תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש (מארז יותר נכון) שהחלק העיקרי שאני מתמקד בו זה המעבד AMD A8-5600K - ואמנם הוא לא אמור להיות חזק במיוחד אבל ציפיתי לשיפור ברור לעומת המחשב הישן שלי ועד כה אני ממש מאוכזב. לפני הקנייה קראתי ביקורות עליו (רציתי מעבד שכולל מעבד גרפי בשביל משחקים בהגדרות נמוכות). אז גם כדי לוודא את זה הרצתי סידרה של בנצ'מרקים כמו PassMark ו-Unigine ו-3dMark (שהאחרון לצערי נופל כל פעם ולא מסיים את הבדיקה) שתמיד משתמשים בהם בביקורות חומרה ונראה לי שהתוצאות לא טובות. המפרט: מעבד: AMD A8-5600K זכרון: Kingston 4GB DDR3 1333Mhz כרטיס גרפי (שהוא גם המעבד): AMD Radeon HD 7560D לוח אם: Gigabyte GA-F2A75M-D3H ספק כוח: Thermaltake Smart 530W קבצים מצורפים: 2 בדיקות ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שלא השמשתי במחשב כשבוע הדלקתי אותו ושמתי לב שאני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אליה הייתי מחובר כל הזמן. כעת בצד שמאל למטה ( איפה שמופיעות כל הרשתות הזמינות) אני רואה את שם הרשת ובנוסף איקס אדום לצידה מבלי אפשרות להתחבר. דרך אגב - מכשיר האייפון עדיין מזהה לי את הרשת ואני מצליח לגלוש דרכה. לא התקנתי פיירוול או תוכנות מיוחדות. מה לעשות? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן מצב בטוח המחשב עובד רגיל עם חיבור לאינטרנט והכל . מדובר על Windows 7 -- 32X במצב NORMAL MODE המחשב עובד ל 10-15 דקות ונתקע. אם אני מבטל את הדרייבר של כרטיס המסך אז לפעמים אחרי חצי שעה או שעה עבודה הוא קופא . ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך והצ'יפ סט במחשב וזה עזר למשוך עבודה של עוד דקות בודדות . הרצתי את כל הבדיקות האפריות ( ווירוסים , רג'יסטרי , איחוי דיסקים ) הכל וזה לא עזר . ניסיתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש אבל גם אחרי הפירמוט חזרה הבעיה . למישהו יש עוד רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, לפני חודש המחשב שלי הפסיק לעבוד. לקחתי אותו ל KSP לבדיקה ושם הכל עבד, הם עשו עדכון לדרייברים השונים + בדיקות העמסה והכל עבר בצורה תקינה. חזרתי עם המחשב הביתה חיברתי אותו וקיבלתי POST WARN על הכרטיס מסך, לקחתי אותו שוב ל KSP והמחשב עובד שם ללא כל בעיה. חזרתי עם המחשב לעבודה וחיברתי אותו בעבודה וגם שם הוא עובד... מסיבה לא ברורה רק אצלי בבית יש POST WARN על הכרטיס מסך. בנוסף חיברתי כרטיס מסך שלא דורש מתח PCI-E וההתראות מה POST ירדו. ביצעתי איפוס CMOS, ניתקתי וחיברתי מחדש את הכרטיס מסך ללא הצלחה, חיברתי UPS שגם לא עזר. אשמח להצעות ועצות המפרט שלי: יש לי מארז של antec full tower df-85 לוח אם asus p8h67 כרטיס מסך כמו שמצויין בכותרת sapphire 6850 זכרונות corsair g.skill 4…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היה ברק ביום חמישי בערב ומאז המודם של הוט לא עבד החליפו לי אותו כרגע ובמחשב הנייד שהיה מכובה באותו יום יש גלישה באינטרנט אבל במחשב הנייח שהיה עובד באותו יום והיה מחובר למודם לא עובד מה עושים?(הוא רושם שהכבל לא מחובר )
