תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חבר'ה ?.. יש לי בעיה במחשב. הזמנתי לאחי חלקים חדשים למחשב והרכבתי אותם והכל עובד טוב ויפה אבל יש בעיה. החלטתי שאני רוצה לבדוק אם הזכרונות שהזמנתי לאחי (1GBx2 של OCZ) יעבדו יותר טוב (בגלל שהתזמונים שם נמוכים יותר משלי וגם ש - 1GBx2 יותר טוב מ - 512MBx4) מה - 512x4 שיש לי במחשב (2 של GEIL ו - 2 של OCZ). התקנתי אותם במחשב, העלתי את ההגדרות של ה - OC (טכנאי מחשבים עשה לי אותו) שהיו לי עם ארבעת הכרטיסים של 512 שהיו לי מקודם (שמתי את אותן ההגדרות כי אני יודע שה - 1GBx2 של ה - OCZ הם אותו דבר כמו ה - 512Mbx2 של ה - OCZ שיש לי רק ההבדל הוא התזמונים והמהירות) והמחשב עלה, נכנסתי ל - GTA IV וראיתי שיש שיפור קל איתם. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש כדי לבדוק משחק אחר ששכחתי…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
לוח אם asus a7n8x deluxe זכרון geil 2*256mb ddram pc3200 400 geil 1024mb ddram pc3200 400 נסיתי זכרונות שינוי מקום ממקום (סט 1 2 3) לא יודע למה לא עובד.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחר מליון נסיונות להפטר ממסכים כחולים. נותרו לי שני חשודים 1. HD 2. MotherBoard אם הרצתי בדיקה עם ה error cheking של XP והכל יצא תקין זה אומר שזה בטוח לא ה HD או שיש מבחנים יותר רציניין שמומלץ להריץ? ובעצם גם לזיכרון הרצתי רק את ה mem386 או איך שקוראים לזה, והכל יצא תקין (גם במבחן הארוך) זה מספיק אמין? תודה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז ה - svchost מתחיל לאבד שליטה. בהתחלה הוא רגוע, ואז כשהכל מסיים לעלות הוא מאבד את הצפון \: הוא מגיע ל- 95~99 תפיסה ב- CPU. זה ממש לא טוב וסרגל הכלים לא מתפקד עד שהוא לא נרגע. *הערה זהו svchost SYSTEM. *הערה נוספת. הורדתי את כל הדברים שלא נחוצים ב - msconfig. מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
שלום. השבוע החלפתי מחשב וכאשר אני מכבה אותו המסך לא נכנס למצב STANDBY כמו בכול מחשב. המסך מחובר לכרטיס מסך GEFORCE . המנורה של המסך נשארת דלוקה והוא מחפש סיגנל.מסך סמסונג. בתודה. קובי
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דריוור למצלמת אינטרנט ישנה שלא רשום עליה כלום. תמונה של המצלמה: http://img9.imageshack.us/img9/8403/19062010068.jpg על הצ'יפ היחיד שנמצאה בתוכה רשום : Z-Star ZS0211-LF SS0100A 2560125 יותר מזה אין לי פרטים עליה וכל חיפוש שערכתי בגוגל לא הניב תוצאות. אני משתמש ב WIN7 אבל דריוור לכל מערכת הפעלה יהיה טוב יותר ממה שיש לי כרגע (שזה כלום). תודה מראש לעונים. עריכה: מצאתי דריוור מתאים http://www.megaupload.com/?d=ZB9UFLNL קוד: rusdale והערה קטנה, אני מצאתי את זה איפשהו שם במקום לא מוכר אז אני ממליץ לבצע סריקה לוודא שהקובץ מכיל אך ורק את הדריוורים כי אני לא יכול לערוב לאמינות. אני לא קיבלתי התראות על וירוסים או רוגלות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וצה להחליף אבל אני לא בטוח ש זה יעבוד לי טוב
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן, היום לאחר פירמוט והתקנה של מערך כרטיסי מסך 6850 קרו כמה קריסות מוזרות של BSOD. - בהתחלה הייתה בעיה בהתקנה של הסטים שהקריסה את המחשב מספר פעמים. - לאחר שסידרתי את זה עשיתי עידכוני מערכת ואחרי זה המחשב עוד פעם קרס( הקבצי DUMP לא עזרו לי) - לאחר מכן חשדתי שהבעיה היא בכרטיסים ונכנסתי למשחק מיינקראפט אבל המחשב שוב קרס. - אחרי זה עודפעם נכנסתי למחשחק והמחשב לא קרס. - התחלתי לחשוד שהכרטיסי מסך לא פועלים במערך אז וידאתי את זה ועשיתי בדיקת מאמץ וראיתי גם בהגדרות שיש כרטיס מסך מסאטר ועוד כרטיס מסך שמסתנכרן אם המאסטר. לכל אלו שמפקפקים, פתחתי את אפשרות הקרוספייר. עד עכשיו לא היו עוד קריסות אבל אני דואג שהיו עוד,מה אפשר לעשות