תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה המעבד שלי עמד משום מה על 100% בקביעות,סיבה נאותה לפירמוט-וכך עשיתי,או יותר נכון ניסיתי. אני נכנס לחלון של הפירמוט format using NTFS file system הוא מתחיל אבל נשאר על 0% משום מה. ניסיתי גם בFAT ואותן תוצאות. חשבתי להתחכם להתקין על D ומשם לפרמט את C אבל לצערי במהלך ההתקנה הוא נתן לי מסך כחול עם שגיאה מוזרה. אני צריך עזרה וממש דחוף אני לא יודע מה לעשות.(ואל תביאו תשובות כמו תשנה כותרת או סתכל באתר של... בבקשה) תודה לעוזרים
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב P4 ותיק וסבבה. החלטתי להתקין מחדש WINDOWS. אם כבר, אז אתקין על דיסק חדש ויפה ששוכב לי כאן חסר שימוש. אם כבר אני פותח את המחשב, אנקה את ערמות האבק שהצטברו שם. Big Mistake פרקתי את ה HEAT SINK של המעבד, ניקיתי היטב, עשיתי פווו מפחית אוויר על כל שאר המחשב, הרכבתי חזרה (אפילו הוספתי קצת Thermal paste) והפתעה הפתעה, המחשב לא עולה. המאווררים מתחילים לנשוב, דיסקים מתסתובבים, אין video output, אין ציפצופים. ניתקתי את כל מה שאפשר, פירקתי את הכל, חיברתי לוח אם ערום עם מעבד וזיכרון, כלום. האם מת הלוח אם ? יש עוד משהו שאפשר לעשות שלא חשבתי עליו ?
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אחרי כמה דקות כשהמחשב עובד הוא עושה ריסטים לבד ואז עולה שוב ואז ככה שוב ושוב ושוב זה קורה המחשב עושה ריסטים לעיתים יותר דחופות כשאני גולש באינטרנט מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה?? אמרו לי שזה יכול לקרות בגלל התנגשות חומרה איך אני יכול לבדוק התנגשויות חומרה? אמרו לי שזה יכול להיות בגלל התנגשויות חומרה... ודיברתי עם הספקים אינטרנט והם אמרו זהם לא מוצאים קשר בין הבעייה לבין הספקית אינטרנט מישהו יכול לעזור לי בבקשה? טל.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי אנשים... מצטערת שזו הולכת להיות חפירה לא פשוטה. המחשב של אחותי החליט להשתגע ולהיתקע במין לופ מוזר של הפעלות מחדש. מה שקורה זה שהכל עולה כמו שצריך עד המסך שמראה את הלוגו של ה-XP עם פס הטעינה הזה למטה, ואז כשהוא אמור להעלות את השולחן עבודה הוא פשוט עושה לעצמו restart. אני יודעת שאחת האופציות היא פשוט לפרמט ולעשות התקנה מחדש, אבל יש לה הרבה חומר על המחשב שהיא לא רוצה לאבד... בינתיים מה שניסיתי זה להשתמש באופציה של repair עם הדיסק של ה-WIN אבל אין לי את האופציה הזו שם... ושם גיליתי גם משהו אחר. יש לי 2 "כוננים" (פיצול ע"י partition magic). כשנכנסתי לנסות לתקן את הWIN, ובגלל שאין לי את האופציה הזאת, זה העביר אותי להתקנה מחדש ושם כשראיתי את שני הכוננים שמתי לב שבכל אחד מראי…
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן, מבקש עזרתכם, כשאני רואה ווידאו במחשב, ב DIVX, הסאונד יוצא מסנכרון, אם אני עוצר ומפעיל שוב (מאותה הנקודה) הכל מסונכרן, עד הפעם הבאה.... נראה כאילו כל המחשב מאיט מדי פעם... המחשב חדש ( AMD 64, 1 ג'יגה RAM, 6600U, לוח של אלבטרון ... לא מחובר לאינטרנט עדיין... אני משתמש בנגן MV2 תודה...