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש, ואני לא מצליח לגרום לו להיכנס למצב שינה. אחרי שראיתי שמצב שינה האוטומטי (דרך אפשרויות צריכת חשמל) לא עובד (המסך נכבה בזמן, אבל המחשב פשוט לא נכנס למצב שינה בזמן שמוגדר לו), ניסיתי להיכנס ידנית למצב שינה (start -> sleep), המסך נכבה ותוך שנייה שוב נדלק. בדקתי מה יכול לגרום למחשב להתעורר (עם הפקודה PowerCfg -devicequery Wake_armed) - היה שם כרטיס רשת, עכבר ומקלדת.. ביטלתי לכולם את האופציה להעיר את המחשב.. ולא עזר. בשביל להבין איזה תוכנה גורמת לבעיה, ביטלתי את כל מה שעולה עם המחשב ( msconfig -> startup -> disable all) ואחרי אתחול ניסיתי שוב, ועדיין לא עזר. עכשיו אני תקוע, לא יודע מה עוד אפשר לנסות. אם זה משנה, יש לי וינדוס 7 64 ביט, ולוח אם Giga…
-
- 22 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
היי כולם. אני מנסה לצפות בסרטונים כלשהם (אני לא מוריד אותם למחשב.. אלא צופה דרך הדפדפן דרך מדיה פלייר). הבעיה היא שכאשר אני מזיז את הסרטון מעט קדימה, או אחורה אז אני לפתע שומע רק קול והתמונה מפסיקה לזוז (וזה לא מסתדר עם הזמן), ואז כשאני מנסה להזיז שוב חזרה או למקום אחר על ציר הזמן אז הסרטון נתקע לגמרי וגם אין קול... חשוב לי לציין דבר נוסף - ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר ובשניהם הבעיה קיימת. כשניסיתי בגוגל כרום , התבנית של מדיה פלייר בכלל לא מופיעה ואני רואה רקע אפור במקום. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה!</blockquote>
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קניתי כרטיס הרחבה usb3, pci-e והמחשב לא מזהה אותו. זה הכרטיס: http://www.ebay.co.uk/itm/2-USB-3-0-to-PCI-E-Card-Adapter-w-Motherboard-20P-20-pin-Low-Profile-Bracket-/180935700926?ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123 ניסיתי להחליף יציאות, ניסיתי לפרמט את המחשב.. כלום לא עזר.. הוא לא מזוהה ב device manager במחשב אחר הוא כן מזהה את הכרטיס, והוא עובד מצוין שם. מה אפשר לעשות? הלוח אם שלי (זה שלא מזהה) z68ap-d3, עם ווינדוס 7 X64 הלוח אם שעליו עבד הוא p55 גם של ג'יגהבייט.. לא זוכר את הדגם המדויק. גם עם ווינדוס 7 X64. במחשב שבו זה עבד השתמשתי בדרייברים האלה: http://www.station-drivers.com/page/renesas.htm
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, בסיטואציה אחת המחשב + מסך יכולים לעבוד רגיל ותקין. לאחר שמכבים אותו ומדליקים - המחשב נדלק, אך המסך אינו מגיב. ניסיתי לחבר גם לכרטיס מסך שלא על לוח האם וגם על זה שעל לוח האם. ניסיתי מסכים שונים. אותה תקלה - מחשב עובד ומסך לא מגיב. אין כבלים מנופחים. בעיה בלוח האם?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מחברת tms יש לי אותו פחות מחודש אפילו ולאחרונה שמתי לב לדבר מוזר שאני מדליק את המחשב הוא ישר או אחרי כמה שניות יש רעש מוזר ניסיתי ליבדוק מזה פשוט עצרתי ידנית את המאורר השמאלי של הכרטיס מסך ועזבתי ישר כדי לתת לו להיסתובב שוב והרעש הפסיק ..עכשין כל הזמן שאני מכבה את המחשב ואז מדליק הרעש חוזר . וכדי להפסיק אותו צריך לעצור לרגע את המאורר .של הכרטיס מסך.. הכרטיס מסך הוא :(radeon hd6850 אני ממש מאוכזב . מה אתם אומרים ? אני יכול לממש תאחריות כמובן וזה מה שאני יעשה .אבל השאלה היא אם יחליפו את כל הכרטיס מסך כולו או שיתקנו אותו ? תודה ..
