תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב במפרט הבא: Intel 865PERL P4 1.6 (אני מניח שנורת'ווד A, אני יכול לרשום את הפרטים אם צריך אבל זה אומר לפרק את המאוורר והסינק) כרטיס Radeon כלשהו, בוולטאג' מתאים, כמובן זכרון יונדאי DDR400, בנפח 256 מגה כרגע ללא דיסקים בכלל המחשב לא מגיע ל-POST המסך לא נדלק והמקלדת לא מציגה לדים דולקים המאוורר של המעבד מסתובב, כך גם דיסק קשיח שחיברתי למחשב לנסיון החלפתי זכרונות וכרטיס מסך, נאדה. גם לא מצאתי מקום לחבר Speaker כדי לקבל חיווי קולי. יש עצות?
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
החלפתי את המעבד שהיה לי לפנטיום 4 עם הוספת זיכרון המחשב עבד אבל אני מרגיש אותו איטי מה אפשר לעשות כדי פתור את בעיה ????? אולי צריך לשנות משהו בbios תודה מראש.......
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה זה קורה לרוב שאני משחק המקלדת שלי תנתקת לכמה שניות ואז חוזרת, זה בלתי אפשרי לשחק ככה, המקלדת בסדר גמור האורות עדיין דולקים כשהיא מנותקתזאת מקלדת PS/2 PORT זאת בעיה נפוצה אבל אני לא מבין איך פתאום זה קורה אחרי שנתיים ויותר שאני איתה, ניסיתי לעשות Reinstall בDevice Manager ועשיתי ריסטארט אבל זה לא עזר. להחליף מקלדת זאת לא אפשרות, אז תחסכו בבקשה, כי אני יודע שהמקלדת תקינה וזה אפשרי לתיקון, תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להפעיל סרטון כבד במחשב הנייד אבל הוא מקרטע לי, אז חשבתי לעצמי אולי הוא מוגדר לעבוד עם היחידה המשולבת במקום עם הכרטיס מסך.. הסתכלתי בהגדרות ואני רואה שזה באמת ככה, אבל אין לי את האפשרות לשנות את זה לאופציה של עם המעבד מישהו מכיר את זה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז ככה הבעיה הזאת הייתה לי הרבה זמן... שמתי לב שאין שאני נכנס לאוורסט לסנסור שם המחשב התחיל לעשות ציפצופים... זה סגר לי תאנטי וירוס אוטומטי והתנתק לי מהאינטרנט אוטומטי בשורת במשימות... ואז כמו נכבה אבל לא המחשב עדין דלק כזה ולא עלה כלום במסך זה ממש מוזר זאת התמונה מה HWMonitor ממש מוזר זה מה שזה מראה אחרי הבעיה המוזרה הזאת ! ובדרך כלל הטמפ' של המעבד 25 במנוחה... להלן המפרט אם צריך : PentiumD 945 3.4 Ghz DualCore 2X2 MB Cache s775 800 mhz - קירור של AC 7 PRO Abit IL8 - 775+954P+GBT+lan+Sata 2 Twinmos DDR 2 667 Mhz 512 MB Samsung DDR 2 667 Mhz 1 Gb Hitachi 160 Gb 7200 Rpm Sata 2 Evga 6200 256 Mb ספק כוח - SEASONIC SS-350W ET
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התגלתה אצלי בעייה המחשב לא עולה עושה RESTART בלי סוף ומגיעה למסך של אפשרות להכנס ל SAFE MOD בדקתי את זכרונות ודיסק קשיח במחשב אחר הכל תקין . מה יכולה להיות הבעייה תעזרו לי בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לאחותי מחשב חדש עם לוח GA-880GM-D2H. כאשר אני מחבר את חיבור הרמקולים מאחור, קופצת הודעה של התוכנה של הכרטיס קול ששואלת אותי איזה התקן חיברתי ומסומן "רמקול אחורי יוצא", אני מאשר. אך לאחר מכן לא שומעים דבר. כאשר אני מחבר את חיבור הרמקולים מלפנים (לפאנל אשר בחזית המארז), קופצת שוב ההודעה הזו כאשר מסומן בה הפעם "אוזניות", אני מאשר ושומעים נהדר. מה יכולה להיות הבעיה? מדוע לא שומעים ברמקולים כאשר הם מחוברים ליציאה האחורית? תודה רבה, אורן.