עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Mr.wiz,

לפני יומיים קיבלתי הודעה במחשב של low disk space מחקתי 500 מגה ועכשיו כעבור יומיים שלא התקנתי כלום הוא עוד פעם מודיע לי low disk space ושיש 150 מגה פנויים למרות שמחקתי לפני יומיים 500. מה הפיתרון לבעייה זו?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by urik,

האם יש אפשרות להפוך dvd במחשב ל multizone? בתודה מראש..

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  3. יש לי מחשב עם Windows XP Pro , ומערכת קבצים מסוג NTFS . המחשב מחולק לשתי מחיצות , ואני מעוניין לפרמט את שתיהן . יש לי שתי שאלות לפני שאני מפרמט - 1. איזו מערכת קבצים עדיפה , FAT32 או NTFS ? 2. איך אני מפרמט את שתי המחיצות ? >.< תודה D: עריכה - אם כבר פתחתי דיון , אז יש לי עוד שאלה : קיבלתי לוח אם חדש ( אחרי שהקודם נשרף ) , ויש בו פונקציה של Dual DDR . הלוח הוא לוח של GigaByte מדגם GA-8SQ800Ultra . אז איך אני מפעיל את ה Dual DDR ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by XGamerX,

אהלן אנשים, אני חדש כאן (נרשמתי עכשיו) אבל קורא הודעות כבר הרבה זמן, אחלה אתר ואחלה אנשים! יש לי בעיה במחשב, intel P3 450 msi ms-6199 geforce 2 mx440 64MB ו award bios אוקצור לבעיה: עשיתי עדכון לביוס (bios) ומאז המחשב לא עולה.. הנורה של המחשב דלוקה והכל כאילו עובד אבל המסך לא נדלק וזהוא, שום דבר לא קורה, ניסתי להחליף כרטיס מסך, ונשאר בדיוק אותו דבר, ניסיתי להוציא את הזכרונות והמחשב מצפצף (מה שאומר שהלוח אם עובד), אני חייב פתרון ממש דחוף כי זה מחשב שעובדים עליו כל היום, מישהוא משהוא? (לא מצאתי בלוח אופציה לעשות לביוס flash.. אולי מישהוא יודע איך אפשר כי אני לא מצאתי לא באתר של MSI ולא בלוח עצמו ולא בחוברת)... בתודה מראש, XgamerX

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  5. שלום. אתמול לחבר הארדדיסק שלישי לRAID שעל לוח EPOX 4G4A+ עשיתי את זה כאשר המחשב כבוי ומבחינת החשמל ניראה לי שהכל היה נקי. אך כאשר הדלקתי את המחשב גיליתי שהוא לא נדלק! שיערתי שהמחשב פשוט התמגנט אז הוצאתי את הכבל החשמל הראשי מהלוח אם ואת הכבל של החשמל מהספק וחיכיתי עד היום בבוקר..אך כלום לא השתנה כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הכל נדלק למחצית שניה וארחי זה ישר מתנתק! בדקתי את כל המערכת - החיבורים בסדר. ניסיתי להוציא את כל הזרועות של הספק מהרכיבים חוץ מהלוח וגם לא עובד כלום!! לא נראה שהספק נשרף - אין שום ריח וכעיקרון אין סיבה נורמלית שזה יקרה. תודה מראש! מקווה שתוכלו לעזור לי, גמר חתימה טובה.

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by .AloN,

אתמול שמתי לב לרעש די מוזר מהמארז שלי (בפתאומיות מוחלטת), קשה לתאר בדיוק איך הרעש נשמע.. כמו שעוברים על תחנת רדיו אבל לא משודר בה כלום. (זאת הדוגמא הטובה ביותר שיש לי..). בכל מקרה, פתחתי את המארז ומאוד קשה להבחין מאיפה הוא בא אך אני די בטוח שהוא מגיע הדיסק הקשיח. שמתי לב גם כאשר אני מגלגל למטה בדף אינטרנט הרעש נפסק ממש לחצי שניה, כנ"ל כשאני פותח תוכנה מסוימת. אין לי שום מאורר על הדיסק הקשיח, יכול להיות שזה מהחום ? מישהו מכיר את התופעה ? תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by Jack_g,

