עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by crow3d,

לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה לי אחרי כמה זמן שמדליק אותו ובBIOS הוא מצפצף לי פעמיים צפצפוף של פעמיים בדקתי טבלת צפצופי בקרת תקלה באתר של אינטל (הלוח אם הוא INTEL DP35DP) האפשרויות הן אחד כרטיס מסך שתיים זיכרון ושלוש מעבד את הכרטיס מסך וזיכרון שללתי כי לא נראית תקלה - יש תמונה ברורה בלי הפרעות וזיכרון אין משהו שעולה לנגד עיניי שאמור להוות תקלה כשהווינדואז עלה אז הספקתי להפעיל אוורסט ומראה לי טמפרטורות בין 79 מעלות לבין 85 בערך..... לפני כמה זמן בערך חצי שנה החלפתי למחשב מאוורר למעבד בשווי של בערך 70 שח באייבורי... זה יכול להיות שצריך להחליף משחה טרמית או גוף קירור? המחשב הוא בן 4 שנים בערך

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by razcoren666,

שלום לכולם! קניתי "ערכה" של "Microsoft Wireless Optical Desktop" ויש לי בעיות קטנות עם העכבר, גם במשחקים וגם סתם בעבודה בווינדוס, יש לי המון עיכובים עם העכבר והוא כל דקה שתיים נתקע לכמה שניות. ראיתי בהודעות קודמות שצריך לדאוג שלא יהיו הפרעות ביין הקולט לעכבר, ולמרות שאיין כלום באמצע עדיין יש לי את ההפרעות. רציתי לדעת האם יש משהו שאפשר לעשות לפני ששולחים את הערכה לחנות, ומגיעים למצב שהמחשב מנוטרל לשבועיים? האם אתם ממליצים להישתמש בפד או לא?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  3. שלום רב לאחר פתיחת המחשב (חיבור כבל מתח לכמה דקות) המחשב עבד, כיבתי, ניתקתי את הכבל מהכונן, סגרתי את המחשב. המחשב לא ממשך לוינדוס ונשאר תקוע, וגם לא ניתן להכנס לביוס, (כרטיס) החלפת כרטיס מסך לאחר המחשב מעלה. תודה *** כנראה שקשור לביוס, לאחר התקנה עובד תודה

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  4. מפרט: AMD64 3800+ DualCore ASrock 939Dual SATA2 512DDRx2 3200 GForce6600GT 128MB הבעיה: לאחר עידכון דרייבר למעבד והתקנת AMD OPTIMIZER ראו לינק לפרטים: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html המחשב מתחיל להתקע ללא שום סיבה ניראת לעין. נגיד אני משחק.. פתאום הוא נתקע. או שאני סתם משאיר אותו דולק והולך לאכול - אני חוזר והוא תקוע. לאחר שעשיתי שיחזור מערכת הבעיה נפתר אבל אני סובל מירידת ביצועים משום מה. לדוגמה CS:S עם כרטיס כמו שלי אמור לרוץ על האגדרות הכמאת הכי גבוההות. אצלי הוא רץ על ההגדרות הכמאת הכי נמוכות. הדרייברים של הכרטיס מסך עדכניים לגמרי אני נקי מווירוסים כמו גם SPYWARE וכל זה (משתמש ב ADAWARE כמו גם A-SQARED וTuneUp Utiliti…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. אני תקוע בצרה צרורה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסןוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 מי עוזר לי למצוא פתרון ? PLZ ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  6. Started by Kitt0s,

היי, אשמח אם למישהו יש הסבר לתופעה הבאה: יש לי ספק כוח של hec שאני מחבר ללוח אם ומנסה להדליק אך המחשב לא נדלק כשאני מחבר ספק אחר, המחשב נדלק כשאני מקצר בספק את הירוק עם השחור, הספק נדלק.. מה יכול לגרום לתופעה שכזאת? האם הספק הלך ועלי לרכוש חדש?

