תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום עד עכשיו הכל פעל מצוין היום כשנכנסתי למשחק, ראיתי תצוגה מאוד מרצדת של פיקסלים, עד שהמסך פשוט נכבה ל no signal וחוזר אחרי כמה שניות, הדבר הזה אימץ לי את הכרטיס מסך וככה גם תקע את המחשב ומאז כל פעם שאני מנסה להפעיל משחק כלשהו זה קורה לי, גיליתי שהבעיה היא כנראה שהכרטיס מסך מזהה לסירוגין את המסך, וכשהוא לא מזהה אותו הוא עושה force לתצוגת defult כלשהי. חשבתי אולי זה כבל וניסיתי לחבר את המסך עם כבל פשוט ולא DVI אך גם זה לא עזר הורדתי את כל הדרייברים והתוכנות של הכרטיס מסך הכי חדשות וכלום לא עוזר מידי פעם כשמפעילים את המחשב אז כשהוא מגיע למסך הwelcome של windows המסך עובר לno signal. כמו שאמרתי כ. מסך readon x1300 pro, מעבד Pentium D 2.8Ghz Dual Core יש למישהו רעיונות מה א…
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן אצלי במחשב צורב ו- DVD. שאני רוצה להעתיק דיסק שלם (בתוכנת "נרו" 5) כאשר דיסק המקור ב- DVD והדיסק הריק בצורב, התוכנה מודיעה לי שהצורב וה- DVD מחוברים על אותו ה BUS וזה עלול לגרום בעיות (הניסיון הוכיח שהתוכנה צודקת). כאשר שאלתי את מעבדת השרות במקום ממנו רכשתי את המחשב, האם ניתן לחבר את הצורב על אותו ה- BUS כמו הדיסק הקשיח נאמר לי שזה יאיט את הדיסק הקשיח למהירות הצורב ולא עושים דבר כזה. שאלתי היא, א. האם נכון הדבר? ב. כיצד פותרים את הבעיה? תודה על העזרה רוני
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב, כל אמצעי אחסון שניסיתי לחבר דרך USB פשוט לא נגיש או עושה בעיות. מה שניסיתי זה: Sandisk Cruzer Blade 8GB x2 Transcend JetFlash 560 16GB Samsung Galaxy S2 16GB + SD Card 8GB Sansa Clip Zip 4GB + SD Card 16GB ----------------- שאני מחבר את האמצעי אחסון למחשב זה לפעמים מראה ב"Computer" ולפעמים לא, אם זה מראה אז ככה זה ניראה וללא גישה להתקן: (בדרך כלל עד שמופיע המחיצה זה יכול לקחת כמה דקות) במידה ואני עושה מאפיינים על המחיצה של ההתקן: אם אני מנסה לעשות Error Check להתקן: המחשב מזהה את כל ההתקנים שחיברתי ב"Device Manager" בתור אמצעי אחסון: בפעמים ממש נדירות לאחר כמות גדולה של ניתוק וחיבור ההתקן המחשב נותן גישה להתקן ולראות את כל הקבצ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב עם מערכת הפעלה xp. יש לי בעייה דיי מוזרה, שהיא מסכים כחולים. יש לי ארד דיסק של 40gb מחקתי את כל הנתונים שהיה בוא כולל מחיצות , ויצרתי שתי מחיצות אחת c ואחת d. ואחרי זה התקנתי את xp מחדש , ואת כל הדריבריים מחדש. כעבור כמה זמן המסך הכחול חזר שוב , אני לא יודע מה לעשות כבר . תעזרו לי. בתודה בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם אסוס tuf z390pro שמוצמד אליו SSD EVO970 NVME, מצליח לזהות את הכונן כאופציה לboot רק במצב CSM, כאשר מכבה אותו ועובר לUEFI הוא לא נותן לעשות boot מהכונן כרגע המחשב פועל במצב csm כי זו הדרך היחידה שבה הצלחתי להתקין עליו windows, יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מתי שאני מתקין דריבר חדש למחשב ואחר כך עושה הפעלה מחדש.המסך של המחשב מתכבה לי ולא נדלק ניסתי מלא דריברים כולם אותה בעיה לקחתי את המחשב לתכנעי ואפילו הוא לא יודע מה לעשות אם הבעיה הזאת השאלה שלי למה המסך מתכבה לי מתי שאני מתקין דריברים למחשב והאם אפשר לתקן את הבעיה הזוהת תודה..... והמפרט שלי הוא דריבר Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz ספק כוח HX520W כרטיס מסך EAX1900XT 512MB זיכרון 1 ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש, לוח GA-B85M-HD3 ומעבד I3 4150. חיברתי הכל לפי הספר וכאשר אני מדליק, המאווררים מסתובבים 5 שניות ומפסיקים ושוב מופעלים ל5 שניות וחוזר חלילה. איך ניתן לדעת מה גורם לבעייה? ניתקתי את כל הכוננים ורק הזיכרון המעבד והספק מחוברים ללוח.
