עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahar07,

שאלה! יש לי כרגע מערכת ויסטא עם 2 HD אשר פועלים בצורת RAID 0 אני הולך לפרמט את המחשב ולעבור לXP האם אצטרך להגדיר את ה RAID 0 מחדש ?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by -AKEL-,

מקווה שאני רושם את ההודעה שלי במקום הנכון... בכל מקרה יש לי רעש מוזר מהמחשב (חושד שזה מההארד דיסק) במחשב יש 2 כוננים קשיחים, אחד ישן יותר של 80 והשני 250, כל פעם שאני נכנס לתיקיות שנמצאות על הכונן הישן יש רעשים מוזרים אני חושב שזה ממנו, או אפילו כשאני באינטרנט בין אתרים, יש גם סימן מוזר בסרגל ליד השעון של משולש צהוב עם סימן קריאה כשזה קורה... איך אני יכול לאבחן את הבעיה שלי במחשב יותר ספציפי? יש אולי תוכנה לבדיקת הארד דיסק? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  3. הבעיה זה לא בוינדוס- התקנתי את ההרד דיסק במחשב אחר והכול עבד, חוץ מזה המחשב חדש הוא אף פעם עדיין לא עלה לי המפרט של המחשב: gigabyte ga8nsli leadtek px 7600gs pcie 512 mb ddr2 הארד דיסק של 80 ג'יגה חוץ מזה המחשב לא מתחמם- הוא לא מספיק אפילו, וכבר בדקתי את כל החיבורים והחלפתי סלוט לזיכרון, ניסיתי להדליק את המחשב עם דיסק של וינדוס ועדיין לא קורה כלום, אז אני כבר לא יודע מה הלאה ...... אז עזרה לא תזיק....... היתי רוצה לצרף את הקובץ של המסך אבל אני לא יודע איך להגיע אליו :-[ תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  4. אוקי אז ככה הרבה פעמים קורה לי שהמחשב עושה ריסט או שהמסך כופה(כלומר נטקע במצב כלשהוא וחייבים לעשות ריסט) בדרך זה קורה במשחקים כמו לדוגמא MAFIA מי שזוכר אבל יש מיכרים שזה נקטע רגיל קיצר לי נראה שזה בעיית התחממות אז אני שואל אותכם מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה (כי שמעתי שיש פה מבינים) האם לקנות מאורר אחר??? ואם כן איזה ??? ואיך אני יודע עם הוא מתאים ??? (למעבד לספק) למה אני צריך למעבד ללוח אם ??? או שיש עוד דרכים לפתור את הבעיה ??? או שאתם חושבים שהבעיה זה לא התחממות??? אולי לנקות אבק אם כן איך אני מוציא אבק ממאורר??ואםה זה יעזור בכלל תודה רבה לעוזרים נ.ב. יש לי אינטל 2600 רדאון 9600 SE אם צריך עוד משהוא תגידו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני יסביר לך יש משהו בערוץ 2 חיילים מורעלים אני מנסה להקליט את זה מהרשת בעזרת התוכנה Camtasia Studio 4 התוכנה לא משנה כלום האמתי ...היא מקליטה באמת אבל אז שמגיעים לוידאו עצמו זה לא מקליט ...זה מראה תמונה שחורה ומשמיעה את הקול. זה כמו שלוחצים פרינט סקרימ ..ורוצים לשמור תמונה של וידיאו וזה מראה תמונה שחורה , אך פותרים את זה ..זה חשוב לי נורא תודה .

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. Started by GaTor120,

אני מבין מהתמונה שיש בעיה בזיכרונות,אבל אפשר לדעת אם זה בעיה בכולם? יש לי 4X1GB ,אשמח לדעת יותר פרטים לגבי התקלה תודה רבה מראש http://img16.imageshack.us/img16/9571/picture003rax.jpg

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  7. היי! יש לי ממש תופעה מוזרה בימים האחרונים שלא נתקלתי בה... בעבודה בווינדוס יש לי פתאום תקיעות כאלה תוך כדי צפצוף הPC SPEAKER, יש פעמים שבהן התקיעה משתחררת ויש פעמים שהמסך הופך שחור ואני צריך לאתחל... שוב, אף פעם לא נתקלתי בתופעה שכזו ויש לי קצת ניסיון, אני יודע שהיו כל מיני ISSUEים עם SEGATE לאחרונה ובאמת המערכת שלי מותקנת על דיסק כזה ששודרג לגירסה SD1A, יכול להיות שבכל מקרה הדיסק גורם לעניין? אני ממש אובד עצות משום שאין לי מושג איך לעלות על מה גורם לתקלה... אודה מאד לעוזרים

