עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by jfkk,

שלום. הדלקת המחשב לאחר כיבוי . מופיע סמל של ה - win10 64(עם הכתורים המסתובבים ). לאחר מכן יש מסך שחור . לאחר המתנה ארוכה או מספר ריסטים . יש תצוגה תודה

2. שלום לכולם. אחרי הכיבוי האחרון, המחשב עושה הרבה צרות. בהתחלה היה רעש מהספיקר (הצפצוף הרגיל הזה שמדליקים את המחשב) שארך כ-3 שניות עם עליות וירידות. והמחשב לא נדלק. עשיתי איפוס ביוס, וזה זה הפסיק. אבל מאז המערכת לא עושה BOOT. זה פשוט נתקע בחלק שהווינדוס נטען. בהתחלה כדי לא לאבד נתונים פשוט התקנתי עוד ווינדוס על מחיצה אחרת. התקנה חדשה. אותה בעייה. התעצבנתי, עשיתי פרמוט לכל הכוננים, ואותה בעייה. זה נתקע בטעינה של הווינדוס. אני אובד עצות. ניסיתי להכנס לדיסק הקשיח דרך דוס, והכל שם. יש גישה מלאה להכל אבל אין BOOT לווינדוס. אפילו פירמוטים לא עזרו. איזה פתרון יש?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by dmanbuhnik,

טוב אז ככה: המפרט - AMD 2500+ Barton ga-7vt600 1394 geforce 4 mx 440 WD 80 GB 8MB buffer WD 20 GB 512MB PC3200 sumsung (1 slot ddr) hec 300ar-t (לפי השם כבר... 300W) מאורר אחורי מוציא אוויר 2 קידמיים קירור של AERO COOL - DP-101 חום: idle cpu - 39 sys - 27 work cpu - 41 sys - 28 ללא אוברקלוק משום סוג (היה פעם קטן ל1.9 אבל הורדתי חזרה מאז שיש לי את הבעיה) כול הדרייברים מעודכנים (ניסיתי גם את הדרבירים של nVidia ועכשיו אני עם הדרברים של Omega) ואחרי הפתיחה הזו לבעיה: פתאום משום מקום לפני שבועיים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטיים או להיתקע לגמרי בכול מיני מקומות (תמיד במשחקים כבדים אבל גם בעבודה עם דפדפן ודברים פשוטים), זה יכול להיות אחרי חצי שעה או אפילו אחרי יום (אם אני ל…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. נעלמו לי קבצים ותקיות ממש חשובות מהדיסק און קי , אבל בפועל הם עדיין תופסים מקום , מצורפת תמונה , אודה מאוד אם מישהו יעזור לי.. :'( * אין תיקיות מוסתרות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ding,

שלום אנשים ,ברשותי מחשב נייד טושיבה מדגם SATELLITE P50-C-16U . בגלל סוג העבודה שאני עושה הכונן מרגיש לי איטי מדי,רציתי לדעת אם יש לי את האפשרות לשדרג אותו לכונן SSD ולחבר את הכונן הנוכחי חיצונית ככונן גיבוי או משהו. אני מחפש לדעת אם אני יכול בכלל להתקין עליו SSD ואם כן אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן מסויים 250 GB נראלח יספיקו לי. זה הכונן שמותקן אצלי כרגע. תודה ושבוע טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bbking,

שלום ובוקר טוב הלוח אם שלי x79 deluxe של אסוס שעולה לי המחשב אני לוחץ F2 כדי לגשת לביוס ומשום מה הוא מראה לי מסך שחור ניסיתי לאפס את הביוס דרך הוצאת הבטריה ולחיצה על clr cmos למשך 5 שניות ועדיין כלום לא קורה יש למישהו פתרון בבקשה? תודה רבה לעוזרים

7. Started by The-Magician,

אני מנסה לפרוץ פלאפון וזה נותן לי את השגיאה הבאה: http://jpg.co.il/view/510ce46ceca41.jpg/ והמחשב קורס, ואח"כ מבצע הפעלה מחדש ומשחזר את הכל מחשב נייד דואל קור e660 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה windows 7 64 bit מזה?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by allmog,

