עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם בקשר לתופעה מרגיזה. היום בשעות אחה"צ המחשב הפסיק לזהות התקני USB שחיברתי מקדימה, וגם הפסיק להשמיע קול, כאשר הוא פתאום לא מזהה את כרטיס הקול ולא מאפשר לי להתקין את הדרייבר מחדש. לוח האם הוא: Asus P5LD2-SE, המעבד הוא Core 2 Duo E6300 וכפי שכבר הבנתם, אין למחשב 3 שנים. לא מזמן החלפתי כרטיס מסך כי כרטיס המסך שלי הלך, שמתי במקומו ATI HD4350, לא צריכה להיות בעיה עם הספק כי זה ספק של HEC עם הספק 300W. מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Zadu,

שלום, המחשב שלי איטי כבר די הרבה זמן ואני פשוט התרגלתי לזה... אבל זה לא טוב וזה כבר מעצבן. הבעיה היא לא בכרטיס מסך כי החלפתי אותו לאמ זמן לכרטיס מסך טוב. לדעתי הבעיה במעבד.. אבל איך אפשר לדעת? שאני מתכוון שהמחשב איטי זה אומר שהוא מבצע פעולות לאט.. עד שהוא פותח דברים לוקח הרבה זמן... קיצור איך בודקים מה גורם לבעיה?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  3. שלום לפורום תמיכה טכנית ובכלל למערכת הפורומים HWZONE... אני חדש פה... אני מקווה להנות פה אז אם יש לכם פנייה או שאלה או סתם בא לכם לדבר אני תמיד באייסיקיו טוב אז עכשיו לבעייה... יש לי מחשב חדש ומאוד חזק ואפשר לומר מחשב מותג... הבעייה היא שהבחנתי שכאשר אני נמצא בתוכנות מסוימות מופיע לי מסך המוות הכחול ושמתי לב שזה קורה בתדירות מקסימלית כאשר אני משתמש בתוכנה LH EMULE או NOVA TORRENT ששתיהן תוכנות P2P... בקיצור החיים שלי נהיו קשים מאוד ובמצבי אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות שיתוף קבצים... נ.ב חשוב- בבעייה רשום לי- STOP_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL... עוד נ.ב כל הדרייברים חדשים וכבר ניסיתי לפרמט...שקלתי לקחת את המחשב לתיקון אבל אני לא מרגיש שלם עם העובדה שתוכנות מסוימות גו…

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  4. זה בגלל שיש שתי כניסות לאודיו בכרטיס אבל למכשיר הוידאו, ממנו אני רוצה ללכוד, יש יציאה אחת לאודיו ואחת לוידאו. את הוידאו הוא כן מעביר. חיברתי צד אחד של האודיו אבל לא שומעים כלום. האם צריכים לשמוע לפחות רק בצד אחד או שבמידה ולא מחברים את שני הצדדים לא אמורים לשמוע כלום, כמו שקורה לי עכשיו? אז איך אפשר לעלות על הבעיה ומה צריך לעשות? *אם טעיתי בפורום אני מתנצל כי לא ידעתי לאן לשייך את ההודעה

5. Started by krelian,

קודם אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי למה משמשים כל מדדי המתח האלה זה יעזור לי מאוד... יש לי לוח Abit is7 , כל שאר מדדי המתח נמצאים איפה שהם אמורים להיות. לא היו לי בעיות מיוחדות למרות המתח הנמוך חוץ מאחת שאני לא בטוח שקשורה לבעיה הזאת: כשקמתי בבוקר המחשב היה תקוע - מסך שחור שום דבר לא מגיב חוץ מריסט. אחרי הריסט לא היה פוסט. ניסיתי כמה פעמים ורק אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכרטיס הגרפי הכל חזר לעבוד, כמובן שלפני שהלכתי לישון הכל עבד בסדר... כל המאווררים דרך אגב עובדים בסדר והטמפרטורות בגדר הנורמלי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  6. אוקיי קניתי מחשב חדש ברוך השם סוף סוף ובהתחלה שהמחשב עולה רשום AMD Athlon XP 2800 + 1250mhz אז השאלה שלי מזה ה1250 האלו מה הם עושים? האם זה טוב מה שיש לי? עבדו עלי?? מה הולך פה בדיוק תודה עריכה: יכול להיות שזה 2150.. אני לא בטוח

