עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום, יש לי רמקולים של חברת Altec Lansing דגם ATP3 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-698389610.htm והבעיה שלי היא כזאת, כשאני מנסה להשמיע משהו ברמקולים, הבאס חסר, ורק כאשר מגבירים אותו עד הסוף הוא מתחיל להשמע חשבתי אולי זה בגלל הרמקולים, אבל לחבר שלי יש את אותם רמקולים, אותו דגם, וזה נשמע אצלו אחרת לגמרי! החלפתי בין כרטיסי הקול, ניסיתי לבדוק את ההגדרות בווינדוס, הכל כרגיל ודומה למה שאצל חבר שלי זה לא עוד מקרה של "הדשא של השכן ירוק יותר" כי ממש שמים לב להבדל... אם למישהו יש את אותן בעיות ויודע איך לתקן אותם, בבקשה שיעזור! תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. disk boot failure,insert system disk and press enter זה מה שהמחשב רושם לי. זה מחשב חדש חדש שקיבלתי לפני כמה שעות בלבד..אמרו שהם בדקו אותו עם וינדווס וכו' והכל בסדר. הגעתי הביתה (של חבר שלי) אני מכניס דיסק ווינדווס..והוא רושם לי את זה..(^^^) ניסיתי בכונן אחד..ניסיתי בשני..אותו דבר.. חשוב לציין ששני הכוננים מזוהים בביוס.. הטמפ' תקינה ואפילו נמוכה.. הביוס עודכן ככה שהוא יעשה BOOT FROM CD כאופציה ראשונה... עכשיו יש קטע מוזר..ניסיתי עם 2 דיסקים..אומנם לא מקוריים..אבל שעבדו נהדר כמה ימים לפני..(בדוק) ניסיתי עם דיסק WIN 98 כן מקורי..והוא כן נותן לי.. יכול להיות שהמחשב שלי בררן ורוצה רק דיסקים מקוריים?! בבקשה עזרה חבר שלי וכל המשפחה בלחץ אטומי ,כל הצעה תתקבל בברכה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dantitan,

לפני חודש וחצי קניתי מחשב עם המפרט הזה: AMD 4800X2 2GB RAM GYGABYTE 9600GT וכו' שיחקתי משחקים כמו COD4 GEARS OF WAR ASSASIN CREED והכל עבד חלק.. היום הפעלתי את COD4 והמחשב הוציא רעש ממושך מהכרטיס מסך.. יצאתי מהמשחק והרעש נפסק.. ניסיתי עם משחקים אחרים וגם עם משחקים שכמעט לא דורשים כלום כמו VIRTUA TENNIS 3 הכרטיס עושה רעש חזק ומוזר.. עד עכשיו (חודש וחצי) לא היה לי שום רעש.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  4. לפני יומיים קניתי טלוויזיה חדשה LG 32 אינטש. כשאני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה אני מקבל מראה שחור לבן :'(. לפני זה היה לי מסך CRT שאותו חיברתי עם יציאת ווידיאו אחת ויציאת אאודיו אחת. עכשיו כשאני מחבר את שתי היציאות הללו לאזור הקומפוננט אני מקבל תמונה בשחור לבן וכשאני מחבר אותן למקום שבו אני מחבר את הממיר אני לא מקבל כלום.... תעזרו לי בבקשה. בבעלותי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 6200 עם הדרייברים המעודקנים. נ.ב. כשהיה לי מסך הCRT הישן כיוונתי את המראה דרך תוכנת TV-TOOL מה שניסיתי לעשות כעט.... אולי הבעייה בתוכנה? עיזרו לי בבקשה. בתודה מראש מקס.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  5. היי, לא ידע למה אבל פתאום התחלתי לקבל את השגיאה הזאת- You are not authorized to view this page You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied. -------------------------------------------------------------------------------- If you believe you should be able to view this directory or page, please try to contact the Web site by using any e-mail address or phone number that may be listed on the www.cracks.am home page. You can click Search to look for information on the Internet. HTTP Error 403 - Forbidden Internet Explorer אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני רוצה להוריד משהו מאתר אינטרנט כלשהו.... הקאזה עובד, האייסיקיו עוב…

