תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
המחשב נקנה סך הכל לפני חצי שנה בנייה אישית,עכשיו בשני המסכים האחרונים שהיו לי הופיעו שניה הבעיות הבאות: pool_corruption_in_file_area memory_management הזכרונות שיש לי הם מהמחשב הקודם מלפי כמה שנים טובות ובהרצה של הmemtest לא התגלו בעיות. הזכרונות הם של G.SKILL מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של וויז'נטק ג'יפה 4אמאקס 440 ועכשיו בחלק מהמשחקים הוא מראה לי תמונה מוזרה: ולפעמים זה גם נתקע ... בקיצור כמו שכרטיס עם חום מתנהג... אני חושב שאולי הבעיה נובעת מזה שהרמתי את ההיטסינק ופגעתי ברציפות של המשחה התרמית בכל מקרה החלפתי כ"מ TNT2 של אמא שלי , זה לא ממש מריץ משחקים על יותר מ10FPS אז אני קצת בבעיה... גם פעם עשיתי OC לכרטיס אבל מתי שהבעיה החלה הכרטיס היה על ההגדרות הרגילות שלו (270\405) בכל מקרה , אני תהיתי אם החלפה של המשחה התרמית תעזור בכלל , (כן אני יודע שאני צריך כרטיס חדש אבל כרגע אני מחפש דרך אחרת לפתרון לפני שאני אתייאש) או שאולי אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. למה משמש כבל ה- 4PIN של הספק והאם צריך לחבר אותו? 2. למה לכונני SATA יש גם חיבור חשמל יחודי שלהם וגם חיבור מולקס רגיל ובאיזה צריך להשתמש?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר את התופעה (וחשוב מכך את הפתרון) של אתחול כפול בלוח ga-ep43-ds3l? בכל פעם שאני מאתחל את המחשב (בין אם זה ע"י לחצן RESTART או ע"י כיבוי והדלקה) המחשב נתקע במסך שבו מוצגים פרטי לוח האם ומתבצעת ספירת הזכרון. בשלב הזה, המסך מוחשך והמחשב מבצע אתחול מלא מחדש. התופעה חוזרת באופן עקבי בכל פעם ללא יוצא מהכלל! (כמו כן, בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה הנובעת מ-OC כלשהו. אבל גם לאחר טעינת ערכי DEFAULT ב-BIOS לא חל שינוי)
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מסך חדש מסוג ViewSonic V3D245. הוא מגיע עם משקפי תלת מימד של NVIDIA 3D vision (תלת מימד אקטיבי). כאשר מפעילים אפליקציה/סרט עם תלת מימד, ה- 3D emitter של המסך אמור להידלק, לוחצים על כפתור במשקפיים ומקבלים תלת מימד. הבעיה אצלי היא שזה פשוט לא קורה, ה- emitter אינו נדלק. ההגדרות הראשוניות שעשיתי: 1. ה- driver של ה- VIEWSONIC הותקן מהדיסק איתו הוא הגיע. 2. ה- VIEWSONIC הוגדר עם 120 Hertz. 3. הגדרת 3D באפליקציה של NVIDIA. 4. אתחול המחשב. אבל ה- 3D emitter אינו נדלק כאשר מופעלת אפליקצת תלת מימד..... חייבת לציין שהמחשב אליו חיברתי את ה- ViewSonic כבר עבד עם מסך 3D אקטיבי אחר, אבל ה- 3D emitter שלו היה חיצוני. הדלקתי את המשקפיים, עדכנתי דרייבר כרטי…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום רב מדובר במחשב בן 9.3 שנים בשימוש יומיומי (אין לי מחשב אחר) מסוג פנטיום 3 450 (סלוט 1) עם 384 מ"ב זיכרון SDRAM. מאפריל 2006 מותקן על המחשב Windows XP, והתקנתי במשך השנים גם ICQ, מסנג'ר, נורוטון, אימיול, סקייפ וכל זה עובד ברקע ביחד. כשאני פותח את האספלורר מה שקורה