תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום. נוכחתי לשים לב לכך, שאיכות השמע שבמחשב של אימא שלי גרועה (צליל לא איכותי, אין בס בכלל, לא חלק וכ'ו). בנוסף, כאשר אני משחק שם בדום דרך המנוע הגרפי Doomsday Engine 1.8.6, עם הפעלת האופצייה 3D Sound, הצליל במשחק מתעוות. מה הסיבות לבעייה? הרמקולים שיש במחשב של אימא שלי, הם מסוג 2:1 (שני רמקולים עם סאב וופר) מדגם GPT T-008. מפרט המחשב של אימא שלי: מארז: גנרי ללא שם ספק כוח: COLORSit UP 340ATX 500W (גנרי) לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz קירור: Deep Cool (גנרי) זיכרון: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM ערכת שבבים: Intel Bearlake G31 ביוס: Award Modular F3 08/14/08 כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB מסך: Samsung SyncMa…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום ניקיתי אבק המחשב ועל הדרך חיפשתי מקום אסטרטגי לראדיאטור שלי הוצאתי את הכבל סאטא לדקה , ואח"כ את הכבל של הצורב דיוידי וכשסיימתי לנקות חיברתי הכל ואז שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי verifying dmi pool data וממשיך להישאר על זה שעה.(לפני הווינדווס) מה ללא חיברתי נכון?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש amd 64bit 3000+ venice s-939 gigabyte GA-K8NSC-939 nForce3 ATI RADEON 9800PRO 128mb 256bit 2 כרטיסים של 256 בעצם שפועלים ב- DUAL עכשיו הבעיה שלי היא ככה: יש לי כרטיס זיכרון מיותר.. של 256 מחברה שונה. אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף אותו למחשב ולהגדיל את הזיכרון ולהוריד את ה- DUAL או להשאיר אותו בחוץ... עכשיו עוד בעיה , אני לא יודע אם זה בכלל אפשרי להוסיף כרטיס של חברה שונה למחשב או אם זה בכלל ישתלם מבחינת הביצועים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
היי חבריה, המחשב נדלק ל 5 שניות ונכבה לפני שמגיע להפעלה. ניתקתי את הכל והשארתי רק חיבור ספק,זה לא פתר את הבעיה. החלפתי את הספק ,זה לא עזר. ניקיתי את המעבד ואת כל המחשב. מה הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 15.4k צפיות
-
-
הלן חברה! יש לי בעיה במחשב, כיביתי את המחשב והדלקתי ואז רשום לי "NTLDR is missing - press CTRL+ALT+DELETE to restart" עשיתי מיליון פעם CTRL+ALT+DELETE והמחשב לא נדלק אני לא יודע מה לעשות מצאתי פתרון אחד של xp מאיזה אתר : Windows XP users Insert the Windows XP bootable CD into the computer. When prompted to press any key to boot from the CD, press any key. Once in the Windows XP setup menu press the "R" key to repair Windows. Log into your Windows installation by pressing the "1" key and pressing enter. You will then be prompted for your administrator password, enter that password. Copy the below two files to the root directory of the primary hard disk. In the below examp…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הביאו לי לנסות לתקן מחשב עם מעבד AMD X2 3600+ (תושבת AM2) שלאחרונה קורס במאמץ (אפילו מאמץ מאוד מתון) כל הזמן עליו. בדקתי וראיתי שהטמפרטורות של המעבד היו מאוד גבוהות. התקנתי עליו גוף קירור Scythe Shuriken עם משחה טרמית AC MX-4 (זו ממש לא הפעם הראשונה שאני מתקין גוף קירור ככה שהמשחה נמרחה כמו שצריך) ועדיין הטמפרטורות של המעבד מרקיעות שחקים במאמץ. ב- Idle הוא נמצא באזור ה- 45-50 מעלות (בחדר ממוזג) ובמאמץ הוא מטפס בטיל ל- 80 מעלות ומעלה ובסופו של דבר קורס. אני לא מצליח לחשוב על הסבר הגיוני לתופעה, שנים שהמחשב הזה עבד עם גוף קירור מסכן של AMD ופתאום הוא מתחמם בצורה הזו. שאר החומרה במערכת: לוח אם - Gigabyte M61PM-S2 זכרון - 2GB של DDR2 667 של Kingston. כרטיס מסך - Onboard…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, מה הסיבה שכרטיס זכרון (microsd ( vevrbatim לא מנגן את כל קבצי הוידאו (חלק כן וחלק לא). וגם קובץ תקין שהועתק אליו ולא ניגן אותו , כשמעבירים חזרה לכנון C או לכרטיס אחר הוא כבר לא עובד. בדקתי בכטיס אחר (toshiba) ושם הוא כן מנגן את הקבצים.