תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שאני מדליק את המחשב הכל טוב אבל אני רואה רק רקע ואת העכבר.. העכבר יכול לזוז אז אין שום דבר.. אין את שורת המשימות אין התחל אין אייקונים אין כלום.. ככל הנראה רק האקספלורר לא עולה.. כי הרשת עובדת (היא מתחברת אוטומטית ברגע ששתי המחשבים פועלים.) מה אני עושה? משעמם לי להיות על פנטיום 2 עם מסך 14 אינצ' ו192 MB זכרון..
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני בטוח שטחנו את השאלה הזו, אבל אני לא מסתדר עם החיפוש באתר לוח עם חיבור 24 פינים וגם חיבור 4 פינים משני, אני יודע שהלוח עובד בצורה של 20+4. אם אני מחבר לו ספק 24 פינים, האם עדיין צריך לחבר את החיבור 4 פינים הנוסף? (24+4)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש כמצוין במפרט שלי הרקבתי את המחשב אבל הוא לא פועל לי לא אני לא יודע למה :s05: הלוח אם אמור לצפצפ כאשר יש תקלת ליבה אבל הוא לא מצפצפ הצאתי את הזיכרונות בשביל לבדוק והמחשב עדיין לא ציפצפ (יש לי ספיקר קטן) אני צריך או שתאזרו לי או שתתנו לי קישור למדריך להרכבת מחשב תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מדליק את המחשב אז איפה שכתוב מה שהמחשב מזהה הרדיסק צורב וכל זה(למרות שלא כתוב כלום)...אז שם הוא נתקע וכתוב your comuter case had been opend.... ולא כתוב כלום חוץ מזה ויש כזה רעש טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כזה ארוך ואז הוא עושה ריסט ושוב פעם כל הזמן ושאני רוצה להיכנס להגדרות וללחוץ על DELETE לא קורה כלום הוא בכלל לא מגיב לשום דבר וממשיך לעשות ריסטים לעצמו מה עושים?? בבקשה עזזזרררהההה
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
קניתי מיקרופון . חיברתי אותו ליציאה הוורודה הדלקתי את המחשב וניסיתי לשמוע את עצמי ברשמקול ואני לא מצליח... מה אני צריך לעשות? ניסיתי בהגדרות של המיקרופון: ואני לא יודע על מה זה צריך להיות...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב, פנטיום 4 1.7, עבד בסדר גמור פירקתי את החלקים על מנת לנקות אותו ומיד לאחר מכן התקנתי אותם חזרה. עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב אני שומע את ההרד דיסק עולה (נדלק), המאורר של הCPU עובד, כנ"ל של הכרטיס מסך.. אבל הצג אומר שהוא לא מקבל שום אות ומה שעוד יותר מוזר אני לא שומע ציפצופים מהמחשב.. לא צפצוף בודד לא ארוך.. שום דבר (בדקתי שהחיבור של הSPEAKER בסדר). החלפתי את הכרטיס מסך (AGP) באחד ישן, PCI... אולם שום דבר לא השתנה, כנארה הבעיה במקום אחר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, חברי הפורום. יש לי בעיה ממש מוזרה עם הצורב. לאחרונה אני לא מצליח לצרוב סרטים בצורב שלי. כשאני צורב, אז בסוף זה כותב שהיה איזשהו ERROR שבגללו לא ניתן היה להשלים את הצריבה, ושעכשיו הדיסק שעליו כביכול צרבתי, לא יהיה שמיש. ניסיתי הכול - לצרוב על דיסקים אחרים (אבל מאותה החברה), לצרוב בתוכנות צריבה שונות (Nero 6, CDburnerXP, אפילו לצרוב דרך הווינדוז ודרך המדיה פלייר), ושום דבר לא עזר. דרך אגב, הסרטים הם סרטים שבאו ממקומות שונים, לכן הסיכוי שדווקא הסרטים הספציפיים האלה פגומים, הוא אפסי. אחרי שכלום לא עזר, חשבתי אולי שזו בעיה בצורב, אבל הקטע הוא, שדברים אחרים חוץ מסרטים (תמונות, למשל) זה צורב בסדר גמור. בקיצור, אם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, אשמח לכל עזרה. לשם הפרו…
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר USB למחשב של חבר שלי (P3 ישן שמריץ XP SP1) הUSB של הלוח עצמו לא עובדים (סיבה לא ברורה אבל מילא) שמתי היום כרטיס PCI->USB2 , ג'נרי יחסית שמתבסס על צ'יפ VT6202 של VIA אבל המערכת מסרבת לקבל אותו ומציגה כל הזמן בעיות זיהוי לא משנה כמה פעמים ניסיתי להתקין דריברים או דברים אחרים ממה זה יכול לנבוע? איך פותרים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
Maxtor 200GB IDE DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer ברשותי הרדיסק זה שנפגע שלחתי אותו לבדיקה ונסיון לשיחזור ונמצא כי בדיסק קיים נזק פיזי למערכות הדיסק הפנימיות כולל נזק בראשי קריאה/כתיבה ובאלקטרוניקה האם ניתן לתקנו על ידי החלפת הלוח האלקטרוני באחד מהרדיסק חדש...