תודה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קצת רקע : אנחנו משאירים תמיד את המחשב דלוק, ורוב הפעמים שהוא נכבה ואז מדליקים אני רואה שהוא אומר שיש בעיית טמפרטורה אז מה שעשיתי זה נתתי לו להיות מכובה טיפה ואז עוד פעם אוטוסטרדה. מה שקרה זה שאתמול הוא פתאום נכבה לי, אז הדלקתי אותו שוב ושוב הייתה את ההודעה הזו ואז הוא עוד פעם עלה ונכבה. אז עשיתי את זה עוד פעם רק שהפעם הכל היה בסדר והוא עבד. כיבינו אותו והלכנו לישון. היום אני בא לעבוד איתו עובד איתו כמו שצריך ופתאום הוא נכבה רק שהפעם כשאני מדליק אותו הוא לא עובד. מדליק שוב, עולה ובמסך שממנו אפשר לגשת ל-BIOS אני רואה ממש קצת קווים מציקים לעין, המחשב לא עובר את המסך הזה כבר הרבה זמן אז החלטתי לכבות אותו ונתתי לו איזה חצי שעה שעה להתקרר, הדלקתי שוב, הפעם עלה המסך של הביוס בלי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם לא מזמן פינקתי את עצמי במחשב חדש ולכן פרקתי את המחשב הישן כאשר פירקתי את ההיטסינק הופתעתי לגלות שהטכנאים שהתקינו לי את המחשב הישן מרחו את המשחה בצורה הזאת האם ככה צריכים למרוח את המשחה ? אני מניח שלא נכון האם זה יכול לגרום לזה שהמחשב שלי היה נתקע כל הזמן ? הנה קישור לתמונה http://www.geocities.com/haimrado/5.jpg
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קניתי כמה רכיבים והרכבתי לי מחשב HTPC. לוח - ASUS P5B DELUXE כרטיס מסך HD2600XT 2 ג'יגה זכרונות של ST ומעבד E6550 המערכת שלי היא ויסטה 32 ביט. איך שאני מתקין את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר המחשב עושה פוסט ולאחר מכן מגיע למסך של הטעינה ואז איך שהוא מסיים אותו ובא להעלות את החלונות הוא נכבה,ןככה קרה לי מלא פעמים,הוא פשוט נכבה ולא עולה אז עשיתי REPAIR כי הוא אומר בהדלקה הבאה שהייתה בעיה ואז איך שאני שוב מתקין את הדרייבר שוב אותה בעיה והוא נכבה ולא עולה.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
Dispaley hardware is not capable of color-sapce conversions. Swithcing to RGB מה זה אומר? (:
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת WINDOWS. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ערב טוב, שבת שלום. אין לי מושג למה אבל כבר כמה חודשיים שהגלגלת של העכבר שלי קיבלה חיים משל עצמה. הכל התחיל כאמור לפני כמה חודשיים, אחרי שיש לי את העכבר כבר שנה בערך (יש לי אחריות לחמש שנים), יום אחד התחיל העכבר לזוז למעלה ולמטה בצורה אקראית ומה שהכי מעצבן זה שאי אפשר לבטל את הגלגלת בדרייבירים העכבר! (כן שמתי על 0 scroll וגם במנהל ההתקנים ניסיתי לעשות ביטול לגלגלת). עוד תופעות מוזרות, העכבר משתגע הכי הרבה כאשר מפעלים אותו, אם אני לא משתמש בגלגלת אז היא נרגעת (אל תגידו לי אז אל תשתמש בה כי פתאום מגיע אלי החבר שרגיל להשתמש בה והורס לי את היום ). (ניסיתי אפילו לשאוב אבק מהחריצים שיש בין הגלגלת בניסיון נואש אחד) אה כן פרט אחד קטן אחרון... אני לא מוצא את הקבלה של העכבר אז …
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שאלה בנושא מפצל 3 פינים למאוורר של מעבד GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 יש לי לוח של SEASONIC 620W וספק של אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף על הקירור של המעבד של SCYTHE MUGEN II מאחר וכל החיבורים אצלי תפוסים רציתי לדעת אם אני ישים מפצל על החיבור של המאוורר זה עלול להוות בעיות כדוגמת זה Akasa AK-FY320 3 Pin Fan cable splitter (AK-FY320) [AK-FY320] תודה רבה אביחי
