עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Slavikik,

כאשר אני בא להתקין את הוינדוס אז רק בתחילת החלון השחור עוד לפני שעבר לי לחלון הכחול..זה מעביר אותי למסך שחור שכתוב שם: The file azd558ey.sys could not be found.Press any key to continue אז חשבתי אולי בעיה במערכת ההפעלה..והבאתי וינדוס אחר ואותה ההודעה.. יש מצב הבעיה היא בהרד דיסק?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by maorakrish,

יש לי מחשב יחסית חדש. I5 750 2 GB זכירון כרטיס מסך 210G בקיצור באמצע המשחק המשחק נתקע וחוזר רק אחרי שאני יוצא מהמסך של המשחק ואז חוזר אליו.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  3. שלום,לאחר פירמוט המחשב המחשב לא מזהה את צג הטלויזה (HDMI) לפני הפרמוט המחשב כן זיהההחלפתי כבל ועדיין כלום, בנוסף בדקתי אם הכבל תקול אז הבאתי מסך אחר עם חיבור HDMI והמחשב כן זיההניסיתי לנתק ולחבר את כל הכבלים בטלויזיה(חוץ מחשמל) גם עם המתנה של 10דק' וכלוםלמשהו יש רעיונות?מסך Samsung la32a451 (ישן יחסית)וכרטיס מסך Gigabyte Geforce 750Tiתודה מראש

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  4. אז ככה : הייתי צורב (LITEON 52X32X52) להנאתי בסבבה בנירו 6 ULTRA EDITION עד שיום אחד התוכנה התחילה לדפוק דיסקים ....סתם ככה , בלי שום סיבה מוחשית , לפחות לא כזו שיכולתי לראות אותה ... אז הוא דופק לי דיסקים (BENQ 48X) ב-40% לפעמים , ב-30% לפעמים , ב-60% לפעמים אבל הוא תמיד דופק בשלב מסויים . הוא עושה לי את השגיאה : WRITE ERROR INVAILD WRITE STATE COULD NOT PERFORM ENDTRACK אני במצב ממש רע....המקום הפנוי בהרדיסק שלי נע בין 0 קילובייט ל-300 מגהבייט (WD 40 GB) . עזרה , בבקשה .

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Dano,

צורב DVD שלי Nec ND-3550A התחיל פתאום ללא שום התרעה מוקדמת לקרוא CD, ומDVD הוא מתעלם. למרות שכשאני מכניס DVD זה משנה את האייקון של הכונן, רושם CD DRIVE, אבל מראה שזה ריק... ניסיתי עם דיסקים צרובים ולא צרובים, וDVD לא עובד. פעם עבד, מה קרה? נ.ב. הרצתי חיפוש וראיתי שהנושא חרוש מכל הכיוונים, אבל עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה שלי...

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by bennash,

שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי הוא מעודכן. עכשיו החלפתי עם חבר את המחשב הישן שלו ללא הכונן הקשיח, המארז, המסך, מהמודם, העכבר והמקלדת. אולי גם חלק מהזיכרון. היה לי במחשב E2160 ושמתי E8400. עכשיו אני לא יודע אם זה קשור אבל כנראה שבהתחלה לא שמתי את המאוורר נכון והמחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. עכשיו אחרי לילה של כיבוי המחשב עובד חלק מריץ אפילו BF3, אחרי שעה אני רואה את במנהל משימות שהכונן הקשיח על 100% אחרי שעתיים גם ה-Egde תופס יותר מ 3GB שיש לי 4GB ב64 ביט. כלומר כל הזיכרון על 100% שימוש. אז אני מכבה את המחשב וחוזר אליו למחרת. יכול להיות שקצת הגזמתי אולי אחרי 5 שעות מקסימום הוא נתקע לי לגמרה. ד"א בדקתי את החום של המעבד במשך יום שלם הכי חם זה ב8:18 ו8:34 בבוקר וה…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. שלום, קניתי מחשב חדש והתקינו לי בו וינדוס 7 מקורי 64 BIT. המחשב רץ חלק חוץ מבעיה כזאת, לפעמים כשאני מכה ומדליק אותו הוא מציג לי מסכים כחולים... צילמתי אותם שתיראו. מה הבעיה? הכל חדש, לא נגעתי בכלום, חוץ מהמסך הכחול שזה עושה בהפעלה של הוינדוס מדי פעם, המחשב רץ חלק ולא קורס. http://www.siz.co.il/my.php?i=zoa0ykdyd1dn.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=uz5ztjjdtkob.bmp אודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shlomi7293,

