תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
amd 2500+ לוח של ג'יגה בייט, זכרון חצי גיגה של קינגסטון הכל עובד עד שלפתע יש מסך כחול עם שגיאה חמורה של וינדווס ומתבצע ריסטרט החליפו לי זכרון וזה חזר על עצמו מה זה עוד יכול להיות. לגבי ההודעה שמתקבלת ניסיתי לברר בכל מיני פורומים באנגלית ואף אחד לא נותן תשובה ברורה אגב הדרייברים כולם מעודכנים. האם יכול להיות שהלוח תקול? או המעבד? ועוד פרט: עשיתי פירמוט והתקנה מחדש וזה הוריד את מספר האירועים הללו ואת תכיפותם אבל הם עדיין קיימים האם עלי לבקש החלפת המחשב כולו מבעל החנות?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחובר דרך bezeqint ב- ADSL 750kb אני משתמש במודם USB ale 130, וכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט לאחר כמה זמן של שימוש, זה לא מתנתק ואז כשאני סוגר את המחשב או עושה ריסטארט אז זה סוגר לי משהו בשם connection tray, ואז זה לא עושה ריסטארט אלא נתקע ב- saving bla bla bla למישהו זה קרה פעם? מישהוא יודע איך לתקן את זה?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים במחשב 1 של 40 G ואחד נשלף של 20 G שאני משתמש בישביל גיבוי קבצי מוזיקה וכו (נשלף כלומר מגירת הארדיסק כזאת שמכניסים מתחת לסידי רום מכירים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_153&products_id=414) אני אמור לקבל איזה שדרוג השבוע ורציתי לפרמט ולגבות לכבודו. הכנסתי את ההרדיסק של ה20 G למגירה הדלקתי את המחשב ובבוט, בשלב שהוא אמור לזהות את ההארדיסקים, הוא התעקב ממש הרבה זמן (2 דקות) בסוף הוא זיהה את ההרדיסק הרגיל של ה40 G והמשיך. שווינדוז אקס פי עלה ההארדיסק פשוט לא נמצא. ניסיתי להוסיף אותו דרך add hardware אבל הוא פשוט לא ראה אותו\זיהה אותו\ או בכלל הכיר בקיומו. אחרי כמה ריבוטים שהוצאתי והכנסתי את ההרדיסק מהמגירה הוא עשה מין "קלי…
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קיבלתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. הבעייה היא שגם כאשר המחשב מכובה הנורה של העכבר דולקת. נראה לי שזה היה לי גם באופטי הקודם פשוט אז לא היה איכפת לי שהנורה נשארה דלוקה כי הוא לא היה אלחוטי ולא היתה לי בעיה של בטריה. אני מבין שאנשים נוספים נתקלו בבעיה, אבל בינתיים לא מצאתי פתרון. מישהו יודע על זה משהו? סתם העכבר דולק והבטריה נגמרת--- אולי משהו בביוס --- אין לי מושג... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר... המסך בן כמה חודשים,בזמן האחרון (פעם שנייה) כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך מהבהבת בלי סוף (בצבע רגיל...ירוק לא צהוב) ורק אחרי כמה דקות (בפעם הראשונה זה היה כמה דקות)ועכשיו בפעם השנייה רק אחרי כרבע שעה! הוא החליט לפעול אחרי רבע שעה של הבהוב...גם כשאר המחשב מכובה מהספק ורק המסך דולק הוא לא דולק כמו שהוא צריך לדלוק כאשר המחשב מכובה ורק המסך דולק (נורה צהובה דלוקה ברצף) אלה הוא מהבהב פעמיים בירוק ואז פעם אחת בצהוב וחוזר חלילה למה זה קורה?!?! המסך הזה חדש יחסית! האם זה יכול להיות בגלל שיש הרבה אבק שמצטבר עליו? ואם כן איך אפשר לטפל בבעיה? הרי אני לא יכול לכסות את המסך כל פעם....אני מקווה שזה לא משהו בספק כח שלו או משהו אין לי עצבים להתחיל להחליף את המ…
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