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
סיימתי עכשיו להרכיב מחשב חדש. הוא מחושב למסך (VGA), למקלדת (USB), לעכבר (USB) ולרשת. כשאני מדליק אותו: לא מופיע כלום על המסך המקלדת והעכבר לא מראים כל סימן חיים הלד של ההארד-דיסק דלק מהבהב קצת ונכבה. אין אור על החיבור של הרשת המאווררים מתחילים לפעול (גם של המארז וגם של המעבד) מה יכול להיות מקור הבעיה? איפה להתחיל לחפש? המפרט של המחשב GIGABYTE GA-73PVM-S2H ANTEC NSK2480 380W EARTHWATTS Kingston DDR2 2028MB 800Mhz CL6 * 2 WD Caviar Blue 320GB LG GH22LS40 Retail Intel Core 2 Duo E6300
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק עם משחק ברקע אחרי כמה דקות המסך ניהיה לבן והמחשב ציפצף (מהרמקול הפנימי) כמו אזעקה כזה הכפתור כיבוי לא עבד רק ההדלקה מחדש אחרי שהמחשב נידלק זה היה כאילו לא קרה שום דבר המזגן דלוק אז טמ"פ לא קשור לא היה OC על שום חלק מפרט Q6600 MSI G31 HD 4850 4GB RAM אני לא יודע בדיוק איפו הבעיה אז פתחתי את הדיון כאן
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, לאחר ביצוע ניקוי למחשב באמצעות התוכנה system mechanic בשעות הלילה התעוררנו למחשב כבוי. בניסיון להדליק אותו נראה שהוא נדלק לשניה (לא מגיע לעלות ביוס) ומיד נכבה (הנורה על הלוח אם נכבת). *יש לציין כי מדובר במחשב שהורכב עצמאית ב-2008 ומעולם לא עשה בעיות דומות. האם הבעיה בספק או בלוח אם? ספק: cooler master RS-460-PCAR-A3 לוח אם: abit IP35
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים,רציתי לישאול אני הולך ליקנות כרטיס מסך עם 2 חיבורים של 6 pin אז רציתי לשאול יש לי מתאם אחד אז להוסיף עוד מתאם? רציתי לישאול בשביל לוודא תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרתכם, יש לי בעיה ממושכת בזמן האחרון ואני מנסה לפתור אותה ועדיין אין מנוס והיא פוגעת במחשב שלי.. יש לי הודעה של מסך כחול מכיתוב : NETIO.SYS . קוד שגיאה - 0x000000d1 בכותרת של המסך הכחול - DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. אמרו לי שהבעיה כנראה שהדרייבר של הכרטיס רשת לא מעודן , עידכנתי אותו . חשוב להזכיר שהמסך קופץ רק כאשר אני מפעיל את הטורנט להורדה . כל עוד הטורנט סגור הכל תקין , ברגע שאני מפעיל אותו כדי להוריד משהו מסוים המסך קופץ . אני חייב את עזרתכם בבקשה , ..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כולל הבדל בין HDD ל SSD? תודה!
