תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
- 

שלום לכולם ברשותי מחשב חדש - הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 Asus P5B Leadtek GeForce 7950GT Dual Channel DDR2 800 1 Gig Western Digital 160 Gig SATA II ספק כוח Thermaltake PFC W0084 מחשב אריה,תיאורטית לפי המפרט, אבל הבעיה היא שבמשחקים הוא מגמגם ז"א שהוא לא רץ חלק, יש גימגום וזה מתבטא בעיקר במשחק pes 06 ניסיתי הכל - עדכנתי ביוס גם של הלוח וגם של כרטיס מסך, הורדתי את כל הדרייברים האחרונים שניתן למצוא מ ASUS ו NVIDIA ללא הצלחה, שיחקתי עם ההגדרות בביוס, שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך, התקנתי דרייבר כרטיס מסך של NGO, אין לי כבר שום מושג מה קורה כאן רבותיי. מחשב Athlon 64 3000+ מריץ משחקים יותר חלק ממנו, וגם התוצאה שקיבלתי ב 3DMark2001 ביחס של מעבד-מסך היא עלובה : 38000 לעו…
- 

- 8 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)
- 

- 2 תגובות
 - 681 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, ה-HDD הישן נשרף לי. קניתי HDD חדש, למרות שה-MoBo שלי הוא לא SATA native. קניתי מתאם PCI to SATA כדי להתגבר על הבורד הישן. ה-HDD עובד בסדר, הצלחתי לגרום ל-WinXP לזהות את הדיסק בהתקנה (באמצעות הדרייברים שהגיעו עם המתאם). הבעיה היא פשוטה, המחשב לא מוכן לעשות BOOT מהדיסק החדש. האם לא ניתן לעשות בוט במקרה הזה? הרי מה עוזר המתאם אחרת?? הבורד שלי ASUS P4S533-MX, ההרדיסק החדש Seagate Barracuda 320GB SATA, והמתאם הוא Dynamode שמבוסס על צ'יפ של VIA6421A. תודה לכל מי שיענה... (התעמקתי בפורום ובמדריכים שלכם, אגב).
- 

- 14 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי בעיה במאוורר של המעבד. לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעשות רעשים ממש מוזרים שמשתנים כל הזמן, ולפעמים הוא פועל בסדר. אני לא רואה שום הבדל בטמפרטורה ובמהירות סיבוב.. אבל שאני לוחץ על האזור מאחורי המחשב שמכסה את המעבד אז הרעש נחלש טיפה. זה היה כבר לכמה זמן אבל בזמן האחרון הוא התחיל התחזק ולהרעיש באופן יותר קבוע אז זה מציק לי למרות שלא נראה לי שיש בעיה אחרת חוץ מרעש. מישהו יכול לעזור לי?
- 

- 14 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום! אתמול הפעלתי את המחשב והיה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e, איתחלתי את המחשב -מניסיון במחשבים קודמים זה עבד - אבל הפעם המחשב החליט שהוא לא רוצה לעלות בכלל (יש מתח אבל אין כלום על המסך). הוצאתי את החשמל מהספק (אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק), ואח"כ המחשב עלה כאילו כלום לא קרה. כשפתחתי את המסך היום (המחשב היה פתוח גם בלילה) שוב היה מסך כחול ועכשיו הוא בכלל לא עולה (גם אחרי ניתוק מתח). מדובר במחשב חדש שלא עשה בעיות בשלושה ומשהו החודשים האחרונים (מאז שנקנה), למקרה שצריך פירוט: 1) Gigabyte GA-945P-S3 RH 2) אינטל Core 2 Duo E6400 3) EVGA 7900GT 4) 2* Twinmos 1024MB DDR2 533 אשמח לקבל רעיונות איך לפתור, בתודה מראש נ.ב. נדמה לי שהיה קובץ …
- 

- 0 תגובות
 - 677 צפיות

- 

- 

הכנסתי את הדיסק און קי למחשב וניסיתי להעביר סרט ואז הוא כותב לי שהכונן מלא ואני צריכה למחוק קודם כמה קבצים,לא הופיע שום קובץ בתוך הדיסק און קי. חיברתי בעוד מחשב והיה שם אותו דבר. מה לעשות???
- 