שלום העתקתי לפני כשבועיים לשני דיסקטים שני קבצים קובץ תמונה בכל דיסקט אינני מצליח להעתיק את הקבצים למחשב חזרה. ניסיתי בשני מחשבים ובשניהם זה לא עבד, אך בדיסקטים אחרים זה כן מצליח. מה הבעיה לדעתכם ? (מערכת הפעלה xp)
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי maxtor 40gn 7200rpm התחיל להשמיע קולות ורעשים וטיקים מוזרים מאוד. את המערכת שלי תוכלו לראות במפרט... עכשיו למה אני חושב שזה שההארד דיסק נדפק,בגלל שבחלק מהמשחקים שצורכים הרבה זיכרון יש לי בעיות גם כן של תקיעות כאלה במשחקים,לא גדולים אבל מאוווד מעצבנים. במחשקים כמו farcry ו-painkiller . המשחקים האלה צורכים המון זיכרון,וכאשר אין זיכרון המחשב כמובן פונה אל ההארד דיסק והזיכרון הוירטואלי ובגלל שההארד דיסק שלי דפוק כמו שנראה לי אז יש תקיעות כאלה קטנות מצעבנות במשחקים. עובדה שמשחקים שלא צורכים את כל הזיכרון אין בעיה כי המשחק חוץ מלטעון שלב לא משתמש כמעט בכלל בהארד דיסק.(אני מדבר על תקיעות במשחק עצמו לא קולות וטיקים של ההארד דיסק). אגב אמרו לי התקיעות בגלל הכרטיס מ…
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום ... קניתי אתמול את הסט הזה... הוא עושה לי כמה בעיות.. של דילאיים קטנים.. העכבר האופטי האלחוטי לא צריך לעבור יותר טוב או לפחות לפחות כמו עכבר אופטי רגיל?.. כי הוא פועל קצת פחות טוב.. ובמקלדת.. היא עובדת טוב מאוד... אבל טיפטיפה פחות טוב ממקלדת רגילה.... פחות מהיר.. לא פחות טוב.. אז חשבתי אולי זה בעיה שיש מכשירים שמפריעים בצד.. כמו שבאמת רשום במדריך המעאפן הזה שבא עם הסט... ובעיקרון זה מה שאני יכול לחשוב עליו.. בטרות זה לא... יש הצעות אחרות?.. אולי לש נות ערוץ כמו כמה שאמרו.. שאין לי מושג איך לעשות.. http://planet.nana.co.il/SixKiller/Apr11011.JPG זאת התמונה של הפינה עבודה... אולי אתם יכול להגיד לי אם משהו שם מפריע לסט לזוז כמו שצריך או משהו... אני צריך להביא מחר את ה19…
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום, אז אם השאלה לא שייכת, או ששואלים אותה בלי סוף, סליחה מראש. אני צריך עזרה בזיהוי לוח האם שלי הוספתי תמונה עם כל המידע שהצלחתי להשיג על הלוח אם
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה עשיתי פורמט למחשב שלי וקרה דבר מוזר מאוד לאחר שהתקנתי עליו xp. המחשב עולה בפעם הראשונה טוב והכול אבל אם אני עושה ריסט הוא אומר לי שהוא צריך דיסקט הצלה! כאילו ההארדיס ריק ואין עליו שום מערכת הפעלה! ואם אני מכניס את ה xp עם הבוט המחשב עולה טוב הוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו אם אני רוצה לעשות בוט מהדיסק אני לא לוחץ על כלום והמחשב עולה טוב לxp. ניסיתי לפרמט עוד פעמים אחרי זה ולא פתר תבעיה והדיסק xp תקין כי התקנתי איתו על עוד מחשב ששם לא מצאתי את הבעיה הזאת.... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום ! המחשב עובד כרגיל כבר הרבה זמן ללא בעיות. לא התקנתי או הסרתי חומרה. כעבור זמן אקראי ולא קבוע של פעולה על המחשב מופיע המסך הכחול שצירפתי. לפעמים הכותרת שלו משתנה. זה לא תמיד IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לפעמים זה גם PFN_LIST_CORRUPT המספרים בתחתית המסך משתנים. יש לכם השערה מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בקיצור, לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות רעש נוראי. פתחתי אותו כדי לבדוק מאיפה הגיע הרעש ומתסבר שזה בא מהמאוורר של הכרטיס מסך (geforce4mx). הרעש הזה הוא בלתי נסבל ורציתי לדעת מה אני עושה כדי להיפטר ממנו ? אני מבין שניתוק המאוורר בלי תחלופה הוא לא בגדר אפשרות (?) אם כך, מה אני צריך לקנות במקום המאוורר הנוכחי ? ואם יש כמה אפשרויות עדיף שזה יהיה משהו שאפשר לקנות בksp (קרוב לבית ^^) תודה רבה מראש :]
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי פנטיום 3 מעבד 600 מגה הרץ ומערכת הפעלה WIN XP. בכל פעם שאני מעונין לכבות את המחשב ישנה הודעה מה WIN שכעת ניתן לכבות את המחשב ידנית. עד כמה שידוע לי בפנטיום 3 ומעלה המחשב יכול להיסגר דרך מערכת ההפעלה. נכנסתי לביוס ושם אפשר לשנות את דרך כיבוי המחשב אך עדיין לא נפתרה הבעיה . אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזו כי זה מתסכל כל הזמן לסגור את המחשב ידנית. תודה מראש.... ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה ביותר.. כשאני מגיע לווינדוס המחשב מתחיל לעשות ריסטרטים, זה לא וירוס כי לפעמים הוא עובד כמה דקות ואז עושה ריסיט ולפעמים כשרק מגיעים למסך הטעינה... ניסיתי לבדוק מה זה, החלפתי הכל, וגיליתי שזה הכרטיס מסך.. שלחתי לתיקון אמרו לי שבאמת יש בו בעיה, אוקיי עכשיו הביאו לי את הכרטיס בחזרה (זה כרטיס אחר, לפני היה לי Abit Geforce 4Ti4200AGP8X ועכשיו זה של ASUS) ושוב פעם המחשב עושה ריסטרטים.. אני לצערי כרגע משתמש ב RivaTNT32 והכל עובד חלק... אין לי מושג מה הבעיה, ואני משתגע.. האם הבעיה יכולה להיות בלוח אם ? זה המפרט של המחשב : Pentium 4 1700MHz 256DDR 333MHz Generic Asus P4S333-m - הכרטיס עבד חצי שנה על המחשב חלק, אז זה לא בעיה של תאימות עם הלוח אם. עוד מש…
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חברים.. לפעמים קורה כשאני משאיר את האימיול ללילה,או סתם עובד עם המחשב אז המחשב סתם עושה ריסטרט ,כאילו בא לו לעשות. וזה קורה לעיתים רחוקות היום בבוקר באתי למחשב ולא נגעתי בו והוא הפעיל את עצמו מחדש,ותוכנת האימיול עבדה ברקע. מה יכולה להיות הבעיה?ותעזרו לי לפתור אותה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות. טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר , כל התהליך הלך …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקליט דברים מהטלויזה למחשב עם tv-uot וכל זה ואני רואה הכל וטב והכל אבל אני לא שומע קול תסבירו לי מה אני צריך כדי לשמוע כאילו איפה לחבר את הכבלים של השמיע ולאין לחבר אותם במחשב אם אפשר תמונות זה מאוד יעזור כי אני לאממש מבין בשמוץ של הכבלים זה ממש דחוף בבקשהה
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי צורב LG X52X32X52 ולחבר יש LITE-ON X52X32X52 שהזמנתי לו לפני חודשיים בפנדה... קיצר אני צורב דיסק במהירות 52 ולוקח לזה 7 דקות צריבה אני מדבר צריבה של דיסק לדיסק... והוא צורב ב-5 דקות למה זה??!! לו יש סידירום X52 של אסוס ולי יש DVD של טושיבה והוא X16X48