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by za-david,

יש לי מעבד פנטיום 4 מהירות 2.66GHZ והוא מגיע לטמפ' של 85 בעבודה מאומצת אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר לנקות אבק להוציא את המאוורר והגוף קירור לנקות את המשחה הטרמית ולשים מחדש משחה טרמית (לא יותר מידי ולא מעט מידי אני יודע), ניסיתי בהגדרות בביוס לשנות מהירות סיבוב של המאוורר שיתחיל לעבוד על מקסימום בטמפ' גבוהה ובטמפ' נמוכה, החלפתי מאוורר וכלום לא עוזר

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. אורח Liav
    Started by אורח Liav,

שבוע טוב לכולם, באחד המחשבים אצלנו בבית יש ווינדוס xp כשמדליקים את המחשב הביוס מחכה שאלחץ f1 להמשך, לאחר מכן מגיע עמוד של בחירת מע' הפעלה ואם אני לא לוחץ מהר על אחד החיצים הוא בוחר אוטומטית. ניסיתי להעלות רגיל וניסיתי גם סייף מוד ובגדול את כל האופציות שבתמונה וכלום לא הולך למישהו יש רעיון מה הפתרון? תודה לעוזרים http://www.interload.co.il/upload/7826010.jpg[/IMG IMG]http://www.interload.co.il/upload/1930448.jpg[/IMG

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Vodkaboy,

שלום לכולם. אתמול התקנתי WINDOWS XP על המחשב, השארתי אותו בשלב אחרי שהוא מעתיק את הקבצים למחשב וכבר מתחיל להתקין את התוכנה. כנראה שזה הגיע לשלב של ההפעלה מחדש של המחשב, כי כשהגעתי היה מסך שחור ונורית ה"עבודה" דלקה. ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב, וזה נשאר באותו מצב, שתי הנוריות דולקות (גם של החשמל וגם של העבודה) המאווררים עובדים - שמתי לב עכשיו שהמאורר של הלוח אם לא עובד, וזהו. זה לא מגיע לשלב של הביוס. דרך אגב הלוח אם הוא Abit-NF7 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

9. Started by sabosal,

קניתי כרטיס הרחבה usb3, pci-e והמחשב לא מזהה אותו. זה הכרטיס: http://www.ebay.co.uk/itm/2-USB-3-0-to-PCI-E-Card-Adapter-w-Motherboard-20P-20-pin-Low-Profile-Bracket-/180935700926?ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 ניסיתי להחליף יציאות, ניסיתי לפרמט את המחשב.. כלום לא עזר.. הוא לא מזוהה ב device manager במחשב אחר הוא כן מזהה את הכרטיס, והוא עובד מצוין שם. מה אפשר לעשות? הלוח אם שלי (זה שלא מזהה) z68ap-d3, עם ווינדוס 7 X64 הלוח אם שעליו עבד הוא p55 גם של ג'יגהבייט.. לא זוכר את הדגם המדויק. גם עם ווינדוס 7 X64. במחשב שבו זה עבד השתמשתי בדרייברים האלה: http://www.station-drivers.com/page/renesas.htm

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  10. אורח אופיר
    Started by אורח אופיר,

שלום מבקש עזרה דחוף... רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. הורדתי ווינדוס 8.1 pro מהאתר של מייקרוסופס ורכשתי רשיון. הויינדוס ירד מהאתר בצורת " מדיית התקנה" יש ל usb. כאשר חיברתי את ה usb למחשב החדש התחילה התקנת הווינדוס . התבקשתי להקליד את מס הרשיון ץץ הכל עבד מצויין והרשיון התקבל. לאחר מכן התבקשתי להחליט באיזו צורה אני רוצה להוריד את ווינדוס... שדרוג או מותאם אישית. אני מתקין בפעם הראשונה ולכן החלטתי על מותאם אישית.. המערכת אומרת לי שאין באפשרותי להתקין על שום כונן... לא ממש מבין מדוע.... מה זאת מדיית התקנה? איל אני מתקדם משם?? בכל פעם שאני מבצע עוד פעולה אני חוזר להתחלה וצריך שוב ושוב להקליד את מס' הרשיון... התייאשתי.. זקוק …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by psycho killer,

קיבלתי ממישהו לוח ומעבד הלוח של ג'יגהביט והמעבד סלרון 1GB אני רוצה לדעת מה הדגם של הלוח איך אני יכול לדעת ויש לי בעיה קטנה בחיבור של הלדים והמפסקים כי אין לי את החוברת אבל יש איזה סרטוט על הלוח עצמו אבל לא הכי ברור מה אני יכול לעשות בכלל מהמחשב הזה אני יודע שהוא לא משהו יש לי גם כונן DVD, והראד דיסק של 8 גיגה מה שחסר לי זה רק זיכרון הכרטיס מסך OB