- 5 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אהלן, צרות בצרורות. אחרי עדכון מ-8 ל8.1 נוצרו 3 בעיות חדשות: 1: כול תפריטי הWIN+X לא עבדו = התפריט עולה, לחיצה על הקישור לא עושה כלום. 2: הרשאות ADMIN לא עובדות לדוגמה לא ניתן לגשת לCMD כ ADMIN למרות שהיוזר מוגדר כADMIN. 3: המחשב לא רוצה לישון, רוצה להשתגע = לא נרדם מעצמו לפי הPOWER PLAN, והפעלת שינה ידנית של שינה או HIBERNATE מרדימה את המחשב למשך זמן רנדומאלי, אבל המחשב מעיר את עצמו. אחרי ניסיונות כאלה ואחרים, נמאס, עשיתי REFRESH לווינדוס. 1-2, נפתרו. 3 לא. ניסיתי לעשות ריבוט נקי, עשיתי DISABLE לכול הסרביסים שאינם של מיקרוסופט וביטלתי עליה אוטו' של כול התוכנות צד שלישי - לא עזר. ניסיתי להריץ : powercfg -lastwake ישר אחרי שהוא מתעורר וקיבלתי : Wake History Cou…
- 

- 0 תגובות
 - 849 צפיות

- 

- 

היי לכולם מה שלומכם אשמח לעזרה ברשותכם בגדול...המחשב נדלק ונכבה וחוזר על הפעולה עד שמצליח להידלק ועובד ... , במצב שלא עובדים בו כמה שעות הוא פשוט נכבה בכל זמן שהוא עובד ..אפילו רק שמדליקים תמסך שזה הכי מוזר..יוצאים רעשים מוזרים מהמחשב כמו רעש של פנצריה חח הזוי w10 32 ראם וכרטיס מסך quardo p2000
- 

- 2 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

לאחר פירמוט המחשב, המחשב לא מזהה את המצלמה מדגם mustek 300a . באתר של mustek יש אפשרות להוריד דרייברים אך אני מתבקש לרשום את 2 האותיות הראשונות של המס' הסידורי. כשאני רושם לו את המס' שמופיע לי על המכשיר הוא לא מקבל אותו. עזרה בבקשה !!!!!
- 

- 1 תגובה
 - 638 צפיות

- 

- 

המחשבים סובלים מאיטיות מסויימת, רעש וחום גבוה... יש רעיונות למעבר לניקוי כללי וחידוש משחה טרמית? מה הסבירות שזה רק זה? (לא רוצה להשקיע סתם עבודה ולגלות שבסוף אני צריך להחליף אותם במילא) אם זהו הפתרון, אני חושב לעשות את זה לבד אבל בינתיים כנראה לא מוצא זמן. כמה יעלה טיפול כזה לכל מחשב? (המחשבים בני 5-6 שנים הם מספקים לכל מה שאני צריך אבל תלוי במחיר הטיפול אולי כבר אחליף אותם למחשב חדש פשוט ב- 1000 ש"ח? אני משער שמחשב כזה בכל מקרה יהיה יותר טוב) חג שמח, טל
- 

- 2 תגובות
 - 664 צפיות

- 

- 

עברתי מאפל (מקבוק) לנייד של סאמסונג חדש. כרגע כשאני מחבר בHDMI יש מסך כפול ונראה לי שגם איכות פחות טובה בטלוויזיה. אני מעוניין לחבר אותו עם HDMI לטלוויזיה ולעבוד רק עם מסך הטלוויזיה כאילו שהמסך של הלטפופ לא קיים. במקבוק הייתי מחבר אותו בHDMI לטלוויזיה, סוגר את המסך פיזית כדי שיעבור למצב שינה, ואז מעיר את המחשב עם עכבר או מקלדת. מה צריך להגדיר בווינדוס ??? לא עבדתי עם ווינדוס 5 שנים...... תודה
- 

- 1 תגובה
 - 860 צפיות

- 

- 

בטעות כיביתי דרך STRART כפתור כתום של כיבוי... זה אומר שזה הרדמה מסוג ג' של ויסטה. עכשיו המסך לא נדלק לי. בעבר שזה קרה לי ומצאתי פיתרון, עבר הרבה זמן מאז ושחכתי לצערי. מה צריך לעשות? אודה על תשובה בהקדם האפשרי! אם הדיון לא מתאים לפה עמך סליחה.
- 

- 1 תגובה
 - 626 צפיות

- 

- 

שלום , אני רציתי לפרמט את המחשב ולגבות עליו חומר ששקל בערך 20GB , לפני הפירמוט הכנסתי א הUSB והכונן הקשיח עלה והמחשב זיהה ונפתח כונן דיסקים חדש. עכשיו , לאחר שפירמטתי אני מנסה לחבר זה מראה שזה מחובר וקולט אבל אין במחשב שלי את הכונן הזה בכלל וכאילו זה לא קולט אבל זה מחובר והאור נדל וזה מראה את זה אפילו במחשב, ניסיתי גם במחשבים אחרים שלפני כן זה עבד בהם ופשוט זה קולטאת החיבור והכל אבל לא נפתח ולא רואה שם כונן. תודה רבה רבה מראש לעוזרים , מי שמצליח לעזור לי מלך אני חייב את זה דחוף זה מלא חומר !
- 