7. Started by The_Maestro,

היי לאחרונה קניתי לוח אם חדש.... הכל טוב ויפה אבל.... אין לו חיבור GAMEPORT ויש לי הגה של מיקרוסופוט יחסית ישן שזה החיבוק היחיד שלו... ניסיתי לקחת מחבבר מתאם USB שהוא קיבל אם הגיימפאד שלו וזה לא עבד.... יש למישהו רעיון מה לעשות?? זה פשוט מבאס בטירוף לשחק קולין מקריי ראלי אם המקלדת או פלייט סימולטור אם העכבר.....

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. היי. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בעיקרון אני יודע איך עושים את זה יש לי הרד דיסק של SATA ובתחילת הפירמוט הוא כותב לי שהוא לא מזהה את ההרד דיסק..אממ אני יודע שיש דרך כל שהיא דרך הביוס לשנות את זה ואני לא ממש מוצא את זה שם.. אני ישמח לקצת עזרה..

9. Started by Roma Pekelis,

הגיע החורף ואיתו הפסקות החשמל מחפש פתרון לייעול צריכת הסוללה במחשב שלי, ברשותי נייד "גיימינג" עם מעבד לא יעיל בצריכת סוללה מסדרה HQ. הדגם המדויק: Asus GL552VW-CN404T. כרגע השימוש במחשב הוא לקריאת טקסט וצפייה בוידאו, מבלי לפגוע בשימוש השותף. מה ניתן לעשות כדי להאריך את חיי הסוללה?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by Sroh,

היי, קניתי מחשב נייד חדש אבל כשאני משתמש בו באוזניות (Audio Techinca ATH-M50) יש מין הד ביוטוב, תוכנות דיבור ובעצם בהכל. זה הד שנשמע כאילו יש "הגברה" של הסאונד עם קול עמום כזה. במחשב הנייח האוזניות עובדות פיקס כרגיל אז אני מנחש שזה לא האוזניות. לאחר חיפוש בגוגל ראיתי שאפשר לפתור ע"י ביטול של Hardware Acceleration (מצורפת תמונה של מה שביטלתי) וכשעשיתי את זה - זה עבד, אבל ברגע שעשיתי ריסטרט למחשב זה חזר רק שהאופציה נשארה מבוטלת. ניסיתי כמובן להפעיל אותה מחדש ולבטל שוב אבל זה כבר לא עובד וניסיתי לשחק עם זה אלף פעם. כל החיפושים בגוגל מעלים אותו דבר - לבטל את הדבר הזה. אשמח לעזרה

11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איך אני מפריד בין DIRECT3D ו-OPENGL אני לא רוצה שזה יהיה בתיקיה אחת שניקראת 3D זה מעצבן אותי דרך אגב הלוגו החדש ל ATI מגעיל!! :-[

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  12. אני שואל זאת משום שאני שכאשר הרכבתי את הכרטיס מסך הזה ,שכחתי לחבר את החיבור הישיר שיש על גבי הכרטיס(molex) לספק התוצאה היתה שהכרטיס מיד השמיע קול אזהרה (שריקה) והמסך לא נידלק , רק לאחר זמן מסוים ניזכרתי שיש צורך בחיבור הנוסף לספק אני מעריך שבמשך כ-דקה הכרטיס מסך שאב את החשמל הדרוש לו מחריץ ה-agp והיות וחריץ זה לא בנוי להעברת כמות הזרם שהכרטיס הזה דורש ,ניגרם נזק לחריץ ה-agp מה שקורה היום זה שברגע שאני מחבר את הכרטיס ,הוא עובד ,אולם תוך זמן קצר המסך מחשיך ואין תמונה . בדקתי שהמאורר של הכרטיס עובד ונגעתי ב-heatsink ובשניהם לא היבחנתי בשום חריגה. גם כאשר התקנתי את הכרטיס במחשב אחר ,לא היתה שום בעייה. עצם העובדה שכרגע אני משתמש ב-כרטיס מסך pci בשילוב עם אותו מסך ובלי שום…