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן כמה שנים - הלוח אם והדיסק הקשיח הם 2 הרכיבים הישנים (בערך 6-7 שנים) כל שאר הרכיבים, מעבד זיכרון כ.מסך הוחלפו עם הזמן. כרגע במצב הנוכחי המחשב נדלק - אבל זה נשמע כאילו הוא מנסה לעלות את עצמו כל רגע מחדש. כביכול לא באמת מצליח להעלות את המחשב, ניתן לראות את זה גם לפי נורת המחשב שכל רגע כאילו נדלקת מחדש, כאילו כל רגע מנסה להתניע מחדש. (על המסך לא מופיע כלום) ניסיתי עם ספק חדש - לא פתר את הבעיה. ניסיתי לבודד כמעט כל חלק בנפרד - כלומר רק ספק , לוח אם וזכרונות ועדיין אותה בעיה. ניסיתי לשנות סלוטים לזכרונות או להוציא אחד מהם וזה גם לא עזר. דרך אגב לפני שהמחשב ככה קרס, הוא רשם איזה משהו על הדיסק הקשיח (priamry משהו) לפני שהווינדוס עלה - יותר נכון לא עלה. כמובן ש…
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי כדלקמן : בני הקטן בן ה 5 הוא פריק מחשבים נכנס לאינטרנט מוריד משחקים ומפוצץ לי את המחשב בזבל. לפני מספר ימים הוא תקע את המחשב, אשתי שתחייה הורידה את המחשב בצורה ברוטאלית באמצעות לחיצה ארוכה על ה start כאשר חזרתי מהעבודה ניסיתי להדליק את המחשב אך המחשב ניכנס ל loop אני מקבל מסך כחול עם הלוגו של אינטל לאחר מכן מנסה לעשות אתחול וחוזר חלילה ניסיתי לעלות ב safe mode אותו סיפור, נכנסתי ל bios הדיסק מזוהה. פרקתי את הדיסק וחיברתי אותו באמצעות קבל מתח חיצוני ומחבר usb למחשב השני, הדיסק החדש מזוהה יש אפשרות לגשת לפרטישנים ולפתוח קבצים. למישהו יש רעיון מה הבעיה, ואיך לפתור אותה מבלי לפרמט את הדיסק ? תודה, איציק.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משתמש(לצורך זה) בקספלורר 6, SP2, מותקן media player 11(יש לציין שאשף העזרה באתר לא מזהה שמותקן המדיה פלייר). כאשר לוחץ על סרטון פשוט לא קורה שום דבר. איפסתי את הגדשרות הדפדפן אבל זה לא עזר. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב הלך לי הלוח הישן וחלטתי ללכת על "NF7-S2" בעיקר בגלל השם ותג המחיר. אני יודע שזה לא ל OC וזה לא קריטי לי. יש לי בעיה, יש לי שני זיכרונות DDR 266 והם לא עובדים ביחד, בעצם גם כל אחד לחוד עושה בעיה. מסתבר שצריך לשים את הזיכרונות DIMM3 ל DIMM1 בסדר הזה! ז"א כאשר שמתי רק סים אחד ב DIMM1 היו לי בעיות, כאשר שמתי שני סימים ב DIMM1 ו DIMM2 (כדי שלא יהיו DUAL הם לא מתאימים אחד לשני) היו בעיות. הן נפתרות (לפחות כך אני חושב) כאשר אני שם אחד ב DIMM3. עכשיו אם אחד ב DIMM3 אז אני לא יכול לשים את השני משום שה הופך ל DUAL!!! ואז windows מסרב לעלות. בעיקרון בדקתי אותם ב MEMTEST והם עשו בעיות יחד ב DIMM1 ו2 וכאשר אחד היה ב DIMM3 לבד או בדואל עם השני ה MEMTEST לא מצא כל בעיה, אך כאמור, ה …
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אוקיי.... אז אין לי מושג למה איך ומתי, אבל בדקתי היום את המחשב של אחותי עם Everest (אחרי שהיא התלוננה על איטיות), ומצאתי שהמעבד פועל ב 1,800 מגה הרץ, במקום ב 2,400 מה"ז. המעבד הוא מסוג פנטיום 4A, לוח אם ECS P4S5A/DX+. כמו כן מצורף (למטה) פירוט של הטמפרטורות והמתחים. השאלות שלי הן: 1. למה זה ככה? האם יכול להיות שזה בגלל שבמהירויות יותר גבוהות המעבד מתחמם מדי? 2. איך אני מחזיר את המעבד בחזרה למהירות נורמלית? מצורף קצת פירוט כאן - http://t2.technion.ac.il/~shynahum/private/Underclock.htm. אם זה לא מספיק, יש סיכום יותר (מדי) מפורט של המחשב כאן http://t2.technion.ac.il/~shynahum/private/Underfull.htm