- 2 תגובות
 - 635 צפיות

- 

- 

היי מחשב חדש MSI ALPHA15 A3DDK בן שבוע נרכש ב-NEGEEV ארהב איך אני פותר את הבעיה כונני USB לא מקבל כונן HDD חיצוני ותוקע את המחשב בנוסף "בקרי אחסון" "התקני אבטחה" יש שגיאה מה עלי לעשות ?
- 

- 15 תגובות
 - 3.6k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום יש לי בעיה שמפריעה לי, וזה חלונות קופצים ופרסומות שקופצות בצד ימין למטה של המסך איך אפשר להפטר מהפרסומות האלה תודה
- 

- 1 תגובה
 - 974 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

הי יש לי מחשב יחסית ישן (בן 8 בערך) שניתן ע"י מכר משפחה, לדבריו המחשב עובד. במחשב כרטיס מסך מובנה בלבד, יציאת VGA. במסך שיש לי כרגע יש רק יציאת DVI לכן קניתי מתאם DVI TO VGA. חיברתי והדלקתי את המחשב, שומעים שהמחשב נדלק (הCD עובד למשל כשלוחצים על הכפתור) - אבל לא מתקבל שום אות למסך. המסך פשוט שחור מת (הוא תקין 100%, אני כותב ממנו שורות אלה דרך מחשב אחר). יש לי חשד אחד: המתאם DVI TO VGA שיש לי הוא נקבה-זכר, כלומר תצורת החיבור היא: המתאם מחובר ישירות למסך, ואליו מתחבר כבל VGA שמתחבר למחשב. אולי הייתי צריך לקנות מתאם זכר-נקבה (כלומר הפוך), ולחבר את המתאם לכרטיס מסך (לא למסך עצמו) ולהשתמש בכבל DVI בחיבור למסך? לכאורה שתי האופציות נראות אותו הדבר כי שתיהן ישימות מבחינה פיזית.
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי בעייה דומה לזאת בתמונות פה http://www.flickr.com/photos/60587624@N03/sets/72157629887949709/detail/ זה קרה אחרי שהתעסקתי קצת בסידור הכוננים במחשב וכנראה שינוי כבלי ה IDE בלבל משהו, לפני כן הכונן הראה 2 טרה ועבד מעולה. ניסיתי להוריד כל מיני כלים מהאתר של סיגייט ושל אינטל ( יש לי לוח אם DH67CL שלהם) ואף שימוש ב Gparted ללא הצלחה. ניסיתי לחברו במחשב אחר עם לוח אם של ג'יגבייט וזה גם הראה טרה 1. הכונן הוא ST2000DM001. תודה
- 

- 12 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

שלום . לא כל לכך ידעתי איפה לרשום את זה מצטער מראש אם זה לא המקום. לפני כמה זמן קניתי טלויזיה 47 של LG וחיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI בנוסף למסך הרגיל שמחובר ךמחשב . עכשיו הכול בסדר אם זה משחקים או סרטים או שימוש רגיל חוץ מבעיה אחת עם העכבר. אני לא כזה יודע איך להסביר את זה אבל קשה לשלוט בעכבר , התזוזה שלו מוזרה כזאת כאילו הוא עובד יותר לאט ופחות מדוייק, ככה זה עם העכבר החוטי וגם עם האלחוטי. אפשר איכשהו לסדר את זה ? מקווה שהבנתם את הבעיה בערך . תודה מראש לעוזרים
- 

- 5 תגובות
 - 3.6k צפיות

- 

- 

שלום, כשאני מריץ משחקים או משהו שדורש שימוש מסיבי (יחסית) מכרטיס המסך שלי (ישן אני יודע) GeForce 6600 המחשב שלי נתקע ולאחר מספר דקות עושה restart. אחרי שwindows עולה לאחר הrestart אני מקבל הודעה לגבי "חומרה חדשה" שהיא כאמור הכרטיס מסך שלי. windows מבקש להתקין את החומרה מחדש אבל ברגע שאני עושה restart (בעצמי הפעם) זה נעלם. המחשב לא מתחמם או משהו (מבדיקה של מגע במארז ולא עם תוכנה כלשהי) והCPU רחוק מ100% (בד"כ בסדר גודל של 30% בערך). חשוב לציין שבדברים שצורכים משאבים רבים יותר מהמעבד אבל פחות מהכרטיס הגראפי הכל עובד חלק. לדעתי הבעיה היא משהו עם הכרטיס הגראפי עצמו או אם ההגדרות שלו. הצעות לפתרון לבעיה יתקבלו בשמחה תודה מראש ויום נעים כפיר.
- 