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לא הייתי שבוע בבית ושחזרתי אני מדליק את המחשב המרז נידלק והמסך לא ניסיתי לחבר את מסך אחר שעובד וגם לא עבד המסך השני הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם (on borad) וגם לא עובד ממה זה נובע ואיזה חלק נהרס לי במארז? חבר שלי אומר שזה הספק לפי התיאור ניסתי גם לקחת ספק ממחשב אחר חיברתי רק את הספק וחיברתי את הכבל של המסך ללוח אם וגם לא עבד מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחורנה קניתי צורב למעשה החלפתי 3 צורבים על המחשב, בגלל הבעיה הזאת. אני לא מצליח לצרוב מעל מהירות 10. הצורבים המתימרים לצרוב במהירות 32 (asus, aopen והנוכחי lg) ניסיתי הרבה סוגים של דיסקים וגם את כל התוכנות צריבה האפשריות, הצורב מראה לכאורה שהוא צרוב במהירות32 או 24 אבל לפי הזמן זה במהירות 10 וגם לפי איזה בודק המחשב דיי חדש אם mb asus 266 שבבים של nforce (a7n) ואין ביעה של זיכרון מעבד או משהו אחר. ובמחשבים אחרים הוא צורב במהירות 32 אהה כן ווינדוס אקס פי. יש לכם רעיונות???????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן - פנטיום 3 , AGPx2 550MHz , לפי מה שהבנתי זה אמור להספיק בשביל לראות סרטים מהמחשב על מסך הטלוויזיה (נכון?) הבעיה היא, איזה כרטיס מסך עם tv-out ייתמך בלי בעיות במחשב שלי ?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה והיא שאני לא מצליח לפתוח את כונן הדיסקים כל פעם שאני לוחץ על הכפתור הוא לא יוצא נכנסתי ל: "המחשב שלי" וראיתי שאין שם את הכונן D נראה לי אם מישהו יודע איך מחזירים אותו שיגיד לי בבקשה (הכונן שלי הוא של LG) תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבועיים +-, המחשב שלי והמסכים (שניים, של LG) החליטו שהם ברוגז. לסירוגין כשאני מדליק את המחשב הם מסרבים להגיב, המחשב עולה בצורה תקינה לחלוטין ומגיב לקלט מהמקלדת והעכבר, אבל המסכים נשארים במצב סטנד-ביי, ולא מראים שום תמונה. כל פעם אני מנסה לחבר מסך אחד, או להפוך את החיבורים שלהם, מכבה ומדליק את שניהם לסירוגין, אבל שום דבר לא עובד. הדבר היחיד שנראה כאפקטיבי הוא פשוט לעשות מיליארד ריסטרטים עד שפתאום המחשב עולה והמסכים מגיבים. אבל כשזה קורה, מדי פעם המחשב מאט ואז מחשיך לכמה רגעים, חוזר, ואני מקבל הודעה של "הדרייברים של כרטיס המסך שלך כשלו והיו צריכים להידלק מחדש". אני כבר אבוד עצות, המחשב בדיוק אחרי פירמוט (עשיתי אותו לפני פחות מחודש), עשיתי סריקות וירוסים בכמה תוכנות שונ…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הבאה, יש לי מחיצה שמוקדשת לסרטים, נקרא לה F . כל פעם שאני נכנס לתיקיית הסרטים מופיע לי חלון שהתהליך explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר. ויש את ה"שלח- אל תשלח" ונסגרת התיקיה. אני עובד עם BSPLAYER ווינדוס XP SP2. מה יכולה להיות הבעיה? אני זוכר שקראתי על זה פעם בפורום אבל אני לא מוצא את זה. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את המדבקות והסיומת שלהם היא WMF אם מה אני מפעיל אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית כל, הצורב שלי הוא צורב DVD מסוג NEC ND3500AG. תומך DVD+-RW וכו'. אז הבעיה הראשונה היא, שכאשר אני מכניס דיסק כלשהו לתוך הכונן, ועושה RESTART או פותח את המחשב בזמן שנמצא דיסק בתוך הכונן, יש מן תקיעה ארוכה מאוד כשמתחיל הFADE IN של הלוגו של WINDOWS XP. כעבור חצי דקה-דקה זה ממשיך בטעינה, וכשאני נכנס ל MY COMPUTER אחרי שהמחשב נפתח, בלתי אפשרי להשתמש בכונן והוא מסומן גם באייקון שונה וגם כCD DRIVE או משהו בסיסי כזה (כרגע אני לא זוכר). כשאין דיסק בפנים בזמן שהמחשב נפתח, הבעיה לא קיימת בכלל. הבעיה השניה קצת יותר מציקה לי מפני שזה דבר שאי אפשר כ"כ לסדר. חבר שלי הביא לי דיסק DVD שהוא צרב על המחשב שלו, ואת הדיסק אני מכניס לכונן ויש טעינה ארוכה יחסית, ובסופו של דבר לא יוצא מזה כל…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני בטוח שזה וירוס..המעבד מתאמץ מאוד..50%+ גם כשכלום לא פתוח ועובד ספייבוט ומיילוורבייטס לא מצאו כלום..נוד32 מעודכן הופעל גם במצב בטוח..כלום לא נמצא המחשב כולו עובד מאוד לאט..וכשאני מנסה להפעיל סרט/יוטיוב או אפילו משחק כלשהו הסאונד מרצד ונתקע..הסרט עובד כרגיל בערך.. המחשב שלי סביר פלוס..E6850 ווינדוז XP SP3 שני ג'יגה זכרון..הוירוס החל לפעול אתמול בבוקר..די בטוח בגלל טורנט שהורדתי והפעלתי
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב, קודם כל לא לצחוק- טעות מפגרת אבל נעשתה. בן דוד שלי מסיבות כאלה ואחרות נכנס למאיפייני תצוגה ושם "DISABLE THIS DEVICE" הWIN אותחל ועכשיו הוא עם מסך שחור- ז"א הכל עובד- אבל הכ.מסך "מוכבה". איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? (צריך רק ENABLE THIS DEVICE) יש לו WINXP ניסינו לעשות את זה על עיוור (אני במחשב שלי הולך בעזרת TAB וחצים עד לחלון המיועד ואומר לו כמה TABים צריך ללחוץ כדי להגיע לאותו חלון- לא עבד) ממש טעות מפגרת איך מתקנים אותה? (ניסינו לעשות RESTORE מSTARTUP SCREEN - לא מופיעה לו האפשרות בכלל) מה עושים? (חוץ מלפרמט הכל ולהתקין מהתחלה...)