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי כונן dvd ושאני מכניס אליו דיסק מוזיקה צרוב הוא קורא אותו ,אבל שאני מכניס דיסק מוזיקה מקורי הוא לא קורא לי תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך פקודות לאיחוי הדיסק (מדובר בwindows xp בלי לוח זמנים) ולניקוי הדיסק בקבצי batch. רצוי בפקודות שיבוצעו מהשרת, אם אפשר בפירוט רב כמה שיותר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי מחשב חדש שהגיע מורכב. יש עליו לוח אם h310m של גיגהבייט. את המחשב הזמנתי ללא הארדיסק ווינדווס, כי תכננתי להעביר את ההארדיסק הישן שלי שעליו כבר מותקן ווינדוס. הבעיה היא, שזה לא עובד. ניסיתי לחבר שני הארדיסקים שונים, ובשני המקרים המחשב נתקע בשלב הbios. חיברתי את הכבל הרחב שיוצא מהספק ואת הsata מהלוח אם לכוננים. מה זה יכול להיות? האם באופן אוטומטי המחשב אמור לזהות כונן שיש עליו ווינדוס ולהתחיל את הבוט ממנו? או שבפעם הראשונה צריך להגדיר משהו בbios? אם זה המקרה, אז אני מסתבך שם כי כל המערכת של הביוס בלוח אם החדש הזה נראה אחר לחלוטין ואני לא מתמצא בזה. בישן אני ידעתי איך לקבוע את סדר הboot, וכאן אני לא מוצא. מישהו מכיר את הלוח אם ויש לו רעיון לא…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי קובץ בגודל 2GB שניקרא RMP.AVI אני לא מצליח להעביר אותו מהמחשב לדיסקאון קי ניסיתי גירירה והעתק הדבק שניהם לא עובדים איך מעבירים את הקובץ לדיסק און קי ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני עושה שהוא לא היה כזה גדול הוא כל הזמן על 400 ושעושים משהו כבד הוא עולה ל500-600 ואז לפעמים זה נתקע להרבה זמן יכול להיות שאין לי מספיק זיכרון ramאו שהמחשב שלי יותר מידי חם? איך לבדוק כמה זיכרון ram יש לי?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פרינט סקרין של אוורסט לבעיה: כתובים שם גם הפרטים הנוספים על המחשב. הבעיה נשארה גם אחרי שאיפסתי את הביוס (הוצאתי "בטריה") והפעלתי הגדרות ברירת מחדל. פתחתי את המחשב כל הסטיקים מחוברים טוב, והבעיה נשארת גם שהחלפתי בין שניים מהם. מדובר על וינדוס 7. אשמח לעזרה בנושא. תודה
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מחשב HP נייד דגם dv6-3110ej עם שני סלוטים לזיכרון כרגע יש בו שני כרטיסים כל אחד 2 גיגה DDR3 רכשתי שניים כל אחד עם 4 גיגה החלפתי ולא עלה המחשב הוא מראה שהוא מנסה לתקן את עצמו וחוזר על הפעולה בלי הפסקה ולא מצליח מחפש פיתרון או לחילופין מה האפשרויות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חלק מהאתרים שאני נכנס אליהם מראים לי פתאום אותיות הפוכות בעברית (משמאל לימין), אלה אתרים שביקרתי בהם בעבר והכל היה תקין, ניסיתי את כל הקידודים שיש לעברית וזה לא משנה כלום, ניסיתי לאפס את כל ההגדרות דפדפן, גם כן לא עזר. מישהו נתקל/מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור? WINDOWS 7 IE10
