תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח באיזה פורום לפרסם את זה - כאן או בפורום של המעבדים והזכרונות, אבל מכיוון שהתוכנה משמשת לאיבחון הזיכרון (= תקלת חומרה) אני מפרסם את זה בפורום הזה. זאת אולי נראית שאלה סתמית, אך בכל זאת הייתי מעוניין לקבל תשובה (חיפוש באתר לא העלה שאלה דומה). הרבה אנשים בפורום הזה ממליצים על התוכנה memtest לבדיקת הזיכרון. כאשר הייתי צריך לבדוק את הזיכרון, חיפוש באינטרנט העלה 2 אתרים: www.memtest86.com www.memtest.org האתר השני טוען שהתוכנה שלו מבוססת על התוכנה מהאתר הראשון. בנוסף, התוכנה באתר השני יותר מעודכנת (מבחינת תאריך יציאת התוכנה). הייתי רוצה לדעת איזה גירסה מומלצת יותר - של האתר הראשון או של האתר השני? אני משתמש בתוכנה של האתר השני, אבל הייתי רוצה לדעת האם התוכנה הראשונ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, השתדרגתי במערכת חדשה יחסית (חוץ מהכונן קשיח שעליו מותקן וינדוס מהמחשב הקודם) ולאחר חיבור של כל החלקים הוינדוס לא עולה, הוא בא לטעון את הוינדוס ומיד עושה ריסטרט, ולאחר הריסטרט הוא רושם שהמחשב לא הצליח להעלות את הוינדוס ושואל אותי אם להפעיל בצורה נורמלית או על ידי שחזור הגדרות (משהו כזה) וגם שניסתי לעשות שחזור מערכת זה חזר לאותו חלון שוב השאלה שלי אם פירמוט של המחשב יעזור או שיש דרך אחרת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש של amd athlon 64 bit 3000, כרגע בדקתי את טמפרטורת המעבד(לפי המלצת חבר) בביוס והנה הנתונים: cpu temperture 56c current cpufan speed 5820 rpm current system fan speed 0 rpm cpu fan fail warning[enabled system fan fail warning[disableded מה קורה שם לכל הרוחות??? זה מחשב חדש? ככה זה אמור להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נתחיל עם המפרט שלי: מעבד pentium 4 3.0GHz לוח אם: MSI PM8PM-V זיכרון: שני סטיקים של 512MB, DDR2 667MHz cl4, אחד של Ceon והשני של Kingstone הארד דיסק 80 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל מסך 19 אינצ' של LG עם רזולוציה "טבעית" של 1440X900 יש לי כרטיס מסך ישן, Geforce 6200 מתוצרת inno3D. אני רוצה לחבר אותו כדי שאני אוכל לעבוד ברזולוציה ה"טבעית" של המסך שלי ב-DVI. הבעיה מתחילה כאשר הוא מחובר: המחשב קופא לגמרי לאחר כמה זמן. זה יכול להיות אחרי 5 דקות, או אחרי יומיים. הוא לא עושה לעצמו ריסטרט, רק קופא. כאשר אני מוציא אותו ועובד עם הכרטיס מסך שעל הלוח אם זה לא קורה בכלל. כמה נקודות להדגשה: עשיתי בדיקות עם prime95 ועם boinc בלי הכרטיס מסך, המחשב מריץ בכיף שלו במשך ימים רצופים בלי בעיות…
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
במחשב נייד דגם hp pavilion dm1 4300ej אני מנסה להתקין מערכת הפעלה win 7 win 8 וxp בכולם הוא רשם לי שגיאה ולא היה מוכן להתקין אני מתקין מכונן DVD חיצוני שמחובר בUSB אני לא מבין מה הבעיה שהוא לא מצליח אם מישהו יכול לעזור לי בזה???
