עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by orjerby2013,

אתמול המחשב נכבה לי 3 פעמים עקב הפסקות חשמל. אני לא בטוח אם זאת הסיבה אבל מאז המחשב מתחיל לקרטע לי, מין תקיעות קטנות ומהירות שאני יכול לשים לב אליהן בזמן משחק וגם בגלישה. התקיעות מופיעות במשחקים למרות שיש לי 150+ FPS. איך אני יכול לבדוק כדי להיות בטוח שהבעיה היא המעבד? - - - תגובה אוחדה: - - - לא יאומן! התקנתי דריבר ישן יותר וזה עובד פרפקט. ויותר מזה, עכשיו המשחקים עובדים טוב יותר מבעבר. אל תתקינו את הדרייבר החדש AMD 14.11.2 Beta !!!

2. Started by HaVoC_850,

אחרי שהצלחתי סוף סוף לעשות דיסק בוט לתוכנה עשיתי ריסט ונתתי לה לרוץ 12 שעות כשחזרתי לא ראיתי שום תקלה מה שמוזר לי קצת כי כשהרצתי תוכנת בדיקות אחרת (RST) היא כן מצאה תקלות בזכרונות יכול להיות שהmemtest שאני משתמש בה עכשיו (3.4) לא מזהה את הזכרונות שיש לי (DDR3)?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  3. היי, יש לי מחשב נייד של ASUS דגם S550C , אני מעוניינת לבצע לו איפוס מערכת בשביל לנקות אותו כי הוא נתקע וקופא בלי סוף. כאשר אני נכנסת לע"י לחצן F9 בזמן הפעלת המחשב , אני נכנסת לפתרון בעיות ואז לאיפוס המחשב, הוא מתחיל את התהליך ואז מתקבלת לי ההודעה: "לא ניתן לאפס את המחשב שלך. מחיצת כונן נדרשת חסרה." מדובר על windows 8 מקורי שבא עם המחשב. תודה מראש לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 9.8k צפיות
  4. שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור הרכבתי מחשב חדש המחשב עובד מצויין וכל מה שנוגע בזה אך כשאר אני משאיר את המחשב ללא עבודה למשך הלילה או פשוט כמה שעות ביום בלי לגעת בו הוא פשוט "חצי נתקע" זאת אומר שהוא ממשיך לעובד אבל רוב התוכנות שאני פותח פשוט נתקעות לא עולות עד הסוף לרוב זה IE (MYIE2) ורק ריסט מהכפתור יכול לכבות אותו ...... השאלה שלי היא כזאת אולי מישהו יודע ומוכן להסיבר אך אני מנתח קיבצי DMP מאחר והתקלה קוראת שאני לא מול המחשב וכמו כן אין שום EVENT אז רציתי לנתח את הקבצים רק שאני לא הכי הבנתי אך עושים זאת בעזרת WINDEBUGGING TOOL כי אני יודע שצריך לתת לו גם איזה סקרפט אשמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. Started by behagai,

שלום רב, אני מנסה לשחק Trine2 ויש לי בעיה של לאג עם העכבר שחזרה על עצמה במשחק אחר שבסוף התייאשתי ממנו בגלל זה. הלאג הזה מתבטא בתנועות מאוחרות של העכבר על המסך. עשיתי חיפוש בפורום הזה ובפורומים בכל מיני מקומות ברשת, הורדתי את ה- Vsync את קצב הרענון ל- 59, רמת הגרפיקה, הפעלתי בתוך חלון (Windowed) ובעצם כל הפתרונות שראיתי הם וריאציות של הדברים הללו, אך ללא הצלחה. החומרה - Win7 32, מעבד intel Q9XXX (מרובע ליבה מגרסא 9 כלשהו) עם 2 G זכרון. כרטיס מסך 9300 Nvidia GS, עכבר לוג'יטק G5 (יש לי 2 מסכים מחוברים לכרטיס אם זה משנה) א. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? ב. מתוך הצעות הפתרון השונות אני מבין שהביעה היא בכרטיס מסך - האם זה נכון ואם כן אולי כדאי לפנות לתמיכה שלהם. אשמח לע…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה חדשה, מוזרה ומעצבנת. אתמול כבר כשבאתי למחשב, ניסיתי "להעיר" אותו. המסך היה במצב שינה ורציתי לעבוד על המחשב. משום מה, המחשב לא התעורר, יותר נכון המסך, והוא לא הסכים להציג לי. חשבתי שזה יעבור, וחיכיתי להיום. ראיתי שזה לא עוזר וניסיתי כמה דברים. בדקתי עם הבעיה עם הכבל של המסך - לא עבד. בדקתי עם הבעיה עם המסך - הבאתי מסך אחר, וגם איתו הוא לא נפתח עם פתיחת המחשב. ניסיתי לפתוח את המחשב ולנקות אותו או את החיבורים, וגם זה לא עוזר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך (R9500 PRO). אני צודק? מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Please,

