תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
ראש דיו חליפי שחור מסוג HP C9351CE הפסיק להיות מזוהה ע"י המדפסת (F4172). שקניתי אותו לפני שנה הוא עבד סבבה, אך לאחר מס' חודשים הוא הפסיק להיות מזוהה. אז הבעיה נפתרה לאחר ששיחקתי איתו מס' דקות. כך קרה פעם נוספת. כעת לא משנה כמה אני משחק איתו הוא לא מזוהה. יש למישהו רעיון ?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הי יש ברשותי מסך סמסונג תומך 3D בנוסף חיברתי אותו עם כבל HDMI 1.4 לכרטיס מסך ג'יגבייט GTX680 כמובן עם העדכון האחרון של הכרטיס. משתמש בתוכנה TMT בגרסה האחרונה ולא מצליח לראות 3D. יש איזה הגדרה בכרטיס שלא הפעלתי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב, מחוברים לי 2 מסכים למחשב, אחד המסך הראשי DELL23 שמחובר ב DVI, השני הטלוויזיה 32 של סוני שמחוברת בHDMI כל פעם שאני מפעיל סרט HD ומעביר אותו לטלוויזיה יש קיטועים קטנים ונפילות FPS קטנות בזמן ההצגה. בדקתי משאבי מערכת לא נראה שיש עומס על המעבד או הזיכרון בזמן ההרצה, בנוסף כאשר אני מחזיר את הסרט ל DELL הוא עובד בסדר. המפרט מצורף פה בצד ימין, לעזרתם או ייעוצכם אודה. אני על CATALYST 12.3 כי החדשים עשו קצת בעיות (מחשב פתאום לא מחזיר תצוגה אחרי כמה שעות שהוא בIDLE)
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה נתקעתי בבעיה מוזרה,ברגע שהמחשב רק נכנס למצב שינה אם אני מזיז את העכבר הוא מבצע ישר ריסט,לאחר מכן הוא נתקע על מסך שחור וקו לבן מהבהב כזה,אם אני מבצע כיבוי פיזי והדלקה מחדש יוצאת לי הודעה שגיאה שצלמתי לכם ומעלה פה (מצטער יצא קצת עקום לא כל ההודעה מופיעה אבל אולי תוכלו לזהות בכל זאת) בהודעה יש שני אפשרויות,אם בוחרים באופציה הראשונה זה מבצע ריסט וחוזר לאותו מצב אם בוחרים בשניה זה מעלה את הוינדוס. נכנסתי ל event viewer לחפש שגיעות קריטיות בסיסטם אבל הדבר היחיד שהוא ציין זה שבוצע ריסט בצורה לא תקינה. לא עדכנתי שום דרייבר ולא בצעתי שום שדרוג בחומרה מעבר לכך שכל החלקים בחשב הזה הוחלפו לפני כ3 חודשים (ועד לשבועיים האחרונים לא הייתצה לי בעיה כזו) מערכת הפעלה WIND…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי Q6600 שלא עבר המהרה עם AC FREEZER PRO 7 שניקיתי אותו לאחרונה. מאתמול המאורר מסתובב קבוע על 3000RPM שלא מפריע לי כשלעצמו, אבל: 1- זה מרעיש בצורה מטורפת. 2- אוורסט וCPUID מראים טמפ' בסדר (לכל היותר 45 מעלות), SPEEDFAN מראה 150 על הלוח אם ועל המעבד. צירפתי תמונת מסך, כשלמטה אני מצביע על ה45 מעלות שהאוורסט מראה למעבד. יש לציין שגם הלוח אם באוורסט ובCPUID מראים טמפ' נמוכה מאוד, כשרק SPEEDFAN מראה 150 מעלות. כמו כן, המאורר נקבע אוטומטית (או אמור להיקבע אוטומטית), ולא נגעתי בו מאז שהתקנתי ווינ7 (שזה כבר חצי שנה). תודה מראש לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה מהאתר הרישמי של samsung כדי לעדכן את הfirmware של הכונן שלי. גיליתי שזה הרבה יותר מסובך ממה