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מחבר את כבל הHDMI ל DVI מהטלויזיה למחשב. HDMI™ Connectivity If your DTV supports HDMI (High Definition Multimedia Interface) and your AMD Radeon™ graphics card has a DVI connection, you can connect the DTV to your computer. The DVI output of some AMD Radeon graphics cards is capable of audio processing and is composed of both video and audio signals. In this case, you only need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to connect to an HDMI-capable DTV. The DVI output of pre-AMD Radeon 2000 series graphics cards supply video only. To connect this type of graphics card to an HDMI-capable DTV, you need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to s…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה..... לפני שבועיים קניתי כרטיס מסך חדש (geforce 7600gs) שאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות הוא נתקע לי.....עם זימזום מעצבן כזה..... שהמחשב קורס אני חייב לעשות ריסטרט ולעלות מחדש.....העיניין הוא שזה לא משהו עקבי זה יכול לקרות אחרי 10 דקות ויכול גם לא לקרות שעה...... אני יודע אם זה הכרטיס או שאולי זה משהו אחר....התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA ועדיין לא עזר... יש לי גם בעיה של ריסטרטים מוזרה.....החלפתי חומר תרמי כי חשבתי שאולי המעבד מתחמם.....זה קורה לו רק שאני מבצע כמה פעולות ביחד.... המפרט שלי הוא...... P4P800 ASUS 1024 MEGA DDR RAM SAMSUNG WD 80 GIGA HARDISC NVIDIA 7600GS AGP PENTIUM 4 3300 GHZ אשמח אם תעזרו לי.....
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי כונן נייד שהיה מוגדר כ-F והוא השתנה ל-G כתוצאה מכך כל הקיצורי דרך וההתקנות לא עובדים... איך אני מחזיר את זה חזרה ל-F ?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, כל פעם שאני מדליק אותו, לאחר מסך טעינת מע' ההפעלה אני מקבל מסך כחול, לא מוזר במיוחד עד כאן, הנקודה היא שניסיתי עם 3 דיסקים קשיחים שונים, שכל אחד מהם עובד על מחשבים אחרים . בניסיון נואש, ניסיתי להחליף עם מחשב אחר, החלפתי זיכרונות, כרטיס מסך ואפילו לוח אם, ואין שיפור. ניסיתי גם להשתמש בלינוקס ואז בזמן הטעינה אני מקבל הודעה שהקרנל לא נגיש. כשניסיתי להעלות NT (כן אני יודע שזה ישן, זה פשוט דיסק קשיח ששוכב לי בבית בערך 10 שנים) המסך הכחול לא התרסט (כי כנראה ביטלתי שם את התכונה הזאת) והוא טוען שיש בעיה בדיסק הקשיח\בCONTROLER. האם נגזר עליי לקנות מחשב חדש? תודה מראש מפרט: Dfi Lanparty UT sli-DR הוחלף לבדיקה ב: FOXCONN 6150K8MD-8EKRSH …
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם המבינים יותר.. שמתי במחשב רזולוציה גבוהה מדי ועכשיו המסך לא מציג לי כלום...פשוט מסך שחור... אני רואה הכל לפני שהמחשב עולה ואיך שהוא רושם שהוא מתחבר לווינדוס הוא נכבה...מישהו יודע אולי מה עושים ואיך אפקר לשנות רזולוציה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב קופא אך ורק במשחקים (3D). טמפ' נבדקו ואינם הבעיה: מעבד: 31-40 (מנוחה - מאמץ) כ.מסך: 35-47 (מנוחה - מאמץ) דיסק קשיח: 25-31 (מנוחה - מאמץ) לוח אם: 34-38 (מנוחה - מאמץ) מארז: 34-36 (מנוחה - מאמץ) כפי שאתם רואים טמפ' אלו קרירים מאד למערכת שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.0 (333x9) Thermaltake TMG i1 CPU Heatpipe Cooler Gigabyte GA-EP43-DS3L Kingston 2048 DDR II 800 (1024x2) Palit GeForce 9800GT 512MB PCI-E Hitachi 500G SATA II Thermaltake M9 Case Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent FARCRY2 ו-1 קופאים באותה צורה, כך גם: COD4, NEED FOR SPEED CARBON, CRYSIS WARHEAD וכו' וכו'. אפילו הסימולציה The Great Kulu של nVidia שמדמה את טכנולוגיית הפיסיק…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-