עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם הדחופה יש לי מחשב חדש ואינטרנט של בזק (חיבור רשת) כשאני במחשב הכל תקין ,אבל כשאני מכבה את המסך,מתכבה לבד, או שיש שומר מסך האינטרנט מתכבה, החייגן מראה שהוא עובד אבל כשאני מנסה להכנס לאתרים הוא לא נותן לחי, ולפעמים אני צריך או להתחבר מחדש או להפעיל את המחשב מחדש אציין שהורדתי את צריכת החשמל מכרטיס הרשת וגם הגדרתי שהכוננים הקשיחים לא יתכבו (בזק בינלאומי ותשתית אומרים לי שזה לא בעיה שלהם) דרך אגב עם מחשב אחר הכל בסדק מישהו יכול לעזור HELPPPPPP

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מדובר ב-XP. לאחרונה התקנתי אופיס2007 ומאז התחילו הבעיות. למרות שאני מאפשר למחשב להתקין עדכונים אני מקבל את אותה הודעה פעם אחרי פעם. איך אני יכול לבדוק איזה עדכונים הותקנו לאחרונה? כי יכול להיות שזה בגלל שביקשתי בהתחלה לא להתקין את כל האופיס (רק וורד ופאוורפוינט), ובנוסף לא אפשרתי להתקין שום עדכונים שקשורים לאופיס פרט לעדכוני אבטחה. יכול להיות שזה קשור? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by dj_poo,

אוקי זה הכל התחיל בכך שניסיתי לנקות את המחשב אז אמרתי שפעם ב 4 שנים מותר להוציא את המאורר של המעבד ולנקות רק שהוצאתי את המאורר יצא יחד איתו גם המעבד וכל הפינים של המעבד שלי התעקמו בכל מקרה הצלחתי לארגן לי מעבד חדש אבל עכשיו המסך שלי לא נידלק אמרתי אולי זה בעיה בכרטיס מסך אבל לא הכרטיס מסך בסדר גמור אמרתי אולי בעיה במסך הלכתי למסך של אחי חיברתי את המחשב ועדיין לא נידלק המחשב יש למישהו מושג מה הבעיה כי לי כבר אין אני מאוד מודה לכם על העזרה שלכם ואני חושש שזה יהיה הלוח תודה רבה עידן אה דרך אגב עוד בעיה מוזרה למחשב של אחי קנו לוח אם אני חיברתי אותו המחשב נידלק ואחרי 5 שניות הוא ניכבה בשינית יש לכם מושג מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  4. זכרונות החלפתי מעבד חדש לוח אם לא מזמן החלפתי ועדיין יש בעיה מוזרה כזאת מדי כמה ימים... מה אתם אומרים ספק 480 וואט לא מספיק? QUAD 6600 4GB DDR2 8800GTX שני קשיחים ב SATA לוח BAD AXE 2 הספק לא גנרי.

5. Started by Dadude,

עזרתם לי מאוד בבעיה הקודמת שלי אז רציתי להעלות לדיון בעיה מאוד רצינית שמטרידה אותי כבר כחצי שנה . יש לי כרטיס קול Creative sound blaster audigy שאמור להיות אחד מהכרטיסים הטובים ביותר שיש. ברגע שאני מתקין אותו ומפעיל משחק,כעבור כמה זמן מופיע צפצוף במקום הקול והמשחק נתקע . חשוב לציין מספר עובדות לעזרה בפתרון : 1)כבר ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים לא פעם ולא פעמיים 2)העברתי אותו לסלוטים שונים בלוח אם ,לא עזר 3)יש לי כרטיס קול אונבורד,ביטלתי אותו בביוס ושיחקתי עם ההגדרות,לא עזר 4)החלפתי ספק כוח,עזר במקצת,עכשיו זה עובד וכעבור כמה זמן (שעה שלמה בספלינטר סל) זה נתקע נ.ב יש לי 4 רמקולים ולכן אני חייב את הכרטיס כי בשלי יש רק כניסה לשתי רמקולים בעיה נוספת היא שכאשר אני מחבר את הכרטיס…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by YottaByte,