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעזור לשכן שלי עם מחשב סלוני שטכנאי מחשבים הרכיב לו. הלוח אם שלו הוא GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2691#ov עכשיו התקנתי לו כרטיס מסך 610GT ושהמחשב עולה עד שהוא מגיע לווינדוס הוא מראה את זה דרך הכרטיס מסך שעל הלוח אם ורק שהוא בתוך הווינדוס הוא עובר לחיצוני. רציתי לחפש אפשרות לשינוי בBIOS אבל גיליתי שהוא נעול ולכן אבקש את עזרתכם להבין האם איפוס משחרר אותו או מה אני יכול לעשות? בנוסף איך אני משנה את זה לכרטיס החיצוני? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול לעזור לי? חיברתי את המחשב שלי לטלוויזית LCD ITT עם ככל SVIDEO וכבל אודיו ליציאה מהטלוויזיה שרשום בה כניסת אויו למחשב, אני רואה תמונה אך אני לא מצליח לשמוע צליל. מה יכולה להיות הבעיה? איציק
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני חדש כאן אוקי אז נגיע לבעיה אני לפני כמה חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש 7600GT ל-AGP ואם זה חשוב של -LEADTEK ולמרות שהכרטיס מסך הזה יחסית טוב אני לא יכול לשחק בהגדרות גבוהות בגלל שאם אני עושה את זה הסך שלי פתאום נכבה והאור מראה שהוא לא כבוי הוא רק מהבהב ניסיתי כבר הכל מה האפשרויות שזה יקרה? ניסיתי לנקות אבק מהכרטיס מסך עכשיו אני הזמנתי מאוור בשבילו את VF900CU-LED של -ZALMAN למרות שהטמפ' לא כל כך גבוהה כי לא יכול להיות שאיך שאני מפעיל משחק הוא ישר קופץ ל 80+ כי לפני שאני מפעיל משחק הוא ב 40+ ואיך שאני מפעיל משחק המסך ישר נכבה אה ולפעמים הוא מראה לי SYNCE OT OF RANGE בבקשה תעזרו לי
-
- 12 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שמותקנת עליו XP PRO SP2 המשמש אותי ליצירת מוזיקה בעזרת התוכנה קיובייס SX 3 (למטה תראו תמונה של המפרט שלו). בזמן האחרון אני מרגיש ירידה בביצועים של המחשב.. עקבתי אחרי זה מעט. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא זכרון מועט, אך לאחר שביררתי ובדקתי ראיתי שבמצב עבודה מלא בתוכנה המחשב השתמש בערך בשלישש מהזכרון (500-600MB מתוך 1.5GB) (למטה תראו תמונה של הביצועים של המחשב) בדקתי את הטמפרטורות וראיתי שהמעבד מגיע ל- 81 מעלות שזה הדאיג אותי מאוד בנוסף לכך אציין שהמאורר של המעבד מגיע למהירות של 4,500RPM והוא עושה רעש חזק מאוד (לא רעש של משהו שמפריע לו אלא רעש של סיבובים) ובנוסף בסכמה המובנית שבווינדוס במצב עבודה מלא ניצול מעבד מגיע ליותר מ 70%). צירפתי גם תמונה שהיא בעצם הפ…
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה מאוד, ניסיתי את כל מה שאני יודע ועכשיו אני צריך עזרה ורעיונות חדשים המחשב פשוט לא מאתחל מההארד דיסק. הייתה לי בעייה ועשיתי לו פורמט, התקנתי את XP ואחרי השלב הראשון (שבו מאתחלים מהדיסק) המחשב פשוט לא מוכן להעלות את השלב השני (שבו מאתחלים מההארד דיסק). המסך פשוט נשאר שחור ואין תזוזה. מה שניסיתי זה להעביר את כל האפשרויות של הביוס לדיפולט, ולהחליף כבל IDE. אפילו ניסיתי להעביר את ההארד דיסק למחשב אחר ולהתקין משם וינדוז, וזה עבד, לכן הבעייה לא בהארד דיסק. חשוב לציין שהבעייה שהייתה לי לפני הפורמט הייתה אחרי אוברקלוקינג גבוה שעוד לא הגעתי אליו בעבר (וזה עבד לכמה שעות ופתאום עשה ריסט אחרי שיצאתי ממשחק). הטמפ' שלי נמוכות מאוד (27 לוח, 43 מעבד). יש לכם רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן, ביצעתי שלשום "הסתרה" לתיקייה כלשהי, לאחר ההסתרה היא כמובן מן הסתם נעלמה (=לא רואים אותה). אינני יודע איך לפעול על מנת לראות אותה שוב. מה עליי לעשות (כמובן לא מחקתי, אלא לחצתי כפתור ימיני על התיקייה -> מאפיינים -> מוסתר.)? איך אוכל לראות את התיקייה שוב?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זה תקלה שנמשכת כבר תקופה גם לאחר פירמוט ואין לי מושג ממה היא נובעת.. כל פעם שאני רוצה לעשות למחשב הפעלה מחדשrestart דרך התחל או בכלל, המחשב מבצע כיבוי, הוא מעלה את המסך התחלה לשניה ואז נכבה לגמרי ואני צריך ללחוץ על הכפתור כדי להדליק אותו ... מישהו יודע ממה הדבר נובע ..? תודה רבה מראש על כל עזרה כלשהיא.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-