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש, שעובד מצוין. כעת- אני מעוניין לחבר את ההארד דיסק של המחשב הישן שלי (WD 100GB) המתחבר באמצעות חיבור IDE חיברתי את כל הכבלים הדרושים, ג'ימפרתי את ההארדדיסק, והפעלתי את המחשב. בעת ההלאה (ב-BIOS) המחשב סרק את הכונן, והעלה את הווינדוס (מאוד לאט, אבל העלה). עם זאת- הכונן הנוסף לא הופיע ברשימת הכוננים שבמחשב שלי. 1) איך אני פותר את הבעיה? 2) מדוע המחשב שלי עלה כלכך לאט, והאם זה ימשך כך גם לאחר שאפתור את הבעיה מהסעיף הראשון?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה! מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת.... BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם א…
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק קשיח IDE 20G IBM DESKSTAR, וברצוני לחבר אותו למחשב החדש שלי בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה. חיברתי את כל הכבלים, הברגים וכו' (אגב, הוא מחובר בIDE עם צורב DVD) ועכשיו נשאר לי רק לג'מפר את הדיסק. הגמפרים שלו הם 8 פנים מסודרים ככה: .... .... יש לי הוראת מדויקות על איזה ג'מפר עושה מה, אבל אני לא יודע איך אני אמור לבחור אותם. (אם הג'מפר הראשון הופך את הדיסק למאסטר, איך אני בוחר בג'אמפר הראשון וכו'). אשמח לקבל מעט עזרה. תודה, Zzzz
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב AMD AXP 1700 המצויד בלוח ג'יגהבייט 7VTXH+ שבחודש האחרון החל לעשות ריסטים, לקפוא, או לעתים לתת מסך כחול המלווה בהודעת השגיאה "driver IRQ not less or equal". עקב המאמץ הרב ללא תוצאות שהשקעתי בסידור הבעיה, הכולל החלפת כוננים קשיחים, זכרונות, וכבלים, בחנתי לעומק את מצבו הפיזי של לוח האם שלי ומצאתי ששני קבלים שעליו אינם מרותכים בחוזקה ואף שאחד מהם כל כך משוחרר שעלול הוא לפול בכל נגיעה קטנה. הקבלים הספצפיים מסומנים בתמונה בעיגול האדום ולפי מה שאני רואה הם הדבר היחידי אשר ברור שאינו במצב תקין. שאלתי, האם מישהו מכיר את השימוש של הקבלים הנ"ל ויכול לאתר שאכן הבעיה נובעת מהם, האם מישהו מכיר דרך לתקן את לוח האם, או שאולי מישהו מכיר מקום שאפשר למצוא לו לוח אם SOCKET A ב…
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חיברתי ספק כח חדש והמחשב לא מפסיק לצפצף ויש נורה בלוח אם שנדלקת מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כולם מכירים תבעיה שאין תצוגה בהדלקת המחשב הבעיה שלי שישנה תצוגה אפילו עד לבוט של ווידנוס,את המנגינה של הפתיחה של ווינדוס אני כבר שומע בלי לראות כלום(המסך נכבה),המסך נבדק במחשב אחר...
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום חברים הנושא הנ"ל קצת מעצבן אשמח לשמוע את דעתכם שמתי לב כי המעבר מוריד את המהירות שלו כאשר הוא לא נמצא בפעולת מאמץ רצינית דהיינו מוריד את הבאס מ X7 ל X6 כלומר 1600MHZ במקום 1866MHZ בדקתי זאת בתוכנת CPU-Z האם זה נורמלי ? האם ניתן לבטל את התכונה הזו ? דרך אגב הלוח שלי עןעשנטאק 965-DQ6 זכרון KINGSTON VALUE 667MHZ 2GB תודה
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש עם geforce7600GS עכשיו כשאני משחק במישחקים יש לי כל מיני כתמים בטקסטורות תמונה:http://img77.imageshack.us/img77/4576/untitleddw5.jpg http://img82.imageshack.us/img82/5639/234ot2.jpg (הבעיה לא רק במשחק אחד) מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה. בכל משחק שאני משחק במחשב אחרי כמות זמן רנדומאלית המשחק ממזער את עצמו והמסך מציג לי את חלון שולחן העבודה, כאילו עשיתי את פעולת Alt + Tab, למרות שאני לא עושה את זה... בהתחלה הייתי בטוח שזה משחק מסויים, אך שמתי לב עכשיו שזה קורה בכל המשחקים בתדירויות לא קבועות. מישהו יודע מה הבעייה? חשבתי שאני לוחץ על יותר מידי מקשים במקלדת וזה גורם למעבר לחלון של מערכת הפעלה, אך גם במשחקים שבעיקר משתמשתים בעכבר קורית תופעה דומה. אני אשמח אם תעזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו). העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום. איך אני יכול לבצע זאת???