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  12. למרות שהבעיה אינה ממש שייכת לתמיכה תכנית של חומרה, לא מצאתי מקום אחר לשים את התרד הזה ולכן שמתי אותו פה, כי הוא הכי קרוב לנושא שלי. edit: לא שמתי לב לקיום פורום WINDOWS, נא העבירו לשם בבקשה הבעיה שלי היא מאד מוזרה. כשאתה רוצה להגיע לתיקייה מסויימת במחשב אתה נכנס למחשב שלך, לוחץ על הכונן לחיצה כפולה ונכנס וככה מגיע לתיקייה שלך... אצלי לעומת זאת, זה לא. זה לא עושה כלום. זה לא מגיב ולא נדה. ההיסטוריה: יש לי מלא יצורים מוזרים על המחשב (מסוסים ועד כלבים טרויאנים), ומישהו שיחק לי עם האיקונים של הכוננים והופיע במקום איזה סימן אחר. (גם הופיעו כל מיני תהליכים כמו SMSS ו6xywing). אז כמו כל אדם הגון, הלכתי לfolder options ולסוגי קבצים ושם ניסיתי לשנות את איקון של כוננים. כשעלה…

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by HitmanX,

שלום ! היום קניתי לי צורב חדש סמסונג 52X24X52 חיברתי את כבל ה-IDE והמולקס והמחשב לא מוצא אותו ??? וככה גם עם הסידירום , WTF מה לעשות ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by LionRoar,

שלום קוראים לי רון ויש לי בעיה במחשב כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב (רץ על windows 10) הוא קופא למסך שחור אפילו לא מרא לי כניסה למשתמש מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by devek,

יש לי בעייה עם המודם אני כמעט בטוח! אני גולש לי בכיף והאינטרנט נתקע לי ואז אני חייב לעשות ריסט למחשב כי אי אפשר להתחבר שוב... כשאני מוריד מכל מיני תוכנות שיטוף למינהם אז זה נתקע יותר מהר.. התקשרתי לחברת אינטרנט שלי (WOW) והם אמרו לי שיש עומס על האינטרנט ולכן זה תוקע לי את האינטרנט! אבל אני יודע זה לא! כי לפני בערך חודש אני הייתי בכיף מוריד כל הלילה ואפילו יומיים ברציפות ולא היה קורה שום דבר! הייתי ממשיך לגלוש בכיף! אז בגלל שמהחברת אינטרנט שלי אני לא מקבל עזרה חשבתי לשאול אותכם מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי חברים בקטע לא מתאים בכלל, פתאום הופיעו קווים אדומים על המסך. זה קורה פתאום, לא בתגובה למשהו, וכשזה קורה זה נשאר, אתחול לא עוזר. הבעיה מופיעה בצורה שונה גם בביוס - כשהמחשב בהתקף כזה, גם כשהביוס עולה יש בעיות תצוגה (אותיות חתוכות, נקודות לבנות לא קשורות במקומות מסוימים). אשמח לעזרה ושנפצח את התעלומה הזו!

17. Started by 7th-warrioR,

My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i Play Counter-Stikre or Championship Manger or see movies בבקשזה תעזרו לי =[