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהלוח אם שלי התקלקל כאשר העברתי את המחשב למארז החדש( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251493.0 ), קיבלתי סוף סוף את המחשב חזרה. חיברתי את ה HD , שמח ומאושר שעכשיו המחשב חזר אליי, רק שלא ציפיתי לקבל פתאום מסך כחול בזמן העלאת הWINDOWS(מצ"ב תמונה שצילמתי עם ה 6230, סליחה על האיכות הירודה). אין לי מושג למה זה קרה,או איך מסדרים את זה , אך אשמח אם תוכלו לעזור לי. כאשר דיברתי עם הטכנאי הוא אמר לי שאני אעשה WINDOWS REPAIR והכל יהיה בסדר. ניסיתי, אבל או שלא הבנתי איך עושים או שזה לא עזר(האם זה בגלל שכרגע יש לי XP PRO והדיסק שניסיתי לעשות REPAIR איתו הוא XP HOME?). שאלה נוספת: האם יש לי ברירה חוץ מלפרמט את הHD ולהתקין WINDOWS חדש? תודה לעוזרים. [attach…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוא כל דקה מופיע פעם ביטלתי אותו אבל אני לא מצליח להיזכר איך ביטלתי אותו זה קרציה כול שניה זה מופיע הינה תמונה:
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל קריסות בלתי מוסברות בBFBC2 וCOD4 (יש לציין שרק במשחקים הנ"ל נתקלתי בתופעה) לאחר כ15-30 דק' של משחק כל העסק קופא, הסאונד, הוידיו וכל המערכת. הדרך היחידה לצאת היא לעשות ריסטרט ידנית למחשב. כרטיס המסך יושב על סטוק, וגם למעבד אין OC... מה יכול להיות העניין? יש לציין ששני המשחקים מקוריים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר התקנת הדרייברים יש לי בעיה שאחרי שאני יוצא ממשחק או מכל תוכנה שמשתמשת ב-3d אני מקבל מסך שחור וסמן של העכבר. המחשב לא נתקע הוא פשוט לא חוזר ל-2d. יש לי כרטיס 7800gt של gigabyte GV-NX78T256V-B האם נתקלתם בבעיה עם הדרייברים החדשים ?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי אני משתמש בגוגל כרום כבר הרבה זמן ועל כמה מחשבים ואף פעם לא קרה לי משהוא כזה לפני כמה ימים הדפדפן עדכן לי גירסה לגירסה 20 ומאז נהיה איטי יותר ויותר (הכוונה בממשק הדפדפן עצמו) ומקרטע ולפעמים נתקע ניסיתי להתקין גירסאות אחרות שלו ולנקות את כול המטמון ואפילו ביטלתי הרחבות וזה לא שינה כל דבר יש למישהו מושג איך אני מסדר את הבעיה הזאת? בינתיים עברתי ל-FF 13...
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.4 800 כשאני פותח את המחשב כבר על ההתחלה הוא בטמפ של 45+ ולאחר זמן מגיע ל- 50+ לאחר 5 דקות של מאמץ הוא מגיע לטמפ של 60+ אפילו פעם אחת ל-70. עכשיו בעיית החום היא רק במעבד שאשר החום הכללי במארז והחום של הדיסק הקשיח הוא 40-55 (שזה גם יחסית גבוהה אבל עוד בטווח נורמלי). השאלה שלי איך אני מוריד את החום של המעבד? (נוסיף את העובדה שהמעברר שעליו עובד בצורה תקינה)
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
המחשב מרסט את עצמו בלי שום סיבה ניראת לעין. מצורף קובץ rar שמכיל את תיקיית ה-minidump של המחשב. היו הרבה ריסוטים ביום האחרון, בבקשה מי שמבין שיקרא את קבצי הdmp ויכתוב מה דעתו! אני כבר אובד עצות! קישור לתיקיית ה-minidump: http://www.f2h.co.il/217624 תודה רבה אסף!
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קניתי רמקולים creative inspire 5.1, חיברתי אותם לכרטיס קול, וכל הרמקולים חוץ מהאחוריים פועלים ניסיתי לעדכן דרייברים ושום דבר לא הולך http://planet.nana.co.il/sniper12/sound.JPG הנה, פה בהגדרות הכול פועל חוץ מהLB/RB יודעים מה לעשות? זה בעיה בחיבור עצמו אולי?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד בסלון אחד בחדר. בסלון אני מקבל מאה מגה ובחדר רק חמישים ניסיתי לנתק את כל המכשירים המחוברים בWIFI(פלאפונים טאבלטים וכו'.) ואני עדיין מקבל רק חמישים אז התקשרתי לתמיכה של הוט אמרו לי שיש לי כנראה איזה תוכנה שפועל ברקע ולוקחת לי את כל האינטרנט אז סגרתי הכול הכול הכול ועדיין אני גולש רק על חמישים. פעם הייתי יכול לגלוש על מאה מגה בלי בעיה. עכשיו ניסיתי לבדוק ב(CMD(netstat -o -n איזה תוכנות פועלות לי ברקע ומשתמשות באינטרנט אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד הרוב היה תהליכים של Chrome. פתרונות מישהו? אני לא רוצה להגיע למצב של פירמוט המחשב.
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-