כרטיס מסך: GeForce 8600GT 256MB מסך: Samsung LED Full HD 21.5" לוח אם: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5K_SE/ כשאני מדליק תמחשב פשוט יש רקע שחור וכתוב למעלה בצד שמאל דיגיטל ואז אנלוג ואז דיגיטל ואז אנלוג... ככה כמה פעמים, ואז גם זה מפסיק ויש רק שחור. (המסך עצמו עובד, כי חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד.) כשמנתקים את המסך מכרטיס המסך (הכבל הוא DVI DVI), אז פתאום כתוב Check for signal, ככה שאפשר להסיק שזה סימן לחיים של כרטיס המסך. כשכרטיס המסך מחובר ללוח האם והמחשב דולק, המאוורר של כרטיס המסך עובד. ניקיתי כבר את המגעים של כרטיס המסך ואת הסלוט (PCI Express) עם אוויר דחוס וספריי מגעים, לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Mactural,

לא מזמן אח שלי קנה מחשב. עניין של כמה חודשים בודדים. מחשב די חדש. המפרט, אם זה משנה: Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz DFI Infinity 975X XFX 7900GT 2x1024MB G.Skill DDR2 800Mhz אני מקווה שכל החלקים הרלוונטיים הוזכרו. בכל מקרה, יש בעיה של תקיעות כשמשחקים חלק מהמשחקים. באמצע המשחק המחשב פשוט נתקע, נותן צרור כזה של רעש ועושה ריסט. כשהווינדוס עולה אח"כ, הוא מציע לבצע עידכון ביוס. עידכנו את הביוס וזה לא ממש עזר. בקשר לתדירות של התקיעות, פעם ב 4-5 שעות של משחק בערך, כדי לתת קנה מידה. - די בעייתי. תודה רבה רבה מראש. מקווה שיש לזה פיתרון =\

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. Started by TX,

אז ככה אני מתכוון לעדכן את הביוס שלי, הלוח אם שלי הוא Asus A7V133. אני יודע שלא מומלץ לעשות זאת, אבל במקרה שלי, רק אם מעדכנים את הביוס הלוח אם תומך במעבדי Athlon XP עד 2200... ואני כניראה יצטרך. בכל מקרה, לפי האתר של אסוס, צריך לעשות boot disk ולהכניס לתוכו את התוכנה aflash.exe ואת הקובץ ביוס מעודכן xxx.awd . אז ניסיתי לעשות boot disk מהווינדוס (יש לי Win XP) ע"י מקש ימני על A, בחירה פורמט, וסימון של Start up disk... שהפעלתי את המחשב עם הדיסקט הזה, היה איזה הודעת שגיאה על ה display driver, אבל הוא המשיך כרגיל, ואחרי זה הפעלתי את התוכנה aflash.exe, בחרתי באפשרות לשמור את הביוס הנוכחי על הדיסקט, רשמתי שם בלי סיומת (בטעות), הוא סיים, אחרי זה רציתי לעשות אחד עם סיומת, ניסיתי …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by LTE,

שלום לכולם אני לא בטוח האם הבעיה קשורה לפורום ווינדוס אם אני טועה מצטער ! בכל אופן הבעיה שלי היא שלאחר ביצוע ריסטרט למחשב מופיעה הודעה: bootmgr is compressed press alt+ctrl+del to reastart וזהו ככה זה חוזר על עצמו בכל נסיון להפעלה מחדש לא יודע אם זה באמת קשור אבל יש לי 2 מערכות הפעלה שמותקנות על המחשב win7 starter + win xp. מישהו יודע מה ניתן לעשות ??? בתודה מראש ובברכת שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  10. במחשב מותקנת מ"ע 98se זו כבר הפעם ה4 שזה קורה שאני מדליק את המחשב מופיעה לי התמונת רקע ואז נהפך למסך שחור ואחרי דקה או שתים ואז הוא עושה רסט ואז הוא עולה כרגיל (בעיית חום בדקתי-אין רוגלות וירוסים וכ"ד גם לא). המחשב מעבד amd 1600 לוח אם ga7zxe זיכרונות 500 רם,מה יכולה להיות הבעיה? פירמוט המחשב יעזור? זה ניראה לי יותר בעיית חומרה. תודה מקס

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lumi,

יש ברשותי מחשב compaq evo אני מעוניין לעדכן את הלוח אם אבל יש מלא סוגים של evo איך אני יודע איזה דגם יש לי? ???