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by Galatz,

שלום לכולם, בראשותי מחשב פנטיום 2, 300 מגה הץ עם 256 מגה זיכרון והרד דיסק של 30 גיגה. משום מה, לאחרונה ההרד דיסק מראה סקטורים דפוקים בבדיקות של Scandisk, והכי גרוע, זה שהוא באמצע עבודה על המחשב, פשוט עושה לעצמו reset, בלי להודע בלי כלום. כמובן שזה גורר לאובדן קבצים ודפיקה עוד יותר גדולה ההרד דיסק. ??? יש אחריות עליו, השאלה היא : 1) האם מעבדה מתקנת או מחליפה את הדיסק ? ואם כן, החל מכמה סקטורים דפוקים ? 7 , 10 ? 2) אולי דווקא הזיכרונות, או קצר בלוח אם גורם לבעיה ? יש להוסיף שיש לי ניסיון במחשבים, ומעולם לא נתקלתי בזה. ההרד דיסק בן שנה, של IBM, וזה לבד אמור להיות סימן לאיכות. בתודה מראש למשיבים.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב והיא כשאני מדליק אותו לא מופיע כלום על המסך , חיברתי את המחשב למסך אחר אבל זה לא עזר אותה בעיה וגם בדקתי אותו מסך על מחשב אחר והוא עבד אז זה אומר שהבעיה לא במסך והבעיה האת קרתה אצלי מזמן אבל אז נפתרה אחרי שניקיתי את האבק מתוך המחשב והפעם עשיתי אותו דבר אבל זה בכלל לא עזר אז רציתי לדעת מה הבעיה בדיוק יש מצב שהיא בכרטיס המסך תעזרו לי דחוף

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gif,

היי אחרי יום עבודה ארוך ישבתי על המחשב כדי להירגע קצת,אבל באמצע שעבדתי עליו הוא נכבה בפתאומיות!! הוא אפילו לא כתב לי "מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אלא ישר הוא התכבה. עשיתי בדיקת זיכרונות ולא מצאתי שגיאות יש מצב שהספק כח נדפק? תודה לכולם.

11. Started by ExploiT,

שלום כולם לאחר שהיתה לי "תאונה" עם ה lan fire ונגמר התקציב קניתי מארז חמוד ונחמד ב200 שקל O_o (אכן קשה לעבור לכזה מארז אחרי הlan האיכותי) קיצר קיבלתי מארז עם עם כניסות usb מקדימה עכשיו אמורים לחבר זאת ללוח אך החיבור usb ללוח מגיע בחלקים קטנים data 0 data 1 + - ויסמן כזה כמו של אין כניסה (/) משהו כזה קיצר יש לי לוח epox 8kda3j ואני לא ידע איך מחברים את החיובר usb הזה לללוח אם אפשר עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  12. Started by potassium,

שלום חברים. אבקש עזרתכם- יש לי כונן קשיח חדש בלי מערכת הפעלה. אני מעוניין להעביר אליו גוסט של דיסק אחר, קטן יותר. האם זה ריאלי, אפילו שיתפוס חלק יחסי מהדיסק החדש? המטרה הסופית היא להרחיב את הדיסק הישן הקטן עם מערכת ההפעלה, כך ש"יבלע" את החדש לתוכו ויהיה לי אותו דבר מקודם רק גדול בהרבה.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by IdanS,

שלום לכולם! אני לא יודע אם זה הפורום הנכון להעלות את השאלה, ובכל זאת אשמח לקבל תשובה ממי שיודע (או הפניה לפורום הנכון). יש לי מחשב נייד Dell inspiron N5010. גרסת ה-BIOS של המחשב (כמו שיצא מהאריזה) היא A04, והיא כבר בת כמה חודשים. ברצוני לעדכן את ה-BIOS, כפי שהומלץ ע"י היצרן, מכיוון שזה אמור לפתור כמה דברים הקשורים ללוח האם, ערכת השבבים, הזכרונות והעבודה הכללית של המחשב. באתר היצרן, ישנה גרסא להורדה מספר A08. ז"א, שישנן ארבע גרסאות BIOS שיצאו מאז המחשב שלי נארז. שאלתי היא כזו - האם אפשרי לעדכן את ה-BIOS ישירות מגרסא A04 לגרסא A08 או שישנו סיכון בכך, ולכן יהיה עדיף לעדכן בשלבים (A05, A06, A07 ורק אח"כ A08)? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by D_Devil,