טוב אז ככה כל חודש בערך אני מנקה את המחשב מוצאי הכל ומחבר בחזרה והכל עובד אבל הפעם ניקיתי חיברתי אני מדליק את המחשב וזה נכנס לי לביוס ואז אני יוצאת וזה רושם לי "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" הבנתי שזה משהו בדיסק קשיח חיברתי וניתקתי שוב וזה מחובר טוב וגם בביוס זה רושם לי שהוא מזהה את החומרה אבל הוא לא מפעיל אותה שהמחשב עולה משום מה מה אני עושה מה אני צריך להגדיר בביוס ? עזרה דחוף דחוף ויש לי לוח של INTEL של לפני 3 שנים ואני לא יודע את הגדם כי הגדם היה רשום לי במחשב בתוכנה איברסט טוב תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לעוזריםםםם

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ShahafH,

שלום לכולם. בזמן האחרון קרו לי קריסות שלו היו לי קודם במשחקים, לדוגמא בCOD ובWorld of Tanks. המחשב פשוט נכבה באמצע בלי התראה מוקדמת שום תקיעות שום דבר פשוט קורס.. ההשערה שלי שזה הכרטיס מסך אבל אני רוצה להתעייץ איתכם מה לעשות לגבי זה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by תושב העיר,

התקנתי BLUESTACKS על המחשב כדי להתקין עליו וואטסאפ זה עובד 5 דקות ואז קופצת הודעה של ווינדוס שנמצאה תקלה מערכת ההפעלה שלי ווינדוס 7 64 BIT למה זה קורה ?

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by אורי ירדן,

שלום, עברתי דירה לאחרונה אני מחפש שירותי תיקון מחשב קרוב לביתי(רמת גן) ביקרתי באתר דפי זהב וראיתי שיש שם מחירוני שירות ותיקון למחשבים. האם להסתמך על מידע זה או שאולי למישהו כאן המלצות? תודה

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  11. Started by avihy_1989,

שלום באתי להחליף לאחי זיכרונות בסוף לא ביצעתי את ההחלפה והחזרתי את הזיכרונות לאיך שזה היה כשמדליקים את המחשב הוא דולק והכל נראה תקין אבל המסך מחפש יציאה מהמחשב כאילו אין לו סיגנל וככה זה ממשיך מה זה יכול להיות למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  12. יש לי מחשב AMD Athlon XP 1600+ כרטיס מסך : Radeon 9100 כרטיס קול : Sound Blaster Live! 5.1 לוח אם של ASUS זיכון פנימי 384DDR כרטיס רשת Realtek והבעייה היא שאני משחק מישחקים אז המחשב ניתקע לי (כיאלו הוא קופה) מה אני יכול לעושת

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by nimrod_va,

שלום! יש לי כרטיס מסך חדש שהביאו לי מחול מסוג HIS X1950PRO ICEQ קורה לי הרבה שתחת מאמץ פתאום משתבשת התצוגה וכל מסך מלא ארטיפקטים!! ואז אני חייב לעשות ריסטרט! קראתי שמומלץ ע"י היצרן להשתמש בספק כוח של 500W או 550W לפחות! אני כרגע משתמש בספק כוח של HEC 300W פשוט שקיבלתי עם המארז של COMPUCASE 6A19 האם הבעיה בכרטיס או בספק כוח שפשוט חלש מידי אני משחק בעיקר ב NEED FOR SPEED CARBON /PRO STREET ולפעמים ב TRACK MANIA UNITED המפרט הוא : HIS X1950 PRO IceQ 3 Turbo 256 MB E6300 SAMSUNG SP2504 GIGABYTE GA-965P-S3 CORSAIR XMS2 800MHZ 512GB X 2 SCYTH NINJA REVB 3 מאווררי 120ממ 2 למארז ואחד לקירור המעבד DVD-RAM LG-GSA4163 כרטיס FIREWIRE מערכת הפעלה : xp 64bit

