תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה, יש לי שתי שאלות קודם כל פרטים על המחשב intel core 2 dou e8400 3.00GHZ 4.00GB RAM windows 7 ultimate 64 ביט בעיה ראשונה זה שהמחשב שלי עולה ממש לאט...ביטלתי את התוכנות בMSCONFIG.. יש לציין שעד שהווינדוס עולה לוקח כמה דקות.. משהווינדוס עולה אז כבר הכול בסדר..אין לי הרבה תוכנות..פשוט כשהווינדוס נטען (במסך השחור) לוקח המון זמן...ניסיתי לעשות איחוי לכונן C וD (יש לי שני מחיצות על המחשב בהרדיסק אחד) ניסתי סריקת וירוסים אך הכול בסדר.. בעיה שניה אני רוצה להרחיב את מחיצת C (המחיצה שעליה יושבת מערכת ההפעלה) ראיתי שבניהול הדיסקים אין אפשרות לעשות זאת , אולי מפני שעליה יושבת מערכת ההפעלה..האם בכול זאת יש פיתרון? כי בינתיים יש לי שם רק 2 וחצי ג'יגה פנויים..האם זה גם גורם לא…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשמנסה להתקין על מחשב נייד עם מערכת הפעלה וינדוס 7 מופיע לי השגיאות הבאות . מה לעשות http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לכרטיס הזה, אבל חבל לי לזרוק אותו לפח כי הוא עדיין נותן את הסחורה. מה גם שהוא של אסוס! ובזמנו הוא עלה לי הרבה כסף. הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, הכל עובד כמו שצריך אפילו הווינדוס עולה אבל לא מבינים כלום ממה שמוצג על המסך. זה הכל צבעים צבעוניים לא ברורים! בבקשה תעזרו לי, זה ממש מדכא, אפילו אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיכול לתקן בתשלום אני אשמח. אמרו לי בחנות מחשבים שאפשר לזרוק את הכרטיס כי אף אחד לא מתקן דבר כזה. מקווה שתוכלו לגרום להם לצאת מטומטמים :s05:
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
סתם אתמול חשבתי מה אפשר לחבר שתי מחשבים בעלי WIN XP דרך כבל USB?? אפשר לעשות את זה?? זה יתן משהו בכלל אם נעשה את זה?? תודה
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הכרטיס ואינני מצליח, אין קשר בין המסך לבין הכרטיס. יש יציאה של חשמל (6 פינים) שלא תואם לשום חיבור מהספק. הספק שברשותי הוא HEC 475 VD-T.
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intel DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח מעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אז ככה חשבתי וחשבתי...והגעתי למסקנה שזה בפורום הזה... אז ככה...יש לי בעיית זיכרון...שאני נכנס למחשב שלי/כל תקיה אחרת אני נתקל בהודעה הזאת מישהו יכול להגיד לי ממה זה?...מאיפה זה פתאום בא??
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני זיכרונות של 256 מאותה חברה עכשיו אני רוצה לקנות עוד שניים של 256 סה"כ כולל הישנים 1024 איזה זיכרונות לקנות? אותה חברה מה שיש לי את השניים שעכשיו נמצאים בפנים? או שזה לא משנה? העיקר שיהיה 256 ו 256 ?? תודה רבה רבה לכל העוזר...