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר פרסמתי לפני חודש ואפחד לא ענה לי אני מקווה שעכשיו יראו את זה יותר אנשים כי זה מצב דחוף ... הווינדוס (7) מנסה לעלות ובמהלך הטעינה מסך כחול לשניה בדיוק שאני לא מספיק לקרוא מה כתוב והוא קורס ונדלק מחדש לפעמים זה קורה פעמיים ואז כן עולה הווינדוס רק שלאחר מספר דק' הוא פתאום קורס ללא מסך כחול ונדלק ישר שוב חשדתי שזה הכ מסך בגלל שפעם אחת כששיניתי רזולוציה במדיה סנטר המחשב קרס (ושכחתי לצלם את השגיאה במסך הכחול) ופעם אחת במהלך משחק המחשב נתקע ופשוט קבלתי 3 צבעים מרוחים על המסך מצד שני אני לא בטוח שזה הכ מסך כי עדכנתי גרסא ובצעתי בדיקת יציבות עם VideoCardStabilityTestSetup ולא קרה כלום בדיקות שנעשו: windows memory diagnostic - RAM עובר Intel CPU diagnostic - …
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כרטיס מסך HD 6850 ואני רוצה לקנות עוד אחד כזה כדי שיהיה יותר טוב בביצועי גיימינג ויש לי את הספק כוח הזה http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6641 אז רציתי לדעת אם אני אוסיף עוד HD 6850 אחד,האם הספק כוח הזה יוכל להתמודד עם שני כרטיסי 6850?
-
- 41 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כבר הרבה זמן עם מלא משחקים שאני מתקין על המחשב. מה שקורה זה שחומת האש ישר מבטלת את הגישה ובתהליכים של הוינדוס, המעבד מתחיל להישתגע ולעבוד על 70 - 100 אחוז, רק אחרי סריקת וירוסים המצב מסתדר. למישהו יש מושג למה זה קורה?.. בוינדוס אקס פי זה לא היה לי, זה התחיל בוינדוס 7 כל התופעה המוזרה הזאתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
בזמן האחרון (חודש חודשיים) קרה לי כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, והוא מבזבז הרבה זמן בPOST (בסביבות הדקה) אחרי זה הוא ממשיך אבל אז כותב לי משהו בסגנון: "restart and select boot device" איכשהו אחרי שאני מבזבז קצת זמן על נסיון לתקן את זה, המחשב חוזר לעלות רגיל בלי שום בעייה, בלי שאני מבין מה בדיוק קרה. לדוגמה: היום זה קרה ונסיתי לכבות אותו, להדליק שוב, ניסיתי להיכנס להגדרות ביוס ולהחזיר אותם לדיפולט. ואחרי שהוצאתי את הכבל של ההארדיסק והדלקתי את המחשב - הוא עלה בלי עיקובים. אחרי זה החזרתי את ההרדיסק והכל עבד בסדר. העניין הוא שקשה לשחזר את הבעייה, ואני לא בדיוק זוכר מה עשיתי בפעם הקודמת (אני די בטוח שלא הוצאתי את ההרדיסק בפעם הקודמת). למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
טוב... יש לי כונן SSD 40 GB והוא כל הזמן מתמלא... לפני שבוע עשיתי פורמט ועדיין הוא מתמלא לי.. מה שמוזר הוא : בכל הכונן יש רק 23 gb איפה נעלם לי עוד 13 אני ממש לא מבין! כל הזמן הכונן הזה מתמלא ואני לא מבין במה.. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בחודש האחרון נתקלתי בתופעה מעצבנת שמתבצעת מספר פעמים ביום וכל יום, והיא שהמחשב מכבה את עצמו לבד אבל הוא לא באמת כבה, אלא קורס. המצב הוא כזה, בזמן הגלישה באינטרנט בעיקר, המסך ניהיה שחור (דומה למצב של אתחול המחשב), ואז על המסך מופיע "No Signal", ולמעשה, המחשב עדיין נשאר דולק אבל המסך כבוי. לאחר לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, והדלקת המחשב מחדש, הוא עולה כרגיל וללא סימן לבעיה. התופעה הזאת מתחרשת מספר פעמים ביום, ולפעמים ברצף. במידה ואני מוציא את הכבל שמתחבר לספק לזמן מה, ואז מחזיר, זה נראה כאילו הבעיה נפתרת לכמה שעות. והאמת שבאופן מוזר התופעה כמעט ולא מתרחשת בלילה.. אני חושד שיש בעיה בכרטיס מסך שגורמת למחשב לקרוס או …
