עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by assafster,

שלום, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (מצורף המפרט למטה) המחשב רץ יפה ומאוד וכל המשחקים שהרצתי רצו מעולה (ביניהם gta san andreas ו-swat 4) לפני כשבועיים לפתע המשחקים החלו לרוץ לי פחות טוב כלומר המשחק לא רץ חלק. אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. מבקש עזרה. תודה מראש להלן המפרט: מעבד= Intel Pentium 4 #530 3.0GHz Socket 775 FSB800 1Mb Box (LF-P30P800_530 לוח אם= ASUS P5GDC Deluxe, ntel LGA775 CPU P4 ,Chip 915P,4XSATA,IDE RAID,FSB 800/533Mhz ,1xPCI-Express x16, 2xPCI-Express x1,3xPCI ,USB Max.8 USB2.0 ,2DDR2+4DDR (Dual channel),Gigabit Lan, Audio 8-channel, 2x1394 (VD-P5GDC Deluxe) כרטיס מסך= Gigabyte GV-RX70P128D ATI RADEON X700PRO 128 mb PCI EXPRESS bulk (CL-GV-RX70P128D זיכרו…

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  2. המחשב לא עולה לווינדוס, הוא עולה כרגיל, רואים את הפס טעינה של XP, ואז יש מסך שחור. ניסיתי להעלות את ההתקנה של XP, להכנס לריפייר קונסול, אבל גם לשם הוא לא נכנס. הוא נתקע בטעינה שלה. *עדיין לא ניסיתי להכנס לסייף מוד, אין לי מושג למה ניסיתי לטעון איזה דיסק עם WIN PE שיש לי (לא יודע בדיוק מה זה, זה דיסק עם כל מיני תוכנות דיאגנוסטיקה שונות, אנטיוירוסים וכל שאר השיט...), אבל גם הוא נתקע בעלייה. אחרי זה החלטתי לבדוק את הזכרונות. תפסתי דיסק של אובונטו והעלתי MEMTEST, אחרי בערך 10 דקות של בדיקה המחשב קרס ונכבה. עכשיו המחשב לא עולה בכלל, אני מדליק אותו, המאווררים לא מסתובבים, ורק נדלקת המנורה שמראה שהמחשב דלוק. חוץ מזה כלום לא קורה. מה זה יכול ליהיות? כשהמחשב נכבה הוא היה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Oz Aviman,

אני מנסה להתקין ווינדוס 10 על מחשב יחסית ישן, ואני לא מצליח להעלות בוט דרך היואסבי, כאשר אני מנסה להעלות נכתב לי... invalid partition table

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by J.a.C.k,

כשאני משחק בשלבים העכבר מגיב לאט אבל שימו לב שזו לו בעיית הכרטיס מסך או זיכרון המשחק פועל ב-40-50 FPS ובכל זאת המפרט: AXP 1900+ slim vulcano 8 modded to 9 kingmax 265 ddr400 kingston 256 ddr266 gfx5200 128mb asus a7n8x

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  5. לדוגמה יש לי כונן C יש בו קיבולת של 30GB ויש לי כונן D יש לו קיבולת של 130GB זה"כ זה הר דיסק אחד שיש בו 160 GB אני רוצה עכשיו לקחת מכונן D כ30GB ולהוסיף לכונן C , בעצם לעשות Resize , פרטישן מג'יק לא מביא לי הוא דורש לפרמט את כל ההרדיסק ואז לפצל מחדש יש למשהו עצות איך אפשר לעשות זאת ללא פירמוט? , יש לציין שהוינדוס נמצא בכונן C ויש מידע על 2 המחיצות (המידע בכונן D לא משנה אפשר לגבות) תודה.