שלום.. הCoreCenter שלי עושה לי אלרטים כל פעם של ה3.3V.. האלרטים באים באקראיות(עבודה נורמלית של המחשב/מנוחה של המחשב לפעמים) למישו' יש מושג מה הבעיה? סקרינשוט(מה שעושה את האלרט מסומן באדום) עריכה: לפני כמה זמן החלפתי ספק חדש.. והבעיה עדיין נמשכת האלרטים מתקבלים במתח נמוך(2.91V~)

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  9. אז ככה, הבעיה היא שבשמיעת שירים הרבה פעמים פתאום לא שומעים את המוזיקה והיא ממשיכה לרוץ בנגן (כרגע BS.Player ). מה שפותר את הבעיה זה לעשות pouse (או איך שלא רושמים את זה) לשיר וללחוץ Play . האם הבעיה היא באמת בכרטיס קול ? יש לציין כי המחשב עבר פירמוט אתמול והבעיה הופיעה גם לפני הפרמוט. בתודה מראש , לידור.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. Started by elior021,

היי המקלדת שלי התחילה להגיב חלקית בלי יש מקשים שלא עובדים פשוט, חיברתי את המקלדת למחשב אחר ועדין אותו דבר, יש משהו שאני מפסיד או שהמקלדת הלכה לעולמה ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by isuzuki,

אם הנושא הזה לא קשור לפה, תעביר ואת זה למקום שלשם זה קשור שלום, יש לי ווינדוס אקספי ויש לי את הבעיה הבאה: כל פעם כשאני מדליק את המחשב זה מופיע: נראה לי לפני איזה חודש במנהל המשימות הפסקתי את התהליך הזה בטעות ועכשיו כל פעם זה מופיע לי, איך אפשר לתקן את זה? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by Vector13,

קניתי מעבד ולוח אם חדש, אני כמו גיבור החלטתי לעשות את כל העבודה לבד. לאחר מספר בעיות אם ספק הכוח (קניתי חדש ואז הייתי צריך להחליפו כי כרטיס המסך שלי לא רצה לרוץ) הצלחתי להריץ את המחשב. ועכשיו כמובן עוד בעיות !! אני משתמש ב hardware monitor כדי להשגיח אחרי המחשב שלי, ומה אני מגלה? לאחר 5 דקות החןם בליבת המעבד עולה ל 75С והמאורר מתחיל לרוץ כמו מטורף, כל הזמן מעלה מהירות ... זה ממש לא נורמלי ! אמרו לי להחליף מארז, אמרו להחליף מאורר אבל לא אמרו מה גורם לזה, או איזה מאןרר להחליף (מאבד אן מארז) אז נשארתי מבובל. הערה: כשאני מסתכל ב hardware monitor אני רואה שהמתח שמוזרם למעבד הוא 2.70 V זה ממש גבוה. אך לפי הBIOS זה רץ על 1.35V אז אני לא בטוח למה להאמין ... Specs: Pentium 4 3.0GH…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  14. שלום, עבדתי עד עכשיו עם 4 סטיקים של 256 והכל היה טוב ויפה פתאום המחשב החליט לא לקבל אותם, ניסיתי לשנות גירסאות ביוס כלום לא עוזר בדקתי את הסטיקים כולם תקינים, מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by er4n,

היום כששוטטתי בתיקיות המחשב פתאום שמתי לב לשם לא מוכר ברשת - יש מה "לדאוג"\לבדוק\לעשות? האם זה יכול להיות פשוט מחשב (שלי\לא שלי) שנמצא קרוב לראוטר? יש דרך לדעת אם הוא גם הוא רואה את המחשב שלי\האם נגעו בקבצים? מצורפות שתי תמונות תודה רבה!

