עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by or,

יש לי מחשב פנטיום 4 ובזמן האחרון (לאחר להורדתי המון דברים מהאינטרנט) הוא התחיל לעשות לי צרות ולוקח לו מלא זמן לפתוח דברים (כמו "המחשב שלי") ולהעביר קבצים בין המחיצות של ההרד-דיסק. המפרט שלי הוא: לוח אם של אינטל עם ציפ-סט 850 p-4 1600mhz 512 rdram ausu v8200 t2 64m creative sound blaster live platiniun 5.1 40gb 7200rpm quntom בבקשה תגידו לי למה הוא איטי נ.ב כל יומיים אני מאחה את הכונן ובודק שיגיאות :AR15: :AR15:

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. ברשותי מחשב Dell T1500 (ווינדוס 8 חוקית כמובן). בהפעלת המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: ahci port 0(sata-1) s.m.a.r.t. status bad, ושורה מתחת האפשרות ללחוץ על F1 להמשך Boot של מערכת ההפעלה. עכשיו ברור שמדובר ברכיב פגום שמחובר לפורט SATA הזה, וזה כמובן ההארד דיסק. אלא שהחלפתי כבר 3 הארד-דיסקים למחשב הזה (שניים מהם דנדשים מהניילון) - והשגיאה הזו לא נעלמת. יותר מזה, כשחיברתי את ההארד-דיסקים לפורטים SATA שונים על הלוח, אני מקבל את אותה השגיאה, רק בהתאם לפורט שאליו מחובר ההארד-דיסק. החלפתי גם כבלי SATA - כלום לא עוזר. מישהו יכול לנסות ולהבין מה פה קורה פה? זה לוח אם? זה BIOS (שמעודכן ונצרב באופן תקין)? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by valaryan,

שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך שלי...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה...למה זה קורה ומה אני צריך לעשות כדאי למנוע את זה? הכרטיס מסך שלי 7950GX2 והדרייברים שאני מתקין 93.71 של NVIDIA תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by דוקטור קוף,

ספק כח SPL זה גנריק ?

5. Started by Sango,

שלום חברים, המחשב שלי נתקע התחיל להיתקע כשאני משחק ב STARCRAFT2 (המשחק היחיד שאני משחק כרגע), חשוב לציין שזה לא קורה תמיד ולפעמיים יום שלם אני משחק בלי שיתקע. המשחק עצמו רץ לי חלק יחסית לגמרי (חוץ מקרוב ממש גדולים) יש 2 סוגי תקיעות: 1. הוא נתקע ל 5-10 שניות ואז משתחרר ( זה לרוב מה שקורה ) 2. נתקע לגמרי ( היום פעם ראשונה זה פשוט נתקע ולא הגיב לגמרי עד ה RESET ) אני חושב שאולי זה קורה בגלל שהוא מתחמם? אבל זה נשמע לי מוזר כי לא נעשה עליו שום OC וגם ניקיתי אותו מהאבק לגמרי בפסח. קניתי אותו מ RSM ועדיין יש לי אחריאות לכל החלקים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לפטופ דל חדש מוצא רק חלק מהרשתות האלחוטיות וגם אותם בעוצמה חלשה.מה עלי לעשות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יוצא לי לקרוא לא מעט שירשורים פה , על אנשים שמחשב לא עושה להם פוסט . וזה לא משנה אם זה חומרה חדשה או ישנה , אחד הדברים הראשונים שצריך לעשות זה איפוס הביוס נראה שיש אנשים (חלק ) ששוכחים מזה משום מה . או שלא מייחסים לזה חשיבות רבה . מהתעסקות לא קטנה בחומרה במשך השנים , אני לא יכול לספור כמה פעמים איפוס ביוס פתר לי בעיית פוסט ..