מחשב נייד מסוג: emachines E627 2GB Ram , win 7 32 bit. ( דרייברים מעודכנים ) המחשב איטי מאוד. במנהל המשימות ה-CPU 100% אולי זה קשור..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. משונה.. לא יודע מה קרה! אני עובד על המחשב ופתאום העכבר מתחיל להיתקע במסך.. הוא קירטע עד שהפסיק לעבוד! המונרה של האור עדיין דלקה.. החלפתי בטריות - לא עזר לחצי על הפתור שמחפש את העכבר(גם דרך העכבר וגם דרך הקלט) - לא עזר חיברתי עכבר אחר חוטי אופטי גם של מיקרוסופט ווהוא כן פועל.. 2 העכברים מחוברים ביחד עכשיו. אחד ב USB והשני דרך ה PS. העכבר האופטי אלחוטי הוא Wireless Optical Mouse 2.0A של מיקרוסופט. האם העכבר התקלקל? הוא בא עם סט עכבר + מקלדת אלחוטיים.. קניתי אותם ב KSP. כמה זמן אחריות יש על מוצר כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום, 1. בעקבות בעיית קווים אלכסוניים צבעוניים עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס הוא OnBoard 2. לאחר העדכון המחשב הפסיק לעלות - אינו מגיע לשלב של הפעלת מערכת ההפעלה - XP 3. נסיון להיכנס לביוס גורם למחשב להפסיק להגיב לאחר חצי דקה. 4. איפסתי את הג'מפר של הביוס אך זה לא עזר. 5. החלפת כרטיס הזכרון, ניתוק כל הכוננים, לא פתרו את הבעיה. לוח אם של אלבטרון, מעבד של AMD רעיונות? תודה , ארז.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  11. בעיה מוזרה. מחשב חדש CORE I5 3450 IVY של צ'מפיון ( סמסונג ) עם לוח אם של אינטל DB75SEN שיש עליו כרטיס קול מובנה של REALTEK ומחובר לו כרטיס מסך GALAXY GF630 עם יציאת HDMI ( יש לו כרטיס קול משלו ) , על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 HOME . הבעיה מוזרה . הכרטיס של REALTEK מוציא כל הזמן הודעות הזהרה על חיבור וניתוק אוזניות בכניסה הקדמית . בפועל אין שום אוזניות מחוברות , החיבור מעולם לא היה בשימוש . עדכנתי את מנהלי ההתקנים של כרטיס הקול על הלוח לעדכניים ביותר . הכרטיס משמיע מוזיקה וצלילים בלי בעיה אבל כל הזמן אני מקבל את ההודעות האלה של חיבור ניתוק. למישהו יש רעיון ??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם המחשב שלי נתקע השבוע כבר פעמיים (כאשר את המוזיקה גם נעצרת או סתם עושה רעש של הצליל האחרון לפני התקיעה באופן רצוף) אני מתחיל להיות קצת פרנואיד בנושא כי זה מה שלקח ממני את המחשב הקודם ושרף לו את הלוח. בינתיים אני חושד בספק (ג'נרי של חברה בשם SPIRE, בטענה שזה מה שהיה לאייבורי במלאי) ובקירור למעבד שלא מונח טוב (פריזר 7 פרו) נראה לי יותר שזה הספק, מה אתם חושבים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by Shto,

