תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להוציא תמאורר של המעבד ונשבר החלק שמחבר, של החיבור למעבד לא של המאורר, מישהו יודע איך לתקן, האם יספיק להדביק למעבד באמצע?
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לילה טוב אנשים היום הוסיפו לי WD160 SATA .... ככה שכרגע יש לי אחד של 80 רגיל + החדש. הוצאתי את הפרימארי והכניסו לי את החדש בSATA ומשום מה הוא מזהה אותו כמשני ל80 וכאילו מתקין לי WIN על D וזאת למרות שכוןלם MASTERS 80 IDE 0 צורב IDE 1 160 IDE 2 - אני מבין שזה קשור לACTIVE משהו - איך אני אומר למחשב להכיר בSATA קודם כC (ועזבו את זה שניתן לשנות בWIN !!!) למבינים - יש לי KNF-9 של גיגהבית BIOS) ועוד דבר חשוב ולא קשור אחרי התקנת WIN המקלדת לא עובדת לי אבל כן בSAFE MODE בקיצר הההההצצצצציייילווווווו ! 5 שעות אני כבר מדמם פה
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי חוטף blue screen פעם בשבוע ואני מת לדבג את העניין ולהבין למה. הבעיה שאחרי reset לא מופיע כלום תחת SystemRoot%\Minidump%. יש למישהו מושג למה?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בראשותי ספר 300W שלא מחובר לשום מחשב. אני רוצה לבדוק את תקינותו והאם יש צורך בהחלפתו, וכל זאת מבלי לחברו למחשב כלשהו. איך עושים זאת? האם חיבור פשוט לחשמל אמור להפעילו...? מה עליי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן אנשים. התקנתי את המחשב החדש שלי הכל היה טוב במשך יומים לפתע הוא התנתק ומאז כשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק ומיד מתכבה בדקתי מה עושה את הקצר ולבסוף הסתבר שהבעיה נפתרת כשאני מנתק מהלוח את החיבר ATX12V 4 פינים שנמצא על הלוח וכשהוא מחובר אז זה מקצר (ללא החיבור ATX12V המסך שמחובר לכרטיס PCI זמני אינו נדלק כנראה שהלוח אינו מקבל מתח בחלק הזה ללא החיבור הזה זה לא ממש הבעיה הבעיה היא למה הוא כן מקצר עם החיבור). חשבנו חשנו ולא הגענו לפיתרון הבעיה אמרו לי שזה לא הלוח פתחי שוב את המעבד והתקנתי מההתחלה וגם זה לא פתר . ביקר אצלי שכן תכנאי מחשבים הוא ההסתכל הסתכל חשב וחשב ולבסוף טען שזה בטוח לא הלוח ולפי דעתו זהו הספק שאינו מעביר מספיק מטח או לא יודע מה הוא המציא שם. אני פשוט חולק …
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ילד אחד מקונטאר שלח לי "ציטים" (זאת אומרת וירוס אני חושב) הוא שלח לי באי סי קיו, כשקיבלתי את הציט פתחתי אותו היה שאלה של y/n לחצתי יס אחר כך הוא אמר לי לעשות ריסטרט למחשב, עשתי מה שהוא אמר אחר המחשב נכבה ואז נדלק היה את הקטע שהוא רושם לי את הטמפרטורה אחר כך הייתה ההודעה הזאת: windows could srart because the fdlowing fille is missing orcorrupt <windows foot> system32/hal.dll plase re-install copy of the above
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
רציתי לדליק את המחשב וכשלחצתי על כפתור ההפעלה את המסך לא נדלק ויש ציפצופים קצרים וזה לא מפסיק עד שמכבים את המחשב... בבקשה תעזרו לי נ"ב: הנורית של הPOWER מהבהבת באופן מהיר בליווי הצפצופים....
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם = יש לי כרטיס מסך geforce 6600 - יש לי בעיה עם השידור ל TV -- פתאום בטלויזיה רואים בשחור לבן - זה היה תקין עד עכשיו - ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייברים, להתקין את הדרייבר הכי חדש, ואפילו להתקין את ה WIN מחדש - כשאני עושה ריסטרט רואים צבע בטלויזיה וברגע שה WIN עולה התמונה משתנה לשחור לבן , ז"א שזו בעיה ב WIN ולא בחומרה. יש לי win xp pro sp2- מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זה נותן לי את זה שאני מנסה להיכנס להיתחבר למשחק Knight OnLine |: מה לעשות? נ.ב אם זה לא הפורום הנכון לפרסם איזה כן?
