עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Asurah,

אהלן היום התקנתי את הרכישות שביצעתי בזמן האחרון - מעבד E6600 עם קירור Freezer 7 Pro, לוח אם GA-P35-DS3L ו2 ג'יגה זכרונות של Kingston, ולאחר לא מעט זמן שלקח לי להבין איך מתקינים את הכל כמו שצריך, הצלחתי סוף סוף, התקנתי את הדרייברים הדרושים והפעלתי את המחשב ה"חדש"... אחרי משהו כמו חצי שעה של עבודה, שבה סוף סוף הצלחתי לשחק Assassins Creed כמו שצריך, פתאום המחשב נתקע, המחשב כאילו פועל אבל התמונה נתקעת ואין מה לעשות חוץ מלהפעיל מחדש, רק שבכל הפעלה מחדש זה קורה שוב, לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי עשרים, אבל זה כל הזמן קורה. גם במנוחה וגם כשאני מריץ משחק או תוכנה... זה אפילו נתקע לי פעם אחת במהלך הActivation של הוינדוס! חשבתי שאולי אחד המאווררים לא פועל או משהו, אבל הכל בסדר,…

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  2. בעקבות HOTFLASH תקין אני כותב מילים אלו דרך מחשב שחזר מהמתים. הייתה לנו בעיה אחת: המחשב עלה וביקש שאני אלחץ F1 כדי להמשיך, והמקלדת לא עבדה. שמתי ג'אמפר על הלוח ליד המיקום של המקלדת-אינפוט והיא עבדה. הבעיה היחידה היא שהוצאתי את הג'אמפר מהFPIO2 (שזה אוסף של פינים שקשורים לכ.קול). שהחזרתי את הג'אמפר לא היה סאונד (ואני לא יודע אם היה לפני זה, כי המחשב לא עלה עד שהוצאתי משם את הג'אמפר). בכל אופן, לפני הHOTFLASH היה סאונד. הוצאתי את הג'אמפר מפה: 1 ::::::: בעקרון ה2 האחרונים משמאל לימין. 2 קראתי בחוברת של הלוח וראיתי שהמקום שהוצאתי את הג'אמפר ממנו היה VCC במספר 2, ובמספר 1 היה SPDIF-OUT. העברתי את הג'אמפר לשורה 3…

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  3. שלום לכולם, לא מזמן החלפתי את המארז של המחשב שלי ואת הספק כוח במטרה שהמחשב יהיה שקט יותר ואכן המארז החדש (של זלמן) גורם למאוררים להיות יותר שקטים כי גם אפשר לשלוט בעוצמה שלהם. אך ישנו רעש מתכתי שאפילו יותר מעצבן מהמאווררים והוא מאזור המעבד אם למישהו יש מושג ממה הוא נובע ומה יש לעשות בשביל למנוע אותו יותר מאשמח.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by kobi122,

כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא לא נדלק וכשאני מוציא את החשמל מחזיר זה עובד ומתכבה לפעמים לאחר 5 שעות , שעה או 20 שניות ליפעמים מחשב פנטיום 3 עם ספק 300W כרטיס מסך GEFORCE 2 32MB מעבד 800Mhz intel celron תודה לעוזרים ???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by toys in space,

הביאו לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 שאני נהגתי להפעיל בו משחקים טובים כל הזמן והכנסתי למחשב החדש עכשיו שאני הורדתי את התוכנה everst זה רושם לי שכרטיס המסך הוא בכלל sis 330 איך זה יכול להיות? וכל הדרייברים שהורדתי כנראה מקולקלים. דרך אגב לפני ששמתי תכרטיס מסך הזה כרטיס הקול עבד ויכלתי לשמוע מוזיקה ופתאום ששמתי אותו המוסיקה לא עובדת. מישהו מבין בזה????