שהמחשב צורך יותר זיכרון ממה שיש בפועל (צורך סביב 420 מ"ב ובפועל יש 384 מ"ב) ואז מרגישים איטיות גדולה, נורת ה- HD דולקת כמעט רצוף, והמחשב מתריע באמצעות הודעות שקופצות משורת המשימות שאין לי זיכרון פנוי ושאני אתחיל לשחרר יישומים. יש על הלוח 3 סלוטים, בכולם מותקנים כרטיסי זיכרון: סלוט 1: 128 מ"ב סלוט 2: 128 מ"ב סלוט 3: 256 מ"ב העיניין הוא שהלוח הזה קורא רק 384 מ"ב זיכרון במקום 512 מ"ב, במידה וזה היה קורא את הכל …
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ברשותי מחשב PC שולחני בגיל שנתיים (כולל כל מה שבתוכו) עם דיסק קשיח של Hitachi בנפח 300 GB. בחודש האחרון החלו להישמע רעשים מוזרים, אפשר לומר "קליקים", מתוך המארז, רעשים שמאוד דומים לרעש (קליק) שנשמע שניה לפני כיבוי המחשב מאז ומתמיד. התדירות של הרעשים האלה היתה מאוד נמוכה בהתחלה לתקופה ארוכה (אולי פעם ביום ורק קליק אחד), אך בחודש האחרון התדירות עלתה. לא מזמן בעת התעסקות עם המחשב החלה להישמע סדרה של רעשים כאלה, ובאותו זמן המחשב בעצם "קפא" (התמונה קפאה ולא היה ניתן להזיז את סמן העכבר). בהתחלה היה לוקח למחשב מספר שניות או דקות "להתאושש", אך לאחרונה לא היה מנוס מלאתחל את המחשב (עם Reset) לאחר התקרית. בחלק מהמקרים המחשב לא הצליח לאתחל את עצמו, ואף לעיתים דיווח ש"אין Boot", מה …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה ימים פחתאום המחשב לא רצה להידלק אז פתחתי את הספק ושמתי לב שהפיוז נשרף השאלה שלי אם נשרף הפיוז כלומר הוא היגן על הספק והספק לא נשרף נכון???? נאם הפיוז הזה הוא פיוז רגיל כמו בשאר מכשירי חשמל או שזה פיוז מיוחד???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הלוח אם חדש, מיד לאחר ההרכבה בעליה הראשונה קיבלתי ציפצופים מהירים ואפילו לא הגעתי ל BIOS, שום דבר לא עלה, חשבתי שאולי עשיתי משהו לא נכון, אך הופתעתי שלא. לבסוף הגעתי למסקנה שזה קשור לזכרונות, מדובר על 2 סטיקים שכל אחד הוא 2GB, של Kingston, הדגם הוא KVR1333D3N9/2G שזה בעצם DDR3 על 1333Mhz, הם יושבים כמו שצריך על הלוח בסלוטים המתאימים (הלבנים בלבד) שזה DDR3_1 ו DDR3_3 בהתאם למה שרשום בחוברת. כאשר 2 הסטיקים יושבים ה BIOS מסרב לעלות ומשמיע ציפצופים מהירים וקצרים, כאשר אני מסיר סטיק אחד המחשב עולה כמו שצריך. אני שולל את הבעיה שיש לי סטיק כשול כי זה לא משנה איזה סטיק אני מכניס, הוא מצליח לעלות רק עם סטיק אחד. עשיתי עדכון BIOS וגם זה לא עזר, האם מישהו נתקל בתופעה? האם יכול להיו…
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה המחשב קופא פתאום אפילו אם שוב דבר לא פועל... עד היום הייתי על כרטיס מסך של הלוח אם. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש fx8600gt והמחשב התחיל לקפוא. חזרתי לחנות והחלפתי את הכרטיס,נתנו לי כרטיס חדש. אך הבעיה ממשיכה המחשב פשוט קופא רק ריסט מסדר תמצב. הבעיה היא לא בכרטיס .מה לעשות? תודה מראש מפרט טכני של המחשב : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Video NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) לוח : EPOX MFG6100M AMD2 זכרון:DDR 512MB 800MHZ PC6400 X2 דיסק קשיח:Hitachi 160GB SATA2 3YW