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קודם כל LiorP23 אני לא מבין מה אתה רוצה באמת אני שם כותרת עניינית ואתה מוחק לי את ההודעה,תגיד לי איזה כותרת ואני יחליף,עכשיו לשאלות: אני קניתי 2 זכרונות 256MB CL2.5 PC3200 של TWINMOS,יש לי כבר 2 זכרונות 256MB 400MHZ CL3,השאלה שלי: האם יש הבדל ואיזה בין 2 זכרונות של 512MB לבין 4 של 256? והשאלה השנייה היא: שקניתי את הזכרון וחיברתי היה רשום שיש לי תזמון 2.5-3-3-8 אני חושב! כבר לא זוכר,ולפני שחיברתי תחדשים זה היה 3-3-3-8 משהו כזה,אבל עם החדשים (כשיש לי תזמון של 2.5-3-3-8 ) רשום שיש לי 2600PC ולא 3200PC,ולא מזמן ששאלתי עוד פעם בקשר לזכרונות אמרו לי שאם אתה מחבר CL2.5 כשיש לך CL3 אז המהירות של CL2.5 יורדת ומתאימה את עצמה לCL3,השאלה שלי אם במקום להוריד מ2.5-3-3-8 ל 3-3-3-8 הוא מ…
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן.... פתחתי את המחשב של אחותי AMD ATHLON משהו..... וניסיתי לחבר מאוור ישירות לחיבור מולקס של הספק... זאת אומרת עם הקבלים של המאוורר... זה גרם לקצר.... המחשב נכבה... אחרי ניתוק וחיבור קבל החשמל המחשב חזר לפעול... אבל זה מביא אותו למצב בחירה בין: safe mode safe mode with network עוד איזה safemode last known configs start windows normaly עכשיו על אפשרות שאני לא זה עושה ריסטרט למחשב ומחזיר אותי לותו מקום... מה זה<?! אני חושב שזה ההארד דיסק?.. האם זה הגיוני? בגלל שכשניתקתי את הסידירום והשארתי את ההארד דיסק (IDE) מחובר לבד אז שום דבר לא עלה על המסך והמסך בכלל לא קיבל אותות... המחשב רק השמיע קולות ציפצוף.... מה אתם חושבים שזה? איך לבדוק מה זה? תודה מראש לעוזרים....
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסוג 6600GT מעלות במנוחה:54 74 במאמץ... משום מה במסכים מסויימים במשחק הכל נראה ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שאתם יודעים לפענח בעיות ע"י MINI DUMP אז בעיה שלי היא שהמחשב שלי מתאתחל לבד... בדר"כ אחרי קצת מאמץ של משחק כבד או צריבה אבל גם לפעמים גם בלי קשר... אני רוצה לציין שזה לא קורה תוך כדי שימוש... רק תוך כדי טעינה או שאני משאיר את המחשב לבד כדי שיעבוד (טעינה כבדה או צריבה ולפעמים גם הורדה מהאנטרנט). אני מצרף קבצים של מיני דומב ואשמח לעזרה.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים המחשב קורס ומתחיל מהתחלה מבחינת חום זה בטוח לא כי המעבד על חום בין 34 עד ל41 במשחקים והלוח אם על 25 אז מבחינת חום זה לא ......אז למה הוא נופל???.................... תודה מראש ........
