תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אני מפעיל את איזה משחק ואחרי 15 דקות המשחק קורס החום של הכרטיס הוא 20 מעלות ניראה לי שיש הגדרה איך לדאוג שהכרטיס לא יכבה ב20 מעלות שזה ממש נמוך!!!! Geforce FX6600
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה בעליית המחשב קשה למאוורר של המעבד להניע, זה מעבד amd am2 3200mhz על לוח Gygabyte. אין בו כמעט אבק, אך יש לי חשד שאני רוצה לאמת אתכם - מי שהרכיב לי את המחשב בזמנו התקין תוכנת אוורסט ושיחק שם עם כל מיני פרמטרים, אני אח"כ הסרתי אותה, ויש לי הרגשה ממבט בלבד שהמאוור מסתובב לאט כבר מהיום הראשון... איך אני יכול לבדוק האם המאוור מקבל את המתח הראוי לו כדי להסתובב כמו שצריך? תודה ! ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אשמח לעזרה. בהדלקה המחשב נכנס מיד ל setup utility ולא מעלה בשום מצב את מערכת ההפעלה WIN 8 יואב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, נשרף לי הארד דיסק הנוכחי, 80gb Ide 7200 rpm 8mb buffer, by Wd חיברתי במקומו הארדיסק של Quantom Firebell 4500RPm, משהו נוראי בקיצור, חיברתי תהארד דיסק השני, פירמטתי אותו, הרצתי לבדקה סתם AquaMark, הציון שקיבלתי היה 11000, כשעם ההארד דיסק הקודם קיבלתי 55000 המחשב שלי בחתימה. האם ההארד דיסק יכול לפגוע כל כך בביצועים??? תודה או שאולי הרסתי עוד משהו? |: מקווה לשתובה מהר, בתודה דני.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב (עם הלוח הזה Intel® Desktop Board D850GB), הוא נותן פולס קטן למאווררים, ואז הם מפסיקים, רק המאוורר של המעבד ממשיך לעבוד. כמובן שמדובר במאווררים שמחוברים ללוח עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? הספק שלי הוא W350, הביוס מעודכן לגירסא החדשה ביותר, כרגע מחובר רק מאוורר אחד (בנוסף למאוורר של המעבד), והוא לא ממשיך אחרי הפולס. יש לי לוח זהה נוסף מאותו דגם וגם הוא עושה את אותה בעיה. הנה קישור לMENUAL של הלוח אני אשמח אם תוכלו לעיין בו ולהעלות רעיונות מה יכולה להיות הבעיה: http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/sb/cs-013240.htm תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היום חיברתי כונן cd נוסף למחשב.. כשאני הדלקתי את המחשב היה קצת בעיות אבל סידרתי הכל הכונן דיסקים נפתח וכשאני מכניס לו דיסק אין שום סימן חיים מהכונן.. זאת אומרת שכאילו לא הכנסתי כלום.. ואין אפילו כונן נוסף במחשב שלי נכנסתי לביוס והכל על אוטומט.. עשיתי את הכונן עד השני ולא על הראשי..מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בהתחלה לא ידעתי ש EZCOOL זה בעצם JSP TECH אמרו לי ש JSP TECH זה לא גנריק ויש להם מארזים ב 200 - 250 שווה לקנות אותם ? ראיתי גם ספק כח בנפרד שלהם 420W REAL במחיר מצחיק 120 ש"ח .