יש לי לוח ABIT NF7-SL REV2 והכרטיס קול מובנה NFORCE2 MCP-T פתאום נהייתה לי בעיה מוזרה אם אני רואה סרט או שומע MP3 הרבה זמן נגיד שעתיים לפעמים זה קורה אחרי שעה וחצי ולפעמים קצת מאוחר יותר זה לא קבוע. אם זה בסר אז יש קפיצות קול ואז זה מלווה בקפיצות של ווידיאו. אם זה ב MP3 אז ישנן רק קפיצות קול ואם אני סוגר את ה WINAMP ופותח אותו שוב על אותו המקום בשיר זה מנגן חלק בלי בעיות עד לפעם הבאה שזה מופיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by MW,

דוד שלי קנה מחשב וקיבל את הכרטיס הזה איתו עכשיו היציאת טלויזיה עובדת אבל רואים בשחור לבן בטלוויזיה לא רואים צבע ובמחשב כן.... ניסיתי הכל לשחק עם האפשרויות וכו' לא עזר... למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  9. אם הפורום חוקי נא להגיד זה לא כתוב

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dattias,

אז ככה.. המחשב עובד בסדר גמור כמה וכמה ימים ואז בזמן עבודה הוא נכבה כאילו יש ירידת מתח או משהו (יש לי מייצב) ונדלק כאילו עשה לעצמו reset יש לי תחושה שהוא כבה כאשר הוא עובד חזק הכוונה שהוא מתקין משחק או עושה משהו שדורש הרבה כוח ועוד דבר שה התחיל לקרות כאשר הוספתי זכרון ל512 וזהו.. יש לי מעבד 2.4 g force 128 ולוח asus תודה...............

11. Started by yoniby,

אהלן, לפני מספר חודשים קניתי מחשב (ראה מפרט)... בימים האחרונים, מדי פעם בהחלפת משתמשים בווינדואס או סתם בפעולות אקראיות, מבצע המחשב קולות של טחינה ו"נתקע" לשנייה שתיים, ואז ממשיך כרגיל... יכול להיות שזה סתם ליכלוך שנתקע במשו ואני צריך לנקות? או שמשו בחומרה נדפק? מחכה לתשובות. תודה יונתן.

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  12. אין לי מושג מה השבב הזה (מסומן באדום בתמונה) אך בכל אופן הוא מגיע לטמפרטורה גבוהה מאוד של מעל 75C!! (נמדד עם חיישן טרמי) אי אפשר לגעת בו ליותר משנייה מרוב שזה שורף. חוץ מזה המחשב עובד מצויין כאילו שאין שום בעייה אבל אני מפחד רצח שפתאום משהו יישרף, יתפוצץ או יפסיק לעבוד! זהו לוח אם חדש שרק אתמול חזר מהחלפה!! בקשה - ממי שיש לו את אותו הלוח, אנא בדוק אם גם אצלך החלק שורף! עריכה: אני מציין שניסיתי להפעיל את הלוח לבד בלי שום דבר מחובר אליו, ממש כלום חוץ מהמעבד, זכרונות וכרטיס מסך והחלק הנ"ל עדיין מגיע לאותם הטמפרטורות! מרוב שהחלק חם הוא מחמם את כל האזור! כעיקרון המחשב דלוק כבר 35 דקות בערך וכלום לא קרה והמחשב פועל כרגיל אבל החלק עדיין חם רצח וגם מה שלידו... למי שמבין באלקטרוני…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by danieln9,

אז ככה בניתי מחשב עם כרטיס מסף geforce fx 5200 512 ddr ram hynix baraton 2500+ segate 80gigs עכשיו מה שקורה זה שכאשר אני מדליק את המחשב המסך דולק עם נורה כתומה לא רואים כלום ובמסך שעל הלוח אם זה מראה לי C1. האם זה קרה למישהו מכם??? אם כן איך פתרתם את הבעיה ואם לא תציעו רעיונות. ** ניסיתי להחליף את הזיכרון עם עוד זיכרון וגם את המעבד אך הבעיה חוזרת על עצמה. בתודה דניאל