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by davie007,

כל פעם שאני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי לא משנה מה אם זה מאימייג' או מדיסק לדיסק או סתם קבצים מהמחשב לדיוידי הנירו רושם לי POWER CALIBRATION ERROR בהתחלה הוא מנסה לצרוב משהו כמו 20 שניות אתה שומע תצורב כאילו מנסה לעבוד בבקשה רק מי שבטוח שמה שהוא אומר האם יכול להיות שהבעייה היא בספק כוח שהערה אומרת שאין מספיק כוח מה הבעייה ואיך פותרים אותה??? :bash: :bash: :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by Satlan,

אהלן סידרתי כבלים במחשב, החלפתי מאווררים וכדומה והוצאתי את הכרטיס החביב מהסלוט PCI שלו כדי לנקות מתחת. כשחזרתי למחשב, והפעלתי, הסאונד לא עבד, יש רק "בומים" כאלה ברמקולים. כאשר אני נכנס לווינאמפ ושם שיר הכל נראה טוב, גם בדריברים יש תנועה של סאונד.. ורק סאונד חיצוני אין.. מה זה יכול להיות?!

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  9. ביקשתי ממנו לדחוס את כל קבצי ה-dump ולשלוח לי, מהצצה קטנה אני רואה בעיות דיי גדולות אודה לכם אם תוכלו למצוא את שורש הבעיה, ומה הכי כדאי לעשות כדי לפתור אותה הקובץ מצורף להודעה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by overload,

יש לי GF 4 MX 440 128MB AGP X 8 עם דריברים 40.72 מאתר החברה. ויש לי שלוש בעיות חוץ מהיותו חרא של כרטיס : 1) כשאני נמצא בwindows המסך ממצמץ, כל 5-30 שניות הוא נעשה שחור לחצי שניה והתמונה מתעוותת קצת (הסמן מכפיל את עצמו ומשנה צבע :-\) כשהוא חוזר. 2) למה אני לא יכל לשלוט במהירות של הזכרונות והליבה דרך מאפיני תצוגה>הגדרות>מתקדם>לשונית-GFORCE 4 MX? אין לי אפילו לשונית כזאת בחלון . 3) יש לי XP בעיברית ובחלון של מאפיני תצוגה>הגדרות>מתקדם>לשונית-GFORCE 4 MX הטקסט לא מתאים לחלון הוא נחתח מצד ימין ולא רואים את כל המילים כך.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  11. לפני כמה ימים עשיתי פרמוט למחשב מווינדוס 10 חזרתי לווינדוס 7 הום פרימיום SP1. לאחר כמה ימים שבהם התקנתי את כל הדרייברים של המחשב (מחשב ASUS N75SF נייד) וכמה תוכנות הגנה וניקוי וגם כמה משחקים שמתי לב הרבה פעמים תוכניות קורסות לי עם זה הדפדפן של פיירפוקס או משחקים כמו PATH OF EXILE או KODI פשוט נסע ולא מגיב ואז רושם את ההודעה הרגילה של ווינדוס האם לחפש פתרון מקוון או לא לעשות כלום אין שגיאה מיוחדת. אשמח לעזרה ועצות מה יכולה להיות הבעיה אני כרגע שתי את הווינדוס לחיפוש עדכונים אבל כבר 3 שעות שהוא עדיין מחפש ולא מצא כלום לא יודע עם זה תקוע או סתם.