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום חש לי P4P800 וערוץ המיקרופון לא מגיב. זה אחרי שרשת לא עובדת על הכרטיס. האם יתכן שרכיבים ON BOARD כל כך רגישים, רק שנתיים וחצי יש לי את המחשב בתודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מארז HEC Compucase CI-6A21 400W והלוח שמצויין בכותרת. ובתוך המארז יש 2 מאווררים גדולים אחד מקדימה ואחד מאחור. המחשב נקנה לפני כחצי שנה והמאוורר האחורי התחיל להרעיש לתדהמתי כאשר פתחתי את המארז התברר לי שהמאוורר הקידמי בכלל לא מחובר לחשמל ניסיתי למצוא מקום לחבר אותו על לוח האם ולא מצאתי. המאוורר האחורי (שזהה לקידמי) מתחבר ליציאה עם 3 פינים (סימנתי בתמונה המצורפת). לאיפה אני יכול לחבר את המאוורר הקידמי? אחרי ששני המאווררים יעבדו, האם כדאי לשים את שניהם על כניסת אוויר למארז ולהסתפק במאוורר של הספק להוצאת האוויר, או לשים אחד לכל כיוון? בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קניתי 2 זיכרונות מסוג ADATA VISETA ולוח שלי הוא ASUS P4S800Mhz עם מעבד 2.4 של אינטל סוקט 478. כל סטיק זכרון בנפח 512 ביחד 1GB והם עבדו טוב למשך זמן של שבועיים ואז הווינדוס הפסיק לעלות פשוט הוא מתחיל את הקו הכחול ואז עושה ריסטארט ועולם לא היתה בעיית זיכרונות עם 2 הסטיקים הקודמיםתעכשיו התשובות שהיו עד עכשיו הם תוריד את מתח הזיכרונות תסנה שילוב בין הסלוטיםוהתשובה הכי מפגרת היתה הלוח שלך לא יכול עם כזו כמות זכרון שזה לא נראה כל כך נכון אז מה לדעתכם הבעיה? דבר נוסף שחשוב להזכיר הוא שכל סטיק עובד נפלא לבד עם עצמו בלי בעיות. תודה פורום!
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לוח Asus A8N-E וגיליתי שככל הנראה הסוללה של ה-CMOS לא עובדת ולכן כל הגדות ה-bios מתאפסות בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל. כמה שאלות: 1. מה יכול לגרום לזה? האם יש מצב שתקעו לי לוח משומש? 2. האם כדאי להתעקש שיחליפו את כל הלוח או רק את הסוללה של ה-CMOS?
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקיי שמעו המחשב דלק רציתי לחבר משהו למחשב לפאנל האחורי וקיבלתי זרם אחריי זה כיביתי את המחשב אבא שלי בדק את זה וגם הוא קיבל זרם יש למישהו מושג למה אנחנו מקבלים זרם שנודעים נוגע בפאנל האחורי של המארז שלי? מחכה לתשובה
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה... כל הזמן יש קריסה כחולה כזו ורשום בה שגיאה שנוגעת ל NTFS.SYS.... מישהו יכול לעזור עם זה? אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעייה.... זה קורס פשוט סתם ככה... קובץ MINIDUMP מצורף פה... אנא התייחסו ועזרו.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אז זה הסיפור.. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם יציאת Tv-Out בשיטת שידור HDTV הטלויזיה שלי יש לה כניסת 21 פינים. יש לי שני קונטקורים אחד לכרטיס שממיר מהHDTV לRCA ולטלויזיה מ21 פינים לRCA קניתי כבל RCA צהוב כלומר רק לוידאו וכאשר אני מחבר אותם אני רואה בטלויזיה שחור-לבן... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני לא מבין מה זה הtemp3 למה הוא על 69 מעלות ומראה לי שם להבה מישהו יכול לענות לי או שהשאלה לא מובנת יש לי מחשב amd אטלון 3000+ לוח גיגביט ga k8nf 939 גיגה ראם 240 גיגה כרטיס מסך חרא איזה טורבו קאש בקיצור אני לא יודע מה זה temp3 ואני גם לא יודע איך לעלות לכם את התמונה מה מקור הבעיה שהוא חם
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם :yelclap: אז ככה יש לי שאלה עדכון ה..Frimawer לצורב .. במה למשל הוא עוזר ? למשל הצורב שלי לא רוצה לצרוב וכמובן שהוא קורא דיסקים מצוין והכל טוב חוץ מהצריבה שלו.. ואף פעם לא עדכנתי Frimawer יש מצב שזה יפתור לי תבעיות אם הצורב ? .. וד"א CD-Recorder זה העדכון לצרוב ? אשמח לקבל תעזרה שלכם תודה רבה רבה לכם :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ובכן, כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב. חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי. האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ? שחף.
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-