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  14. זה אותו ת'רד של "בעיות מאז התקנת אומגה (אפילו אחרי פירמוט)" פשוט יש עדכונים אז שיניתי כותרת (לא רציתי לפתוח סתם ת'רד חדש) אתם יכולים לרדת ישר לאחרי התמונה ששמתי השארתי את השאר רק בתור חומר רקע שלום כמו שסיפרתי כבר לחלק ממכם (במפגש וב ICQ) התקנתי אומגה ל Nvidia על המחשב שלי ושום דבר שדורש DirectX לא עבד יותר הסרתי אומגה הסרתי והתקנתי דרייברים מחדש התקנתי מחדש DX9 שום דבר לא עזר (אפילו לראות קבצי וידאו לא יכולתי) כשיצאו ה ForceWare החדשים של Nvidia התקנתי אותם ופתאום יכולתי לראות וידאו ולשחק ב Icy Tower שגם זה לא עלה קודם אבל... 3DMark 2001 עלה אבל לא הוצג המסך טעינה בין המבחנים וחצי מהטקסטורות לא הוצגו אחרי מיליון דברים הגעתי להחלטה לפרמט התקנתי היום XP ולהפתעתי לא יכולתי …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן חברה! אני בא אליכם עם בעיה מאוד מאוד מוזרה... כבר למעלה מחצי שנה יש לי את הבעיה הזאת (במחשב השני שלי, לא הראשי)... בכל אופן הבעיה היא שכאשר הביוס עולה הוא אומר שיש בעיה במקלדת או שאין מקלדת בכלל. כל אחד מכיר את הבעיה הזאת... הקטע הוא שהמקלדות עובדות בוודאות!!! ניסיתי PS2 וגם USB. אומנם רק USB אחת אבל עדיין... לפחות 5 מקלדות PS2. כמובן שניתקתי מהמחשב את כל הכרטיסים שלא צריך, כוננים, כבלים וכו וכו... בנוסף עשיתי עדכון ביוס. אין, לא יודע מה לעשות. חצי שנה ואין פתרון. אה כן מה שהכי מוזר זה שהבעיה יכולה להעלם סתם ככה לשבוע או חודש ואז לחזור ולשגע אותי שבועות שלמים... לא משנה מה אני עושה אני לא יכול להפעיל את המחשב. מה עושים חברה... מי שימצא לי לזה פתרון אני מאוד יעריך אות…

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by Dark_Angel.ms.,

לפני איזה חודש ככה התחיל לי הבעיה. מי שמכיר את המשחק Counter-Strike יודע כמובן שחשוב ביותר במשחק זה ה fps ping וכו וכו, ולפני איזה חודש כל הזמן שאני משחק המשחק פשוט קופץ לי! ממש! אני הולך-נתקע לשניה הולך- נתקע הולך- נתקע.. ככה תמיד! וזה לא בעיה של פינג.. אז חשבתי שאולי זו בעיה בכרטיס מסך, ואני לא יודע איך לטפל בזה! תודה לכל מי שיעוזר!

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by יהודה18,

לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להיתקע, פשוט להיתקע. זאת לא בעיית תוכנה כי פשוט לא יכלתי לעשות כלום, לא ctrl alt del ולא כלום, רק ריסט. אח"כ זה התחיל להיתקע גם באמצע אתחול המחשב, למשל הייתי יכול להיתקע במסך שרואים את הלוגו של אקספי. עשיתי הכל, הרצתי סריקת וירוסים, סריקת דיסק (scandisk), איחוי דיסק ואפילו סיסטם רקוברי, ושוב הכל מהתחלה ועדיין, המחשב מסרב לעבוד. כל הנסיונות האלה הביאו אותי למסקנה שזו בעיית חומרה. פתחתי היום את המחשב (המארז) וגליתי שהמאוורר על המעבד לא עובד, נגעתי במעבד והוא היה רותח, כנ"ל הזכרון הפנימי. ובקיצור.. המחשב פשוט לא עובר את השלב הראשון שהוא מראה איזה כרטיס מסך יש לו ולא עולה. מי שיכול להגיד לי, או לנסות לחשוב מה הבעיה אני ממש אודה לו ! נ.ב המחשב הוא פ…

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  18. צריך לנקות אותו אולי?