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by renace,

אז ככה קניתי מעבד חדש למחשב הבעיה היא כזאת: לפעמיים הוא נדלק אבל לא עולה נשאר מסך שחור,כאליו רק זורם חשמל במערכת,אז אני מחכה ומדלק עד שהוא כן נידלק כשהוא כן עולה הוא זורם בלי בעיה לא מתחמם עובד רגיל עם המעבד הקודם זה לא היה קורה מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את הבעיה? לוח asus-m2npv-vm מעבד AMD athlon x2 64 +5200 תודה יאיר

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  7. Started by SoleKiller,

טוב אז הלפטופ שלי לא הכי ישן בעולם, אבל ההאר דיסק שלי עושה את הרעש חשיבה האופפיני של הארדיסקים בני 80 פירקתי את הלפטופ לחלקים הכי קטנים שלו , הייצור הזה פשוט נקי , לא סתם נקי , נקי דנדש, החברה הזו יודעת למדר את החלקים החשובים, יש אבק רק ברמקולים טיפה וטיפה במאוורר קיצר אין לי מושג למה זה אבל זה מציק לי, הוא היה הרבה יותר שקט פעם, יש אולי דרך לשפר את המצב או אולי סיבה אחרת שתוכל להסביר את זה? משהו שאני אוכל אולי להגיד לחברה .

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by roy07,

יש לי בעיה במשחקים עם הכרטיס 9800 GX2 החדש הורדתי דרייבר חדש באמצע משחק כלשהוא המחשב נתקע ,מראה לי שיבושים על המסך ועושה ריסטרט .... הבנתי שיש בעיה בדרייבר כנראה מישהו יודע פרטים ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by OneWhoSink,

צהריים טובים, החיפוש בווינדווס (משמאל/ימין למטה) נדפק... כאשר אני מנסה למצוא תכנית ספציפית כמו "Paint" לדוגמה, הוא מוצא ואף פותח. כאשר אני מנסה למצוא תכנית "הגדרתית" (משהו מתוך ה- Control Panel), הוא מוצא אך נכשל בפתיחה. כך זה נראה: 1. מחפש ואף מוצא: 2. נכשל בפתיחה: (המסך שמתקבל לאחר לחיצה על מקש האנטר) ניסיתי sfc /scannow (שטען שהוא מצא קבצים פגומים אך לא הצליח לתקן אותם), ניסיתי להפעיל את DISM.exe (שטען שחסרים לו מקורות [sources]), ניסיתי להתקין מחדש את Cortana דרך ה- PowerShell(אך גם הוא טען שחסר לו קבצים לביצוע הפעולה) בעזרת הקוד הבא: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. אהלן הוצאתי את הכרטיס מסך כי הוא עשה רעש וגיליתי שהמדבקה שעל המאוורר שלו ירדה איכשהו וגורמת לרעש טיפלתי בנושא והחזרתי את הכרטיס עכשיו כשאני מדליק את המחשב , הוא מגיע למסך הפתיחה של הלוח, המסך שבו יש אופציה להכנס לסאטאפ ולאחר מכן יש מסך שחור וסמן _ מהבהב בפינה השמאלית עליונה של המסך. ניסיתי להוציא ולהחזיר את כרטיס המסך ללא הועיל מה עושים ? תודה נב. פעם הציעו לי להוציא את כבל החשמל, לחכות ואז ללחוץ ולהחזיק את כפתור ההדלקה ואני לא ממש זוכר את שאר הפרטים אבל זה עזר לי מישהו מכיר את השיטה ויכול להזכיר ?

12. היי שלום לקחתי לחבר את המחשב אליי הביתה כדי לבצע פורמט והתקנה של ווינדוס. "למרבה המזל" בטעות לחצתי על הכפתור ריסטארט עם הרגל בלי לשים לב המחשב ביצע איתחול באמצע העתקת הקבצים, ניסיתי לעלות את ההתקנה שוב ונחשו מה ? אין התקנה . ההתקנה לא עולה. :-\ באילו צעדים אני צריך לנקוט על מנת לסדר את זה ? או שאולי דפקת את הדיסק ? :'( :'( (מה שיגרום לי ללכת כמו גדול מחר בבוקר ולקנות חדש ולהביא לו את המחשב כאילו לא קרה כלום ) תודה רבה לעוזרים ... :'( :'(