• 12 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by Spook,

שלום, לפני כשבוע התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire Radeon HD 7850 OC, על מחשב שהוא גם כן חדש (כבן שבוע). במקביל (אני חושב שלאחר ההתקנה זה התחיל), המחשב התחיל תופעה שכשאני מגיע בבוקר אליו הוא לא מגיב לי. המחשב לא נכבה (האורות שלו עדיין פועלים) הספריות שלו שב-Share עדיין אפשר לגשת אליהן מהרשת אבל המסך לא מתעורר כשאני לוחץ על מקשים במקלדת. המחשב מוגדר לא לעבור ל-Sleep או Hibernate ב-Power Options. הסתכלתי בהגדרות ב-BIOS וההגדרה היחידה שלא ממש ידעתי מה היא עושה היא pcie2 link aspm שנמצאת על Disable. המפרט של המחשב: מעבד AMD Phenom II x6 1055T 2.8Ghz קירור Arctic freezer 7 pro לוח אם ASRock 880GMH/U3S3 זיכרון GSkill DDR3 8GB (2x4GB) 1333Mhz 9-9-9-24 Ares כונן A-DATA S510 120GB SS…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! יש לי בעיה קלה, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדווס עולה אבל לא מצליח להפעיל שום תוכנה בדקה וחצי הראשונות אפילו שכל המחשב עלה. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של האנטיוירוס אבל ביטלתי אותו וזה עדיין המשיך. אם למישהו יש מושג מה הבעיה אני מבקש עזרה כי זה מעצבן מאוד. בתודה מראש פני.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by OR007,

הוינדואס החל לעשות בעיות,וגם 3D MARK לא פעל, פירמטתי את כונן C שעליו מותקן הוינדואס. לאחר הפירמוט אני מריץ את 3D MARK ובמבחן השני הוא זורק אותי החוצה ללא כל שגיאה או לפעמים אם השגיעה שהוא לא מצליח להשתמש במאיץ התלת ממדי שלי ושאני יורי הגדרות או משהו, ממש לא מובן ! אם הבעיה לא הסתדרה אחרי פירמוט מה עושים ? (הכרטיס לא נמצא ב-O/C או משהו) הוינדואס בכלל עושה בעיות מרגע ההתקנה ! לתוכניות לוקח זמן רב לעלות מרגע הפעלתן או שהן בכלל לא עולות...

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by aofer,

קיבלתי את המחשב החדש שלי ביום שישי עם הE6600, בכל אופן שמתי לב פתאום שהמאוורר של המעבד מדי פעם מפסיק לעבוד ואז ממשיך, ולפעמים עובד לסירוגין. האם מדובר בתקלה חמורה, או שיש לו תרמוסטט או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by HackQueen,

לאחר כיבוי פתאומי של המחשב, כנראה בזמן גישה לרג'יסטרי המחשב לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. ההודעה הראשונית המתקבלת, windows could not restart because the following file is missing or corrupted; \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM לאחר שחפרתי קצת באינטרנט ניסיתי להעלות את המערכת דרך ה-CD כאשר שם ניתקלתי בבעיה שיצרה את הלופ הבא: אני מגיעה ל windows setup ושם לאחר ניסיון הטענה של הקבצים התקבלה ההודעה הבאה: File \i386\vgaoem.fon could not be loaded the error code is 32768 setup cannot continue.press any key to exit שמביא אותי ישר לנקודת ההתחלה עם ההתראה הראשונה. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  19. לאחר שעשיתי הפעלה מחדש למחשב הופיע לי מסך כחול עם שגיאה c0000221 . שחסר קובץ בשם "url.dll" וזאת הבעיה הפחות רצינית. כי בנוסף לזה - שאני מנסה לגשת לקבצים בתיקייה documents and setting אני לא יכול לפתוח את התיקיה של היוזר שלי איפה שהדסקטופ,מסמכים וכו' כי היא הפכה לקובץ לא מזוהה עם אף תוכנה. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בבעיה הזאת? אם יש סיכוי לגשת אל הקבצים בכל דרך שהיא ? תודה