8. איך להסיר את זה בבקשה

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by hosham,

2 קריסות יום אחרי יום,הנה שני הקבצים. http://rapidshare.com/files/1015037/Mini102606-01.dmp.html http://rapidshare.com/files/1015459/Mini102706-01.dmp.html

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by shalev30,

טוב אז ככה יש לי מחשב 2.66 ghz intel וגם לאחותי את אותו הדבר אותו סוג מעבד הכל עכשיו יש לי בעייה במחשב שאני לא מצליח לפתור!!!!! אני מדליק את המחשב אני עובד עם המחשב דיי הרבה זמן....נגיד 1 ככה לאחר שעה או 20 דקות המחשב נכנס למצב של ממש איטיות הוא ממש ממש איטי ואני לא יודע מה הבעייה נכון אתם בטח חושבים שזה המעבד מתחמם אז זהו לא שמתי לו קירור משהו טוב טוב והטמ'פ הכי גבוהה שהוא מגיע היא 40 מעלות או פחות ואני בודק כל הזמן וזה פשוט ככה ולאחותי יש גם אותו מעבד רק שמעבד שלה על 58 מעלות והמחשב שלה כל הזמן נשאר מהיר....יש מצב שהכרטיס מסך שלי ממאט לי את המחשב כי הוא גם מתחמם שמתי לו מאוורר וזה לא עזר (מאוורר טוב טוב) יש לי כרטיס מסך 5200 FX nvidia והזיכרונות שלי חדשים אז אין מה לדבר…

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by domuzy,

מחשב ישן שאני חייב את המידע על הHD שלו. אין לי מושג איזה לוח אם זה (לא רשום יצרן בשום מקום) אבל הוא כל פעם מתריע מיד בהתחלה: DETECTING FLOPPY A, עוד משהו עם MEDIA בהקשר לפלופי, ולא נותן לי לעבור את זה. זה ממש לפני ה-כ-ל! אין פלופי מחובר, וכשאני מחבר כדי להרגיע אותו או משהו כזה, הוא מצפצף שני סוגי צפצופים- או מהיר וגבוה, או צליל חד פעמי נמוך כזה של שגיאה. החלפתי 4 כונני פלופי ושני כבלים, הוצאתי את כל מה שהיה מחובר ללוח האם והחזרתי (חוץ מהמעבד, שאותו אני לא מצליח לפתוחח משום מה). אין לי מושג איפה שם צריך לג'מפר את הביוס כדי לאפס אותו, אבל את הסוללה הוצאתי לא אחת. ניסיתי גם לשים דיסק מקורי של WIN98 אבל הוא בכלל לא מצליח להגיע לשם, כי הקטע עם הפלופי עוצר אותו ומונע כל התקדמות…

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  12. שלום לכולם, המערכת ההפעלה שקיימת היא WIN7 U. בעת הפעלת המחשב לעתים מערכת ההפעלה לא עולה, כאשר בעת העלייה המחשב נעצר ללא הודעה. מידיי פעם מערכת ההפעלה כן עולה, ולאחר מס' שניות גם כן המחשב נתקע ללא כל הודעה. נסתי להתקין שוב את מערכת ההפעלה אך בעת ההתקנה המחשב נתקע, כך הבנתי שזה באמת לא קשור לתוכנה אלא לחומרה. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה, אשמח אם אקבל יותר כיוון בנושא. תודה מראש, שלומי

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  13. יש לי בעיה חמורה- כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר, ואז אחרי זמן מסוים פתאום מתכבה המסך, המקלדת לא מגיבה, המחשב נתקע הלוד של XP. זה היום השני שזה קורה. ניסיתי לעשות בוט עם live cd שך לינוקס, עם סידי של XP ועם פלופי של 98 ובשלושתם קורה אותו הדבר!!!! @#$#@ המסך מתכבה והמחשב לא מגיב! מה זה יכול להיות??????? אני מקווה שלא נדפק משהו.. במיוחד ההרדדיסק...

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by gif,

היי ניכנסתי לביוס שלי (AMI) ובאפשרויות של ה BOOT לא הופיע לי הכונן דיסקים שלי אלא רק הכונן קשיח והכונן דיסקטים. מה אני עושה בכדי שהביוס יזהה אותו? תודה.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by camera,