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. Started by GaTor120,

1.איך אני יכול להיות בטוח שהלוח אם הלך? החלפתי ספק והמחשב עדיין לא נדלק ויש נורה ירוקה שדולקת בלוח 2. אמרו לי שאם אני מחליף לוח עם אותו סוג שך צ'יפסט אז אין לי צורך להתקין את הווינדוס מחדש איך אני יכול לדעת איזה צ'יפסט יש לי או לחילופין איזה לוח אני יכול להזמין במקום מה שיש לי? הלוח הוא ASUS P5GD1-VM 3.אחרי שאני מחליף את הלוח איפה אני יכול לראות איך לחבר את הכבלים הקטנים האלה שעושים את ההדלקה והריסט? תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  14. יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה ומעצבנת! אני משתמש במחשב,הכל רגיל וטוב (כמה שאפשר כמובן) המחשב שלי יושב על שולחן מחשב רגיל. כל פעם שיש מין מכה כזאת לשלוחן שהוא(המחשב) יושב עליו הוא נתקע דוגמא למכה זה שאני לוקח את המדף גרירה של המקלדת עד הסוף וזה נותן מין מכה כזו בסוף המחשב נתקע בגלל זה. זה ממש מוזר , למה זה קורה?@#?@$ נתקע = המקלדת לא מגיבה העכבר לא מגיב בקיצור צריך ריסטרט. בבקשה עזרה,תודה מראש! ד"א המחשב עצמו עובד טוב מאוד ואין שום בעיה נוספת איתו

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קודם כל, המשתמש הזה מאוד ישן ומזמן לא הייתי פעיל פה. בכל מקרה, לאחרונה עלתה בי המחשבה לעלות זיכרון מ6 ג'יגה ל8. קפצתי לחנות מסויימת רכשתי עוד סטיק זיכרון כשלפני כן היו לי שלושה כרטיסים, שתיים - דואל של 2 ג'יגה כל אחד וסטיק בודד אחד של 2. בסך הכל 6. משום מה עם הכרטיס החדש שהיה אמור להוסיף למחשב 8 ראם המחשב פשוט לא עלה. הכל ישב בסדר. התייעצות עם אנשים נאמר לי שיש סוג של קומבינה מסויימת בזכרונות אז החזרתי ורכשתי שתי סטיקים של 4 ראם מחנות אחרת. מכניס למחשב וגם הם לא עובדים! המחשב פשוט לא עולה! פה כבר נשברתי ונמאס לי והתחלתי לשחק עם הזכרונות עד שיעלה המחשב ואז קרה הנורא מכל ויצא עשן מהלוח אם ומאז שום זיכרון לא פועל ויש אינספור צפצופים והמחשב לא עולה. ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אחי ביקש ממני עזרה עם מחשב macbook pro שפתאום המקלדת והטראקפד שלו הפסיקו להגיב. מה שקורה זה די דבר מעניין, לפני שהמערכת הפעלה עולה נראה שהמקלדת מגיבה, לדוגמה אני יכול להגיע ל- single user mode, אבל אחרי זה - שום דבר. המחשב נעול בסיסמה ואי אפשר לכתוב כלום ואי אפשר להזיז את העכבר כדי להתחבר. גם ב- single user ברגע שמגיעים לשורת הפקודה - המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לאפס NVRAM ו- SMC, לא עזר. כמה שידוע לי לא התעסקו בפנים של המחשב ככה שאני בספק שיש כבל מנותק או משהו ועוד העובדה שהמחשב מגיב ללחיצות כדי להגיע ל single user או verbose mode אומרת שמשהו עוד מחובר. ניסיתי גם לחבר מקלדת חיצונית אבל היא גם לא עובדת. יש רעיונות? אני מנסה להשיג דיסק התקנ…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by איילאייל,

שלום חברים. בזמן האחרון המחשב שלי ממש איטי וכבד. שמתי לב שכונן C שלי מלא כמעט עד סופו כשהתחלתי לרוקן שמתי לב שהתיקייה של וינדוס שוקל כ37 ג'יגה. זה הגיוני? מה אני יכול למחוק משם אם בכלל? והאם יש לכם עוד הצעות לשיפור מהירות המחשב? תודה רבה !

