה. מנין יכולה לנבוע התקלה? שוב, אני מדגיש, הגורם הוא המחשב עצמו, ולא המסך או הכבל, בוודאות.
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי אינטרנט בנדל של בזק לבית. משום מה הנציגה אמרה לי שאם אני רוצה מודם (לא ראוטר) אז אני צריך לשלם 100 שקל עבורו. הם לא משאילים יותר מודמים. מהירות 5MBPS. עכשיו השאלה שלי, האם זה נכון ? כי היה נשמע לי שהיא קצת שוקיסטית. שנית, איפה אפשר לקנות מודם כזה, או שעדיף כבר להוסיף 100 ש'ח ולקנות מודם משולב עם ראוטר שתומך בADSL של בזק. איזה דגמים יש ? קראתי באינטרנט קצת שיש דגמים שלא תומכים בNGN ? מה זאת אומרת. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... יש לי את המחשב שמתואר במפרט בצד. לפי כמה חודשים התחילו לצצוץ לי כל מיני בעיות: - הסאונד פתאום מפסיק / נתקע - סרטים נתקעים באמצע - העכבר מפסיק לזוז ותמיד אחרי כמה שניות / דקות שאחת מהבעיות האלה מופיעה, המחשב קופא לגמרי, ואפשר רק לעשות Reset. פירמטתי, עידכנתי דרייברים, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זיכרון, הורדתי את הOverClocking, ניסיתי גם בלינוקס. זה עדיין קורה. הבעיות האלה צצות בעיקר כשאני מנגן וידאו / משחק במשחקי תלת מימד, אבל לא רק. יש למישהו רעיון מה גורם לזה / מה אני עושה, חוץ מלזרוק את המחשב לפח? תודה, נדב
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
מחשב של חבר שלי מצפצף בלי סוף כל פעם שמדליקים אותו הוא לא מעלה את מערכת ההפעלה והמסך לא נידלק ואני צריך את עזרתכם מהר!
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי מחשב נייד ישן ממש מעפן וחלש שמותקן עליו וינדוס 98, אני רוצה טיפה לשדרג אותו יש אפשרות לבצע שינויים במחיר סביר ? או שעדיף לי להתקין עליו וינדוס XP כי הוא אולי יותר קל עם פחות בעיות ?? או שעדיף לשמור את המצב הנוכחי ?? בקיצור מה אני עושה ?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי GMAIL לא מסתנכרן ב 2013 OUTLOOK ניסיתי הכל בדקתי פורטים לפי https://support.google.com/mail/answer/7126229?hl=iw בדקתי ש IMAP מאופשר בחשבון בדקתי lesssecureapps ב https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps לא עוזר כלום תמיד יש שגיאה של סנכרון כמו בתמונה בבקשה עזרה ממומחים
-
- 5 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
בלילה המחשב קרס כאשר הכנסתי אותו למצב sleep, אז נתתי לו לישון כבוי. הבוקר, כאשר אני לוחץ על לחצן ההפעלה לא קורה כלום. לחצתי כמה פעמים על הלחצן וכלום לא קורה. המחשב לא נדלק ולא מראה סימני תגובה. מה יכולה להיות הבעיה? מדובר על מחשב עם Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray ו Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150.
-
- 19 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, התקנתי שנית את וונידוס ויסטה וחשבתי שהבעיה תעבור איתה. התקנתי את כל העדכונים החשובים שהווינדוס מציג ועדיין המחשב נכבה בפתאומיות ומציג את המסך הכחול. זה כבר בלתי נסבל ואני לא יודע איפה הבעיה! באינטרנט? בתוכנה כלשהי? מכיוון שעשיתי פירמוט לפני שהתקנתי את הווינדוס!! הבעיה הזו דחופה לי מאוד... אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה. הבעיה השנייה שלי היא שהמיקרופון שלי לא עובד. בXP הוא עבד, אבל בוויסטה לא. אני לא מוצא את האפשרות שיכול להיות שהוא בMUTE (בדקתי בלוח בקרה- Sound ושם מופיע שהוא פועל). צריך דרייבר או משהו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מעבד ryzen 5 1600 לוח אם https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.gigabyte.us/Motherboard/GA-AB350-Gaming-3-rev-10&ved=0ahUKEwi2iJmxweLTAhVEXiwKHVxwBJoQFggaMAA&usg=AFQjCNHKgunTAOMTagM3Cy2bYi8gGs_zYQ&sig2=JtSQUU0zlm0jjQKmvxTK3A זכרונות https://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.corsair.com/en-gb/vengeance-lpx-16gb-2x8gb-ddr4-dram-3200mhz-c16-memory-kit-black-cmk16gx4m2b3200c16&ved=0ahUKEwij8c3EweLTAhXGCSwKHRAoDacQFggmMAE&usg=AFQjCNEGbEojPlxd2SGukyzj3463741Y_A&sig2=6hASdac1APrzVJVmC-tiYA מנסה ללא הצלחה להגדיר את הזכרונות למהירות 3200 mhz למרות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מקבל את ההודעה בכותרת אחרי הפוסט ורשימת ההתקנים - המחשב עולה כרגיל (לא תמיד - לפעמים נתקע עם ההודעה הנ"ל) מדובר במחשב חדש. זו הפעם הראשונה שלי כאן - אם לא הייתי ברור מספיק, מחילה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרגע (בדיפולט) הוא נותן מתח מUSB, אני מעוניין להפסיק את זה. מה הפרמטר, ואיפה בביוס הוא נמצא? אני כעת לא מול המחשב הנ"ל, ככה שאני לא יכול לחטט בו ולמצוא, ומצד שני כשאהייה שם לא יהיה לי הזמן לחפש. במדריך למשתמש אין פירוט של הביוס כמו פעם. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-