20. Started by MalGano,

אהלן. ברשותי מחשב פנטיום 4 - פרסקוט HT 2.8GHz זה השנה הרביעית. מאז שנקה היו לו בעיות עם הטמפרטורה שחלקן אני מניח תלויות במארז. הטמפרטורה הממוצעת לא במאמץ היא כ-63 מעלות ומגיעה לפעמים ל-73 במאמץ והמחשב לא עבר oc אף פעם. היום החלטתי לבדוק את המערכת עם כמה תוכנות (cpuz ו-pc wizard) ושתיהן הראו כי תדר המעבד הוא לא 2800 MHz אלא 2798.6 (מצ"ב תמונה). האם זה נורמלי לראות תדר לא ממש מדויק או שמדבור בסוג של שחיקה בגלל החום? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  21. המחשב כל הזמן נתקע בפעולות ספציפיות כגון העתק/הדבק או חילוץ קבצי ראר. intel dual core 7400 4gb ram windows 7 32 ati readon hd דיסק קשיח sata 500 gb wd עשיתי בדיק למעבד בעזרת תוכנת PM95 עשיתי ניקוי דיסק קשיח+בדיקת סקטורים פגומים. ובדקתי טמפ מעבד והיא לא גבוהה מידי... למישהו יש פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by beeper,

יש לי מחשב חדש ממש חדש לפני כמה ימים קיבלתי - AMD Athlon 64 Bit 512 RAM 120 GB לוח אם של Gigabyte כרטיס מסך של ATI RADEON לא משהו קיצר המחשב צריך לטוס לפי המפרט.. לא היה לי כוח לפרט יותר מדי. בכל מקרה הוא זז ממש טוב והכל נפתח מהר אבל מדי פעם אני הוא נתקע למצב כזה שאני צריך לעשות ריסט 20 פעם בחצי שעה. מה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by מר מקלדת,

כשיש מעברים חדים (קפיצות, נפילות, מצלמה שזזה) נראה כאילו קצב הרענון של המסך או ה-FPS נמוך. זה קורה גם על ההגדרות והרזולוציות הכי נמוכות וגם בקטעי וידאו "טהור" בתוך המשחקים (שלא משתמשים במנוע של המשחק). דוגמאות: UT3 ו-Dirt2 במעבר בין התפריטים ובקדימון למשחק (שם המצלמה זזה במהירות) ובקטע הוידאו של Ego לפני שעולה המשחק. הדריברים של הכרטיס מסך מעודכנים, ההגדרות של הרזולוציה וקצב הרענון של המסך נכונים גם במשחקים (1920x1080@60). יש לי 240GT ו-i5. מע' הפעלה WIN7.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. יש לי בעיה בהארד דיסק ובצורב..? המחשב מזהה רק אחד מהם כאשר שניהם מחוברים. כלומר הארד דיסק מחובר על אותו כבל עם הצורב IDE והמחשב מזהה רק את הארד דיסק למרות שהצורב מקבל מתח אז אני מניח שהצורב בסדר זה רק בעיה של ג'ימפור. עכשיו יש לי שני הארד דיסקים שניהם בלי ג'מפרים אז אולי אני צריך לג'מפר את הצורב כי אני לא יודע איך אין לי חוברת ולא רשום כלום מאחורה יש לו ! ! ! ! ! ! 6 פינים איפה אני אמור לשים את הג'מפר כדי שיעבוד? ההארד דיסק מוגדר אצלי כסלייב. בבקשה עזרה אני משתגע כבר כמה ימים שאני יושב על זה ולא עוזר כלום.. תודה לצדיקים!!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. קיצר התחיל שלשום כאשר אני סתם גולש ושומע ברקע WINAMP אז יש תקיעה קצרה כזאת השיר כאילו נתקע חוזר נתקע חוזר ,ושמתי לב שב TAST MANAGER ,קובץ בשם SYSTEM IDLE PROCESS עובד תמיד על 80 -99 אחוז שימוש מעבד ,מוזר נעשתה בדיקת טמפ בעזרת PRIME BLEND הכל תקין מבחנית טמפ גם כן ,יש מצב בעיית תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.