תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, יש לי בעיה מוזרה מאוד לפעמים כשאני משתמש ביציאת ה TVOUT בכרטיס ה TI4800SE שלי המחשב עושה ריסט כשאני מנסה לכבות את היציאה, זה קורה ברגע שאני לוחץ אל הכפתור ADVANCED בחוצץ SETTINGS בחלון DISPLAY PROPERTIES. ועכשיו זה התחיל לקרות במישחקים גם, אני משחק ופתאום באמצע הוא עושה ריסט , השתכלתי אל הטמפ של המעבד והיא בסדר גמור 37 מעלות. מה לפי דעתכם הבעיה יכולה להיות ??? תעזרו בבקשה, מי שרוצה לדעת מה ההרכב של המערכת יכול לבדוק בפרטים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לוחץ על הכפתור לא נפתח לוחץ עוד מאה פעם לא נפתח.. פירקתי תמכסה שלו וניסיתי למשוך בכוח עם מספרים גם לא הולך
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי WD RAPTOR 10K RPM SATA 36.7 GB והוא נכבה ונדלק מתי שהוא רוצה. איך אני מסדר שהוא יהיה דלוק שהמחשב דולק ושהוא יתכבה שהמחשב כבוי ? בקיצור שהוא יהיה נורמלי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי ביטורנט ועכשיו למי שמכיר את התוכנה אז יש אתרים ואז לוחצים על הקובץ הורדה ואז זה מוריד יענו למחשב ונפתח בתוכנה עצמה אז שאני לוחץ הורדה ואני עושה שמירה בשם/פתח אז זה מופיע לי חלון שגיאה שכתוב בו שההגדרות "של אבטחה האינטרנט שלי לא מאפשרות להוריד את זה" וניסיתי לשחק הגדרות וזה וכלום לא עזר..מה אני עושה? ואני 90% מההורדות של ה-HTTP הרגילות גם לא יכול להוריד....
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי אוזניות שמחוברים דרך יציאת USB ורמקולים שמחוברים דרך יציאה רגילה... אני רוצה שישמעו בהם ביחד. הורדתי את התוכנה של Realtek אך אני לא מצליח להגדיר את שניהם אשמח אם מישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות את זה (שתיהם מחוברים בחלק האחורי של המחשב) לוח אם: לוח Gigabyte דגם GA-H77-DS3H צ'יפסט H77 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה את המחשב הכול בסדר עד שהחלון הזה של הברוך הבא מאז המסך נכבה לבד ,הוא לא נכבה לגמרי פשוט הוא במצב של סטנד ביי ואי אפשר לראות כלום הבעיה לא במחשב כי חיברתי אותו לטלויזיה והכול בסדר גמור אני מדבר אליכם עכשיו ממצב של safe mod שאת זה הוא כן מעלה זה מוזר מאוד רק שמעלים את הוינדוס רגיל המסך יורד לסטנד ביי האם מישהו יודע למה? ויכול לעזור לי
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, לפני שלושה ימים קניתי מפרט חדש בKSP לוח אם- Gigabyte H87-D3H מעבד - i5 4570 כ.מסך- Radeon R9 280x זיכרון- 4X4 Quad channel 1600mhz G.skill ספק - Antec 650w basiq ד.קשיח - Corsair SSD FORCE 120 ls וקירור למעבד - scythe katana 3 הרכבתי את הכל לבד הדלקתי את המחשב התקנתי את הוינדוס ומאז כל כמה זמן יחסית רנדומלי אני מקבל בלוסקרין לפעמים זה תוך חצי שעה כשאני משחק ולפעמים אני יכול לשחק שעתיים לפעמים זה כשאני מוריד משהו עם הסטים העלתי תמונות תגידו לי אם יש עוד משהו שיכול לעזור לכם, תודה רבה ובבקשה תעזרו לי אני לוחם ולקח לי תקופה די רצינית לחסוך למחשב הזה וממש לא בא לי להוציא עוד כסף למעבדות http://i40.tinypic.com/k1attl.jpg http://i40.tinypic.com/j8icyf.jpg h…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. היום הגיע המחשב החדש אותו הזמנתי התקנתי עליו WINDOWS 7. העניין הוא, שכשרציתי להריץ את הWindows updates על מנת להתקין אוטומטית את כל הדרייברים אותם אני צריך, הדבר לא התאפשר לי כי לא ניתנה לי האפשרות להתחבר לרשת. נאלצתי להשתמש בדיסק המצורף ללוח האם על מנת להתקין את הדרייברים (אשר כנראה לא הכי עדכניים שיש), על מנת שאוכל לגלוש ברשת. לאחר התקנה זו, שוב הרצתי את Windows updates, והפעם החיפוש העלה לי 614 מגה של עדכונים. השאלה שלי היא, האם הדרך בה עידכנתי את הדרייברים היא הדרך הנכונה? האם יש דרך טובה מזו? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב P3 מפורמט ע"י דיסק של XP ב- FAT32 . התקנתי XP ובוא עולה רק במצב בטוח. אותו דבר גם שהתקנתי WIN98 עולה רק ב-SAFE MODE . יש משהו שאני יכול לעשות או לבדוק כדי לעלות על הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש, שעובד מצוין. כעת- אני מעוניין לחבר את ההארד דיסק של המחשב הישן שלי (WD 100GB) המתחבר באמצעות חיבור IDE חיברתי את כל הכבלים הדרושים, ג'ימפרתי את ההארדדיסק, והפעלתי את המחשב. בעת ההלאה (ב-BIOS) המחשב סרק את הכונן, והעלה את הווינדוס (מאוד לאט, אבל העלה). עם זאת- הכונן הנוסף לא הופיע ברשימת הכוננים שבמחשב שלי. 1) איך אני פותר את הבעיה? 2) מדוע המחשב שלי עלה כלכך לאט, והאם זה ימשך כך גם לאחר שאפתור את הבעיה מהסעיף הראשון?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM בעל כרטיס מסך שלכאורה היה אמור לאפשר לי צפיה בשני מסכים נפרדים ובוידאו, בפועל מתאפשרת לי צפיה כל פעם רק במסך אחד (או במחשב או בטלויזיה) ואיכות הצפיה בסרטים על גבי הטלויזיה היא באיכות ירודה במיוחד למרות כבל קצר ואיכותי רואים שחור לבן מטושטש ועקום לפני שאני מוציא כסף על כרטיס מסך נורמאלי ידוע למישהו האם ניתן לפתור את הבעיה הנ"ל? אני משתמש לטלויזיה ביציאת RCA ולמחשב ביציאה אנאלוגית - D-SUB התמונה מושדרת או לצג המחשב או לטלויזיה לא מצליח לראות בשניהם בו זמנית CLONE תודה על העזרה, האמת שקניתי את הלוח הנ"ל בדיוק כדי לחזוך כרטיס מסך - אולי בכל זאת משהו בהגדרות?? תודה
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קודם כל תגידו לי למה שייך בדיוק מה שסימנתי בתמונות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
אוקיי אז קראתי את המדריך. הנה הקבצים של ה http://download.yousendit.com/EC8E7CA95930259E MINIDUMP. לפעמים מיד על הדלקת המחשב זה קורה... יש לי עוד בעיה לפעמים שאני מדליק את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב קצת ועוצר וחוזר חלילה. (יש לי APPOLO). לפעמים הוא מסתובב אך אם אני לא עושה RESET עוד פעם שום דבר לא קורה. זה מחשב חדש ואני די נואש (LOL חרוז) תודה מראש לעוזרים!! עכשיו ראיתי שהקוד שגיאה הוא (זה רק אחד מהם נראה לי שיש כמה שונים):(0x0000008e(0xc0000005,0x806354df,0xab0d4bb4,0x80
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
איך אני יסדר את הבעיה ? יש לי 256 ... והווינדוס מזהה לי רק 128 ..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בהתחלה זה התחיל בשימוש רגיל (קרא לעיתים רחוקות) התדירות עלתה עד שזה הפך לדבר יום יומי. זה קרא בזמן גלישה או סתם בשולחן העבודה המחשב פשוט מקבל FREEZE כלום לא מזיז לו פרט לrestart. היום זה כבר גלש לSAFE MODE ולביוס, המחשב מקבל FREEZE בכל מני שלבים שהמערכת עולה. נבדקו שתי הזכרונות לחוד ונבדק גם עם ספק כוח אחר. הבעיה עדיין ממשיכה - נתקע שלב קצר אחרי מסך הביוס (יש לציין שגם להכנס לתפריט הביוס אני כבר לא יכול). כמה נקודות חשובות: 1) המחשב לא היה קרוב לשנה בשימוש. 2) הוסף לו כרטיס מסך שנבדק ועובד ב100% וספק כוח של Thremaltake 500w 3) הסוללה של הלוח אם הייתה גמורה אחרי התקופה שבה הוא לא פעל. הכנסתי לתוכו סוללה אחרת ממחשב בן 6 שנים. 4) מדי פעם היה נותן את ההודעה : USB OVER CURRENT…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם המוצא האחרון שלי. שברתי את הראש כבר כמה ימים ואני לא מצליח לזהות את הטלויזיה במחשב דרך כבל HDMI. יש לציין שהכבל תקין, כי בטלויזיה אחרת הוא כן עובד ישירות. הטלויזיה היא LCD טושיביה 42 אינץ' דיי ישנה אבל יש לה 2 חיבורי HDMI. חיברתי את הכבל לטלויזיה ואז למחשב, נכנסתי לרזולוציית מסך, ניסיתי לזהות את הטלויזיה בצורה ידנית והמחשב לא מזהה אותה. ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות וכלום לא עבד, אשמח מאוד לעזרה!!