16. Started by benyben,

שלום. לא מזמן סיימתי לבנות מחשב. אני משתמש בו כבר כמה ימים, אבל היום לראשונה שמתי לב שאין "ביפ" שמאשר את ה POST (או מה שזה לא עושה ). נדמה היה לי שחיברתי את כל החיבורים כראוי. איזה מן החיבורים מייצר את אותו הביפ? מה פיספסתי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by L1ron,

מה שקרה זה שהכנסתי את האוזניות שלי לכניסה הקדמית שנמצאת במארז , וחצי של היציאה של האוזניות שנכנסת למחשב נשברה ,ומה שבעצם קרה זה שחצי נשאר בתוך הכניסה הקדמית שבמארז. ואני לא יכול להוציא אותה כי זה בפנים. מה עליי לעשות?

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by h@c,

המחשב חדש וכבר יומים אחרי התקנת WINDOWS XP מופיע לי מידי פעם מסך כחול שתוקע את המחשב ואומר משהו על אם התקנתי משהו חדש לאחרונה(בפעם הבאה שזה יקרה אני יעתיק את כל ההודעה) בקיצור פירמטתי מחדש והתקנתי גירסה אחרת של XP PRO SP1 והבעיה חזרה גם אחרי יום (לא נראה לי שזה קשור אבל בכל המקרים זה קרה פחות או יותר שהווינדוס עדכן את עצמו) . וירוס אין לי בדקתי. המחשב הוא P2.8, לוח ASUS P4P800, 2X256, RADEON 9600, 120SATA

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by חשיש,

ילד אחד מקונטאר שלח לי "ציטים" (זאת אומרת וירוס אני חושב) הוא שלח לי באי סי קיו, כשקיבלתי את הציט פתחתי אותו היה שאלה של y/n לחצתי יס אחר כך הוא אמר לי לעשות ריסטרט למחשב, עשתי מה שהוא אמר אחר המחשב נכבה ואז נדלק היה את הקטע שהוא רושם לי את הטמפרטורה אחר כך הייתה ההודעה הזאת: windows could srart because the fdlowing fille is missing orcorrupt <windows foot> system32/hal.dll plase re-install copy of the above

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by NuXeR,

שלום לכולם, היום הרכבתי את המערכת החדשה שלי, הכל מחובר כמו שצריך הטמפ' בסדר והמתחים... לצערי אני לא מצליח לעשות Boot לדיסק מסויים (ניסיתי גם דיסק התקנה bootable של ווינדוס, שניהם תקינים ובכל זאת) ניסיתי להגדיר AHCI ו-IDE MODE בביוס, בשניהם אני מקבל זיהוי של הכוננים ואח"כ סמן מהבהב שלא זז. כונן הCD כאילו לא מנסה אפילו לקרוא את הדיסק.. במצב AHCI הוא כותב לי AHCI BIOS INSTALLED!! ואח"כ לא זז. ניסיתי לחבר גם כונן CD בחיבור IDE אמיתי, ולנתק את כל חיבורי הSATA הנ"ל לא עזר. אני מקבל רק סמן מהבהב... מה עושים? תודה, תומר.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. חברה יש לי בעיה מוזרה כבר יומיים אני לא מצליח לגלוש בשום אתר למעט גוגל ויוטיוב. וזה רק בדפדפן כרום. בדפדפנים אחרים אני לא מצליח בכלל. מה שמוזר עוד זה כאשר אני עןשה ריסטארט למחשב אני מצליח לגלוש כרגיל אבל אחרי כמה שעות זה שוב חוזר לא לעבוד. מה שמחזק את ההערכ.ה שמדובר בוירוס או משהו כי ניסיתי לפתור אולי זה בעיית כרטיס רשת אלחוטי שדרכו אני גולש הסרתי והתקנתי דרייבר פעם אחת זה עזר והצלחתי לגלוש אבל אחרי כמה שעות שוב חזר. בcmd עשיתי פינג לשם ופינג לאייפי ושתיהם עובדים. מה שאומר שיש תקשורת. מ.ה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Stanly,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך VOODOO3...כן אני יודע כרטיס מסך יןש מאד...אבל אני מסתפק בו די הרבה זמן (משהו כמו 5 לשנים) לאחרונה המחשב מפסיק לעבוד...הוא כאילו נתגע דקה וחר דקה מופיעה הודעה שאומרת שיש בעיה בכרטיס מסך ב ויש לשמור את כל הנתונים ולצאת מהמערכת. כאשר הדבר קרה פעם ב כמה ימים לא התייחסתי אליו, אבל עכשיו כאשר אני פותח את המחשב, כעבור שתי דקות הוא נתקע ולא מאפשר לי לעבוד. אז אני ואחי פתחנו את המחשב וראינו שיש שם קבלים שרופי (נפוחים ובעלי נוזל כתום מעליהם...) טוב, אם אני מגדיר את מצב הקבל בין אחד לחמש... יש שם קבל אחד במצב חמש אחד במצב ארבע!! ועוד כמה שמצבם הוא אחד!!! בקיצור אני לא יודע אם להחליף את הכרטיס מסך כמו שאמר המחשב, או שזה בעצם הלוח אם... (הכרטיס מסך הוא קטן ו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by StreetRacer,