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן... קראתי כתבה על זכרונות והחלתי לנסות ולשנות את תזמונטי הזכרון שלי בביוס. הזכרון הוא: Micron Tech. 256 MB PC3200 DDR SDRAM, ותזמנתי אותו ל 2-2-2-5 ב 200MHz. סתם לצורך ההתנסות. הנחתי שבמידה והזכרון לא מסוגל לעבוד בתזמונים הנתונים הוא פשוט לא ידלק, אני אאפס את הביוס, והכל יהיה בסדר. נראה שטעיתי... :-\ המחשב לא עלה, אפסתי את הביוס (הוצאתי את סוללת הגיבוי). ועכשיו הוא לא עולה ונתקע בכל מני שלבים מוזרים בבוט סיקוונס. כלומר, הוא לא נתקע בתחילת התהליך בשלב זיהוי הזכרונות (המקום בו הוא נתקע במידה ואין שום זכרון שמחובר ללוח). אלא בכל מני שלבים אחרים שכרוכים בכתיבה ל RAM (אני מניח). אז... מה אתם אומרים? "שרפתי" את הסטיק? זה חסר תקנה?? :-[
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם צורב סמסונג בן שנה דופק דיסקים של DVD, ב-NERO השגיאה המתקבלת היא DMA ERROR. צריבה של CD עובדת כראוי, גם עם קריאה הכל כשורה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שאלה האם הלוח אם שלי מת או שאולי מדובר בספק כוח או משהו כזה. אני ניסיתי להדליק את המחשב אתמול כמה פעמים לא הלך (אפילו לא הגיע ל POST) היום הוא כן נדלק (אין בעיית מגעים חיבורים) עכשיו שהוא עובד אז הוא עובד יציב אבל לפעמים המחשב נכבה בלי התרעה מוקדמת. (שבועות אחרונים). החיישנים של המתחים השתגעו החיישנים של המאוררים וטמפרטורות גם לא מתפקדים. בנסוף מקלדות PS2 כבר לא עובדות לא קשור לדרייבר כבר בפוסט של הביוס יש הודעה על תקלת מקלדת. ולכן קניתי מקלדת USB שעובדת סבהה (כשהמחשב עובד). בקיצור 5 שנים כבר לא הייתי במעבדה ואין לי כוונה עכשיו להוציא על זה כסף האם לקנות לוח אם נדיר יד שנייה (SOCKET 939) או להמשיך לגרור על מחשב שזקוק לכבלים כדי להתניע.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים. יש לי בעיה ממש הזויה על עכבר של לוג'יטק מדגם G602. משום מה יש לאגים ממש גדולים בתגובה של העכבר, קרי הפרש רציני בין התזוזה שלו על המשטח לתזוזה של הסמן על המסך, לפעמים עד כדי קפיאה מלאה. העכבר מחובר למחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 10, בנוסף מחובר למחשב סט אלחוטי מדגם MK710 (השילוב עבד היטב זמן רב ככה שלא זו הבעיה). דברים שכבר ניסיתי ולא עבדו: 1. להזיז את הרסיבר לכל יציאת USB במחשב (מאחורה על הלוח ומקדימה במארז), כולל למפצל חיצוני. 2. הסרה של כל התוכנות הנלוות של לוג'יטק, בדיקה וכשזה לא עבד התקנתם מחדש. 3. עבודה רק העכבר ללא הסט האלחוטי הנוסף מחובר. 4. ביטול כל התוכנות שרצות ב STARTUP של המחשב. 5. נסיון לעבודה ללא המשטח עכבר היעודי. …
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בעיקרון אני יודע איך עושים את זה יש לי הרד דיסק של SATA ובתחילת הפירמוט הוא כותב לי שהוא לא מזהה את ההרד דיסק..אממ אני יודע שיש דרך כל שהיא דרך הביוס לשנות את זה ואני לא ממש מוצא את זה שם.. אני ישמח לקצת עזרה..
