תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
- 

היי חזרתי היום מבית הספר והדלקתי את המחשב והוא פשוט נדלק ונכבה לכמה שניות ועושה את אותו הדבר כמה פעמים ולפעמים הוא עולה אבל לביוס(אין לי שליטה על הביוס) ולאחר מכן ישר נכבה ונדלק מפרט אם צריך cpu: i5 2500 mt: gigabyte ga h61m s2pv gpu:gtx 1050ti 4gb בבקשה תעזרו
- 

- 13 תגובות
 - 4.3k צפיות

- 

- 

הלוח הוא ASUS m2n-e הכל מסורבל פעם היה תוכנה שהיה אפשר לעדכן דרך המערכת הפעלה , היום זה לא עובד...
- 

- 6 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אבקש תגובות מפורטות מה עלי לבצע בכדי להיתגבר על התקלהץ
- 

- 7 תגובות
 - 929 צפיות

- 

- 

שלום, קניתי מחשב נייד עם 32SSD + 500G נכנסתי גם למנהל ההתקנים וגם לניהול דיסק ואני לא רואה שם את הSSD איפה אני אמור לראות שזה קיים? תודה.
- 

- 20 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום אז החלפתי היום לוח אם למעבד אבל משום מה המחשב נדלק אבל לא עולה כלום המסך אשמח אם תעזרו לי !
- 

- 21 תגובות
 - 5.9k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

היי, אני עובד על מחשב מסוג AMD 3000+ 64BIT לוח אם VIA K8NM ובקר SATA133 המחובר לHD מעבר לכך יש לי גם שני כונני IDE האחד CDROM והשני DVDRW שני הכוננים אינם מזהיים (ממפים) מדיה על כל סוגיה ובכל מצב (גם ניסיון לאתחל לSETUP של WINDOWS לא הצליח) הDEVMGMT מראה כי הכוננים תקינים סימן הקריאה היחיד מצומד לPLUG AND PLAY BIOS EXTANSION... היש מזור?
- 

- 3 תגובות
 - 711 צפיות

- 

- 

היי יש לי מקרים לפעמים שאני רואה שהמסך לא נדלק לאחר שהמחשב בשומר מסך, הכוונה שהמחשב דלוק מהבוקר ואני עובד איתו רגיל ,אבל כשאני עוזב את המחשב לפעמים לזמן מה ושומר המסך נכנס לפעולה לאחר 2 דקות כמו שכיוונתי והגדרתי שלא יראו כלום על המסך (בלי שום אנימציה , פשוט מסך שחור) אני מנסה להפעיל אותו דרך העכבר או המקלדת ופשוט אין תגובה ביכלל ואני רואה שהמחשב דלוק ושומע אותו עובד , גם הגדרתי את המחשב שלא יכנס למצב שינה ביכלל ,אלה רק כיבויי הרדיסיקים לאחר 10 דקות, מה עושים במקרה כזה מוזר? להפעיל את המחשב אני יכול רק אם אני לוחץ על כפתור ריסטט . רוני
- 

- 1 תגובה
 - 1.6k צפיות

- 

- 

אהלן אני מנסה לחבר אוזניות לחיבור audio שנמצא בקדמת המארז- המחשב לא מזהה שחיברתי את האזניות וכמובן שלא שומעים. המחשב חדש יחסית המארז-HEC 6A19 לוח אם - P43-DS3L יכול להיות לעשות enable לחיבור? לא מצאתי בשום מקום תודה
- 

- 7 תגובות
 - 9.3k צפיות

- 

- 

כשאני לוחץ כיבוי המחשב נשאר פתוח ועל המסך כתוב ממתין שתוכנית TASKENG תיסגר ,וככה זה נשאר המון שעות בלי להסגר ! למה זה ? מה צריך לעשות כדי לסדר את זה ?
- 

- 1 תגובה
 - 670 צפיות

- 

- 

במחשב החדש יש לי כונן אחד, C: של 80 ג'יגה. איך אני מפצל אותו ל-D: ו-C: ?
- 

- 3 תגובות
 - 883 צפיות

- 

- 

- 

יש לי ויינדוס 7 לחצתי קליק ימני על הדסק טופ ואז "התאם אישית" ואז על הרקע שבחרתי ואז "שמור שינויים" ולא משתנה הרקע למה זה ?
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אני אשמח ללינק עם מדריך כזה (עדיפות ראשונה עם תמונות, עדיפות שניה בעברית). תודה רבה.
- 

- 7 תגובות
 - 935 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי שאלה, לאחי יש כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1650 PRO והמאוורר של הקירור שלו נשרף, אז חיפשתי לקנות איזה קירור טוב לכרטיס... אז מצאתי  Accelero L2 Pro של ארקטיק קולינג ב80 שח בKSP בדקתי איתם אם יש מצב שזה אמור להתאים בעיקרון רשום לפי הוראות יצרן שכן וגם לפי מה שהם אומרים ואמרו שאם אני לא פותח אני יכול להחזיר, בסוף החלטתי שאני פותח כי אחרת למה קניתי את זה פתחתי והייתה בעיה קטנה עם רגל של הבסיס שנגעה באיזשהו אלמנט על המעגל של הכרטיס אז הורדתי את החלק הבעייתי, והוא לא נוגע באותו חלק כסוף על המעגל של הכרטיס אבל אחר כך הייתה בעיה נוספת כשבאתי לבדוק אם הכרטיס בכלל עובד עכשיו... הכנסתי את הפינים של הכרטיס מסך אל תוך הסוקט של הPCI-E כמו שצריך כמובן וחיברתי את הכבל שי…
- 