שלום רב חברים. במחשב שלי ישנו לוח אם מסוג: Gigabyte GA-P35-DS3L אשר תומך לפי הקישור למעלה ב 8GB זיכרון (4 סלוטים סה"כ), כלומר בכל אחד מהם אני יכול לשים עד 4x2GB. יש לי כרגע 2x2GB פרוסים על שני סלוטים, הוספתי עוד 2x2GB אבל משום מה במחשב זה מראה לי את כל הזכרונות על הסלוטים, אבל תאחלס ב CPU USAGE מראה לי 3.5GB. לפני ההוספה היה מראה לי ב CPU USAGE סה"כ זיכרון של 4GB, לאחר ההוספה מראה לי סה"כ 3.5GB, גם לאחר שהורדתי את הזכרונות החדשים עדיין מראה לי 3.5GB במקום 4GB כמו שהיה. ניסיתי לשים את ארבעתם ביחד לא השתנה, הורדתי אחד לא השתנה, שיחקתי איתם בין הסלוטים השונים בכל מיני וריאציות ועדיין לא משתנה כלום. כל הזיכרונות שיש לי הם מסוג: KVR800D2N6/2G כולם אותו דגם, אותה מהירות, …

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. לפני חצי שעה הכנסתי 3 מכשירי טלפון וDOK לחריץ הUSB. המחשב קפא והופיע הודעה למטה משהו על נחשול (surge) נדמה לי. עשיתי ריסטרט, החשמל עבר, הלד (של ההדלקה) הואר, אבל לא הייתה תגובה. לחצתי ליצה ארוכה על כפתור הכיבוי, החשמל נקטע אבל עכשיו כשלוחצים על כפתור ההפעלה לא קורה כלום. מת. לא יודע מה לעשות. לוח האם נשרף? אין ריחת וגם בעין אני לא רואה כלום. תודה רבה לעוזרים! אני קצת בפאניקה.

• 32 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. אורח אורי
    Started by אורח אורי,

שלום לכולם , יש ברשותי מחשב HP בן 6 שנים לאחר החלפת מעבד E8400 , הגדלת זיכרון ופרמוט ל WIN 8 נעלם הסאונד מהמחשב. בתחילה היה אפשר לשמוע באוזניות ואח"כ גם זה נעלם לוח אם HEWLETT PACKARD 0AA8H במנהל ההתקנים חסרים שתי דרייברים - intel active management technology - sol intel management engine interfach איך אני מעדכן אותם ? ומה לדעתכם קרה לסאונד ?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by erezb84,

שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב, והדבר הראשון שרציתי להתקין עליו הוא אנטי וירוס. קניתי רשיון של מקאפי ל 3 מחשבים של internet security. מערכת ההפעלה היא win 7 ultimate 32 bit. הבעיה שההתקנה לא מוכנה להתחיל, ואיך שאני פותח אותה, ההתקנה קצת "חושבת" ואז אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתקין. ניסיתי להוריד מחדש - עדיין לא עזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך פותרים אותה?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  17. שלום קניתי מחשב חדש לפני כחודש וחצי. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של הלוח אם ביוס כרטיס מסך והוא ממשיך להציג לי מסכים כחולים השתמשתי בתוכנה WINDBG וככל הנראה הבעיה נובעת מקובץ ntoskrnl.exe קראתי את המדריך לתוכנה ולמרות שהורדתי את כל הדרייברים החדשים המחשב עדיין עושה לי מסגים כחולים בצורה רנדומלית שאני מפעיל תוכנה (לא כל תוכנה ולא כל פעם אלא באמת בצורה רנדומלית) אני ממש אשמח לשמוע הצעות איך אפשר לתקן את זה בין אם זה להתקין WINDOWS חדש או פירמוט (שעשיתי כבר 5 פעמים) או אם אפשר להחליף את הקובץ הזה בקובץ אחר (אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 ) תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by LAKOTA,

למחשב שלי יש בעיה- בזמן האחרון הוא מרבה להתקע. אני לא מעמיסה עליו תוכנות ברצף. המחשב כבן שנתיים, יחסית חזק. שמתי לב שכאשר אני מקודדת בעזרת אביריקומפ הוא נתקע כמעט בכל פעם, הורדתי גרסה חדשה לריקומפ וזה פתר את הבעיה. אך לאחר 3-4 קידודים זה שוב חזר. הפעלתי תוכנה ש"מקודדת" לMP4 שמשך הקידוד הוא 2-4 דקות קידוד וגם זה תוקע את המחשב אך לא תמיד. זה קורה גם שרק תוכנת הקידוד פעילה ושם דבר אחר לא דלוק. עכשיו, שאני עושה קונטרול אלט דליט לבדוק את PF USAGE המחשב בכלל לא מתאמץ גם הסיפיו עומד על מספר לגיטימי של 800-900 יחד עם האימיול ודפדפן האינטרנט. במחשב הישן יכולתי לשמוע איך המחשב מתאמץ, וכאשר הקידוד היה מסתיים, אז המחשב נהיה שקט יותר, במחשב הישן הפעלתי הכל רגיל ולא נתקע כלום.…