זה אמור להיות כי הutility שהם מספקים ממש בנוי בצורה גרועה. בכול פעם שאני פותח את החלון של הקובץ קופץ לי איזה pop-up מעצבן שאני לא מבין איך להיפתר ממנו... אני יודע שקיים איזה כפתור שבעזרתו אפשר לצאת ממנו אבל פשוט לא תרחו להגדיל את החלון שלו כדי שאני אוכל לראות איפה הוא. האם יש עוד מישהו שניסה לעדכן firmware לdrive שלו ככה ונתקל בבעיה? אני רק צריך להבין אם קיימת דרך להיפתר מהpop-up הזה בעקרון... הוספתי תמונה שמראה איך זה נראה ל2 שניות לפני שהחלון קופץ לי מול העניים.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
לא מבין בביוס החדש הזה יש מדריך לבצע בו oc ?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהדלקתי אותו ולקח לו בערך חצי שעה להעלות את הwindows ואז הראה מסך כחול- עשיתי diagnostics (מחשב נייד DELL) והוא הראה שhardisk פגום. הוצאתי את הhardisk וחיברתי למחשב אחר דרך מארז חיצוני. כשחיברתי יכולתי לראות את הכונן אבל לא לפתוח אותו- כל פעם שפתחתי המחשב טען וטען (רבע שעה). לפעמים המחשב כתב שהכונן צריך אתחול. ופעם אחת הוא אפי' פתח לי את הכונן לכמה זמן והספקתי להעתיק כמה קבצים! אגב, לhardisk הזה יש מחיצה- צד (כונן) אחד עובד מעולה והצד (הכונן) השני הוא הבעייתי. (כשחיברתי אותו עם חיבור SATA- פנימי- windows שוב נטען לאט למרות שהגדרתי BOOT מהhardisk הרגיל של המחשב....לקח לו איזה רבע שעה ואז כבר כיביתי....נמאס לי...) והשאלה- מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . בכל מקרה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series) הכל עבד נהדר, גם תמונה איכותית , וגם איכות סאונד מעולה. לפני יומיים הטלוויזיה הפסיקה לקלוט את הכניסה של HDMI , החלפתי כבל , החלפתי מימיר (בנוסף יש לי HOT-HD) . כלום לא עזר , פניתי לתמיכה של Panasonic וטכנאי הגיע אלי היום . אחרי בדיקה שלו, כניסת ה - HDMI במכשיר הטלוויזיה נשרפה . כמובן שזו Panasonic, החליפו לא במקום את הכניסה. עכשיו שאני מחבר את המימר HOT-HD אני מקבל תמונה וסאונד , אבל שאני מחבר את המחשב אני לא מקבל כלום . אני …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שאלה קטנה, המעבד שלי E5200 עבר OC אבל אחרי תקופה מה של התחממות יתר החלטתי לאפס הכל. השאלה שלי, מדוע המחשב מזהה כרגע רק ליבה אחת? זה יכול להיות בכלל? אפשר להסיק מהתמונה שיש בעיה? תמונה מצורפת.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, קיבלתי היום HTPC שהזמנתי על בסיס המפרטים המומלצים באתר : AMD A6-3500 Gigabyte GA-A75M-D2H 4GB RAM כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI out -> HDMI) ווינדוס נראה לא טוב, והטקסט מטושטש - בבירור לא איכות HD. הכבל זה לא הבעיה כי כשאני מחבר אותו למשהו אחר אני רואה FULL HD. הטלויזיה היא Philips 6606. ההגדרות של ה-AMD Vision Engine הם 1080p / 60hz - כלומר נראה בסדר.. מה שמוזר זה שראיתי וידאו באיכות 720p והוא היה נראה טוב, כלומר שוידאו