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  6. היי יש לי ראוטר TL-WR841N שעבד מצויין עד עכשיו שקניתי מחשב נייד חדש. עכשיו, כל פעם שאני מנסה להתחבר לוויפי (מהמחשב הנייד) הוא מתחבר לכמה שניות (לא יותר מדקה) ואז החיבור הופך לlimited ולא עובד. בשלב הזה כל המכשירים האחרים שהיו מחוברים לראוטר בwifi מתנתקים ואי אפשר להתחבר אליו יותר עד שעושים reboot לראוטר. החיבור LAN עובד בסדר גמור בזמן הזה. עוד דבר חשוב, כשאני מפעיל את הנייד בsafe mode w/ networking ומתחבר אז אין בעיה - המחשב נשאר מחובר והwifi יציב. נראה כאילו איזו תוכנה על הנייד גורמת לראוטר להפסיק לעבוד, לא? המחשב הוא Lenovo IdeaPad U430p עם windows 8.1. אני מצרף את הלוג של הראוטר וcapture מהלפטופ בזמן ניסון החיבור עד שהחיבור הופך לlimited. תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה בזמן שהמחשב עובד לו לתומו..השגיאה מופיעה בתמונה.. היום גיליתי שהיא מופיעה הרבה כשאני לוחץ על הדיאגנוזה בכרטיס רשת..כנראה זה קשור צילמתי את המסך שיהיה אפשר להבין איך מסדרים את זה? http://jpg.co.il/view/5083af641e7b1.jpg/ תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by amigamerlin,

שלום, בשבוע האחרון הרכבתי לי מחשב AMD 3200+ 939 מחלקים יד שניה. אחד החלקים הוא ספק הכוח שהיה בשימוש במחשב הקודם שלי - פנטיום III עם לוח עם של DFI. הבעיה היא שבחודשיים האחרונים הלכו שני זכרונות SDRAM לעולם שכולו טוב, וחשבתי לעצמי שאולי זה עניין של הספק שלא מספק מתח מספיק יציב. אני מעוניין לדעת איך אני יודע אם השינויים במתחים של המעבד, הזכרון וכל שאר הדברים, הם בגדר התקין או לא. יש לי את easytune5 של nvidia ו speedfan, רק שאני לא יודע אם השינוי במתח הוא תקין. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by micko,

קניתי 2 זכרונות DDR 400 זהים לשניים שכבר יש לי וניסיתי להתקין אותם. כאשר חיברתי אותם, הכל עבד, אבל כשניסיתי להכנס לאינטרנט דרך האקספלורר או כל תוכנה אחרת, הוא פשוט ביצע ריסטרט. הוצאתי את שתי הזכרונות, אך הבעיה לא נפתרה. מה הולך פה? איך אני מסדר את העניין?

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by MrT,

ערב טוב חבר'ה, הבעיה היא כזאת, מעולם לא הייתה לי בעיה עם הסאונד. אתמול גיליתי שאני לא יכל לשמוע סאונד על המחשב, בדקתי את החיבורים- הכל מחובר למקומו. אבל כשבדקתי את מנהל החומרה- זאת התוצאה. כשאני מנסה להתקינו מחדש, הוא לא מוצא את התקן החומרה של וינדוס, ולא את החומרה ש על דיסק ההתקנה של הכרטיס סאונד. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  11. יש לי מחשב עם Windows XP Pro , ומערכת קבצים מסוג NTFS . המחשב מחולק לשתי מחיצות , ואני מעוניין לפרמט את שתיהן . יש לי שתי שאלות לפני שאני מפרמט - 1. איזו מערכת קבצים עדיפה , FAT32 או NTFS ? 2. איך אני מפרמט את שתי המחיצות ? >.< תודה D: עריכה - אם כבר פתחתי דיון , אז יש לי עוד שאלה : קיבלתי לוח אם חדש ( אחרי שהקודם נשרף ) , ויש בו פונקציה של Dual DDR . הלוח הוא לוח של GigaByte מדגם GA-8SQ800Ultra . אז איך אני מפעיל את ה Dual DDR ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק חברתי למחשב דיסק חצוני לגבוי וניסיתי להעביר 10GB לדיסק המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא "המחשב" קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום. במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 70% . גם שהרצתי תוכנת "ספיד פאן" נראה נצול של %. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. התהליך שזלל את 70% מהמשאבים הנ"ל הוא אקספלורר רק שעשיתי לוג אוף הבעיה נפתרה זה קרה מספר פעמים עם דיסקים חצוניים שונים מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by Adirz0,