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב אני נכנס לתיקיות ואז כל המחשב תקוע לא משנה לאיזה תיקיה אם על שולחן עבודה או סתם המחשב שלי אבל זה מסתדר לי כאשר אני נכנס למנהל המשימות ואז יוצא מהexplorer ואז עושה משימה חדשה explorer ואז פתאום זה מסתדר לי ואני כן יכול להיכנס לתיקיות והכול ולא נתקע זה לא תמיד קורה פעם כן פעם לא אהה הנה המנהל משימות אחרי שאני סוגר ולוחץ שוב על אקספלורר http://www.swf.co.il/out.php?i=11734_explorer.bmp והנה תמונה איך שפועל המחשב והתיקיות נתקעות http://www.swf.co.il/out.php?i=11733_mmmm.jpg נ.ב בלי קשר לבעיה,המחשב שלי קצת מתחמם. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר של המעבד פועל נגיד על 3000 סיבובים? או מה שאני מגדיר?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם יש מפצל שמיועד ל-USB1 ומפצל שמיועד ל-USB2 או שאין הבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי לוח MA78GM-S2H של GIGABYTE אני רוצה לחבר אותו למארז, אבל לא ברור באיז מהברגים (ישנם מספר סוגים). מצ"ב תמונה של הברגים. למה משמש הבורג מפלסטיק (הלבן) וזה שבא אחריו תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ניסיתי להכניס USB למחשב והוא אפילו לא מראה לי שהוא קלט חומרה חדשה כלום.. ניסיתי בכל מיני חורים שונים אך אפ אחת מהם לא מצאה לי וניסיתי במחשב אחר זה התקבל ונמצא.. מה יכול להיות הבעיה?<. תודה רבההה
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לאבא שלי יש פנטיום 4 1.5 ליבת wiliamt הגרועה. בכל מקרה..היום הוא ניקה את המחשב עם שואב אבק+מברשת קטנה.. חיברנו הכל באנו לפתוח ת'מחשב וזה לא נפתח..אחרי כמה ניסיונות עם הספק וכו' עדיין לא הלך. הוא הלך עם זה ל-KSP הם בדקו עם ספק אחר וגם לא הלך...(אבל הספק שלהם תקין) בכל מקרה אמרו לו שהלוח M שלו הלך בגלל החשמל הסטטי במברשת ומציעי לו לוח של ASROCK (לא יודע דגם מדוייק אבל אני יכול לברר) ב-290 ש"ח פלוס מאה שקל עבודה... רציתי לדעת אם זה נשמע לכם הגיוני...אם יש לכם הצעות לפיתרון התקלה המוזרה.. ואם אין מה דעתכם-האם שווה לקנות לוח ב-300+100 שח עבודה או לקנות לוח אחר וכו'... תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT ... קיצר קיבלתי איתו מתאם SVIDEO (קצר כזה שיוצא ממנו שלוש בננות: כחול, אדום וירוק.) להלן: רק שאין את הצהוב.. ויש לי את החוט הזה... ניסיתי לחבר את ה RCA לאחד מהבננות הצבעוניות, אבל זה לא בדיוק הלך... מה אני עושה :s05: :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום ,יש ברשותי התקן USB 2 ןאני מקבל התראה שההתקן שברשותי, יפעל במהירות אחטית,ושעלי להתקין התקן מסוג HI SPEED USB ,לא מצאתי התקן שכזה במחשב שלי, לכן אני פונה בבקשת עזרה למי שיודע איכן אני מוריד התקן כזה,בכבוד רב.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי ssd של אינטל.