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by composite,

אז ככה, קיבלתי היום את ה- Audigy 2, וכדי להתקין הייתי צריך להוזיז את הכרטיס רשת. אז הוזזתי, חיברתי מחדש והכל היה בסדר. ככה גם עם הכרטיס, חיברתי אותו שלב שלב, כמו שהיה כתוב בחוברת. כשהגעתי למערכת ההפעלה (Windows XP Pro), רציתי להגיע לפה כדי להתייעץ אתכם לגבי הבעיה בסאונד (שנפתרה כרגע), אבל הרשת שלי לא פועלת. למישהו יש פיתרון? :-\

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  20. 1.כאשר מנסה לפתוח במועדפים שמחשב אתר , כותב לי "הורדת קובץ , אזהרת אבטחה , סוג : קובץ לא ידוע ": צירפתי צילום 2.בגוגל כרום , למרות שדף הבית מוגדר כגוגל , עולה לי דף בית אחר . מה עושים ? עשיתי סריקת וירוסים לא עזר מצרף צילום

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by shabis,

זה מחשב ישן ששימש את הנכדים לאחרונה יש תופעה כזאת: כאשר המחשב עולה בחצי השמאלי של המסך התמונה טובה ובחצי הימני התמונה מטשטשת ובהירה האם יש למישהוא הערכה מה הבעייה ואם כדאי לתקן

22. Started by GPX,

שלום, אני כותב מהמחשב של אח שלי, המחשב שלי החליט באמצע הלילה להפסיק לעבוד בלי שום סיבה נראית לעין. (אני פשוט לוחץ על כפתור ההפעלה ושום דבר לא קורה... אני בטוח שעובר חשמל למחשב כי כשפתחתי אותו ראיתי נורית ירוקה דלוקה) מה יכולות להיות הבעיות ? והאם חובה להזמין טכנאי או שיש פיתרון פשוט ? תודה

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  23. יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן) התקנתי גרסאות שונותשל דרייברים וזה עדיין ממשיך להופיע לי וגם שהמחשב מכובה ורק המסך דולק עדיין יש תפס הזה מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך LCD של סמסונג 713B

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  24. Started by SomeBody_IT,

שלום וברכה, רכשתי לפני יותר משנה מחשב נייד , ידעתי שלפחות לתקופה הקרובה כאני ישתמש בו יותר בבית מאשר בחוץ ולכן תכננתי להשתמש בו כPC - רוב הזמן (לחבר מסך) , עכבר ומקלדת וכדומה ולהשאיר. (קניתי את המחשב בידיעה שישמש אותי גם כמחשב נייח) ועל סמך גם בחרתי מחשב נייד של מהסדרה asus x555LN וקניתי אותו (http://www.asus.com/IL/Notebooks/X555LA/), מה שלא לקחתי בחשבון ולא בדקתי לפני הקנייה הוא שהסוללה של המחשב פנימית (לא נשלפת) מה שלא מאפשר לי להשתמש בו כמחשב נייח ולא לפגום עד כמה שאפשר בסוללה. השאלה שלי היא איך ניתן עד כמה שאפשר להפוך נייח אני רוצה לדעת אם אפשר לנתק את הסוללה באופן וירטואלי (אני מאמין שכן ואשמח לדעת איך לעשות זאת , אני חושב שניתן למחוק דרי ברים אבל אני …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by elior021,

היי יש לי מדפסת C4283 של HP ברגע שאני מתקין לה את הדרייבר של המדפסת כל התקני ה USB מפסיקים לעבוד, ברגע שאני מוחק את הדרייבר של המדפסת הכול תקין. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וגם פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר. תודה מראש אליאור

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.