אהלן חברה, לאחר שפתרתי את הבעיה הקודמת (זהה) על ידי החלפת רכיבים במחשב שלי, התפניתי לבנות לאח שלי מערכת יחסית זהה. המפרט הוא כזה : PHENOM 9500 ASUS M3N78-EMH HDMI CORSAIR 2GB DHX 800MHZ 500 SEAGATE RAID EDITION GALAXY 8800 GT (אגב, מאוד מרעיש בסל"ד גבוה) התקנתי XP, הורדתי דרייברים עדכנים של NVIDIA והורדתי גם כן K-LITE CODECS. לפעמים המחשב מריץ HD טוב, לפעמים לא. מה לעזאזל עושים ? בבקשה עיזרו לי. האם החלפה למעבד אינטל 6420 (יש לי מיותר) וללוח של GIGABYTE GA-73PVM-S2H תפתור את הבעיה ? או שהאם אני צריך רק לבצע התקנות של תוכנות מסויימות ?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by nadav_coh,

שלום, אני משתמש חדש כאן, אחלה פורום. יש לי בעיה במחשב ואני צריך עזרה. אולי סוף סוף המחשב יעבוד לי כמו שצריך אחרי כמה ימים. אז ככה.. הייתי על המחשב. ראיתי איזה סרט בצפייה ישירה. באתי לצאת מהסרט וכל המחשב נתקע לי. התוכניות היחידות שהיו פתוחות, זה האקספלורר, פוטושופ, אייסי ומסנג'ר. כל המחשב נתקע לי בעקבות התקיעה הזאת, ולא יכלתי אפילו לעשות סיים משימה. איזה 20 דקות בערך פלוס-מינוס לפני הפעלת הסרט שראיתי, התקנתי פוטושופ בעברית. קיצר הייתי חייב לעשות ריסטרט דרך הכפתור של המחשב למטה, ומאז הווינדוס לא עולה לי יותר. כשהמחשב עלה, אז היה לי מסך שחור וזה מה שהיה כתוב בו: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מה אני עושה במצב…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום. יש לי מחשב שיש בו כונן קשיח HDD עם 2 מחיצות ועליו מערכת הפעלה win10. חשוב לציין שמערכת ההפעלה היא השדרוג החינמי שמיקרוסופט הוציאו. יש ברשותי קוד הפעלה retail של win8. אני רוצה לקנות כונן SSD כדי להוסיף על הכונן הרגיל כך שכונן ה-SSD ישמש למערכת ההפעלה ויש לי כמה שאלות בעניין: 1. כיצד אוכל להעביר את רישוי מערכת ההפעלה win10 לכונן ה-SSD מבלי שמיקרוסופט יבטלו לי את הרישוי? 2. במחיצה אחת יש לי את ההתקנות של מערכת ההפעלה של כל שאר התוכנות ובמחיצה השנייה יש לי את הקבצים והתקנות של משחקים. אם אבצע פרמוט רק למחיצה הראשונה, האם תהיה לי עדיין גישה לכל הקבצים בלי בעיה? או שאני חייב לפרמט את כל הכונן הקשיח? 3. האם אוכל לאחד את המחיצה המפורמט…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.