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום אנשים המחשב שלי core 2 duo לוח גיגהבייט עם 2 סטיקים של כ"א 2 גיגה WIN7 HOME PREMIUM המחשב בשימוש 5 שנים. לפני כשנה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, משחקים כבדים היו מאוד איטיים- ומצאתי שהבעיה בזיכרון. הרצתי בדיקות זיכרון WINDOWS MEMORY DIAGNOSTICS וגם MEMTEST86 ואין שגיאות. הרצתי 3DMARK והתוצאה היתה טובה. אחרי RESTART לפעמים עובד מצוין ולפעמים איטי. החלפתי זכרונות ולא עזר - אני חושב הבעיה בלוח אם. יכול להיות הVOLTAGE נמוך מידי? מישהו מכיר את התופעה הזאת? מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה? למרות שהגדרתי אותו ב"מערכת" על מקסימום מהירות (XP)
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הי, בשבועיים האחרונים אני שם לב שאני הולך למנהל המשימות ואז לביצועים אז הוא מראה שהשימוש ב=cpu הוא מעל 50 אחוז קבוע..וזה מאט את המחשב.. אני לא יודע למה זה אם אפשר בבקשה עזרה.. (זה קורה גם אם אני לא מפעיל משחקים או תוכנות) יש לי 2 ג'יגה זיכרון ודואל קור 1.86 תודה מראש לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום!יש לי דיסק קשיח (WD) שהיה מותקן עליו WIN XP. אתמול נמחקו הרבה תיקיות מערכת (בערך כל תיקיית WINDOWS). עכשיו הWIN לא עולה, כותב שחסר לו קובץ HAL.DLL (די מובן).אני צריך לשחזר תיקיות שהיו מאוחסנות במסמכים שלי ועל שולחן העבודה, אבל כשאני מחבר אותו למחשב אחר, אין לי גישה לתיקיות המשתמשים.יש דרך לעשות את זה? אני לא רוצה לשחזר את WIN, רק להוציא את הקבצים.תודה רבה לעוזרים, העניין קריטי...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל את ה Hercules Game Theater XP ... ורציתי לדעת איפה אפשר שם לשחק עם האפקטים של ה EAX . לי יש את ה SBLive Live ! Value .. ויש שם את EAX Control Panel ... ורציתי לדעת אם יש את זה ב HGTXP... כי הוא תומך בכל התכנולוגיות של ה EAX ואפילו EAX2 .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ניסיתי: - להוציא דברים ששמתי לפני שהבעיה קרתה (רכיב USB) - לבדוק טמפ, הכל תקין, מעבד בממוצע 45+- - החלפתי כבל SLI כי הקודם עשה לי בעיות בעבר המחשב עושה ריסטים בלי הפסקה, זה התחיל לפני חודש-חודשיים עם ריסט פעם בשבועיים ועכשיו כל 5 דקות כבר לא יודע מה לעשות. כשהמחשב עולה יש צפצוף אחד שלפי מה שאני יודע זה אומר שהכל בסדר, עשיתי גם בדיקה לזיכרון והכל יצא תקין. אין מסך כחול, אין MINIDUMP אין כלום שום מידע התצוגה פשוט נעלמת ואחרי כמה שניות המחשב מתחיל מחדש, כלום לא פותר את הבעיה. נראה לי בעיית חומרה כי כשאני מעלה את המערכת אין לי הודעה שלווינדוס היתה שגיאה פאטלית, וגם זה קרה כמה פעמים עוד לפני שהווינדוס עלה. יש לי ספק כוח חדש בן חודש-חודשיים http://ksp.co.il/?select=.1108.&a…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם אתמול חשבתי מה אפשר לחבר שתי מחשבים בעלי WIN XP דרך כבל USB?? אפשר לעשות את זה?? זה יתן משהו בכלל אם נעשה את זה?? תודה
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי לכולם מחשב חדש, לוח הוחלף אתמול. המחשב מתרסט פעם בשבועיים לעירך (הבקר זה קרה) הלוח חדש (סיבות אחרות) אך עדיין אותו סוג. DG965WH 1) האם יש קובץ בו מערכת ההפעלה/מחשב כותבים מה קרה? 2) כיצד אני מזהה מה הסיבה (מעבד/זכרונות/ספק) 3) כיוון אחר שלא חשבתי עליו? בתודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לפני חודש בערך כתבתי שאלה בפורום דיסקים- אני עורך וידאו ויש לי 5דיסקים גדולים של WD בנפח של 200 GB , שהם SATA. לאחרונה רכשתי גם 2 של 250GB. משום מה 4 מהם "נהרסו" - התחילו לקרקש ולהרעיש , בזמן קידוד (שנעשה דרך כרטיס קנופוס ולא רק מעבד). אני עכשיו 250 חדש גם עושה את זה. אני דיי חושד בספק כוח שלי- SUNSHINE 600W. האם זה הגיוני? יש לציין שיש לי 2 דיסקים של 120GB חיבור ATA רגיל, כבר שנה וחצי ולא השמיעו ציוץ אחד. ספק תקול? אשמח להסברים תודה