- 2 תגובות
 - 578 צפיות

- 

- 

מה הדרך הכי טובה לנקות את המאוורר בלי לפתוח את המחשב? וכל כמה זמן צריך לנקות
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

זה נותן לי את זה שאני מנסה להיכנס להיתחבר למשחק Knight OnLine |: מה לעשות? נ.ב אם זה לא הפורום הנכון לפרסם איזה כן?
- 

- 8 תגובות
 - 704 צפיות

- 

- 

אז ככה , קניתי לפני חודש מחשב מ SKYPC שהמוכרים המליצו לי עליו מאוד . מפרט : מעבד amd phenom 945 לוח אם MA770T UD3 זיכרון 4GB RAM G.SKILL כרטיס מסך HD6870 עכשיו ברוב המשחקים יש לי נחיתות של FPS לדוגמא ב GTA IV אפשר לשחק הFPS לפעמים מגיע ל70 אבל לפעמים גם ל25 . וקרייסיס הFPS עובד בין 15-35 שזה ממש נמוך . הממוצע אמור להיות לי בערך 35 . ASSASIINS CREED הראשון עובד לי על 30 FPS ובמשחב הקודם עם HD4870 הוא עבד לי על 60FPS . (דווקא BROTHERHOOD עובד מצויין 40-70 FPS ) מה עושים ?? דרך אגב הדרייבר מעודכן .
- 

- 12 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

היום ניסיתי להתקין תוכנה כלשהי, והמחשב נתקע באמצע. עשיתי ריסטרט, והופיע מסך אם להפעיל את ווונדאוס כרגיל (או בסייף מוד או במצבים אחרים שאני לא זוכר). הפעלתי אותו כרגיל, אבל הוא עכשיו מציג את ווינדואוס ב-16 צבעים. עשיתי עוד ריסטרט, שום דבר לא השתנה, הוא מזהה את הכרטיס מסך (gforce 4 mmx), אבל לא נותן לי להעלות את רזולוציה(800X600) או את כמות הצבעים מה עושים?
- 

- 5 תגובות
 - 812 צפיות

- 

- 

אז רציתי להליף לאוזניות ניתקתי את הרמקולים וחיברתי את האוזניות ולא פעל, החזרתי לרמקולים ואז אין צליל וכשאני לוחץ על 'Volume center' המחשב עצמו עושה לי כזה ציפצוף קטן ואז זה מופיע: http://img137.imageshack.us/img137/3619/21072796.png עכשיו אני לא מבין ממש במחשבים אז תילכו איתי צעד צעד בבקשה ^^' תודה על זמנכם
- 

- 6 תגובות
 - 817 צפיות

- 

- 

זה הדגם שלי של hp5000zv הכרטיס מסך זה מבולטי הזה 9000 igp באתר הראשי של ati ניסיתי זה לא טוב וכרטיס קול גם אני לא יודע . מה אני יכל לעשות הכרטיס קול מובנה . לפחות סדרו לי כרטיס מסך אני משתגע הענים הלכו לי
- 

- 3 תגובות
 - 628 צפיות

- 

- 

יש לי מחשב חדש והתקינו לי ווינדוס עליו וכעבור כמה ימים אני רואה שכל פעם שעולה הווינדוס אחרי הדלקת המחשב קופצת הודעה כזו http://www.fastup.co.il/v.php?file=15986696.jpg בעיקרון אני סוגר אותה והיא לא מפריעה אבל אני רוצה לדעת מה זה ואיך לבטל אותה
- 

- 16 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

יש לי בלוח אם 2 חריצים עבור זיכרון SDRAM ו - 2 עבור DDRAM. במחשב עצמו יש לי 256 SDRAM ורציתי לחזק/לשדרג וקיבלתי מחבר זכרונות של DDRAM כדי לבדוק איך זה על המחשב, והמחשב לא עולה איתם. (זיכרון אחד היה של 128 והשני 512 ולא ניסיתי ביחד כמובן). הרצתי את התוכנה everest והיא נתנה לי שיש לי לוח אם : Field Value Motherboard Name PCChips M920LR למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות על מנת שה - ddr יעבוד? בתודה מראש
- 

- 9 תגובות
 - 743 צפיות

- 

- 

שלום המחשב שלי יחסית חדש אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה שלו טובה הוא מצביע על 40 מעלות ופולט חופ מי המאוור האחורי שבמחשב הקודם שלי זה לא היה . השמח לעזרה ומקווה אני במקום הנכון לגבי הפנייה הזו.
- 

- 4 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

הכוונה כשאני לוחץ על הכפתור להדליק את המחשב, הוא נדלק. אבל המסך המקלדת והעכבר לא מקבלים סיגנל, כאילו הם לא מחוברים למחשב, והם כן מחוברים למחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם?
- 

- 9 תגובות
 - 901 צפיות

- 

- 

היי, קניתי 2 מקלדות למחשב שלי והמחשב לא מצליח לזהות אותם לצערי.. המקלדת הישנה עובדת אבל חלקית לפעמים הנורה של ה NUM,LOCK דולקת אבל המחשב לא מגיב למקלדת וצריך למתוח או לשחק קצת עם החוט עד שנשמע צליל חיבור נוסף. המחשב לא מצליח לזהות את המקלדות החדשות זה מנסה להתקין אותם ואז נשמה צליל של התקן לא נמצא . ככה בשני המקלדות. אני ממש זקוק לעזרה המקלדת שלי כל הזמן מתנתקת וזה מפריע נורא. תודה מראש.
- 

- 12 תגובות
 - 4.7k צפיות

-