עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Noam daatheist,

הי לכולם.. אנסה לקצר ככל האפשר.. יש לי ראוטר/מודם של בזק, ממנו כבל ארוך שמגיע לראוטר נוסף )tp link ax50( עד עכשיו הכל עבד חלק.חיברתי את הראוטר של בזק לחיבור Lan בטיפי לינק. הכל עבד עד שפרצו לי למחשב/ראוטר לפני מספר ימים. התקנתי ווינדוס חדש, הכל עבד אבל עדיין רציתי לעשות ריסט לראוטר טיפי כדי לעדכן פירמוור. עשיתי ריסט, הורדתי dhcp החיבורים אותו הדבר.אבל אין אינטרנט. ניסיתי להגדיר את הראוטר כap אבל לא ממש עוזר. אני מאמין שזה קשור לכך שהראוטר שבו הdhcp פעיל עובד בטווח של בזק 10.0.0.0 ולא 192 כמו הטיפי. מה אני עושה לא נכון?

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  2. Started by hachling,

שלום לכולם, במהלך העתקת קובץ מהמחשב לדיסק פנימי של סטרימר, ההעתקה נתקעה (לא יודע עדין למה) ופשוט לחצתי cancel בחלון שהופיע. לאחר מכן, לא יכולתי לגשת יותר לדיסק של הסטרימר. כל פעם הוא מציג לי כאילו שהדיסק לא מפורמט ונראה לי שנפגעה לי מערכת הקבצים על הדיסק. מספר תוכנות שהפעלתי לא גילו כלום והתייחסו לדיסק כאל לא מפורמט. תוכנה אחרת בשם active partition recovery: www.partition-recovery.com הצליחה לפחות להראות לי את הספריות הישנות שהיו על הדיסק בנוסף לשתי un allocated partiotins חדשים בגודל של כ-1MB שלא היו שם קודם לכן. כרגע אני מריץ את התוכנה של WD ואת התוכנה של active partition recovery בשאיפה שזה יסדר את הבעיה. (לוקח הרבה שעות). במידה ולא יסתדר, למישהו יש רעיון מה אני יכול ל…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. Started by leoleo,

היי, מזה כחודש בשימוש בדפדפן chrome הוא נתקע לאחר זמן או נהיה איטי מאוד. הסרתי והתקנתי מחדש ונראה שהבעיה ממשיכה. אני לא יודע אם זה בגלל המחשב או הדפדפן או משהו אחר. השימושים פשוטים מאוד:אינטרנט, מוזיקה ומשחקי ילדים קלים במיוחד. אשמח להתייחסותכם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by X-TeNDeR,

שלום לכולם, יש לי לוח של אינטל דגם 815EEA לפנטיום 3. השגתי מודול נוסף של 128 מגה זכרון SDRAM, ויש לי כרגע במחשב שניים שבאו איתו, כ"א 128. ללוח יש שלושה סלוטים לזכרונות. כל הנסיונות להוסיף ולהעלות את המודול הנוסף שהוספתי עלו בתוהו, כמו כן כל נסיון להשתמש בחריץ הספציפי שבו התקנתי את המודול. המחשב נדלק, והמסך לא. מבחינת המסך והכרטיס מסך הכל תקין, כי ברגע שהזכרון יוצא - הפלא ופלא המחשב עולה נורמלי והכל רגיל. יכול להיות שהחריץ הספציפי שרוף או תקול? כל המודולים עובדים כי החלפתי ביניהם כמה פעמים וניסיתי את שלושתם. אני קצת מבואס מהקטע הזה כי לא כל יום אתה משיג זכרון SDRAM טוב וחדש כדי לשפר את הביצועים של המחשב העמוס שלך... יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ו/או הפתרון שלה? מבח…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by AMD Sempron +3100,

ראיתי שיש 2 סוגי מתאמים של FC PGA 370 ללוחות של SLOT 1 ויש FC PGA2 ללוחות של FC PGA השאלה שלי היא כזאת אם הלוח במקור בנוי לקבל נגיד מעבד של עד גי'גה ! FC PGA לפי חוברת יצרן ואחרי ששמים לו את המתאם החדש FC PGA2 שעובד על הנייר עם מעבדים של עד 1.4 גי'גה איך הלוח מקבל אותם ? ? ? מי קובע בלוח האם עד כמה גיג'ה (מחזורי שעון ) של מעבד הלוח יכול לקבל ? הציפסט ? או התושבת עצמה ? יצאתי מזה דיי מבולבל. נ.ב. בלוח של סלוט 1 בדרך כלל הוא 66/100 אז ששמים לו מתאם FC PGA 370 אז הבאס של המעבד הוא 133 מדבר על הפנטיום לא על הסלרון ! אז איך הלוח יכול לקבל מתאם שיש בו מעבד עם כזה באס ? הוא מפחית אותו אוטומטית ל 100 ?