שלום קניתי הגה של Genius Speed Wheel Formula התקנתי אותו והגדרתי הבעיה היא שאחרי שאני מגדיר את ההגה הסמן של האיקס כל הזמן רועד: מה שלא רואים בתמונה הוא שהאיקס כל הזמן זז וזה מפריע במשחקים זה לא נותן לי לקבוע כפתורים המשחק חושב שהגז לחוץ כל הזמן. איך אני יכול להגדיר את ההגה בצורה נכונה וטובה? תודה מראש מאור.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  15. קניתי Radeon 9600 Pro 256mb של Gexcube מחקתי ת'דריבר של הכרטיס הקודם Geforce 2 GTS 64mb התקנתי ת'דריבר הכי עדכני שהורדתי מהאתר של ATI כן..ה-catalist 3.8 והפעלתי מחדש את המחשב. עכשיו המחשב זוחל...ממש אפשר לראות למשל כשאני מזיז חלון\סוגר חלון\לוחץ על משהו עד כמה המחשב זוחל... שום משחק לא עובד...ניסיתי להפעיל America's Army וגם GunBound ושניהם לא עבדו... חוץ מזה אני מצליח להגיע רק ל 100hz ב-1024X768 שימו לב למפרט שלי...דרך אגב, אתם המלצתם לי על הכרטיס הזה, אני כמובן לא מאשים אותכם, אתם יכולים לעשות רק טוב כמו שעשיתם עד עכשיו...ברור לי שמשהו לא בסדר וזה יסתדר...או שלא... זה הכל, אני חייב עזרה...בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!

16. Started by topgun,

עכבר אלחוטי של A4tech, דגם RFSOP-35A. הוא אצלי כבר מעל שנה (קיבלתי אותו משומש מקרוב משפחה), ולא עשה עד עכשיו שום בעיות. בשבוע האחרון הוא מתחיל ממש לעלות לי על העצבים: מרגע עלית המחשב הוא עובד טוב והכל, ולאחר איזשהו פרק זמן (יכול להיות דקה ויכול להיות 3 שעות), הוא פשוט מפסיק להגיב. זה יכול להיות שסתם הסמן פתאום לא זז, ויכול לקרות אפילו באמצע גרירה - ואז האוביקט הנגרר פשוט נשאר תלוי באמצע הדרך... מרגע שהוא נתקע - כלום לא עוזר. ניסיתי להחליף בין 2 הערוצים שהוא פועל עליהם (בעכבר ובמקלט), ניסיתי לחבר אותו לטעינה דרך החיבור של העכבר ישירות ל-USB (העכבר בא עם כבל שמחבר אותו ל-USB, ואז הוא הופך לעכבר חוטי לכל דבר - יכול לפעול עם/בלי סוללות). הבעיה היא לא בסוללות - קודם כל הס…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by פיני1805,

שלום אנשים. יש לי מידע חשוב על ההארד דיסק והווינדוס עליו נדפק. ניסיתי להתקין מחדש אבל הוא דורש לעשות פורמט . איך אני מציל את המידע על ההארד דיסק מבלי לפרמט . למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  18. שלום רב. יש לי לוח אם של אסוס דגם P4S800D-X שהיה לו זיכרון של 512MB DDR 400 Mhz של חברת VT. אתמול הוספתי זיכרון של Micron 512MB DDR 400 Mhz. ברגע שהוספתי אותו והדלקתי את המחשב המחשב צפצף בסדרות של 3 ציפצופים ולא הפסיק. כיביתי והדלקתי שוב והמחשב ציפצף כך בשנית. כיביתי והדלקתי בפעם השלישית והמחשב נדלק, זיהה את הזיכרון בלי בעיה. אחרי שהמחשב עולה במידה ואני עושה RESTART הצפצופים חוזרים, שוב, עד ההפעלה השלישית המחשב לא עולה. ניסיתי לשנות את מיקום הזיכרון להחליף בניהם... כלום ! מה יכולה להיות הבעיה ? שהרי המחשב עולה ומזהה את הזיכרון ועובד איתו אפילו טוב יותר מאשר שהיה בלי. יש לציין שכאשר המחשב עולה אני מקבל הודעה "Overcloaking Failed" ואני מעולם לא ביצעתי אובר קלוגינג …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לא רואים את האייקונים במועדפים של דפדפן אקספלורר גירסה 11, נראה לי ווינדוס 10, זה לא מחשב שלי.. בבקשה רק מי שמכיר את התופעה והצליח לתקן בעבר, בלי ניחושים אלא אם ניחוש טוב..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DL,

שלום, קניתי את העכבר הזה לפני איזה כמה חודשים ובזמן האחרון הוא עושה מלא בעיות, פעם בכמה זמן כל יום הוא מתחיל להשתגע, לקפוץ ממקום למקום במסך ללחוץ על דברים וכל מיני דברים כשאני רק מזיז אותו קצת... ואז זה מסתדר כעבור כמה שניות. רציתי לדעת קודם כל אם זה בעיה בעכבר, בדרייברים של העכבר, או בכלל במחשב ( יש לי מחשב גרוע מאוד... 128 זיכרון , 600 מג"הצ, ווינדוס ME), כי אם זה בעיה במחשב אז אין טעם להחליף את העכבר. דרך אגב זה עכבר אופטי פשוט מאוד שעלה איזה 50 שקל...