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך msi ge force 4 mx 440 64 mb ddr הגירסה של הדרייברים שלו מאוד ישנה ויש באתר של נווידה גירסאות חדשות אני לא יכול לעדכן את הגירסה של הדרייברים של הכרטיס כל פעם שאני מעדכן מתחילות צרות המסך עושה פליקים שחורים תמונה קופאת וכי"ב ברור לי שיכולים להיות מיליון סיבות בערך ובדקתי הרבה מבקש כיוון עזרה מישהו!!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by R-E-L,

אוקיי אז הבעיה היא כזאת: יש לי קבצי ISO שמכווצים בפורמט RAR. כשאני פותח אותם הכל טוב (הוא לא נותן לי שום CRC ERROR) אם אני צורב אותם או עושה להם אמולציה(עם DAEMON TOOLS) ומנסה להתקין אותם, אני מקבל שגיאות על קבצים חסרים וכו... זה קורה כל פעם... זה לא כאילו פעם אחת ההתקנה עובדת ולקובץ אחר ההתקנה לא עובדת... ניסיתי לפתוח את הקבצים גם עם WINACE - לא עוזר... הדבר המעניין הוא שהעברתי את קבצי ה-RAR למחשב אחר ברשת, פתחתי אותם שם, העתקתי חזרה למחשב שלי ואז זה עובד בסדר! תודה!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by eran_v14,

כשאני מנסה להתקין משחק זה מראה לי שאין לי דיירקט ואז כשאני מתקין את הדיירקט המחשב אומר לי ישי כבר מותקן וככה זה היה בערך 5 פעמים עם 5 משחקים... מישו מכיר ת'בעיה הזאת? תודה למי שעונה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  15. Started by dj-ariel,

שלום , קודם כל אציין שאני כרגע בSAFE MODE עם הNETWORK כי המחשב לא מחזיק לי מעל כמה דקות עד שהו נתקע הוא עושה ריסטרט ללא מסכים כחולים שבהגדרה הורדתי את הסימון להפעיל מחדש בעת שגיאה... המפרט שלי :זה מערבולת מגעילה ש ACER ASPIRE X1700 כרטיס מסך ATI READON HD3500/4000 אחרי שחפרתי בכל מיני פורומים בעולם עם בעיות דומות לא הצלחתי לתקן אני אציין קודם שבעבר שנה אחורה בערך היו לי בעיות של מסכים כחולים ובלאגן מה שעשיתי זה פרקתי את המחשב, החלפתי את הדבק/משחה המיוחדת מתחת למאוורר וחברתי אותו ואיכשהוא רק זה עזר והמחשב היה טוב בלי אתחולים עד לא מזמן . ביומן ארועים יש לי שגיאות קריטיות KERNEL-POWER 41 אחרי חיפושים נסתי כל מיני פתרונות כמו : עדכונים של WINDOWS + דרייברים בדקת…

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by yoni123,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב, הוא עושה ממש ממש המון רעש ואני לא יודע מה לעשות בקשר לזה. פעם כשהוא עשה המון רעש, גיליתי שזה בגלל שהמאוורר של הכרטיס מסך נשבר. אז קניתי כרטיס מסך חדש וזה הסתדר. עכשיו זה קורה שוב, אבל לא מצאתי אף מאוורר בעייתי .. נראה לי שהרעש בא מהספק. יש משהו לעשות בנידון או שזה רמז שצריך לקנות מחשב חדש ?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  17. אין אני יכול לדעת מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום .. יש לי בעיה מאז שהוספתי עוד אר דיסק למחשב יש לי בעיה של העתקת קבצים..! למשל שני מעתיק מדיסק למחשב קובץ אז הוינדווס עושה לי שגיאה ... וגם כשאני מוריד מהאינטנט.. ואר דיסק הראשון הוא מאשטר והשני סלב..! יש לי מחשב דיי ישןן ... של אינטל. מעבד 2400 לוח אם לא יודע איזה... כרטיס מסך ראדון 9800SE. גי'ה וחצי זיכרון ... תודה אנשים אל העזרה...!