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  6. יש לי בעיה מוזרה, סה"כ המחשב פועל תקין והכל בסדר, אבל ברגע שאני מרסטרט או מכבה אפילו להרבה זמן ומדליק - המחשב נכנס לריסטרט לופ מייד אחרי המסך שנותן פרטים על הלוח אם וממנו נכנסים לביוס. זה עובר רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ולוחץ מס' פעמים על מתג ההדלקה כך שהחשמל סטטי נפרק. ניסיתי לנקות אבק וכו' אך לא עוזר. האם זו בעיה בהארקה? תודה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by Nadav Barami,

אהלן, יש לי בעיה מוזרה במסך. לפעמים (והדגש הוא על לפעמים, מדי פעם זה קורה ומדי פעם לא) נשארות "שאריות" ממסך קודם שהייתי בו. למשל, הייתי בgmail לצורך העניין, ואח"כ נכנסתי למשהו אחר, עם רקע כהה יותר חשוב להדגיש, ואני עדיין רואה את המסך של הgmail שהייתי בו. רציתי לצלם screenshot כדי להעלות, אבל אז גיליתי שבצילום מסך ה"זבל" הזה שנשאר מאחור לא מופיע, ולכן אני מעריך שזוהי או בעיה של מסך או בעיה של כבל. למישהו יש רעיונות, או בכלל שמע/מכיר את הבעיה? מצורפת תמונה שצילמתי עם הפלאפון (כי, כאמור, בצילום מסך לא ניתן לראות את הבעיה). שימו לב שבתמונות אני לא בgmail! סתם נכנסתי לתמונה עם רקע אפור בגוגל וממש רואים את המסך הקודם שהייתי בו באופן ברור! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by itaysp,

שלום לאחרונה לקחתי כמה חלקים שיש לי בבית ובניתי מחשב חדש. המחשב לא מציאה, אבל אני מתכן לעשות עליו כל מיני נסיונות עם שרתים ולינוקס. זה פנטיום 3 לוח אם זה EPOX ו 128 מגה זיכרון פנימי ודיסק קשיח 20 ג'יגה. עד כאן הכל טוב, אבל המחשב לא רוצה לעלות. המחשב מזהה את ה HDD ואת ה CD-ROM, אבל הוא לא נטען פשוט. יש את הבדיקה הראשנית כשהמחשב עולה (הבדיקה ההיא שאפשר ללחוץ DEL כדי להגיע לביוס) אחריה לא קורה כלום. יש מסך שחור וקו תחתון בצד שמאל למעלה של המסך שהוא מהבהב וזהו. אני לא מצליח לעשות בוט מדיסק ולא מדיסק קשיח. ניסיתי לשנות את ההגדרות של הביוס, לשחזר להגדרות הבסיס, אבל כלום לא עזר. מה קורה פה? יום טוב.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Or ei,

אתמול החלפתי לחבר (shutgun) מארז למארז חדש + ראדון 9500 PRO חדש שהוא קנה בכל מקרה הכול מחובר טוב , אני מדליק וזה רושם DRIVE NOT READY עשיתי ריסטרט אני רואה שהביוס מזהה רק את הצורב והDVD והכבל של הHDD מחובר כמו שצריך אז החלפתי בין הכבלים מזהה את ההארדיסק אבל רשום גם (והיה רשום ככה גם מההתחלה שהפעלתי אותו) cmos battery low אני מניח שזה אומר שהבטרייה חלשה ... ושם הוא נתקע רק עם אפשרות להגיע לביוס אתם חושבים שהחלפת בטרייה תפטור את הבעייה?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by idofr,