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, חיברתי 2 מסכים חיצוניים למחשב נייד, סך הכל 3 מסכים. מידי סוף יום אני מכבה את המסכים ומוריד את הצג של המחשב הנייד. למחרת אני מרים את הצג של הנייד ומדליק את המסכים ומה שקורה זה שספציפית אחד המסכים (ניד מסך מספר 2) הוא ברירת מחדל זאת אומרת שכל מה שהשארתי פתוח במסך 1 או 3, עובר למסך 2 כאשר מדליק את המסכים ואת מחשב הנייד. כאשר דלוק במהלך היום זה לא משתנה והכל טוב, זה קורה רק בעת הדלקת המסכים וצג המחשב. את המחשב נייד אני לעולם לא מכבה אלא פשוט מוריד את הצג ומרים למחרת. באף מקום לא מצאתי שמסך 2 הוא הראשי.. אשמח לפיתרון.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם windows95 ובו תוכנה מבוססת דוס (שלא משתמשת בהגדרות ההדפסה של WINDOWS) :-\ בתוכנה הזאת (תוכנת מאגר נתונים) ישנה אפשרות להדפיס את כל מני פרטים, חלקם באנגלית וחלקם בעברית . הבעיה היא שאנגלית זה מדפיס ואילו כל האותיות בעברית פשוט לא מודפסות כלל. המדפסת היא EPSON STYLUS C42SX . אני אודה לכם מאוד על כל עזרה שהיא
-
- 8 תגובות
- 50k צפיות
-
-
היי קניתי צורב DVD חדש ויש לי איתו בעיה. הוא מצליח לקרוא דיסקים רגילים של CD ודיסקים של DVD שיש עליהם קבצים שהם לא סרטים, אבל לא מצליח לקרוא דיסקים של DVD עם קבצי סרטים עליהם! למישהו יש מושג? אמרו לי שיכול להיות שאני צריך איזה מקודד אבל אני לא יודע איזה.......
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה ההמלצות שלכם ? יש להתחשב כמובן בלוח , הספק כוח אגב שודרג ל550 ואט. תקציב עד 1100 ש"ח בערך. צרכים : לשחק פיפא על ביצועים מקסימלים, לערוך וידאו (תחביב לא בצורה מקצועית, אבל עדיין חשוב לי במידת מה מהירות רינדור) תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב המשמש אותי ללימודים לא עולה הוא מראה לי שגיאה 1962 לא נמצאה מערכת הפעלה ובנוסף הוא מתקתק רבות עד כדי כך שלא ניתן ליספור כמה תקתוקים.. פתחתי את המארז והחלפתי מקור כוח כמה פעמים וגם את הכבל ATA אפשר להגיד עשרות פעמים והמחשב עדיין לא עולה וממשיך לתקתק. את את הזכרונות הוצאתי ואת כרטיס המסך ועדיין לא עוזר .. חייב עזרה דחופה ואיני יכול לפרמט יש לי תכנים שמורים של הלימודים שאני לא יכול לוותר עליהם. נ"ב: הכנסתי את הדיסק התקנה Win7 ורציתי לבדוק אם הוא מזהה את ההארד דיסק והוא לא מזהה . חייב עזרה דחופה תודה לעוזרים!! הארד דיסק seagate 250gb
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יודע מזה... ולא נראה לי שזה בעיית חשמל... החשב מכבה את עצמו כמעט כל יום כאילו יש לו הפסקת חשמל אבל לא.. כי המחשב מחובר למפצל שאליו מחוברים עוד כמה מכשירי חשמל והם ממשיכים לעבוד כרגיל.. מה יכולה להיות הבעיה...פליז תעזרו ליייי
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום חברים, תקציר העניינים עד כה: 1. התקנתי כונן SSD חדש ודרך ניהול דיסקים הפעלתי אותו והגדרתי אותו כ-NTFS, כונן P. 2. שכפלתי את כונן C לכונן SSD בעזרת תוכנת EaseUS Todo. (פרטישן לדיסק) 3. אחרי השכפול נכנסתי לניהול דיסקים, הרחבתי את כונן P לגודל המקסימלי כי הפרטישן שנפתח עליו היה קטן מגודל הדיסק, והגדרתי "סמן מחיצה כפעילה". 