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600gs של leadtek. לפני כשבועיים בערך אחרי ששיחקתי במשחק, לפתע נהיה מסך שחור. הייתי חייב לעשות ריסטרט- כעשיתי ריסטרט גיליתי שכל המסכים האלה שבאים לפני הwelcome הם מטושטשים כאלה בצבעים- כשזה הגיע לwelcome אחרי זה זה לא העלה את הווינדוס. נכנסתי לסייפמוד והסרתי את הדרריברים של הכרטיס מסך. עשיתי ריסט- עדיין היו צבעים מטושטשים אך הפעם זה העלה את הווינדוס (בלי דרייבר של כרטיס מסך). מאז, כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר, בסוף ההתקנה זה עושה לי מסך שחור. ניסיתי להתקין דרייברים שונים, ישנים ,חדשים וכל מיני גרסאות- בכל אחד היה אותם בעיה- מסך שחור בסוף שמחייב ריסטרט. פעם אחת חיכיתי קצת ואחרי כמה דקות המסך השחור נדלק לפתע והיה את המסך הכחו…
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
34 0 שלום, Windows 10 ב settings-> network &internet ברשימת ה network נעלמה האפשרות wi fi !!! עד היום בבקר היא היתה קיימת. אין לי מודם ואני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. אני מקבל הודעת troubleshoot בזו הלשון: No internet access Your device is connected and can access other devices on your local network but may not be able to reach the internet. If you have a limited data plan you can make this network a metered co nectio or change other properties. כיביתי והדלקתי את המחשב אך wi fi לא חזר! המדפסת האלחוטית עובדת כשורה. מישה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אולי למישהו יהיה רעיון.. סרטוני פלאש, סרטי DIVX/XVID וסרטי DVD מנוגנים קטוע ברגע שאני מריץ אותם. WinXP SP2 התקנה חדשה + עידכונים דרייברים nforce ו-forceware מעודכנים מהאתר של nvidia. אני דיי בטוח שהתקנתי את כל הקודקים, וגם הורדתי את K-Lite Codec Pack כדי להיות בטוח. התקנתי DirectX 9.0c כשלרגע נזכרתי ששכחתי, אבל זה גם לא עזר.. האמת שעוד לא נתקלתי בסרטוני פלאש שרצים מקוטע, לכן אני לא בטוח שזה תוכנתי.. מעבד AMD 3000, לוח אלבטרון 6150, 512 מ"ב זיכרון בדואל, כאשר 64 מ"ב מקוצים לכרטיס מסך המובנה. מישהו נתקל במשהו בסגנון והאם ידוע איזה פתרון שלא חשבתי עליו?
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא עולה לי בכלל ישנן שתי ספרות דיגטליות על הלוח שאמורות לציין מהי הבעייה בלוח כתוב עליהן FF , בחוברת ההדרכה כתוב " FF = boot attempt" זה לא אומר לי הרבה כמובן. מישהו יודע מה זה אומר? א\
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש,מפרט בצד. ושאני מכבה את המחשב דרך הווינדוס הוא בעצם עושה ריסטרט,גם אם אני לוחץ על כפתור OFF במארז הוא נכבה ואז נדלק שוב. הצלחתי לכבות אותו רק ע"י העברת המפסק שבספק מ-1 ל-0. מה עושים??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב-יש לי בעיה קטנה בבקשה כשהמחשב עובד,אם אני מחבר או מנתק רכיב כגון עכבר,מקלדת,חיבור רשת,usb -אז המחשב קופא לפעמים המחשב קופא גם ללא שאני עושה כלום אין בעית טמפרטורות,החלפתי לספק חדש,ניתקתי כוננים-אך הבעיה נמשכת כרטיס מסך מובנה,p-4 3 ghz,לוח אינטל ram768mb תודה
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-