שלום לכולם, לפני די הרבה זמן שדרגנו מהירות אינטרנט מ2.5 מגה ל10 ואח"כ ל-15 והיום 40 כשהממוצע הוא 30. אני משחק בTribes Ascend ומקבל בסביבות 90 פינג בד"כ בשרת של אמסטרדם. הפינג לא השתנה לפחות כששדרגנו מ15 ל40 ואם אני זוכר נכון גם לא כששדרגנו מ2.5 ל10. אני רואה שחקנים שיש להם פינג 30, מה צריך לעשות בשביל לקבל כזה פינג?! נ.ב.:1. לאחרונה הפינג קופץ לפעמים הרבה יותר מה-90 הממוצע, זה לא היה בעבר. 2.במשחק הזה מאוד חשוב הדיוק והזריזות למי שמכיר, קשה לי לשחק עם לאגים וחוסר אפשרות לכוון. תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. חזרתי מתקופה של ארבעה חודשים בחו"ל, שבזמן זה המחשב שלי היה בשימוש מועט בלבד (פעם בשבוע ופחות) כשחזרתי הדלקתי את המחשב וכאשר נכנסתי ליוזר שלי בXP והמחשב קרס ומאז כל פעם שאני מדליק אותו רק המחשב עצמו נדלק והמסךת העכבר והמקלדת (שהם מחוברים) לא נדלקים (הכפתור של ה-F LOCK במקלדת מאיר אבל שום דבר אחר לא), ניסיתי לחבר אותו לעוד מסך וזה היה בדיוק אותו הדבר... אני מאוד אשמח לעזרה תודה רבה ושבת שלום! רועי

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  17. שלום. יש לי מערכת חדשה בת בערך שנה- מעבד I5 2400 יחד עם GTX760 ו8GB RAM אני רץ עם מערכת הפעלה של חלונות 7 לא רשומה. אחת ליום אני מקבל מסך כחול- עם הודעת שגיאה(במסך הכחול רצה איזשהי בדיקת זכרון), ובסיומו המחשב מאותחל. קורה בעיקר כשהמחשב "עמוס" יש לכם מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום, זה התחיל לפני כשנה (עוד בתקופה שהיה לי מותקן XP) המחשב שלי התחיל לחטוף מסכים כחולים ולרשום בLog שהוא לא יכול לאתחל את הכרטיס רשת onboard. התקנתי מחדש את דרייבר של הכרטיס והכל הסתדר, אבל לאחר חודשיים הבעיות חזרו. הרצתי על המחשב מספר בדיקות והתברר שMemtest מפוצץ בשגיאות. הוצאתי את הזיכרונות אחד אחד ועדיין היו מלא שגיאות, התקנתי את הזיכרונות בסלוטים אחרים (יש לי 4 סלוטים ו2 סטיקים) והשגיאות לא נעלמו, לאחר מכן החלפתי את הזיכרונות עם מחשב אחר והרצתי Memtest על שני המחשבים, ונחשו מה? הזיכרון שלי עובד מצוין במחשב אחר, והזיכרון של מחשב אחר עובד מצוין אצלי! ועכשיו מגיע הדבר הכי הזוי: החזרתי את כל הזיכרונות למקומם, הרצתי Memtest והוא לא מצא אפילו שגיאה אחת, פתאום הכל התחיל לע…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, חברים ! אנא, עזרו לי לפתור אותה בהקדם. מה יכול להיות מקור התקלה. תודה, זיו [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by הדר,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך MX 440 64mb ddr +tv OUT של GForce 4. קניתי כבל מעולה (15 מ' - הלחמה בחנות, מינימום הנחתה), ועדיין כאשר אני מחברת לטלויזיה (טלויזיה חדשה ומצויינת) אני רואה רק בשחור לבן ועם קפיצות. האם יש קשר לסוג הכרטיס? האם החלפת הכרטיס תפתור את הבעייה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by tal hw king,

שלום דבר ראשון זה רק אני או שלעוד אנשים הדריברים החדשים של הכרטיס מסך עושה בעיות? פרסמתי פה בעבר שיש לי בעייה כזו אבל הצלחתי להתגבר עליה אבל מיד לאחר שהתקנתי את הדריברים החדשים (4.6) כול המסך השתגע! והוא לא הצליח להתגבר על הבעייה, אבל מחקתי את הדריברים והתקנתי את הדריבר הישן והטוב מהסידי! ואז זה הסתדר...... אבל אז באתי לשחק אנריל ברשת והמסך עושה לי בעיות. קודם כול ה FPS שלי ירד לרמה כזו נמוכה שזה לא היה נורמאלי, כאילו שאני משחק עם מחשב שלא סוחב את המשחק! כאשר שחקתי עם עצמי (לא ברשת) אז הוא עבד יופי! בפעם הראשונה הוא כיבה לי את המסך אחריי שהו נתקע! בפעם השניה בכלל לא הראה לי תמונה רק מסך טורקיז כזה שהופיע עליו צורה מוזרה שנעלמה אחריי איזה דקה בערך אחריי התענה ארוכההההההההה…