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המסך שלי משמיע רעשים חזקים כשהוא נמצא על85 mhz וכאשר הוא בקצב רענון נמוך יותר הוא משמיע את הרעשים הרבה יותר חלש הדגם הוא syncmaster 700ift של samsung מסך דיי חדש נקנה לפני כשנה וחצי תודה לעזורים ;D
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב שמעו יש לי בעיה שניסיתי לתקן כל היום אני יסביר: הדלקתי את המחשב השתמשתי בו אחרי בערך 15 דקות פתאום הוא קפא ממש קפה רואים הכל אבל שום דבר לא זז אז הייתי צריך לעשות אתחול ידני כיביתי והדלקתי והמחשב לא מראה כלום נכבה ונדלק נכבה ונדלק בלי סוף ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה למשיבים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
משום מה בערך כל שעתיים שלוש מופיע לי במחשב מסך כחול כזה... ואחרי כמה שניות הוא מרסט את עצמו מחדש... מה צריך לעשות???. (הוא כותב מין ספירה כזאת (באחוזים) וכתוב משו בקשר לדיסק קשיח)
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
לנוידיה יש באג שחלק מהסרטים בצבע כהה מאוד, ולכן אני חושש שעם הכ.מ החדש שקניתי, אני יקבל דריבר חדש עם הבאג הזה. Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הארד דיסק נייד ובטעות מחקתי ממנו תיקייה עם המון המון תמונות ומחקתי אותה ע"י לחיצה של shift + delete. ניסיתי שלוש תוכנות שונות של שחזור קבצים וכולן מצליחות לשחזר רק איזה 100 תמונות שנמחקו רק ע"י לחיצה על delete והופיעו בסל המחזור ומשם עשיתי רוקן סל מחזור ואז הן נמחקו לצמיתות. יש אפשרות לשחזר את התמונות שנמחקו? זאת תיקייה מאוד מאוד חשובה זה תמונות שצברתי במשך 10 שנים, כל מה שתגידו אני מוכן לנסות. האם שחזור מערכת יעזור במקרה הזה? הרי זה משחזר את המערכת עצמה ולא את הכונן הנייד אבל אם הוא יהיה מחובר למחשב זה יכול להשפיע עליו גם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
Hello. I cant write hebrew but I can read. My P3 computer is crashing all the time, reset or stuck after a few minutes of work I tried replacing the disk + installing new OS I tried replacing the memory I even tried replacing the power unit, the same result. So, its the mother board or the CPU Which one is more likely to cause the problem ? Is there a way to check ? Thanks !
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
כשאני עורך סרטים בNEST של 4 שכבות FHD סדר גודל של חצי ג'יגה לדקה, הפלייבק רץ חלק בדיוק 10 שניות ואז הוא מקורטע בDROP FPS שאי אפשר לעשות איתו כלום. עצירה וניגון מחדש לא פותר את הבעיה לטובת 10 שניות חלקות נוספות. אני נאלץ לעבוד עד 3 שכבות על מנת שזה ירוץ חלק וגם אז יש סורסים מסוימים שגורמים לאותם התקיעות... הפחתה ברזולוציית PLAYBACK ו\או רינדור לסיקוונס על פי רזולוציה נמוכה יותר פשוט לא מועילים בכלום. הדבר היחידי שבאמת מועיל זה אם אני מקצץ באופן משמעותי את נפח הקבצים (כלומר פוגע באיכות\רזולוציה שלהם) מבצע את הקטטינג שרציתי במצב 'אוףליין' שכזה ואז טוען מחדש את המדיה המקורית. כשאני מגיע למצב הזה כמובן שהCPU נחנק לי על 100% וכנראה שזה הוא צוואר הבקבוק אך אני לא כלכך בטוח ולכן…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה על המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו לחלקי רוחב לא שווים..... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה....