12. אתמול קניתי מסך LCD שטוח 19" שמחובר כרגע בחיבור D-SUB (לפחות עד שאני אקנה כבל DVI). כשכיביתי את המחשב בלילה הוא התכבה כרגיל (ההרדיסק והמאווררים הפסיקו לפעול), אבל הנורית של ההרדיסק והנורית של אחד הצורבים נדלקו (יש לי צורב נוסף והנורית שעליו לא נדלקה). הקשבתי למחשב הרבה זמן אבל ההרדיסק לא פעל וגם לא המאווררים. המחשב גם לא נכנס למצב SLEEP או HYBERNATE כי כשלחצתי ריסט או על הכפתורים במקלדת כלום לא קרה. ניסיתי גם לכבות אותו באמצעות לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ולא דרך הוינדוס ועדיין אותו דבר קורה. ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב והוא עדין נשאר מכובה עם הנורית של ההרדיסק ושל אחד הצורבים דלוקה. כשניסיתי להדליק אותו שוב הוא לא נדלק וכבר הייתי בטוח שהלוח אם או הספק נדפקו והלכתי ליש…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  13. Started by dot com,

התקנתי מחשב מחדש עם WIN ME ולא זוהה חיבור LPT1 אין שום סימני קריאה או שאלה.. והכל מותקן.. מה יכולה להיות הבעיה??? ומה לעשות???????

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by -JobNick-,

שלום, יש לי מחשב חדש אבל ממש חדש מפלני שבועיים מעבד של אינטל 3 ג'יגה עם מגה זכרון מטמון שעובד בבאס של 800 1024 מגה זכרון DDR2 שרץ בבאס 667 הרדיסק של 160 ג'יגה של היטאצי עם 8 מגה באפר שמחובר בSATA לוח אם של אינטל מדגם D102GGC2 עם כרטיס קול מסך ורשת מובנים (שבכולם אני משתמש) ועכשיו לבעיה עצמה,המחשב עושה ריסטרטים בעצמו שזה מאוד אבל מאוד מוזר. אני לא מצליח לראות סרט יותר מ20 דקות רצוף מבלי שהמחשב יעשה ריסטר בעבודת דסקטופ רגילה הכל בסדר חוץ מפעם אחת שהוא עשה לי ריסטר לגבי הריסטרים עצמם,כשאתה עושה ריסטר יזום למחשב הוא פשוט מאתחל את עצמו,כשהמחשב עושה לעצמ ריסטרט פיתאומי עשה כשהו מתחיל לעלות ההרדיסק עושה רעש של הפעלה ז"א כמו הרעש כאשר מפעילי את המחשב (רעש כזה של המנוע של ההרדיסק …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by dor_eli,

המארז שלי התחיל לרעוד אחרי שעשיתי לו חלון בדלת וככל שאני מאמץ את המחשב יותר ככה הוא רועד יותר עד שהוא מגיע למצב שאי אפשר לשמוע אותו יותר מישהו יודע מה גורם לזה??

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  16. בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים. אני יגדיר את התקיעות ככה כאשר אני צורב משהו ובזמן צריבה מפעיל סרט אז הסרט פועל בתקיעות כאילו אין לך קודקים ואז כל התמונה בקושי זזה.. אמרו לי לשנות ב Device Manage ושיניתי את כל ה IDE ATA שמסומנים בתמונה ל DMA.. אז זה עזר לי הכל עבד מצויין היה צורב לי דיסקים DVD ב 19 דקות ככה ובזמן הצריבה היתי יכול לראות סרטים והכל ועכשיו שוב אותה הבעיה חזרה והכל בדיוק כמו שהיה לפני רק שעכשיו בדקתי חשבתי אולי עוד פעם ההרד דיסק עבר למצב PIO אב לא הוא על DMA ויש את אותם התקיעות כמו פעם. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by SUB-ZIRO,