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by The-Star,

אז ככה התקינו לי 260 gtx לפני כמה ימים כל משחק עד עכשיו לא נתקלתי בתופעות חריגות , בדקתי טמפ' והכל היה תקין ככה שאני מוציא את ההתחממות מהמשוואה , לאחר משחק קצר במשחק grid החלטתי לצאת מהמשחק לדסקטופ בזמן הזה הופיע לי המסך הכחול (בנתיים זה קרה לי רק פעם אחד ) . פירוט המערכת בקצרה : quad 6600 oc 3,0 corsair 520 hx 4gb vista 64bit אני מצרף גם קובץ dmp תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  19. התקנה שעבדה כבר בעשרות מחשבים כולל במחשב הזה פשוט לא עולה בכלל גם כ-ADMIN ויש את כל ההרשאות. ה-EVENT LOG מקבל אירוע כל פעם שאני מנסה להפעיל אותה: Log Name: Application Source: Microsoft-Windows-Security-SPP Date: 26/01/2013 14:03:01 Event ID: 903 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: gonen-pc Description: The Software Protection service has stopped. Log Name: Security Source: Microsoft-Windows-Security-Auditing Date: 26/01/2013 14:06:43 Event ID: 5061 Task Category: System Integrity Level: Information Keywords: Audit Success User: N/A Computer: gonen-pc Description: Cryptographic opera…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. דבר ראשון תודה לכולם שנכנסו ואני מעריך מאוד את העזרה שלכם אז ככה, במשך הרבה זמן היה לי ריסטרטים במחשב, במשך כמה שנים כמעט מאז שקניתי תמחשב, ולפני איזה חצי שנה התעצבנתי ולא מצאתי שום פתרון פתחתי מלא נושאים והעלתי קבצי דמפ של המסכים הכחולים ולא מצאתי כלום, התעצבנתי והתחלתי לשחק בהגדרות של המחשב בDELETE ולא זוכר מה קרה בידיוק המחשב איתחל את עצמו ופתאום היה לי הודעה של הFAN ERROR של המעבד ושצריך ללחוץ F1 כדי להמשיך, ומאז שהופיעה ההודעה המחשב לא התכבה לי, כאילו זה פעל מעולה ועכשיו היה לי וירוס פירמטתי כי היה לי בלאגן ואיכשהו הF1 בהתחלה לא מופיע לי, והריסטרטים חזרו, קראתי על הבעיה הזאת של הFAN ERROR ועל הF1 וראיתי שאצל כולם זה לרעה אבל משום מה אצלי זה עשה משהו, עכשיו רציתי לדע…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ICblood,

היי, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש עם הלוח אם המדובר (GA-K8N Pro-SLI F9 ) ולאחר הרכבת המחשב , המחשב עבד בצורה תקינה ללא בעיות, אך לאחר שהות של כ שבועיים בצבא , חזרתי לגלות כי אים שמע מהרמקולים בקדמיים של המחשב, לאחר בדיקה קצרה גילית כי שאר הרמקולים עובדים(אחוריים סנטר וצדדיים) ורק הקדמיים לא. לאחר בדיקה המשכית נוכחתי לגלות הכי הבעיה לא ברמקולים אלא היציאה אין מספקת שמע, למרות שתוכנת הסאונד של הכרטיס קול המובנה (realtec 97' 7.1 ) מעידה על תקינות מלאה... ביצאתי עידכון דרייברים, והדבר לא פתר את הבעיה. אם מישהו מכם נתקל בבעיה דומה , או בעל רעיון לפתרון אני אשמח לשמוע. תודה מראש לכל המשיבים... :s05: חיבור רמקולים אחוריים ליציאת הקדמיים לא עזר: היציאה של הקדמיים פשוט לא מספקת שמע.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  22. כפי שאתם רואים בתמונה המצורפת, א"א לשים את הכרטיס מסך בסלוט העליון, כי יש שם מקום לזכרונות, הכרטיס מסך הזה ארוך מאוד ויש אפשרות לשים אותו רק בסלוט התחתון,(תופס מקום של 2 סלוטים) הבעיה היא, שכשמים אותו למטה, אין לאוויר החם, מאיפה לצאת. הבעיה מתחזקת, כי רציתי לשים קירור פסיבי על הצ'יפסט, ולא נראה לי שזה אפשרי בכלל, אם רוצים לשים כרטיס מסך בסלוט העליון. איזה באסה עם ASUS, הם לא ידעו שצריכים לצאת הכרטיסי מסך האלו? הקיצור, מה עושים? תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by huxh,

שלום לכולם 1. יש ברשותי שני מחשבים ובשבוע האחרון שניהם לא נכנסים למצב שינה באופן אוטומטי אלא רק ע"י לחיצה על הכפתור של מצב שינה. 2. גם לאחר שאני עושה מצב שינה כפוי (ע"י לחיצה) הם לא נכנסים למצב שינה היברדי. האם משהו יודע על הבעיה אולי זה קשור לעדכונים או משהו כזה אשמח לקבל תשובה.

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  24. Started by OutRaGe,

שלום. המחשב החדש שלי - A64 3000 K8NF-9 1GB Ram X800XL עושה ריסט בלילה סביר להניח אחרי פרק זמן מסוים שאני מכבה את המסך... זה לא הספק כי אחרי שלוש שעות של HL2 המחשב לא קרס והטמפ' היו נמוכות... אז השאלה שלי היא ממה זה יכול להיות ואיך אפשר להפסיק את הריסטים האלה ? תודה מראש, לירן.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by hotghost gaming,

מישהו יכול להמליץ לי מפרט למחשב גיימינג עם תקצוב 6500 שקל תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.