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם board D865GLC system של intel ועם הכרטיס מסך שלי (ati radeon 9000 pro). משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך שנמצא on board ואת הradeon הוא לא מזהה. ניסיתי לנטרל את הכרטיס מסך בdevice manager אבל גם במצב שאין לו דרייבר כלל, גם במצב של disabled וגם במצב של enabled הוא עדיין לא מזהה את הradeon. ניסיתי להתקין את הדרייברים של הradeon מבלי שהוא יזוהה אבל כמובן שזה לא הלך... יש למישהו פתרון לבעיה?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , בדרך כלל אני לא מכבה את המחשב , שלשום החלטתי לכבות את המחשב ולתת לו לנוח לאחר תקופה ארוכה . אתמול אני מנסה להדליק אותו , המחשב נדלק , לא עובר את המסך השחור בהתחלה כותב לי שגיאה כזאת : "Master hard disk error" press F1 משהו כזה , וזהו , המחשב לא עולה לי ....? מישהו יודע מה הבעיה , ואיך ניתן לפתור אותה ? תודה רבה , אור.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי כונן אחד של LG שאמור לנגן סרטי DVD משולב צורב. שאני שם בכונן דיסק רגיל (700 מגה) הסרט מתנגן, אך שאני שם סרט DVD הוא לא מתנגן, לפעמים הוא לא מזהה שיש קבצים בכלל בדיסק, ולפעמים אני מקבל הודעת שגיאה שהוא לא מסוגל לקרוא את פורמט הקובץ. יש לי כמה דיסקים של DVD 4.7 GB את כולם הוא לא קורא, כולל דיסק מקורי אחד. אני משתמש בנגן BSplayer. מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי גם חבילת קודאקים של K-Lite Codec Pack. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון יש את הלוח הזה שמתפקד כעכבר במחשבים ניידים? איך מנטרלים אותו? הוא מציק, כל הזמן שאני רושם אני בטעות לוחץ על הלוח והסמן בורח ממקום למקום יש דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח אם חדש ואחרי שחיברתי את המעבד+מערכת קירור ,זכרונות ,מסך ,מקלדת ועכבר ניסיתי להדליק את המחשב והמסך לא נדלק. (נורית הבקרה על לוח האם כן נדלקת + הנוריות על המקלדת נדלקות ונכבות כשלוחצים על numlock\caslock + המאוורר של המעבד עובד) ניסיתי כבר להחליף ספק ומסך ועדיין נשארתי עם אותה הבעייה. לוח האם הוא: IEI-kino9454 r20 מעבד: Intel Core 2 Duo זכרון: Kingston DDR2 667MHz 2GB למישהו יש מושג איפה יכולה להיות הבעייה??
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה... עברתי דירה ובדירה החדשה כל מסך מחשב מרצד (ניסיתי שניים עם שני מחשבים שונים). עברתי חדרים, חיברתי רק מחשב ומסך (ללא רמקולים או דברים כאלו).. כאשר אני לוקח את המחשב והמסך (בדיוק כמו שישבו קודם) למקום אחר (לקחתי לעבודה) הכל עובד מעולה. הבאתי חשמלאי, והוא מצא שאין ערכה בבית ותיקן אבל זה לא עזר. אני עובד עצות, זאת בעיה בחשמל (מסקנות מכל המבדיקות) אבל היא נמצאת בכל הבית (אז זה לא מגנט או משהו כזה).. מה אתם אומרים? לקנות משקפיים כבר???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: C2D1.8GHZ 1GBDDR2 Gigabyte 8500GT דריבר NVIDIA מעודכן, פילטרים על 2X אז ככה, כבר זמן מה שבמהלך משחק (PRO8) הוא נתקע לי באמצע. זה יכול להיות אחרי 10 דקות, ויכול להיות גם אחרי חצי שעה, מגיע איזה קטע באמצע המשחק שהוא פתאום נתקע, אי אפשר לעשות כלום, אני מנסה לצאת לווינדוס, במקרים מסויימים המסך מתמזער לי, אני מגדיל אותו וממשיך לשחק, במקרים אחרים הוא נתקע לגמרי, ברגע שאני יוצא לווינדוס כל הצבעים והרזולציה מתחרפנת, הוא רושם איזה הודעת שגיאה על משהו שמתחיל ב-n4_display.. במקרה כזה גם בדרך כלל המחשב נתקע ורק ריסט בעצם מוציא אותי מזה. דריבר הוסר ועודכן מחדש, ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני משער שזה לא בעיה במשחק.. אני מפעיל את הפילטרים כי יחסית המשחק רץ דיי חלק וזה משפר את הגרפיק…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
החץ מופיע פעמיים לידו מופיע קו וצללית קשה מאוד למרכז את העכבר מה עושים
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-