- 1 תגובה
 - 623 צפיות

- 

- 

היי חברים, אני קצת מבולבל.. נראה לי שהפעלתי בטעות תוכנה לא ממש ממקור טוב היום בצהריים במחשב שלי ומאז משום מה.. העכבר במחשב כל 5 שניות בערך מציג שהוא "טוען" עם העיגול הזה מעל הסמן.. כל 5 שניות העיגול מופיע ל2-3 שניות ונעלם. אני עוקב אחרי ע Task Manager, אני לא רואה משהו חריג. הרצתי את הMicrosoft security existential, כי זה האנטי-וירוס שיש לי על המחשב. והרצתי גם Spybot ומחקתי מה שהוא מצא. ריסטתי את המחשב, הוצאתי דברים לא חשובים/מוכרים מהmsconfig אבל עדיין העכבר ממש לטעון כל 5 שניות משהו לא ברור. גם כשהמחשב סתם במנוחה. המנורה של הדיסק הקשיח לא נראת פעילה ממש באופן, אבל זה גם לא ממש אינדיקציה. יש למישהו רעיון מה המקור של הדבר הזה? מישהו פעם נתקל? יכול להיות שזה ת…
- 

- 2 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

שלום, לאחרונה כשאני מציג סרטון וידאו (בכל רזולוציה) במסך מלא מופיע לי מן שבירות כאלה במסך, אשמח לדעת מה זה ואיך ניתן לתקן את זה. יש לי מסך של DELL UltraSharp D2717D כרטיס מסך GIGABYTE RTX 2080 Turbo OC והמסך מחובר למחשב בDP תודה רבה לעוזרים
- 

- 12 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

לאחרונה אני חווה תקלה בגרפיקה, אני נכנס למשחק דרך האייקון של המשחק וזה עושה לי צבעים לא נכונים, בהירים מידי וגם קונטרסט חזק מידי, בקיצור צבעים משובשים כאלה, אומנם כשאני נכנס למשחק דרך Nvidia experience הצבעים מסתדרים והמשחק עובד רגיל, ניסיתי למחוק את הדרייבר של Nvidia ולהתקין מחדש אחרי שהורדתי גירסה מעודכנת מהאתר וזה לא עזר, במשחקים אחרים עובד רגיל גם במשחק Horizon New Dawn היה לי משהו דומה אבל זה הסתדר מעצמו. מפרט: I7-770K 4.2GHz Max Tutbo לוח אם - GA-Z270X-Gaming7-Gigabyte כרטיס מסך - Nvidia Gforce GTX 1080 TI Turbo זיכרון פנימי - 230 GB ssd + 4TB ssd זיכרון פנימי - 49GB בבקשה תעזרו לי
- 

- 2 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

מעוניין לחבר LAPTOP אשר יש לו את כל היציאות למחשב AIO. למחשב AIO יש יציאות: 2 USB USB SS HDMI OUT. האם יש דרך לשתף את המחשב הנייד על גבי המחשב AIO ?
- 

- 1 תגובה
 - 718 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום. היום בצהריים הורדתי קראק לאיזהשהו משחק, עכשיו מסתב שזה לא היה קראק בד"כ האנטי ווירוס שלי לא נותן להפעיל או לחלץ קראקים, ועד עכשיו לא היתה לי בעיה מהסוג הזה. ניסיתי להריץ סריקת ווירוסים, וכל פעם האנטי ווירוס כתב לי משהו כמו "EROR Could not start scan. Scan engine returned eror 0x20000058" אז ניסיתי להפעיל את המחשב על Safe mod והצלחתי להריץ סריקת ווירוסים. התוכנה מצאה את הווירוס אבל היה כתוב לי משהו כמו "quarentine failed" ו- "clean failed". ואז ניסיתי למחוק את הווירוס בעצמי, אבל הווינדווס שלח לי הודעה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי אד או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ.. יש לי Symnatec Anti-Virus .. תודה רבה רבה לעוזרים!!!
- 

- 1 תגובה
 - 687 צפיות

- 

- 

אני מעתיק קבצים מ NAS דרך חיבור רשת למחשב שלי ומהירות ההעתקה יורדת ל 0bytes/s כל כמה רגעים זה חוזר להעתיק ואז זה שוב נופל 0 המחשב שלי זה Windows 10 עם חיבור 1Gb כבל רשת CAT7 המכונה שאני מעתיק ממנה היא LenovoEMC™ px6-300d עם 4 דיסקים ב RAID 10 אני מנסה גם להעתיק ממחשב אחר ויש את אותה הבעיה ניסיתי להחליף כבלי רשת ב NAS ויציאות אחרות ב switch וזה לא עזר
- 

- 3 תגובות
 - 949 צפיות

-