הייי כולם אחרי שנתנקתי רשת וסידרתי הכול התחלתי לשחק בא עכשיו התקנתי far cry וכשאני מתחיל לשחק הוא מתחיל לעשות לי טיקים כאלה ואז הנורה של הארד דיסק דולקת הרבה והמשחק נתקע לכמה שניות (זה קורה כול כמה שניות) חשבתי שזה קשור איכשהו לOC אז הורדתי אותו והחזרתי הכול בלוח לכמו שהיה ועדיין זה קורה (פחות קצת אבל קורה) עכשיו אם אני זוכר נכון גם ששחקתי במשחק על הארד דיסק הקודם זה קרה מידי פעם הדיסק הקודם היה סי-גייט 80 ועכשיו יש WD 200 שניהם בSATA ו.....זה כול הפרטים שניראה לי קשורים אם אתה רוצים לדעת עוד תגידו בבקשה שמישו יראה מה אני עושה עם זה .... בתודה עידו

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by Eargasm,

היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by alex542,

כיצד אני יכול לגבות את הכונן דרך מחשב אחר?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום חברים, לפני שבועיים בערך המחשב של אמא שלי רץ מאוד איטי אז אמרתי שאוסיף לו זיכרון. היה 256Mb של זיכרון אז הוספתי עוד 256, העניין הוא שהוספתי סתם זיכרון ממחשב אחר וזה גרם לכך שנשרף המחשב. עכשיו אחי סידר את המחשב שם מחדש והכל עובד סבבה אבל גם כן מאוד איטי, אני רוצה להוסיף זיכרון ממחשב אחר. מהם התנאים להוספת זיכרון? כלומר, האם הם חייבים לשדר על אותו תדר (800MHz) למשל וכו'. איך אני יודע מה התדר של כל כרטיס? מה חשוב לפני שאני מוסיף זיכרון? איך אני יודע אם הוא מתאים ללוח אם? אנא ספקו לי את כל הפרטים כדי שאוכל להוסיף זיכרון ולא אשרוף את המחשב שוב חחח תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי את המסך הזה כבר כמעט שנה ,אני מרוצה ממנו מאוד מאוד חוץ מדבר אחד שבמשחקים מסויימים הוא נותן לי רזולוציה מקסימלית של 1024x768 . הבעייה היא לדעתי כי הוא לא מותקן כי כשניסתי את המחשב עם מסך אחר זה נתן לי . חיפשתי בכל העולם דרייברים למסך חחח אז למי שיש מושג איך אפשר לסדר את זה או מאיפה אפשר להוריד דרייברים אני אשמח מאוד . תודה מראש הנה קישור למסך עצמו עם הדגם והכל http://www.midicom.co.il/prodDetails.asp?productid=1701&catid=54

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by Monstalicious,

אוקי נשרף לי הכרטיס מסך, לא בעקבות אוברקלוק או משהו, פשוט הספק לדעתי שרף אותו, בכניסה של החשמל לכרטיס רואים פין אחד שרוף לגמרי, אני מניח שזה הספק ששרף אותו. אבל בכל מקרה, החלפתי קירור על הכרטיס מסך, שמתי Arcting Cooling rev 3, השאלה היא אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך בחנות? או שזהו? שרוף ואי אפשר לעשות כלום? דבר שלישי, נגיד ואני מחבר את הקירור הישן, מאיפה אני יכול להשיג את הדברים השחורים הקטנים האלה לחבר את הכרטיס מסך למאורר? כדי שאני אגיד להם שלא החלפתי קירור, ואז אולי יש מצב שיחליפו לי. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by A.j.23,

יש לי מצלמת אינטרנט GPT I-CAM 140 ואיבדתי את הדרייבירים. חיפשתי בכל העולם, גם באתרים שנתתם..... פשוט אין בשום מקום אולי יש איזה תוכנה או משהו... הצילו!!! :s05: זאת המצלמה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=I-CAM-140&affiliate=zap תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. צהריים טובים, מראש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בפיתרון הבעיה, היא דחופה להיום בערב. תודה. ברשותי טלוויזית LCD דגם SONY BRAVIA, כל זמן שרציתי חיברתי את כבל ה-HDMI למחשב, התמונה והקול עברו וצפיתי בסרטים כרגיל. היום משום מה חיברתי את הכבל אך אני מקבל הודעת "OUT OF RANGE" ללא תמונת מסך (שחור) וללא קול, אך במחשב הקול מפסיק לפעול כאילו עבר לטלוויזיה. ניסיתי לשנות רזולוציה פעמיים כלפי מטה (הרגילה היא 1360x768), העברתי גם את הכבל ליציאה הנוספת של ה-HDMI אך ללא הצלחה. פרטי המחשב: מערכת הפעלה W7HP בעל 64 סיביות. פועל על 60hz. עריכה: המחשב הצליח לזהות ריבוי צגים ומאפשר לי לשחק קצת עם ההגדרות אך עדיין על המסך LCD הוא מראה שחור עם הכיתוב out of range.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by bini541,