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כבר שאלתי את השאלה הזו מזמן ואין פתרון אז אני אשאל שוב מדובר במערכת נייח עם XP HOME שהלוח היה תקול והחלפתי לוח ואני לא יכול לפרמט בשום אופן כי יש שם תוכנת אוטוקאד 2005 נדירה ואני לא מצליח לעבוד עם תוכנות שרטוט יותר גבוהות מזה ככה שאסור לי לפרמט. הXP מנסה לעלות ומרסטט. התקנתי עם ERD את XP MAGIC שמה שזה עושה זה להכניס 5 קבצים לתוך תיקיית דרייברים בC וזה לא מצליח. ניסיתי לעשות REPAIR עם דיסק של XP HOME, גם לא מצליח הלוח הוא אותו סוקט בדיוק האם אפשר לגבות רק את תוכנת השרטוט למרות שאין לי את קובץ ההפעלה ואז לפרמט ולהתקין מחדש? יש סיכוי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רמקולים של לוגיטק z110 (אני חושב הכי זולים שלהם). כשהם מחוברים למחשב ואין מוזיקה הם משמיעים זמזום מעצבן כזה שמגיע מהמחשב. יש לי אוזניות שלא משמיעות את הרעש הזה כשהן מחוברות למחשב. כשהרמקולים מחוברים לנגן MP3 הם לא משמיעים את הרעש הזה. למישהו יש רעיון? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום וברכה חברים יש לי מחשב נייד ישן יחסית ,core 2 duo דגם hp dv6500, t5450 2g ram כיום מותקן לי בו ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 לאחר הפעלת המחשב, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס 7 |(64 Bit), זה מראה שהוא מתחיל להתקין תווינדוס 7. ואז ההתקנה (שלב הראשון שלה) מפסיקה באמצע ומופיעה השגיאה הבאה, status: 0xc00000e9 info: an unexpected i/o error has occured יש לציין כי אני מתקין את הווינדוס דרך הcd הפנימי של המחשב. כמו כן לא מחובר לו התקן usb חיצוני כמו עכבר או סתם דיסק און קיי. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך לא כ"כ מצאתי. אשמח לפתרונות תודה.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, שמתי לב פתאום במקרה שהמחשב שלי כותב לי שהוא מזהה 4GB RAM אך הוא כותב כי 1.99 ניתנים לשימוש. זה לא היה ככה קודם ולא שיניתי שום דבר שקשור לזיכרון שאני מודע אליו. יכול להיות שזה ככה מספר חודשים ורק עכשיו שמתי לב. למישהו יש מושג מה עושים עם זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן בעת שימוש רגיל ונורמטיבי במחשב, באופן פתאומי, ללא כל שינוי או נגיעה מיוחדת מצידי, תצוגת המסך הפכה להיות בגוון כחול חזק. עכשיו, עשיתי בדיקה עם שני מחשבים שונים, שני מסכים שונים וכמובן גם כמה כבלים שונים - והמחשב הספציפי שלי הוא גורם התקלה. מנין יכולה לנבוע התקלה? שוב, אני מדגיש, הגורם הוא המחשב עצמו, ולא המסך או הכבל, בוודאות.
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח פנימי 500 גיגה שפעם פירמטתי וחילקתי אותו לכמה PARTITIONS עכשיו אני הופך אותו לחיצוני ורוצה לשים אותו בתוך קופסאת SATA TO USB אבל בשום אופן מחשב לא מזהה אותו עם חיבור USB רק אם אני מחשב אותו סאטא לתוך מערכת הפעלה קיימת. אז ניסיתי למחוק את כל הPARTITIONS ע"י פירמוט עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 אבל ברשימת הדיסקים אין לי את כפתור מחיקה אלא רק אתחול. בקיצור אני רוצה להשמיד את כל הPARTITIONS ולהפוך את הדיסק לאחד בלבד אולי ככה הוא יזדהה עם USB אז אני צריך תוכנה שעושה את זה מישהו מכיר? אגב איך אומרים PRATITION בעברית?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי לא נדלק יותר ואני חושד שמדובר בספק למרות שכשמחברים לספק את המסך המחשב הוא נדלק דרכו אבל כשמדליקים את המחשב המאוורר של הספק לא נדלק או שאר חלקי המחשב. יכול להיות שמדובר בכפתור הדלקה של המחשב שהתקלקל? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
סתם ככה האנטי וירוס הפסיק לעבוד (התקנתי לאחרונה אופיס 07 ) אם זה עוזר ... מה יכולה להיות הבעיה ?.... מצרף תמונה ... http://up358.siz.co.il/up1/myctlzijwzjy.png' alt='myctlzijwzjy.png'>
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-