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  13. אהלן אנשים, אז בעזרת החבר'ה מהפורום כאן של המפרטים בניתי מחשב חדש וקניתי אותו לפני כ3 שבועות. בזמן הזה,בכל ה3 שבועות היו לי פעמיים מסך כחול,כאשר הפעם השנייה קרתה היום(הפעם הראשונה קרתה כמספר ימים לאחר שקניתי את המחשב החדש) והיום עקבתי אחרי המדריך בסטיקי איך לפתוח את הקבצי דאמפ ולראות במה בידיוק הבעיה. אז אחרי שפתחתי את הקובץ זה מה שאני מקבל: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+70740 ) יש למישהו מושג מה אני עושה ? אז המחשב שלי הוא כזה: intel i7 2600 3.4 Ghz Intel H67 16 Ghz HD Radeon 6950 2 giga

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. שלום לכולם ביומיים האחרונים אני סובל מבעיה כאשר אני נמצא במשחק מסוים או צופה בסרטון וידאו המחשב נתקע וחוזר לעבוד אחרי שלוש שניות עוד פעם נתקע אחרי שאני יוצא מהיישום רושם לי את ההודעה הבאה : תמונה http://i15.photobucket.com/albums/a385/tamr/1818b3f5.jpg תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  15. היי יש לי כרטיס ALL IN WONDER 8500 ואני לא מצליח לעשות לכידת וידיאו. לכרטיס יש צמה כזאת (dongle) שאליה אני מחבר את כבלי ה-RCA (ניסיתי מהממיר של YES) אבל אני לא מקבל שום תמונה. אני שומע קולות כי מהצמה יש חיבור ל-LINE-IN של הכרטיס קול. ניסיתי להשתמש בתוכנה של ATI אבל היא מתרסקת בהפעלה. ניסיתי גם ב-virtualdub אבל מה שאני רואה זה רק שלג. האם זאת בעית חומרה או הגדרות? אין לי בעיה לראות את המחשב על הטלויזיה. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by nir007,

אני רוצה לדעת את רוב הבעיות שטכנאי מחשבים צריך לתקן.. איזה פורום אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  17. Started by pc student,

יש לי סי די רום וצורב של asus יש אין לי דרייברים והמחשב לא קולט אותם איך אני מתקין אותם?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  18. יש רעש כאילו משהו קורס בפנים ואז נתקע אני עושה ריסטרט למחשב ואז כעבור עוד שעתיים שוב אותו דבר מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by yossia23,

שלום אנשים המחשב שלי core 2 duo לוח גיגהבייט עם 2 סטיקים של כ"א 2 גיגה WIN7 HOME PREMIUM המחשב בשימוש 5 שנים. לפני כשנה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, משחקים כבדים היו מאוד איטיים- ומצאתי שהבעיה בזיכרון. הרצתי בדיקות זיכרון WINDOWS MEMORY DIAGNOSTICS וגם MEMTEST86 ואין שגיאות. הרצתי 3DMARK והתוצאה היתה טובה. אחרי RESTART לפעמים עובד מצוין ולפעמים איטי. החלפתי זכרונות ולא עזר - אני חושב הבעיה בלוח אם. יכול להיות הVOLTAGE נמוך מידי? מישהו מכיר את התופעה הזאת? מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי לכולם אודה לסיוע, אני מנסה להתקין דרייבר של אינטל לכרטיס אונבורד במחשב LENOVO V520, ערכת שבבים B250 כאמור. אני חושב זה intel hd graphics 530 אני מבין שאין תאימות לWIN7 ולכן אין אפשרות אני עדיין לא יכול לשדרג לWIN10 לכן אני חייב למצוא פיתרון ל WIN 7 אולי מישהו פתר את העניין

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by timac,

יש לי מעבד 2.4 HT היום פתאום אני סתם מסתכל באוורסט אני רואה 1679 איך זה הגיע לשם WTF ???????? סתכלו תמונה: אם זה קשור לפני שבוע עשיתי ניקיון והוצאתי תגוף קירור של המעבד והחזרתי אותו אולי משהו שם או שזה לא קשור?? מה עושים?