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב. ראשית, במסך העליה זה המסך שאני מקבל: http://hwzone.co.il/community/threads/556350-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91#.VKmxQHusv14 רציתי לעדכן ביוס ואולי לפתור בעיה זו ואז הבנתי שיש לי בעיה חמורה יותר - אי אפשר להיכנס לביוס. המסך היחיד שאני רואה בעת ההפעלה הוא המסך הזה ולאחר מכן ( בהפרש עם מסך שחור ) את מסך העליה של ווינדוס. אני יודע שצריך ללחוץ על כפתור esc כדי להיכנס לביוס אצלי, אך לא הצלחתי עד כה. הייתי בטוח שזה בגלל המקל…
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע וחייבים להוציא את התקע מהחשמל (ממש את הכבל השחור) כדי לסגור אותו, הדבר קורה לעיתים יותר קרובות כשמשחקים או מורידים משהו מהאינטרנט. לחצן ה-RESTART וגם לחיצה ארוכה על לחצן ה-POWER לא עובדים. אם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אפשר לפתור אותה, שיעזור בבקשה. תודה מראש: TMRider
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז דבר ראשון זה המחשב שלי: Core:Intel i5 4590 3.3 Ghz MotherBoard:Gigabyte GA-B85M-D3H RAM:2X4 Kingston Hyper-X 1600Mhz GPU:Sapphire R9 290 Tri-X 4GB OC Case:NZXT Phantom 410 Black PSU:FSP Raider 650W Optical Disc Drive:Lite-On iHas124 CPU Fan:Scythe Ninja 3 בשבוע/3שבועות האחרונים יש לי תקיעות מוזרות במחשב לדוגמא: אני רואה סרט ב POPCORN TIME ומידי פעם יש תקיעה כמו מין נפילה ב FPS ושאני מריץ לאותה נקודה שוב זה רץ חלק ככה שזה לא בעיה בסרט. שאני משחק FAR CRY 4 עשיתי BENCHMARK עם FRAPS ויצא MIN:39 AVG:46 MAX:52 ויש תקיעות חזקות מאוד שכבר ממש אי אפשר לשחק! המשחק רץ חלק ופתאום יש תקיעה לחצי שנייה וזה ממשיך לרוץ חלק ואז אחרי 5 שניות שוב תקיעה חזקה וזה מעצבן!!!!!!! המשחק רץ על …
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום אנשים, חיפשתי פוסט דומה אבל לא מצאתי. יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה על הלוח. מאתמול פתאום הוא קורס, הצבעים נמרחים לא רואים תמונה והווינדווס לא עולה. אני לא יודע מה הבעיה... מה אפשר לעשות?? חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, אבל הוא מובנה ללוח, אם הוא הלך מה עושים? אפשר להחליף כ.מסך מובנה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
נכנסתי ללוח בקרה סימנתי "הצג בקרת עוצמה......" וזה טוען שאינה מותקנת,ושעלי להכנס ל"הוספה\הסרת תוכניות" ולהתקין . נכנסתי לשם ואני לא מוצא כיצד להתקין את בקרת העוצמה משם. תוכלו לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, יש לי win2k pro ואני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח. הבנתי שכדי למחוק הכל אני צריכה לפרמט לא דרך ה-windows, אלא לעלות את המערכת דרך F8 ולבחור ב-MS-DOS Prompt. הבעייה שלי היא שאין אפשרות כזאת. ולשאלה: באיזו אפשרות לבחור כדי להגיע ל-ms-dos prompt? או לחילופין כיצד לפרמט לחלוטין את הדיסק הקשיח שלי בדרך אחרת? תודה, הדר ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, באמצע הלילה המחשב עשה עדכון אוטומטי וריסט את עצמו (שכחתי לבטל עדכון אוטומטי). כשאני מנסה לגשת לאחד הכוננים הווינדוס אומר שאני חייב לפרמט את הכונן.. חיפשתי קצת באינטרנט וכתוב שלרוב chkdsk יעזור במקרה. העניין הוא שסוג הכונן הפך להיות RAW ולא NTFS, ככה שאני לא יכול.. יש איזו דרך לחלץ את הקבצים כמו שצריך (או לשנות את הסוג ללא איבוד נתונים)? בתודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לאחר בעיות חוזרות ונישנות עםם מישחקים שקורסים וכו' החלטתי להריץ את בדיקת הOCCT ולאחר 2.5 דקות זה כותב שיש שגיאה בליבה מספר 2 (המעבדד הוא CORE I5 750) שניקנה לפני פחות משבוע הינה אחד מהגרפים שהוא הוציא וזה ניראה כאילו בהתחלה יש מתח לא סדיר(תקנו אותי אם אם אני טועה) http://img14.imageshack.us/img14/6671/2010052412h26vcore.png הלוח אם הוא P55A-UD3 ועדכיון ביוס F8 והוינדוס זה 64bit ultimate נ.ב הפעם השנייה שהרצתי את זה על NORMAך זה כתב שיש בעייה בליבה 0#