יש לי לוח אם של חברת MSI שהוא עובד ואחרי פרק זמן לא קצוב הוא נכבה בדקתי את המחשב פיזית וגיליתי שאחד מהקבלים שממוקמים ליד המעבד נפוח ויצא ממנו קמו קצף כזה וגם המייצבי מתח השחורים המרובעים רותחים לפי דעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שמייצבי המתח חמים מאוד היא בגלל שהקבל לא תקין אשמח לדעת אם התאוריה שלי נכונה חיפשתי את הרכיב הנ"ל באריה"ב אבל ללא תוצאות זה בעיה להסיג את החלקים האלה בארץ או שבכל חנות אני אוכל למצוא (כתוב על הקבל שהוא של 1800UF עם6.3 V ובשורה השניה כתוב MCZ) ? ועוד שאלה אחרונה במידה ומצאתי את הרכיב כדאי לקחת את זה להלחמה (בחנות שמלחימים רכיבים עדינים לא משנה כמה יעלה השאלה היא של כדאיות אגב האחריות כבר מזמן עברה) תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים מנהלים אם זה ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Kenny,

היי אנשים עכשיו קניתי GTX1070 חדש, הכרטיס מסך דורש 2 חיבורים של 8 פינים כל אחד. כרגע אני עם ספק כח של Corsair vx500w נראה שיש לו רק 2 חיבורים של PCI E - אחד של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים. האם יש דרך לחבר את הכרטיס מסך? מתאמים או משהו? או שאני חייב ספק כח חדש? (קיבלתי מתאים אבל זה 2X6 פינים ל 8 פינים בודד - וכמו שציינתי למעלה יש לי רק 1X6 פינים). אז.. אני דיי פסימי, אבל יש משהו שניתן לעשות או רק ספק חדש? תודה! עריכה: עכשיו גיליתי שיש 2 מולקס ל 8 פין. יפתור את הבעיה?

19. שלום לכם. כבר שאלתי בעבר איך לחבר את המחשב לטלוויזיה ועניתם לי שכבל DVI TO HDMI יתאים לי. עכשיו יש לי בעייה יש תמונה אבל אין סאונד! אני מחבר מהכרטיס קול שמובנה בלוח האם לקומפוננט או לכל חיבור אאודיו אחר שיש לי בטלוויזיה ואין סאונד! עכשיו למה בטלוויזיה יש שני חיבורי HDMI אחד הוא HDMI IN ואחר סתם HDMI חיברתי לשני.... אני נווב גמור בעיניין אבל (סליחה אם השאלה מפגרת) HDMI מעביר גם אאודיו? תעזרו בבקשה לוח אם ASUS NFORCE 730I כרטיס קול מובנה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by erezo,

לאחרונה גיליתי תקלה מוזרה בכל הדפדפנים ברשותי - פיירפוקס, IE, וגוגל כרום. אני נכנס ל youtube רוצה לצפות בסרטונים, הוא לא מאפשר לי לראות את התמונה במסך מלא, אלא רק כותב "לחץ ESC ליציאה ממסך מלא" אך במסך הרגיל מאפשר צפייה. התקלה מתרחשת בחלק גדול מהסרטונים ולא בכולם, ניסיתי למחוק מטמון דפדפן ו COOKIES ולעדכן את ה FLASH אך זה לא עזר, ניסיתי גם לבטל HTML 5 כמו שאומרים ב YOUTUBE עצמו אך זה עדיין לא עוזר. דוגמא לסרטון: תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by solet,

שלום לכולם, לפני 5 ימים רכשתי את המדפסת הנ"ל, שהיא גם סורק+פקס+מכונת צילום+מדפסת. על פניו , סבבה לגמרי. חיברתי אותה למחשב, התקנתי את הדיסק, סיימתי את ההתקנה, כביכול הכל טוב ויפה. מי שמכיר את התוכנה של HP יודע, שמותקנת במחשב תוכנה שנקראת HP SOLTION CENTER' שמרכזת בתוכה את כל הפעילות שהמדפסת המשולבת עושה. הבעיה שלי, היא שהתוכנה לא מצליחה לזהות את הסורק שמותקן. היא כן מצליחה לשלוח להדפסה, אבל את הסורק היא לא מזהה. פניתי אינספור פניות למוקד של HP , החלפתי מדפסת, החלפתי כבל USB (הם נמכרים בנפרד) פרמטתי את כל המחשב!!! ועדיין, אני מתקין הכל, אבל את הסורק המחשב לאט מזהה. התומכים אמרו לי שאולי, יש לי בעיה ביציאות USB שלי, שלא יוצא מהם מספיק מתח חשמלי שמגיע לסורק. מישהו שמע על בעיה…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by Kenny,