אני מדליק את המחשב ואין תצוגה במסך (asus uw222u), המסך חדש ועד אתמול הכל פעל רגיל, בד"כ בעבודה המסך מראה נוראה כחולה אבל עכשיו הוא תמיד במצב של נורה כתומה (רק אם מכבים את המסך ואז מדלקים, הוא מראה את הלוגו של ASUS לשניה והמנורה כחולה, ואז הוא כותב no signal והנורה חוזרת להיות כתומה). בדקתי חיבורים והכל, המאוורר של הכרטיס מסך פועל גם כן. (הכרטיס הוא RX1800XT) אין לי כרטיס מסך חלופי, מה אפשר לעשות ואיך אפשר לבדוק' את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by AMIR7710,

שלום יש לי WIN 8 64 BIT מערכת ההפעלה לא עולה לי ואני לא מצליח לגשת לקבצים ההודעת שגיאה היא0xc000021aכל מה שאני רוצה זה לגשת לקבצים ולגבות אותם תודה

15. אהלן אנשים! יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם בבקשה, המחשב שלי בשבוע האחרון באמצע גלישה או שימש פשוט עובר תהליך של כיבוי עצמי, אמנם נפתחת חלונית ומודיעה שמתבצע כיבוי המחשב עם ספירה לאחור של 50 שניות בערך, ההסבר שהכיבוי נעשה בגלל: NT AUTORITY\SYSTEM 32 קוד תקלה: 2147483641 אני רק יציין שהמחשב חדש חדש,ולאחר פורמט עקב הסיבה הנ"ל,חשבתי שזה מה שיעזור וזה לא. ??? המחשב גם מעלה מסכים כחולים,לא הסקפתי לרשום את הקוד תקלה מכיוון שהוא מיידית מבצע ריסטרט, אך משיטוט באינטרנט הבנתי שהקוד תקלה המקביל לתופעה הזאת במסך הכחול הוא: 0x80000007 . המחשב לא מתחמם והוא ממש חדש,יש לי אותו בדיוק יומיים. מישהו יודע אולי מה הבעייה וכיצד מסדרים אותה? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ztz,

חזרתי הביתה והופיע לי מסך כחול עם stop 0x0000001a memory managment כאשר התחלתי את המחשב מחדש הוא לא העלה לי את הווינדוס הוא רשם לי: bios rom checksum erroe ............ insert system disk and press enter אני אשמח מאוד עם משהו יכול לעזור לי

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  17. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אהלן :} עקב קריסת מערכת הפעלה מסיבה שלא ברורה עדיין, ניסיתי master-slave על המחשב שלי כדי לנסות להציל חומר כאשר הסלייב זה הארד דיסק חדש יותר עם מ"ה ויסטה בחיבור סאטה המאסטר ישן יותר עם XP בחיבור IDE הוא מזהה את את המאסטר, מופיע לי החלון עם האופציות של start windows normally אבל אחרי זה מופיע מסך שחור עם קו תחתון בלבד ... בבגלל מה זה נובע והאם זה בגלל הפערים הטכנוללוגים והחברות השונות ? *הXP הוא הארד דיסק תקין [טפו טפו טפו] תודה :]

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by zoman,

יש לי בעיה קצת מוזרה - יש לי מחשב P-4 2.4 ,זיכרון 768 מגה... ,מסך סמסונג 753DF ,נוצרה מין בעיה מוזרה שאני מדליק את המחשב מתחילה לעלות מערכת ההפעלה (WIN XP ) ופתאום ניכבה המסך ,המחשב ממשיך לעבוד ,האם מישהו ידוע מה יכולה להיות הבעיה?? ,וזאת לפני שאני מפרק אותו ומתחיל לבדוק מאורר וכדו.. :s05:

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  19. נהרס לי הספק וכרגע מחובר אל המחשב ספק גנרי של 250W. הספק נותן מתחים מטורפים כמו -16 ל-12 ו8.97 ל5V. האם להרחיק אותו לאלתר מהמחשב? ומה יכול\ יכל לקרות? (עבדתי ככה יומיים)