18. Started by EyalH7,

הרמקולים שלי משמיעים קול של דפיקות/נקישות, לא חזקות אך מהירות ורציפות. זה לא קורה באופן קבוע אלא רק אם אתן לו "לחשוב" כשנניח אכנס לאתר כבד או אדלג בין אתרים במהירות וגם אז, זה יקרה רק לחצי דקה עד דקה ואז יפסק. מרגיש כאילו שאני שומע דרך הרמקולים את המאמץ של המחשב... אשמח אם מישהו יתן מענה לתקלה, תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Teac,

שלום , אני מנסה לפתור בעיה כלשהי.. ואני לא ממש מצליח.. אני מקבל כמה שגיאות כשהמחשב עולה.. לוח האם הוא: ASUS P5P800S הנה תמונה של השגיאה: ניסיתי המון דברים .. לא עוזר ואין אפשרות להיכנס לBIOS ..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by hagayben,

אתמול פירמטתי את המחשב התקנתי את כל הדרייברים גם את הרילטק. ומאז אני שומע ציפצוף מעצבן כזה. ניסיתי לחבר את האוזניות ללוח אם בשביל לראות אם זה בעיה ברמקולים או בכבלים. אבל גם שם אני שומע ציפצוף מציק. החיבור בלוח אם יכול להיות נדפק ? או שיש דרך לסדר את זה? תודה מראש חגי. עריכה: עכשיו ניסתי לחבר את הרמקולים וגם את האוזניות לחיבור הקידמי במחשב וגם שם נשמע הצפצוץ המעצבן.(לכן זה נראה לי בעיה בהגדרה או משהו בסגנון).

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  21. Started by מאור247,

איזה גירסה טובה יותר Microsoft Windows Vista Ultimate x64 או Microsoft Windows Vista Ultimate x86 ובמה???

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  22. אז כמו שכתבתי הלוח הוא AN7 של ABIT ההארד דיסק הוא כמו שרשום למעלה והבעיה היא שהלוח לא מזהה את הHD התקשרתי לחנות החליפו לי את הHD לSEGATE עכשיו הוא מזהה את הHD אבל ההתקנה של הווינדוס אומרת שהוא לא קיים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הייתה לי בעייה כאשר הכרטיס מחובר לTV ואני נכנס ל BIOS מה שקורה שהמסך מתחיל לקפוץ (כמו שמנסים להריץ אותו בתדר גבוהה מהיכולת של המסך) ולא ניתן לעבוד בBIOS. חשבתי שהבעייה אצלי בכבלים, בכרטיס, במחשב בקיצור הבעייה אצלי. לקחתי את הכבלים שהולכם ל TV לחבר שיש לו RADEON 9600 PRO וגיליתי שצלו אין את הבעייה הזאת, אבל כאשר נכנסים ל BIOS והמחשב מחובר ל T.V דבר ראשון רואים בDUAL WIEW ודבר שני אתה לא רואה את הBIOS על כל המסך אלא רק על חלקו (כאילו מישהו שיחק אם ההגדרות של המסך והקטין אותו עד הסוף). אמרנו שזה די מוזר שבככל בDOS אני יכול לראות בTV. ניתקנו את כבל שהולך ל TV, נכנסנו ל BIOS וכמה מפתיע הכל חזר להיות כמו שצריך (רואים את הBIOS על כל המסך). מה שמוזר פה למה בכלל הכרטיס שולך אות ל …

24. Started by Stas Rydelnik,

שידרגתי חלק מהמחשב ( מעבד + לוח אם + זיכרונות ראם + SSD) התקנתי את כל הדרייברים שקיבלתי בדיסקים של הרכיבים החדשים עשיתי בדיקה בעידכון של הוינדוס שאין עידכון מסוים. ועדיין מופיע שחסר דרייבר ואין לי מושג מה זה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by BlackTalon,

שלום לכולם, יש לי Seagate 40GB 7200RPM שעובד אצלי כבר 6 שנים. בחודש האחרון הוא התחיל להשמיע רעשים. זה בד"כ נשמע כמו תיקתוקים כאלה, לפעמים איטיים ולפעמים מהירים יותר. לפעמים הוא שקט אבל זה לא נמשך הרבה זמן. מה אתם מציעים לעשות (אם בכלל) ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.