4. נכנסתי לביוס והגדרתי סדר עדיפות דיסקים - עדיין עולה מהדיסק הישן. 5. לחצתי F12 אחרי הפעלה מחדש ובחרתי ידנית בוט מה-SSD - עדיין עולה מהדיסק הישן. מצרף תמונה של הגדרות הדיסקים. אני דיי אובד עצות... אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היה לי windows xp professional. שידרגתי ל SP1, ובמהלך השידרוג המחשב נתקע. עכשיו כשאני בא לחדש את ההתקנה הוא אומר משהו על קיבצי DLL חסרים ו - KERNEL. אז החלתתי לפרמט, אבל אין כונן C !!! המחשב, אומנם, מזהה פיסית את הכונן והכל, אבל אין כונן C. כשנכנסים ל FDISK הוא מזהה את ההרדדיסק והנפח שלו אבל , עוד פעם, אין את האות C,ואי אפשר גם ליצור PARTITON חדש כי הוא אומר שאין מקום. ומשום מה הוא גם כותב שיש לי NTFS. (אולי באמת בשלב השדרוג זה הפך לי ,בלי שרציתי, את ההרדדיסק ל NTFS. צריך עזרה דחוף!!!! זה הרדיסק 40 GB של IBM חדש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן קניתי כרטיס קול חדש AUDIGY ופירמטתי כבר את המחשב.. (אם כבר אז כבר..) לאחר ההתקנה והכל חיברתי את המיק ואת הרמקולים (יש לי גם רמקולים וגם אוזניות, אז קניתי מפצל כדי לחבר את שניהם לאותה כניסה ואת המיקרופון שמתי במקום שלו... למה הסברתי את כל זה אין לי מושג אבל חפיף) אז הבעיה היא שלמשל ב-TS כשאני מדבר עם חברים שלי אני שומע את עצמי או אפילו ברשמקול של windows (home edition) זה לא שאני שומע את עצמי דרכם אלא אני שומע את עצמי באותו זמן מהרמקולים שלי וזה משגע אותי כי אני גם לא יכול לשמוע את מה שהם אומרים... אז מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום רכשתי מארז חדש בעל 2 יציאות usb קידמיות וחיבור רמקולים ומיקרופון. עם היציאות הקידמיות הגיעו הכבלים. חיבור usb שאותו חיברתי ללוח האם. ושתי פלאגים pl זכר לחיבור המיקרופון והרמקולים לכרטיס קול עצמו. היציאות עובדות מצויין והמארז עצמו עובד בצורה תקינה. השאלה שלי היא כזו: עם כל החיבורים האלה הגיעו עוד 6-8 חיבורים קטנים שעל כל אחד מהם כתוב: v++ d+ ground ועוד כל מיני מושגים שלא ברורים לי למה הם מיועדים. עם חלקי המארז הגיעה טבעת מתכתית עבה צבועה בכחול למה היא מיועדת? תודה מראש למי שיעזור. דודו
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי לוח אם : GA-Z68MX-UD2H-B3 זה הדף שלו באתר הרשמי של Gigabyte ושם גם תוכלו לראות את גרסאות הביוסים שקיימים ובאיזו תאריכים כל אחד יצא: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3974#bios ללוח אם הזה עידכנתי את הביוס לגירסא F13 לפני מספר חודשים. כמו שאתם רואים יצאה גירסא חדשה UEFI BIOS לפני כחודש. כאשר אני מנסה לעדכן דרך הביוס כשאני נכנס אני לוחץ F8 ואז יש שם את האפשרות לעשות FLASH לביוס מUSB (שאותו פירמטתי לFAT32 ולשם העתקתי את 3 הקבצים) אך לאחר שאני מנסה לעדכן הוא אכן מוצא את הקובץ המתאים לעידכון. אני לוחץ עליו ואז הוא רושם לי: bios id check error וזה מאוד מוזר, כי זה הלוח אם שיש לי. ואת גירסת F13 שידרגתי בדיוק באותה צורה. ואני לא ממש מצליח להבין מה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד וכונן קשיח חדש 60 ג'יגה, בצעתי fdisk והכל הלך חלק, יצרתי מחיצה וגם "הפעלתי" אותה בסוף הוא מבקש ללחוץ esc ושאני לוחץ אני מקבל את ההודעה הבאה: write protect error writing fixed disk ניסיתי כמה פעמים אך ללא הצלחה. תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך gigabyte 9800Gt 1GB מעבד quad 2400GHz ולוח אם של gigabyte דגם ep45ds3l (דגם חדש דגם ה-hybrid וה- energy saver ) כל פעם שאני מפעיל משחק .. ולא חשוב איזה ... גדול קטן כבד קל חמוץ מתוק חריף מר על המסך מופיעות מלא נקודות ירוקות (באמצע המשחק באופן אקראי) נותן לי 2 3 שניות להמשיך לשחק (עם הנקודות האלה) ואז בום !!!!!!!!!!!!!! המחשב ניתקע לחלוטין (כולל העכבר) המשחק קורס המסך ניכבה והופה איזה כיף לי... מישהו ניתקל בבעיה כזאת ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? (עוד קצת ???????????)