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של התנתקות מהאינטרנט ,כאשר אני מתחבר הוא מתחבר לי מצויין בלי בעיות וזה אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק . יש לי Kasperskey internet security 2006 שב FIREWALL שלו הוא רושם לי intrusion.win.mssql.worm.helkern!attacker IP 213.8.15.205 ואחרי כמה שניות הוא מתנתק מהאינטרנט .........איתרתי את ה IP הזה מקורו ב פתח תקווה וכנראה זה הספק של האינטרנט זהב .שלחתי מכתב וזה אז קיבלתי תשובה שזה הודעה אוטומטית ושאין לענות אליה רשמו סתם זיוני שכל איך אני מונע את זה ???? תודה מראש לכולם .
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום חברים.. מחובר אצלי 4 סטוקים.. משום מה מופיע אצלי רק 3 G זיכרון.. לאן נעלם הGIGA הנוסף? הלוח אמור לתמוך בעד 8G.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טוב חבר'ה לילה טוב. אני רק היום הורדתי את התוכנה של Everest ונדהמתי לראות את המדחום שמודד לי את הטמפרטורה של כ.מסך. בסה"כ המחשב שלי יחסית חדש בן 3 חודשים ולא עושה לי בעיות ולא ריסטרטים למיניהם, אך לא יכולתי להתעלם מהסנסורים של תוכנת Everest. מבחינת טמפרטורת מעבד ולוח אם נראה הכל תקין. אך טמפרטורת הארד דיסק עומדת על 60 מעלות צלסיוס וטמפרטורת GPU כ.גרפי על 81 מעלות!!! החום של הארד דיסק עוד איכשהו מתקבלת על הדעת, ברם טמפרטורה של GPU נראה לי קצת יותר מידי, למרות שהוא לא עושה לי בעיות. דרך אגב כ.גרפי של Geforce 7600 GT. זה נראה לכם תקין? ???
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
צירפתי קובצי MINIDUMP בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש (המפרט בחתימה). הכל עבד פחות או יותר חלק, את Prey הרצתי על המקסימום בלי בעיות, אבל משום מה דווקא Half-Life 2, או יותר מדויק Counter-Strike: Source, לא פועל כמו שצריך. עם המאפיינים שבתמונה למטה אני מצליח לשחק על 40-80 FPS, שגם זה די מאכזב, אבל הבעיה האמיתית היא שאני לא יכול לשנות את הShadow detail & Water detail ל High. כשאני מחליף ושומר את ההגדרות המשחק פשוט מחזיר אותן בחזרה. שימו לב שב Hardware DirectX Level הוא כותב לי v0.0, כאילו הוא לא מזהה את הכרטיס. הדרייברים של הכרטיס הם העדכניים ביותר מהאתר של ATi, הכל מוגדר על Application preferences. יש לציין שהמחשב מקורר טוב והספק עומד בדרישות. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מתקין מחשב חדש ונתקלתי בשתי בעיות קשות: 1)יש ברשותי כרטיס טלוויזיה leadtek winfast tv 2000 xp. הכרטיס היה מותקן עוד על המחשב הקודם שלי ועבד מצויין, אך במחשב החדש לא רואים תמונה. בדקתי חיבורים, התקנתי כל מקודד אפשרי, אך עדיין, שומעים סאונד ורואים תמונה שחורה. גם כשאני מנסה להקליט את התמונה השחורה עם winfast PVR, בסיום ההקלטה מתקבלת הודעה can't play this file. 2)המסך אמור להיכבות אוטומאטית לאחר מספר דקות של אי שימוש, אך במקום להכבות הוא נשאר דלוק ומציג הודעת check signal cable. הבעיה היא לא במסך, מכיוון שכשהיה מחובר למחשב הקודם הוא נכבה בלי בעיה. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. אני על סף ייאוש עמית
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-