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אז זה הסיפור... המחשב עולה ממש לאט אבל ממש לאט!! (פעם הוא היה טס) חשבתי שזה הארד דיסק אבל החלפתי אחד וממשיך אז זה לא הארד דיסק! גם זיכרון החלפתי!! מה הבעיה?? לוח או מעבד?
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ASUS A7A266 ושישה התקני IDE: הארדיסקים: 60 ג'יגה IBM 80 ג'יגה WD (חדש יחסית) 13 ג'יגה SEAGATE 6 ג'יגה SEAGATE CD's: DVD של AOPEN צורב של YAMAHA מהירות 16*10*40 רציתי לחבר הכל בצורה אופטימלית, יש ברשותי שישה כבלים לחיבור התקני IDE אך אין לי מושג באילו להשתמש לצורב וה-DVD ובאילו להשתמש להארדיסקים... (אני יודע שאני צריך רק שלושה... אך אני לא יודע אילו שלושה לבחור מבין השישה...) הבנתי שאני צריך להשתמש ב-ATA133 להארדיסק אבל אין לי מושג איך לזהות כזה כבל... כיצד ניתן לזהות סוג של כבל ולדעת בדיוק כמה ATA הוא (66/133) ואילו עוד דברים אני צריך לדעת כדי לחבר את ההארדיסקים אל הלוח במהירות הגבוהה ביותר? תודה רבה ושיהיה אחלה שבוע. נ.ב. לשואלים כיצד ניתן לחבר שישה התקני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את העדכון הכי עדכני מהאתר של NVDIA לכרטיס מסך GEFORCE 9600GT 512DDR3 והמשחק בהגדרות שלו על HIGH ואני רוצה להתאים לו את ההגדרות האופטימליום שלו בלוח הבקרה של הכרטיס מסך... מה אני צריך להגדיר ? כי אני רואה שקיפות של השלטים והכי גרוע אני רואה את הפס של החצי כאילו מעוות - זז ימינה ושמאל שאני מוסר פס רוחב על החצי... צריך את עזרתם בכיוון נכון של הגדרות כרטיס המסך ! תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Epox EP-8KDA3J nVIDIA GeForce 6800 GT WDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE) טמפ בתמונה חשבתי שזה הספק היה מחובר לספק 450W ג'ינרי שהיה בערך 6 שנים הוחלף לספק של JSP 300W ועדיין הקריסות ממשיכות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
צפצופים? אינו משמיע כמו כן אין תצוגה מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כול פעם שאני מוריד קובץ או משחק למחשב תמיד יש בעיות CRC! הקובץ פגם.... ולא זה לא וירוס .. בדוק זה לא spyware בדוק... ולא hacking אני חייב עזרה אם מישהוא יודע מה זה או איך אפשר למנוע זאות תודה. מראש. ???
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום קניתי SSD של סמסונג, דגם 840 EVO התקנתי מערכת WIN7 ולאחר התקנת דרייברים של NVIDIA לכרטיס המסך, המחשב עולה עד מערכת ההפעלה ושם אני מקבל אך ורק מסך רקע ללא אייקונים, ללא עכבר, ללא כל דבר אחר שמאפשר לי שליטה. למה זה קורה? איך אפשר לפתור את זה? תודה אסף
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-