קניתי ממחשב חדש עם כרטיס מסך מסוג 7970 ויש לי שתי מסכים אחד 42" של סמסונג ואחד 23" של דל אני עושה אותם על מצב משוכפל ואז במסך הראשי לא משנה איזה מהם הוא הראשי יש איזה שהוא פס שחותך את המסך באמצע בזמן סרט או כל תזוזה מהירה ומדי כמה דקות/שניות העכבר מקרטע אם יש למישהו מושג איך מטפלים בזה זה די דחוף

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ziv123,

צריך עזרה פתחתי את המקלדת בכדי להוסיף לדים אבל החוטים של המקלדת שנכנסים ל usb התנתקו לי משהוא יודע איזה צבעים נכנסים ל d+ d_

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. אני כרגע על גרסא 1.2. לפי זה חייבים לעדכן BIOS כדי לעבוד עם הכרטיס. אממה, עדכון ה- BIOS לא מומלץ עבור sandy bridge על פי MSI . דיווחי משתמשים עבור MOBOS דומים (לא זהים) נעים בין אפשרויות OC מוגבלות (לא בעייתי מבחינתי), ל- bricking. (מקור: חיפוש בגוגל "msi me8 sandy bridge"). במידה שמישהו מכיר את הנושא - האם אכן מסוכן לעדכן את ה- BIOS במקרה שלי? נ.ב. ניסיתי להתקין את הכרטיס עם ה- BIOS הנוכחי ונראה שאכן לא עובד - המחשב לא נכנס ל- POST עד שלא הסרתי את הכרטיס ושחזרתי את ה- BIOS על ידי ג'ימפור. ---- עדכון: ה BIOS עודכן והכרטיס הותקן בהצלחה. (יש לשים לב לפרמט את ה- DoK כ- FAT32)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by elad-r,

1. מה אני צריך לעשות כדי לחבר את המחשב שלי ללפטופ? איזה כבל צריך, איזה תוכנה וכו'... 2. מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הלפטופ הזה לטלויזיה?... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  22. מחפש עזרה מקווה שזה כאן אני צריך עזרה עם לוח אם GA-8S648-L הלוח תקוע ממש לפני הפוסט וכותב "SCANNING BIOS IMAGE IN HARD DRIVE" אחרי הרבה מחקר הבנתי שהוא לא באמת מחפש וזה נגרם בכלל הכרטיס מסך AGP ממה שאני יודע כרגע אם אני יוציא אותו אז יש אפשרות להגיע לפוסט אבל אני חייב כרטיס מסך וזה אומר שהוא חייב להיות PCI (ולא EXPRESS - הלוח הזה קיים לפני שחשבו על התקן) אז אם יש פה מישהו מאיזור הצפון שיש ברשותו כזה להשאיל לי או אפילו אני מוכן לקנות יד שנייה בבקשה שירשום פה או ישלח לי בפרטי חחיב את עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  23. אוקיי סידרתי את זה , לא להתייחס תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. לא דע לאן זה שייך אז תעבירו... אין לי סאונד בFLASH ובGUNZ ולא ניסיתי עוד משחק... אבל הWINAMP והMEDIA PLAYER פועלים אם קול... למה אין לי קול??!?!?!?!?!

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by gshhar,

אני שם לב לאחרונה שהמחשב שלי עושה לבד ריסטארט כל איזה יומיים או משהו דומה. בכל הפעמים האלו האימיול היה פתוח,מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה(המחשב לא היה חם-יש לי AMD 2000 והטמפ' הייתה קצת פחות מ-50)?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.