22. Started by adilevy20,

שלום לכולם קניתי זכרונות DDR2 KINGSTON 800MHZ 2X1GBאך לא הצלחתי להתקין אותם שירוצו ביחד עם 2X1GB של קינגסטון 667MHZ DDR2 הלוח אם שלי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLE/ ASUS P5-KPLE ברגע שהתקנתי את 2 הסטיקים של 800 בסלוטים הצהובים ואח"כ את 2 הסטיקים של 667 בסלוטים השחורים המחשב נתקע ומצפצף ללא הפסקה בהדלקה ולא עולה. ברגע שהוצאתי סטיק אחד של 667 (כלומר נשארתי עם 3 סטיקים) המחשב עולה יש למישהו פתרון? איך אני יכול לשלב את כל ארבעת הסטיקים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Kirma,

כאשר ניסיתי להדליק את המחשב היום קרה דבר מוזר לפני שעתיים המחשב היה תקין, כיביתי אותו והלכתי עכשיו שאני חוזר ומנסה להדליק אותו הוא נלדק לכמה שניות, עובר את ה BOOT (הספיקר עשה ביפ אחד) ואז המחשב התכבה ונכנס ללופ כזה מתכבה ונלדק ברצף בלי הפסקה * כל פעם שהוא נדלק הוא עושה את הביפ היחיד (שמציין שהכל תקין) ואז נכבה ! ניסיתי קודם כל לפרק את כל הסטיקים של הזיכרון + כל חיבורי ה SATA שמתי סטיק אחד של זיכרון בסלוט הראשון - אותו בעיה חיברתי סטיק אחר של זכרון בסלוט 2 - אותו בעיה שמתי ג'אמפר במטרה לאפס את הביוס - אותו בעיה (חשוב לציין שראיתי שהביוס התאפס בגלל שהלוגו של הביוס הופיע במקום ה פוסט הרגיל של ה "TAB") הוצאתי את ה CMOS לכמה שניות והופה, המחשב נלדק ! למישהו יש מושג מה הבעיה …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. כאשר אני מדליק את המחשב נראה כאילו המחשב נדלק (יש אור מהכפתורים של ההדלקה והאתחול) אך מופיע מסך שחור וכלום לא קורה, כאשר אני מנתק את המחשב מהחשמל ומחכה כחצי דקה ולאחר מכן מדליק המחשב לפעמים מצליח לעלות, אבל ברגע שהצליח לעלות אין שום בעיה והכל עובד כרגיל עד האתחול הבא, לוח האם הוחלף פעמיים בשנה וחצי האחרונות... בעקבות בעיות דומות (טיפה יותר חמורות כי המחשב בכלל לא עלה) האם מדובר בבעייה בספק הכח? או שוב לוח אם ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by m0sh,

טוב חברה יש לי מחשב די חדיש 939 וינצ'סטר 3000+ עם 2X512 TwinMos Twister עכשיו לפעמים אחרי כמה ימים הפעלה של המחשב הוא נהיה איטי בצורה דרסטית...לא יודע פתאום בקושי זז בין תיקיה לתיקיה ובכלל גם הפיירפוקס איטי... האם זה בטוח בעיה של הזכרונות? הטמפ' של המעבד נעה בין 28-37 מעלות משהו כזה...עם קירור זלמן והספק 430 וואט של ט'ראמל טייק... אני יציין שיש לי לצערי כונן C שהוא רק 5 גי'גה ופנוי רק גי'גה ויש לי כונן SATA 200 ג'יגה וATA 80 ג'יגה ישן אבל אני בספק שזה הגורם הפתאומי לאיטיות מפחידה... אנא עזרו לי, תודה

• 9 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.