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by ziv124,

יש לי מחשב נייח לא ישן- שנה וחצי בערך, יחסית טוב מריץ חלק את כל המשחקים שראיתי עד עכשיו, גם החזקים ביותר.. עכשיו כבר איזה חודשיים יש בעיה, הוא לפעמים נתקע איזה 2 דקות אחרי ההפעלה, לפעמים יכול להיות גם אחרי 7 שעות עבודה חלקה- תקיעה.. ולפעמים יום ויותר אם המחשב דלוק זה לא נתקע.. שהוא נתקע אי אפשר לעשות כלום ואין הודעת שגיאה או משהו- פשוט נתקע, תוקע את המוזיקה את המשחקים הכל.. (אבל נשאר דלוק אם לא הובן עוד) מה אפשר לעשות? זה בעיית חומרה או וירוס?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  21. שלום לכולם! כבר לא מעט זמן שאני לא מצליח לראות סרטים במחשב או ביוטיוב בדפדפן אקספלורר (בכרום רואים תקין). זה נראה כאילו יש זום כ"כ גדול על הסרט ובגלל זה התצוגה מטושטשת. כרטיס מסך: Gigabyte R9 280X. דרייבר: העדכני ביותר. נגן: BSPlayer. הבעיה לדעתי היא לא בדרייבר מכיוון שהבעיה התחילה עוד כשהייתי עם הדרייבר הקודם. במשחקים אין בעיה כזאת. אני שולל גם בעיה בסרט כי זה קורה לי בכל הסרטים וגם בכאלה שכבר עבדו כמו שצריך. מקווה לשמוע פיתרונות כי אני כבר מיואש. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. קניתי טלוויזיה חדשה וחיברתי אותה למחשב עשיתי שתי מסכים על EXTENDED ואני מעוניין שיהיה לי סואנג גם דרך הטלוויזיה אבל לא מצליח למצוא איפה להגדיר ואם אני רוצה לשמוע דרכה אז אני חייב לנתק את הרמקולים של המחשב ואז הסאונד קופץ למסך וברגע שאני מחבר חזרה(בננה ירוקה) אז הסואנג חוזר למחשב מישהו יודע אולי איך להגדיר?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום בעבר הייתה לי מקלדת של רייזר וכל פעם שהדלקתי את המחשב אז הייתי צריך ללחוץ על הכפתור של הנמפאד כדי להדליק אותו אחר כך החלפתי מקלדת למקלדת של רוקט וכשהייתי מדליק את המחשב הנמפאד היה כבר דולק לאחרונה שידרגתי לוינדוס 10 ושוב כמו במקרה עם המקלדת של רייזר אני צריך להדליק את הנמפאד כל פעם אני רוצה שהנמפאד יהיה דולק כל הזמן וידלק בזמן שהמחשב מתחיל לעבוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אפשר לעשות את זה.. נ.ב- ניסיתי כבר את השיטה של לשנות איזהשהו קובץ דרך ה-Registry Editor והיא לא עבדה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tomg,

אוקי, הפורום הזה עזר לי רבות בעבר, נראה אם תצליחו גם הפעם. אז ככה.... קודם כל המפרט : Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ ATI Radeon X800 (R430) Video Adapter 1024 RAM הבעיה: אז ככה, חזרתי היום מהצבא שמח וטוב לב, כשאני מצפה לקבל את המחשב כמו שעזבתי אותו. אני מנסה להפעיל... פופ, המסכים לא עולים (אני משתמש ב-2 מסכים שמחוברים לכרטיס מסך כדי לראות את הדסקטופ על 2 המסכים) טוב, מנסה קצת להתעסק, חושב שהגיע הזמן לעשות טיפול 10,000.... מוציא את כל החוטים, מפרק את הכל... לוקח את המחשב לשולחן עבודה. מוציא שואב אבק, קיסמי שיניים, מברשת שיניים, כמה מברגים ומתחיל לעבוד. מפרק את המאוורר, מוציא את הכרטיסים, מנקה ק…

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by shay1231,

יש לי כרטיס מסך שנראה לי שהוא מובנה על הלוח אם. עכשיו אני חיברתי ללוח אם כרטיס מסך מסוג GEFORCE4 (לוח אם: 745). ושאני מדליק את המחשב המסך לא עולה זאת אומרת רואים את המסך בשחור כאילו המסך לא דלוק. מישהו יודע מה הבעיה?..

• 7 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.