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by gshhar,

פירמטתי את המחשב וכשאני רוצה לעשות פורמט לכונן (קליק ימני וכו') הוא מביא לי את ההודעה הזו. ניסיתי לסגור את כל התוכנות,עשיתי ריסטרט וכלום לא עוזר. מה אני יכול לעשות.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by gshhar,

קניתי לפטופ משומש ואני לא מוצא ללוח אם דרייברים. הדגם הוא Toshiba Satellite 1905-S303 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-468882096.htm מישהו יכול אולי לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by wolly,

יש לי נייד CPMPAQ 1020 - P4-2.4 בן 4 חודשים. בשמן האחרון אין לו כוח ולפעמים אני רואה בגרפ של TASK MANAGER שה-CPU עומדרוב הזמן על 80-90 אחוזים למרות שאין לי תוכנות כבדות פתוחות. אם אני משתמש בתוכנות כבדות כמו עריכה וידאו קורה שהמחשב נכבה לבד. הוא נכבה גם ללא תוכנות האלה מידי פעם ללא שום סיבה. שמתי לב שהדבר קורה במיחד לאחר שהתקנתי מסך חיצוני וסגרתי את המכסה - המסך של הנייד. מה אתם אומרים ???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Dmoney,

אז קודם כל הקדמה קצרה: ניסיתי להרכיב את המחשב הישן (pentium 1 200mhz) לפני חודש בערך אבל במהלך ההרכבה נשבר פין אחד של הלוח אם (אחד הפינים שמתחברים לכבלים של הספק ולמעשה מספקים חשמל ללוח), התייאשתי והחזרתי הכל למחסן. היום השתעממתי אז החלטתי לנסות ולהחיות את המחשב ולמרבה הפלא הוא עובד! מגיע חשמל ללוח (הרמקול עובד) והמחשב אפילו עולה! ומפה מתחילות הבעיות...המחשב נתקע במסך הראשון (איפה שהוא סופר את הRam) :-\ ניסיתי להיכנס לביוס אבל המחשב לא מזהה את המקלדת (מקלדת עם חיבור ישן ואני בטוווח שהיא טובה), כשאני מחבר את המקלדת יש כזה צליל אבל כשאני מנסה ללחוץ על איזשהו מקש כלום לא קורה :-\ זה מה שרשום: Keyboard error or no Keyboard present CMOS checksum error - Default loaded עוד …

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

אני כבר יודע שזה בעיה במסך כי חיברתי מסך אחר לאותו מחשב ולא היתה בעיה וחיברתי את המסך הזה למחשב אחר וכן היתה בעיה בכל מקרה הייתי רוצה עוד דעה ממכם שתגידו לי ממה יכולה לנבוע הבעיה הזאת ואם יש עוד אפשרות חוץ מלשלוח להחלפה\תיקון.. במסגרת הכל פתאום נמשך, לדוגמא אני שם אייקון בשורה הראשונה (העליונה) בדסקטופ ואותו איקון על השורה השניה. בשורה הראשונה הוא נראה הרבה יותר דקיק, משוך כזה.. אותו דבר קורה במסגרת כולה, גם בצדדים חשבתי בהתחלה שזה אולי משהו עם הכיוונים של החצים אבל לקחתי את התזוזה, והתחלתי ללכת עם התצוגה במסך למעלה ולמטה שהוא היה באמצע המסך הכל היה טוב ויפה שעם החיצים העלתי את התצוגה עד הסוף הוא חזר להיות כזה קקה עכשיו שאני מעביר לדוגמא חלון קטן באמצע המסך בזמן שהדסקטופ …

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  24. כמו צפצוף אחד כזה זה קורה לפעמים שאני משחק במשחק וזה כשאני לוחץ על הרבה מקשים במקלדת במשחק

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן. הורדתי תוכנה מהאתר HWZONE שהיא אומרת את כל החומרה של מחשב וטיפים(SISANDRA) אז כתוב בטיפ של המעבד שהמאוור של המעבד לא פועל יותר... יש לי גפ את התוכנה MBM 5 ובתוכנה הזאת כתוב שהטמפרטור של המעבד היא 37 ככה... וזה אחרי שהמחשב דולק שעה... יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 זה הגיוני שהמאוור לא פועל? אם כן מה לעשות?!??! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.