חיברתי למחשב,הכל טוב ויפה,כל הכוננים הישן והחדש עובדים (שניהם על master) אחרי זמן עבודה ממושך אני מגלה שהכונן הישן )hhd) נעלם לי. ניסיתי שוב להתקין מחדש חלונות 8. אולם בהתקנה לא ראיתי את הכונן הישן אלה רק את החדש. ובביוס שניהם קיימים פיזית! מה ניתן לעשות? אחרי בדיקות ממושכות ניסיתי לפרמט את ה ssd בעזרת חלונות וגם דרך התקנה נוספת של חלונות עם פירמוט - איך ללא הצלחה,כותב שאין אפשרות לפרמט את ssd. מה עלי לעשות? =( תודה.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רב אני חדש כאן ויש לי שאלה לגביי תקלה במחשב הנייד שלי, יש לי מחשב נייד Asus עם מערכת הפעלה ויסטה אשר ידועה בתור מערכת הפעלה כבדה מאד למחשב נייד הייתי רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס 7 אך אני ניתקל בבעיה בלמחוק את הויסטה מהמחשב הנייד מה עושים? מישהו נתקל בבעיה כזאת? שמעתי שצריך סוג של CD-key שפותח את האפשרות למחוק את הויסטה מהמחשב אני פשוט אובד עצות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש, והרצנו לו 3DMark 2001, והוא קיבל 6000 אני לא מצליח לחשוב על הבעיה.. המפרטף AMD 3000 Abit NF7 Gigabyte Radeon 9600 512DDR כמו שאמרתי, הוא קיבל 6000 התקנתי בהתחלה את ה-Chipset Drivers ואז התקנתי את הדרייברים של גיגהבייט לכרטיס מסך למישהו יש מושג למה זה או מה יכול לגרום לזה? תודה מראש,
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו אני גולש ממחשב ישן יותר בבית והסיפור של המחשב החדש שלי הוא ככה: המחשב שלי : p-4 3 ghz lga775 intel avalon 915g 512 ddr g force 6600 gt 128 mb pci-e בזמן התחברות לאינטרנט המחשב מגיע לשורה של "מבצע רישום של המחשב שלך ברשת" ועושה ריסט סתם פתאום ! בלי הודעה מוקדמת ופעם זה עבד ולעמים שסתם ניסיתי אחרי כמה פעמים ההתקשרות הצליחה והמחשב עבד טוב וניסיתי לעשות התקנה חוזרת של הדרייברים או להליף בין הכרטיסי רשת שיש לי ועדיין לא עבד וגם ניסיתי פירמוט ולא עזר אז אני חושש שזה בעיית חומרה אז בבקשה אם למישהו יש רעיונות זה דחוף ! (מאז שהמחשב הזה הגיע אלי הוא עושה רק צרות ! וזו כבר ה5 שאני מתייעץ אתכם בפורום)
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מחשב חדש , חלקים מהאריזות שלהם . כל החלקים חוברו (כנראה שלא) לפי הספר , ועדיין שאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעלות אבל אז נכבה ומנסה שוב ושוב וכן הלאה , למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? המפרט : inter core i7 6700k 4.0Ghz 8MB Cache s1151 Arctic Freezer 7 Pro Rev .2 CPU COLLER DCA0-FP701-CSA01 GIGABYTE GA-Z170-HD3P LGA1141 , INTER Z170 , DDR4 , 2XPCI-E ' VGA ' DVI ' HDMI KINGSTON HYPERX FURY BLACK 2X16GB DDR4 2400MHZ Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5 PSU HCG-620 (RETAIL ANTEC THREE HUNDRED U3 Mid Tower Gamer Black Case (No PSU
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין דריברים למסך הזה באינטרנט פעם היה ועכשיו אין למה?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-