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  22. שלום לכולם ותודה על תשומת לבכם לנושא. אני משחק הרבה במחשב ולא מזמן עשיתי שדרוג - כרטיס מסך radeon HD2600 PRO ו2G זכרון (של קרוסיאר ב-2 סטוקים). התחלתי לשחק במשחק MU (משחק רשת- 3D) וכל פעם לאחר פרק זמן לא מוגדר התמונה נקפאת לי ואז המסך עובר לstand by . ניסיתי לעשות הכל ..הכל...הכל...המקשים לא עובדים... ואז אני נאלץ לעשות restart למחשב =[ . קרה לי פעם שעשיתי הרבה Ctl Alt Del ולחצתי על עוד כמה מקשים ואז הוא העלה לי את זה....(ראו תמונה מצורפת....) אני לא יודע מזה...קראתי על זה קצת...וראיתי שיש לי אופציה ל-Enable/Disable בקשר ל-VPU Recover ב-ATI Catalyst . ניסיתי בשתי האופציות (Enable/Disable) לשחק אבל זה שוב קרה. אני יודע שזה בעיה חומרית ולא של המשחק עצמו. אתם יכולים לכוון או…

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  23. חבר שלי התקין מחדש את הווינדוס וגילה באיחור כי הוא איבד את הדיסק עם כל הדרייברים ללוח אם!!! אני ממש אשמח אם משהו ייתן לי לינק לקובץ או לפחות יכווין אותי לכיוון! כרגע הכי קריטי מבחינתו זה הדרייברים של המתאם VGA.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  24. שלום פורום חומרה, אחרי שקניתי את המחשב החדש שלי התחלתי להשתמש בו באופן רגיל למדי (משחקים וגלישה באינטרנט) אחרי שבוע בערך כשאני מדבר עם חבר שלי בTeamspeak הייתי צריך לשנות איזה הגדרה בתוכנה,ואחרי ששיניתי אותה,ממש בשניה שלחצתי "Apply" המחשב עשה ריסט,אני כמובן לא הבנתי המשכתי כרגיל עם העיסוקים שלי,ובאחד הימים שוב התרסק לי המחשב,והפעם בגלל שדיברתי בVentrilo,עכשיו כבר התחלתי ליצור הקשר בין השניים,אבל שערתי שלא יכול להיות קשר בין audio לריסטרט פתאומי של המחשב,בנוסף לזה המחשב הראה בכול אחד מהמקרים את המסך הכחול,אבל בגלל שהוא עשה ריסט מיידי,לא הייתי יכול לדעת במה מדובר. עכשיו זה שוב קרה לי לפני כמה דקות כשגלשתי בyoutube,מה זה יכול להיות? (המחשב חדש לגמרי : ) Q6600 Dq6-x38 2gb oc…

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  25. אחרי הרצה של בדיקות גם של מג'יק פרטישן 8 וגם בתוכנה של ווינדוס נמצאו 8K Bite של סקטורים פגומים. כל כמה חודשים (הפעם האחרונה הייתה לפני 4 חודשים) המערכת מסרבת לעלות ופשוט קורסת לפני העלייה בכלל (מסך כחול, ריסטרט ישר וחוזר חלילה). בהרצה של הווידוס ב"מצב בטוח" הוא מעלה רשימה של דריברים שכשהוא מגיע לאחד מהם (bus347.sys או משהו מאוד דומה) הוא שוב קורס ולא עולה אפילו במצב בטוח. בגלל הנסיון הגרוע שלי עם ההארד דיסק הזה הכינותי מראש מערכת הפעלה על הארד דיסק גיבוי שאיתו אני מריץ סריקת שגיאות של ווידוס על הקונן המקורי, יש לציין בהפעלה ראשונית (של המערכת גיבוי) הוא לא נותן לי גישה להארד דיסק המקורי, לאחר בדיקת שגיאות יש גישה - אני מגבה מה שאני יכול, מריץ איחוי, פעם קודמת המערכת לא על…

• 7 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.