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום מידי פעם במחשב נתקע - קורה..... הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הRESET הוא מבצע RESET אבל לא עולה חזרה, אפילו לא שלב הביוס. אני רק רואה מסך שחור בלי שום שיוני וגם הנוריות של הגוננים (DVD,CD) דולקות לסירוגין וגם לא ניתן ללחוץ על הPOWER. אני פותר תבעיה בצורה די פרימיטיבית ע"י כיבוי והדלקה של הPSU והפעלה של המחשב לגמרי מחדש. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
המחשב חדשש ניקנה לפני שבוע AMD 3200 BARTON ABIT NF7 V2 256+512 DDR 400 של לקסיר GF4 MX440 80 GB 8 MB WD המחשב עובד ועולה אבל איך שהוא נכנס לווינדוס אופפפפפ הוא עושה ריסאט לעצמו מחדש אני בטוח שזה בעיה אני לא יודע מזה הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אבל לפני זה הוא רושם הודעה בכחול על כל המסך זה בטוח הודעת ביוס מהלוח משהו כזה כי זה לא הודעה מהווינדוס אבל אני לא מספיק לקרוא והוא עושה ריסאט לעצמו מזה יכול להיות אנשים??? זה משגע אותי ונמאס לי ללכת לחנות עוד הפעם
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש עם כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל ורמקולים X530 (גם חדשים). לפני איזה שבועיים בערך התחילו רעשים במיוחד כשהעוצמה על המינימום (ברמקול, במחשב העוצמה מרבית) וזה הולך ונעשה יותר גרוע... אני לא יודע אם זה הכרטיס קול לא בסדר או הרמקולים. מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי זקוק לעזרתם , קניתי מחשב חדש עם Asus m2a-vm hdmi עשיתי את כל ההתקנה המליאה מהדיסק ובכל זאת אני מקבל הודעת שגיאה על מצב הדרייבר של הפיירוויר , הודעה : אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) הסרתי התקנה והוא מייד הוסיף אותו שוב עם המצב הנ"ל . יש למישהו רעיון ? אגב לא ניסיתי לחבר מצלמה . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי דיסק מקורי של VISTA 64 BIT ULTIMATE ומחשב חדש לחלוטין. עשיתי BOOT FROM DVD ויש לי מסך שחור שכתוב בו מלא דברים ובסוף כתוב שהוא עושה BOOT מהDVD... אחרי כמה דקות המסך ניהיה שחור ואז כתוב עליו PCI PARITY EROR PRESS F1 TO CONTINUE F2 TO REBOOT כשאני לוחץ על F1 וF2 התמונה חוזרת על עצמה. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43-DS3L מעבד Q6600 4 ג'גה ראם וכרטיס מסך ראדאון 4870. מה שלא חדש במחשב הוא ההארד דיסקים שנישארו לי מהמחשב הישן שניהם מחוברים היטב (דרך IDE) מה עלי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי המחשב שלי היה מקולקל ועכשיו הוא לא במצב הכי טוב שלו :'( ואני גם מוסיף עוד 120j למחשב, אז חשבתי שאולי כדאי לפמט את המחשב, אבל אין לי איך לגבות את כל הסרטים והמשחקים שיש לי על הארד-דיסק מפני שהדיסקים שלי לא יכולים להכיל את כל המידע הזה. אז מה אתם אומרים, כדאי לפרמט? תודה לכל העוזרים Install
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הי לכולם ותודה על הפורום התותח לאחר שהתקנתי את ווינדוס 8 בצעתי חלוקה של הדיסק הקשיח ב C השארתי 750GB ובD שמתי 250GD שניה אח"כ התחרטתי ואני רוצה שבC יהיה לי 300 והשאר בD איך אני יכולה לסדר את זה תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן נפל לי המחשב נייד ומאז הוא הפביק לעבוד לקחת יאותו למעבדה ושם אמרו שאחד הפינים של ההארדיק נשבר ובגלל זה הוא לא עובד.....הם ניסו לשחזר לי את המידע מההארדיסק אבל לא הצליחו אמרו שאם אני רוצה הם יכולים לשלוח את המחשב למעבדה בהודו ושם אולי יצליחו לשחזר לי את החומר שהיה על ההארדיסק. האם יש סיכוי שיצליחו במעבדה בהודו להציל את ההארדיסק?והאם יש בכלל אפשרות במעבדה לעשות את זה? אודה לכם אם תעזרו לי תודה!
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
זה מראה בתוכנה של הלוח אם וגם בעוד תוכנה שהתקנתי זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-