לא מטושטש כמו טקסט/חלונות. מישהו נתקל בבעיה דומה, או יכול להציע לי כיוון לפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום ולכולם וערב טוב. קניתי דיסק קשיח חדש (2TB) ולוח אם חדש(P5 של אסוס). התקנתי ווינדוס חדש על הדיסק קשיח הישן שיש לי 500GB, עכשיו הווינדוס לא מזהה את הדיסק קשיח החדש שלי. הביוס מזהה, הווינדוס משום מה פשוט לא מזהה וניסיתי לנתק ולחבר, כלום. יש לציין שהארד דיסק מופיע גם במנהל התקנים, פשוט לא מופיע ב"מחשב" יש למישהו עצה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה', לפני כשנה רכשתי מחשב חדש עם זכרון גדול (8 ג'יגה), לוח אם איכותי, מעבד i5 וכמובן 2 כרטיסי מסך של ATI מחוברים יחדיו ב CrossFire מדגם 9850 כמעט מהיום הראשון היו לי בעיות עם המחשב - לפעמים כשאני משתמש בתוכנות גרפיות כמו צפייה בסרטון פלאש, עריכת שלב משחק ב CryENGINE3 או משחקים שונים המסך מוחשך לי אבל המחשב ממשיך לעבוד. לא משנה מה אני עושה המסך נשאר כבוי והבעיה נפתרת רק בעת כיבוי המחשב מחדש. אני דואג תמיד לעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך ואת הוינדוס. בדקתי שוב את החיבורים של כרטיסי המסך ואת ההגדרות של הקרוספייר ואני לא מצליח למצוא בעיות. יש למישהו נסיון עם הבעיה הזו או יודע איך פותרים אותה? אולי זו בעיה של קירור (כי הכרטיס מסך מתחמם כשהוא צריך להתמודד עם משחקים כבדי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים, מה קורה למחשב שלי? ווינדוס לא עולה ומתקבלת הודעת שגיאה על המסך. ניסיתי את המצב של עליה רגילה, מצב בטוח וגם "נסה לתקן". כלום לא עוזר ואני מגיע למסך עם התמונה המצורפת. אנא הושיעו...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, ואחת לכמה ימים אחרי שלא עובדים עליו הרבה זמן והצג מתכבה (זה אף פעם לא קרה באמצע עבודה) יש תופעה שכביכול הלוח קופא - המחשב נראה דלוק יש אור מהעכבר (אך אם אני מנתק ומחזיר הוא לא מקבל שוב מתח) והכפתור של ה NUMLOCK דולק אך לא מתכבה אם לוחצים עליו, ולא ניתן להעיר את המחשב בשום דרך חוץ מריסט חשמלי.. ניסיתי לעדכן BIOS כיביתי את כל מצבי השינה למיניהם גם של ההארדיסק וגם של ה PCI מהמערכת הפעלה, וגם ביטלתי מצבי STANDBY שראיתי בביוס. מה לדעתכם גורם לזה? האם יכול להיות שהספק לא סוחב? אולי זה קשור להארדיסק שהוא ירוק? המפרט: GIGABYTE H77 D3H I5 IVY BRIDGE 450W XFX RADEON HD7850 WD GREEN 1TB EARX תודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אני משתגע כבר ניד DELL VOSTRO 1400 משגע אותי כבר הוא עם ויכסטה ואני רוצה לפרמט ל7 הוא כל הזמן נתקע לי עם שגיאה 0x80070017 אז ניסיתי דיסק אחר ניסיתי צורב חיצוני החלפתי זכרון בדקתי סקטורים בהארדיסק שיחקתי בביוס ראיתי שמוגדר טוב על IHCE או איך שלא קוראים לזה וגם ניסיתי על ATA מה עוד יכול לעצור אותי מלפרמט פאקין ןןינדוס? גם ניסיתי להתקין אקספי וקיבלתי מסכים כחולים בהתקנה לוח דפוק? אין מצב כי לפני הפירמוט המחשב עבד טוב ותקין עם ויכסטה