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  21. שלום, בסיטואציה אחת המחשב + מסך יכולים לעבוד רגיל ותקין. לאחר שמכבים אותו ומדליקים - המחשב נדלק, אך המסך אינו מגיב. ניסיתי לחבר גם לכרטיס מסך שלא על לוח האם וגם על זה שעל לוח האם. ניסיתי מסכים שונים. אותה תקלה - מחשב עובד ומסך לא מגיב. אין כבלים מנופחים. בעיה בלוח האם?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  22. אני נכנס למשחק Deux ex 2 וזה עושה מסך שחור ..וסימן שהוא חושב וזהו ככה נתקע עכשיו כשאני יוצא אז אני עושה לחצן ימני והדבק זה רושם משהו כזה .. *** Win32 Runtime Fault : ACCESS_VIOLATION *** Build Nov 14 2003 13:41:15 *** Thread Id : 0000011Ch *** Stack Trace Follows... frame: IP=00405CC2 SP=0012D520 BP=0012DBD8 { 0001:00004CC2 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } frame: IP=00413AD1 SP=00000000 BP=7F904688 { 0001:00012AD1 C:\Program Files\Deus Ex - Invisible War\System\DX2.EXE } מה הוא רוצה ממני??? יש לי Ge force 2 pro gts וכל הדרייברים המעודכנים לזה פלוס דיירקטס 9 .. מה הבעיה מה אני אמור לעשות???

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות בפעם האחרונה ששלחתי את המחשב שלי לתיקון הוא היה במעבדה שלהם במשך 3 שבועות וחזר רק היום בערב. כששלחתי את המחשב בפעמים הראשונות כל פעם הם החזירו לי וטענו שאין שום בעיה. הבעיה קודם כל היא שהמחשב במשחקים כבדים מאוד כדוג' באטלפילד 2 עובד חלק אין קירטוע אחד ופתאום אחרי 10-20 דק' הוא פשוט נתקע ומאלץ אותי לעשות ריסט. בסוף אחרי 8 פעמים שאבא שלי נסע אליהם (וכל נסיעה זה 50 דק' לכל כיוון וממש כבר לא נעים לי!!!) הם החליטו לעשות בדיקה נרחבת למחשב ולראות אם אכן יש חלקים פגומים. הם בצעו סריקה וכל מה שנראה להם חשוד הם פשוט החליפו לי אותו. להלן התיקונים שהם עשו: 1)לפני כמה זמן למשל שדרגתי את המחשב ל-1024 MB עם 400ddr. אני יצאתי מתוך נקודת הנחה שהגורם לבעיה היא …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי שאלה קטנה...קיבלתי משימה לשדרג מחשב ישן, כאשר השדרוג הדחוף ביותר שם הוא הדיסק הקשיח הקטן. ברצוני להחליף דיסק של 40 ג'יגה בדיסק של 80 גי'גה ואולי אף 160. מה שרציתי לשאול, זה האם יכולות להיות בעיות עם לוח האם מבחינת זיהוי הדיסק ? ( אם הנפח גדול מדי ביחס לדור של המחשב ייתכנו בעיות, לא ? ). המחשב מבוסס על מעבד פנטיום 4, אני חושב ש - 2.4 ג'יגה הרץ, אני לא יודע את קוד לוח האם, רק יודע שהוא של ASUS. איך אני יכול לדעת מה הגודל המקסימלי שה - BIOS ו/או לוח האם יודעים לקבל ? מבחינת ההתקנה, אני פשוט מנתק את הישן, מחבר את החדש באותה הצורה ( כ - MASTER ) ואז מבצע התקנה חדשה של חלונות, נכון ? תודה !

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shaked be,

אהלן, לאחרונה יש לי רעש ממש חזק מהמאורר בלפטופ. השתמשתי באוויר דחוס להוציא אבק וגם פתחתי את הלפטופ וניקיתי כמה שאפשר את המאוור ובאיזור של הגוף קירור. יש סיבה לרעשים האלה חוץ מאבק ואיך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.