כל פעם שאני מפעיל את התוכנה זה כותב לי Undisabled refresh rate detected. stongly recommendated to restore previsious registry date. restore now? ונותן לי אפשרות של : כן \ לא מה שאני לא עושה , מה שאני לא מנסה לשנות שם , אני מפעיל את המחשב מחדש , וזה כותב לי שוב. אני משחק עם vsync on וכל המשחקים נעולים לי על 60fps עד לפני כמה ימים (לפני שהתקנתי מחדש את הדרייבר לכרטיס מסך) זה פעל בסדר גמור , והמשחקים היו פועלים לי על 85fps. ואל תגידו לי לבטל את ה vsync ' , כי יש לי מסך מעפאן , שב fps גבוה , רואים חתכים במסך , ורק vsync עוזר לי ... windows xp \ R9700pro \ amd2800 \ 1024mb crosair תודה.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  23. Started by eitan112,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב , הUSB שלי כאילו לא מזהה שום דבר וכשהוא מזהה יש בעיות ובסופו של דבר זה לא עובד או עובד לא טוב... אני חייב להשתמש ב USB במחשב שלי .. יש לי עכבר MX518 ומקלדת G15 שתיהם עם USB.. לא זוכר איך הכל התחיל אבל אני ייתן דוגמא.. הכנסי דיסקאונקי למחשב, לא קרה כלום ,כאילו לא הכנסתי שו USB למחשב... ניסיתי בפלטופ שאני כותב בו עכשיו (אין לי מקלדת במחשב הרגיל..) הכל עובד פיקסץץץ הוא קולט את הדיקאונקי ישר והכל טוב ויפה... עשיתי את ה כפתור ימני על המחשב שלי ניהול והסרתי את כל הUSB כביכול ריסט לUSB במחשב (פעם אמרו לי לעשות את זה פה) אבל זה לא עבבד , לא שינה כלום. שאני מכניס לדוגמא את העכבר למחשב אז פעמים זה קולט אותו ולפעמים לא. זה עושה ל בדרך כלל שגיאה עם סימ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by halo,

כיביתי את המחשב ולאחר כמה שעות שבאתי להדליק אותו המחשב עלה אבל הווינדווז נתקע עוד לפני עלייתו ממש בהתחלה הוא נתקע אז עשיתי ריסט ואז המחשה במקום לעשות ציפצופ רגיל של ה ביוס הוא עשה ציפצוף ארוך כזה ולא הראה כלום על המסך עשיתי איזה איזה כמה פעמים ובפעם ה שישית המחשב עלה בסדר אבל בווינדווז היה כתוב "המחשב שוחזר לאחר תקלה חמורה". דרך אגב החלפתי לוח אם לפני מספר שבועות אז הלוח חדש הצ'יפסטים של אינטל 865 מישהו יודע מה הבעיה?? :s05: תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by DjBlack,

יש לי צורב DVD של סמסונג ואני מנסה להתקין דרכו HALF LIFE2 אורגינל וזה כל הזמן מראה לי שגיאה וזה רק בצורב שלי וגם אני ניסיתי להכניס עותק אחר שהוא גם אורגינל רק בדיסק DVD והוא עושה אותה שגיעה עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לבדוק האם הצורב עובד בסדר או לנסות לשנות את ההגדרות שלו ? כי בפעם הראשונה שהתקנתי הוא עבד טוב ואחר כך כבר לא תודה על העזרה + עשיתי בדיקה דרך תוכנה DVDSPEED הנה התוצאות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.