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קריאה לעזרה יש לי מחשב ישן - 5 שנים לפחות- שעבד ממש יפה עד לפני שבועיים. ככה פתאום, ללא התקנת שום דבר חדש, התחיל להיתקע מידי פעם. בהתחלה אחרי כמה שעות עבודה ולאחרונה אחרי זמן קצר. במדידה האחרונה שלי נתקע אחרי חצי שעה. אבל יותר חמור, כשאני עובר מדף לדף, באופיס או באינטרנט, מתקבל מסך שחור ל-5 שניות ואחר כך זה עולה. באופיס אני מדפיס שלוש עד ארבע שורות והוא נתקע לגמרי. גם ה- alt+ctrl+del לא עובד ואני צריך לרסט עם כפתור הריסטרט שליד כפתור ההפעלה. זה כל כך חמור כי אני עובד הרבה עם המחשב לצורך הפרנסה. בבקשה עזרו לי איציק פרטים על המחשב שלי: Windows XP Home Edition גירסה 2002 Service Pack 3 OEM-0069067-94112-76425 ] לא יודע אם השורה הזו נחוצה] Intel® Core™ 2 CPU 1.80GHz @ 4300 R…
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
המחשב לא עושה reboot דרך חלונות, התהליך מגיע עד לשלב הסופי שבו המחשב אמור להתכבות ולהפעיל את עצמו מחדש ופה בדיוק הוא נתקע, הוא נשאר פועל. כרגע אני לוחץ על כפתור reset כאשר הוא מגיע לשלב שבו נתקע והוא מאתחל את עצמו והכל עובד כשורה. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בצריבת דיסקים. יש לי צורב Yamaha F1 44x24x44 ומערכת הפעלה XPsP2. ברגע שאני מתחיל לצרוב נורת הצריבה מתחילה להבהב, אבל ברגע שזה מגיע ל6 אחוז, הוא רושם לי את הבעיה הזו, ומפסיק את הצריבה ;[ ניסיתי להחליף לו מקום (Master\slave), להחליף לו ספק חשמל, עדכנתי את הFirmware - ניסיתי תוכנות שונות ודיסקים שונים. וגם המחשב עבר פירמוט. ;[ אני לא יודע כבר מה לעשות מלבד לקחת את הצורב לספק שיבדוק אותו. אז לפני שאני עושה את זה - אני פונה אליכם לעזרה.. למישהו יש רעיונות? הצעות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי R9 290 של MSI והתקנתי את הGAMING APP דרך הדיסק (יענו גרסה ישנה) הלכתי לאתר והורדתי גרסה חדשה וכאשר אני מחליף למצב SILENT GAMING אוOC זה מראה בתוכנה שהתדר ליבה מגיעה למקס שלו כאילו שאני לוחץ על OC אז זה אומר שהכרטיס על 1007 (אני לא שומע רעש מיוחד מכיוון המחשב ) לא אימתתי את הנתונים עם תוכנה אחרת בגרסה הישנה גם שלחצי על 0C התדר נשאר על 300 (מינימום) ורק שפתחי קבצים התדר עלה מה לעשות? האם זה בעייתי ? התכנה הישנה נטולת פיצרים כמו EYE RESET וכאלא אז אני רוצה תחדשה.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני בקושי רואה מה שאני כותב עכשיו.. לא יודע מה קרה למסך שלי הכל מטושטש לא רואים כתב טוב, את האיקונים על המסך לא רואים טוב. כלום... שמתי לכם תמונה של איך שרואים את העמוד הראשי של הפורום.. מקווה שתוכלו לעזור לי..תודה..ניר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מנסה לחבר את המדפסת שלי(HP 5700)שחיברתי אותה פעמים רבות והיא עבדה והיא יחסית חדשה (חצי שנה) ופתאום אני מחבר ורשום התקן USB לא זוהה ניסתי לעשות ריסט לנתק ולחבר לא עוזר גם ניסיתי לחבר בחיבור USB אחר גם לא עובד מה לעשות???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב AMD K6/500, 64 זיכרון פנימי (מצב התחלתי) וכרטיס מסך TNT2 32MB זו התצורה הבסיסית... המחשב הגיע הנה כי הוא פתאום התחיל לעבוד ממש ממש ממששששששששש לאט... גיביתי מה שצריך, פרמטתי... (המחשב עבד בסדר... קצת לאט, אבל אין מה לעשות) <<< ד"א, מערכת הפעלה 98 מהדורה שניה >>> התקנתי וינדאוז, דרייברים בלאגנים... קצת תוכנות (אקרובט, איסיקיו, וינזיפ ושאר ירקות) המחשב פשוט החליט שהוא הולך לישון... לא זז!!! אחרי שהתקנתי NAV ו NIS הוא בכלל לא זזזזזזזזזזז שולח הודעות שגיאה על ימין ועל שמאל... ניסיתי לשחק קצת עם זכרונות, חיברתי עוד פה... קצת משם... שני זיכרונות שהיו לי זרקו מסכים כחולים (הם אמורים להיות תקינים) כשחיברתי פס אחד 256 במהירות 133 המחשב בכלל כתב 512 אבל לא ע…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הפוסט המקורי פורסם בפורום מחשבים ניידים אך לא קיבלתי תגובה, אנסה את מזלי כאן: שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות ל…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חברים, מה קורה למחשב שלי? ווינדוס לא עולה ומתקבלת הודעת שגיאה על המסך. ניסיתי את המצב של עליה רגילה, מצב בטוח וגם "נסה לתקן". כלום לא עוזר ואני מגיע למסך עם התמונה המצורפת. אנא הושיעו...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-