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט, ברגע שאני פותח את הקובץ הכל עובד פיקס אבל אם אני לוחץ על PAUSE ואז מפעיל מחדש אז לפעמים במקום להשמיע את הסאונד הרמקולים משמיעים רעש (כמו שאין קליטה ברדיו) הדבר קורה רק כאשר עושים PAUSE ואח"כ ממשיכים, כדי לעצור את הרעש אני חייב ללחוץ על STOP הדבר לא קורה כל הזמן אבל לעיתים די קרובות אני משתמש ב - WINAMP למוזיקה ו- BSPLAYER לווידאו. ניסיתי להתקין את הדריברים של הכרטיס קול מחדש אבל גם זה לא פותר את הבעיה יש למישהו אולי רעיון מה זה יכול להיות? תודה
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המחשב הוא lenovo ideapad slim 3 (שוב תודה על העזרה, @A-10) . רואים את זה בעיקר כשהמסך שחור אך "דולק", למשל בעדכונים למיניהם. כשיש צבעים, כלומר למשל בהתקנת ווינדווז עצמה וסתם כשווינדווז פועל, זה לא מאוד משמעותי, אבל מניח שזה גם תלוי בסיטואציה על המסך, אני לא באמת יודע, אני סה"כ שעתיים עם המחשב הזה ועוד לא עברתי את מגוון התרחישים האפשריים למתי רואים את זה ומתי פחות. צילמתי את העניין כשבדיוק היו עדכונים ואפשר לראות את התאורה הלא ברורה מ4 הצדדים שלו, כאילו מישהו מאיר שם בפנס מהצדדים השונים של המסך: https://photos.app.goo.gl/derfdAbsrWWUpEA68 האם זה תקין? זה ככה בכל הצגים של לנובו? אולי רק מהסדרה הזו? אגב בוידאו אפשר לראות לקראת סופו כ…
-
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי, אני עובד עם לוח אם של ג'יגה בייט (דיי ישן), Chipset VIA VT 6307. כרטיס מסך מובנה. פתאום החלו להישמע צפצופים לפני ה- POST (לא ספרתי כמה), ללא תצוגה כלל. פירקתי את כל החיבורים ורק לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכבל 12V, של המעבד, הצפצופים פסקו, המחשב נכנס ל-POST, אך התצוגה משובשת עם הרבה פסים. האם יתכן כי רק הכרטיס מסך המובנה נדפק ואם אני אחבר כרטיס חיצוני זה יעבוד? אין לי כרגע כרטיס. אני אנסה להשיג לבדיקות. האם סביר שכל הלוח נדפק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק חיצוני למטרת גיבוי והרדיסק משל עצמו לקבצי מדיה מהדגם הבא: http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA הוא מחובר למחשב דרך כבל ESATA עכשיו כאשר אני מדליק את המחשב וההרדיסק לא מחובר,ואני מחבר כשנייה אחרי אז המחשב ניתקע... ואז אני צריך לבצע ריסטרט מחדש כדי שיפעל וכאשר אני מחבר אותו באמצע ,כלומר שהמחשב כבר פועל אז קורה לפעמיים שהמחשב נתקע עד שאני מוציא אותו... כלומר ממה שהבנתי זה אמור להיות פלאג אנד פליי מוזר אשמח לתשובה... נ.ב חבל לפתוח על זה עוד טופיק אבל יש לי בעיה ממש ממש מעיקה.. כל פעם אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק ההגדרות של העכבר שלי לא נשמרות וכל פעם שאני ניכנס להגדיר מחדש את מהירות…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-