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by gooloo1,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב החדש. לוח אם P35-DS3 Rev1.0 עם מעבד QX9650 הביוס מעודכן בגרסה האחרונה. המחשב נדלק אבל מידי פעם הוא נכבה, כנראה שיש פרמטרים שצריך לשנות ואני לא יודע מהם. הדבר היחיד ששיניתי הוא המכפיל תדר ל - 11, יותר המחשב לא עושה BOOT. בבקשה אם מישהו יכול ויודע מה צריך לשנות זה יעזור לי מאוד (אשמח לצילומי מסך של הביוס). תודה :bash:

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by ac1240,

ברגע שאני מדליק את המחשב יש את המסך השחור שבו מבוצעות בדיקות של הזכרון וכל השאר ואם אני לא לוחץ אנטר המחשב ישאר תקוע והוא לא יעלה משהו מה לא יודע למה זה קורה תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי מחשב נייד לא חדש יש בו 1גיגה הרץ השאר לא ידוע לי המחשב עצמו פעל לי תמיד רק שיום אחד הוא החליט לא להדלק בכלל ניסיתי לבדוק אם זה בעייה במחשב כאשר הכנסתי את הסוללה אך הוא נדלק ונכבה כשראיתי שמצב הסוללה היה מרוקן גיליתי כשהספק מחובר לחשמל המנורה לא דולקת של הספק עצמו. האחריות על המחשב נגמרה מה אתם מציעים לעשות? האם הבעיה היא בספק עצמו?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  22. שלום, יש לי בעייה במחשב שאני בטוח שהיא בעיית חומרה. הבעייה שאין לי מושג איזה רכיב בחומרה פגוע אצלי. אחרי פעמים אחדות של ניסיון פירמוט (המחשב נתקע בזמן התקנת הווינדוס), לבסוף הצלחתי להתקין ווינדוס. לאחר מכן, התקנתי דרייברים כרגיל אבל נוכחתי לגלות שהמחשב נתקע בזמן ולאחר התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך. תגידו, יכול להיות שמחשב יכול להתקע בגלל בעיות של כרטיס מסך. אני שואל כי זה נשמע לי הזוי, הרי הבעיות הכי שכיחות עם כרטיס מסך הן בעיות תצוגה. לא כך? אודה לכם אם תענו לי על השאלה ונסו לשער איזה רכיב בחומרה שלי נפגע? אני מהמר בין כונן קשיח ללוח- אם. מה אתם אומרים? ושוב אני חוזר, זו לא בעיית תוכנה! פירמטתי עשרות פעמים.

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by asaf23,

האם יכול להית שהלוח הנ"ל לא תומך ב 4 גיגה זכרון ב ווינדוס XP 32ביט אלא צריך גרסת 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. המקש רווח שלי לא בסדר! (( סתכלו ניקיתי היום את המקלדת, הוצאתי את המקש רווח, נכון יש שם ברזל כזה? אין לי מושג למה הוא, לא משנה הוצאתי אותו ניקיתי.. החזרתי אותו בדיוק כמו שהוא היה.. אני מחזיר את המקש רווח, ופתאום משני הצדדים שלו כשאני לוחץ אז הצד השני מורם כזה....... (יש ברווח אחד ראשון שנכנס אליו באמצע ושניים מכל צד לייצב אותו..) קיצר אמרו לי שהם לא מחוברים טוב, מה אני אעשה ניסיתי כל דרך להכניס אותם כמו שצריך וזה תמיד ניראה אותו דבר אבל כשאני לוחץ הבעיה חוזרת... ורק אם אני לוחץ מהאמצע אז זה טוב כי באמצע יש איזון :-( עזרה? :'(

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by luvan,

שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. מידי פעם כשאני מנסה לראות סרטונים שראיתי בעבר כמה וכמה פעמים ביו טיוב הסרטון פשוט לא עולה, כלומר, אני נכנס לסרטון אבל מופיע מסך שחור ופס ההתקדמות האדום תקוע על הזמן בו הפסקתי לראות את הסרטון בפעם הקודמת. זה לא קורה עם כל הסרטונים, רק עם כמה שראיתי כמה וכמה פעמים. חיפוש פתרון העלה בעיה שיכולה להיות עם הflash של ADOBE מול הCHROME, אבל כשעבדתי עם המדריך שהופיע, לא הייתה התקלה שהם ציינו שיכולה לגרום לבעיה. אגב, צפייה באותם סרטונים דרך האקספלורר, אפשרית. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה איתי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.