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לאחרונה המחשב התחיל לקרוס לפחות פעם ביום. לרוב זה קורה בשימוש בדפדפן. מתבצע ריסטרט ללא מסך כחול ואז מופיעה הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ומצורף דוח שגיאה. עשיתי סריקת וירוסים תולעים ובר מינן ואין שום דבר חריג. צירפתי את דוח השגיאות שמצורף להודעה.(3קבצים) אשמח לקבל תשובה לגבי מקור הבעיה ממישהו שיודע לפרש את הדוח המצורף. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב, מדי פעם קורה לי שהמסך פתאום נהיה לבן או נתקע ואז אני לא יכול להמשיך כלום ואחרי שאני עושה ריסטרט, המחשב מאתחל כרגיל אבל על המסך רשום ליno signal detected ואז כלום המסך לא מגיב ולא נותן שום דבר, וגם שאני מכבה ומדליק את המחשב זה לא עוזר והמסך לא מגיב רק קורה לפעמים שאני עובד בשיטה המרוקאית (מכות למחשב) הוא מואיל בטובו לחזור לפעול מה עושים?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הביאו לי מחשב שלא עולה, מדובר במחשב יישן, אני לא יודעת איזה מעבד/לוח מיכוון שהוא לא עולה ולא רשום על הלוח/המעבד (הקירור שונה, אבל זה נראה לי AMD). בהתחלה חשבתי שזה הספק, אבל הנורה הקטנה על הלוח דולקת באור ירוק. כשאני מנסה להדליק מהכפתור, שום דבר לא קורה. החלפתי לספק אחר, ושוב, הנורה דולקת.. והמחשב לא עולה. )ספק שבדקתי במחשב אחר, והוא עובד.) את הספק של המחשב שלא עולה, ניסיתי על המחשב השני שלי ואין תגובה. אז אם זה הספק, למה המחשב לא עובד גם עם ספק אחר שבטוח עובד? ניסיתי ספק של 500W, ככה שחוסר כוח זה לא. אשמח לעזרה לגבי הבעיה, ואיך לדעת אם זה המעבד או רק הלוח.. או אפילו זכרונות. בתודה, הילה.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
טוב,אז ככה לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה עם המחשב שאם אני מדליק אותו מה שקורה בעצם זה ששמעתי את המאווררים מסתובבים,האורות בתוך המחשב דולקים - אבל הנורות בפרונט של המחשב לא נדלקות,וגם לא הנורות איפה שהכבל רשת - בנוסף לא שומעים את ה"פיפ" הזה שהמחשב משמיע כשהוא נדלק הבעיה הסתדרה מעצמה..וכבר חודשים שהמחשב נדלק בלי בעיה עד אתמול בעצם,בבוקר יום ראשון -מה שקרה יום לפני היו 2 דברים - 1.ניתקתי את הכבל של העכבר וחיברתי מחדש 2.הייתה הפסקת חשמל (אם כי לאחריה המחשב נדלק בלי בעיה) לא יודע אם יש קשר ל2 הדברים אבל נראה לי שזה חשוב להזכיר עכשיו מה..אם זה היה קבוע אז הייתי בטוח שמשהו במחשב הלך (אם זה הספק כוח או הלוח אם) אבל לפעמים הוא כן נדלק ואז הוא יכול לעבוד שעות ואפילו ימים בלי בעיה..…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תופעה כזאת שאני צופה בתוכניות במדיה פלייר יש לפעמים היבהוב כזה שזה ניהיה טיפה יותר בהיר ואז חוזר לבהירות הרגילה.. זה קצת מעיק איך אפשר לסדר את זה? בדקתי וזה קורה ב2 הצגים שמחוברים למחשב למסך הקטן ולטלויזיה מישהו מכיר את התופעה?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-