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אחרי כל דיסק שאני צורב אני צורב על מהירות 16X אז אני מתקין אחרי איזה שבועיים את המשחק והכל בסדר אבל אחרי איזה חודש או משהו כזה זה עושה כאילו חסר קובץ אחד וזה לא מתקין וזה וזה קורה לי במלא דיסקים מלא פעמים למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4 1.7Ghz תקין, ואילו השני p3 די ישן של שאר המשפחה, על הפנטיום 3 יש הרבה מסמכים חשוב של המשתמשים בו כי הוא משמש בעיקר לצורף office וכדומה. לפני יומיים כאשר הפעלתי את המחשב כאשר המחשב טוען את ה windows קופץ לי מסך כחול (ניראה לי שזה הblue screen of death) והוא טוען שהבעייה היא "unmountable boot device" אז הבנתי שזו בעייה בhard disk, אז בדקתי את החיבורים, הג'מפרים, החיבורים ללוח אם והכל תקין. החלטתי לחבר את הhard disk מהמחשב התקול למחשב p4 התקין כslave,לגבות מה שחשוב ולעשות התקנה נקייה. [glow=red,2,300]bottom line:[/glow] האם יש סכנה למחשב התקין כאשר אני מחבר אליו את הslave במידה וזה וירוס? ואם יש לכם עוד הצעות לתחזוק אני ישמח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התקהנתי צורב די וי די ואני לא רואה את הצורב הרגיל כאילו במחש ב שלי עכשיו מה שהיה הצורב הרגיל שלי נהיה הצורב די וי די ואני לא יודע איך לעשות ששניהם יעבדו יש לי די וי די במחשב צורב די וי די וצורב רגיל הדי וי די הרגיל והצורב הרגיל מחוברים על אותו חוט עבה כזה אפור שבמחשב והצורב די וי די מובר לחוט האפור העבה שמחובר עם הדיסק הקשיח אני לא יודע איך לעשות שהצורב הרגיל יעבוד לי ביחד איתם כאילו יהיה לי כזה במחשב שלי שאני נכנס
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תקשיבו לחבר שלי יש בעיה הוא קיבל רם (עוד 256) בשביל 512 ושניסיתי לחבר את הרם בשני הסלוטים שנשארו(AMD) המסך לא עלה ושהוצאתי המסך כן עלה גם שמתי לב שהצ'יפים שלו אנכיים והרם שהוא קיבל הצ'יפים מאוזנים וגם הם פחות בכמות (שני הרם SAMSUNG) נראה לי והם DDR 400
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה פעמים קרה לי שהמחשב באקראיות פשוט הפסיק להגיב! הוא בהתחלה פשוט נתקע ואחרי כמה שניות המסך שלי כבר לא מקבל אותות מן המחשב. הפעמים שאני זוכר זה באמצע הקלטה עם ה 9800 פרו AIW שלי ועוד פעם שבת דודה שלי הייתה אצלי ונכנסה לקאזא ועוד כמה פעמים... הרצתי כמה בדיקות, הפעלתי את האימיול , קיבצתי קובץ עצום בוינראר, הפעלתי איסיקיו ומסנגר, הקלטתי את ערוץ איאקסאן ופתחתי תוכנות שבודקות הכול על המחשב: בדיקת ולטג מהספק [יציבות] , בדיקת ניצול המעבד שכתוצאה מהקיבוץ הייתה על 100, בדיקת ניצול הזכרון הוירטואלי וכן הזיכרון הפיסי [שני סטיקים של 256 3200], יציבות המערכת בכלליות, כל הטמפרטורות של כל חלקיק קטן במחשב שלי כולל הארד דיסק [בהתחלה חשבתי זה ממנו] וכמובן בדיקת המאוררים. בבדיקה …
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם. מדובר במחשב Compaq 1515ea , P-4 2.4 Ghz עם 256 Mb זכרון ו - WinXP Pro עליו. הבעיה היא , שכל פעם , שהסריקה המלאה של Norton Antivirus 2004 מופעלת , המחשב בשלב מסוים של הסריקה נכבה (לא מופעל מחדש אלא נכבה לגמרי ).במקרה אחד הדבר קרה גם ללא האנטיוירוס אחרי כעשר שעות עבודה רצופה. החשד שלי נוטה לכיוון התחממות (שזה די מוזר , כיוון שהמחשב די חדש). תקנו אותי אם אני טועה , ובמידה ואני צודק , עם איזו תוכנה כדאי לחקור את הבעיה יותר לעומק? תודה מראש על העזרה...
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-