תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי מחשב עם 3070TI ומעבד I5-13600K למעבד יש כרטיס גרפי משלו עד היום הכרטיס מסך (3070) היה נכנס לפעולה כאשר הייתי נכנס למשחקים או שהיה צריך מאמץ, בד"כ הכרטיס של המעבד היה עובד בסטנדרט משומה עכשיו הכרטיס מסך הגרפי עובד כל הזמן והאמת קצת מרעיש ומעצבן שלא משחקים ורק גולשים באינטרנט, לא יודע מה עשיתי בשביל שזה יקרה אבל אשמח לעזרה איך להחזיר למה שהיה תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני כרגע צריך לאפס את הביוס, אני לא רוצה סתם לגעת שלא ישרף לי הלוח, אז אני מבקש מכם הסברים בבקשה, תודה מכל הלב על כל העזרה, VL.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי בעיה פתחתי לפני שבוע ומשהו נושא לגבי הנורית hdd שהייתה עובדת קבוע והייתי שובר תראש כדי לגלות מה הבעיה אולי החוטים חשבתי הפוכים או שיש בעיה בלוח אבל היום גילתי שהצורב די וי די לא מקבל חשמל בכלל ואחרי שנתקתי אותו לגמרי הנורית התחילה לעבוד זה בכללי הבאתי תיאור לכל העניין עכשיו מה יכולה להיות הבעיה שהוא לא מקבל חשמל ? הצורב די חדש הצורב שלי הוא sony dw-q30a צורב חיה אין מה להגיד מעניין מה קרה לו פתאום בבקשה עזרה חברים ושבת שלום
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני חדש פה. אני צריך עזרה עם התקנת ווינדוס על ssd . אני שיניתי את ההגדרות בbios ואז התקנתי את הווינדוס דרך דיסק און קי. לאחר ההתקנה הווינדוס לא עולה וכל פעם מופיע שאין קובץ או דיסק אתחול. העניין הוא שאם אני מחבר את דיסק און רי עם ההתקנה של ווינדוס אז הווינדוס כן עולה. יש לציין שהפכתי את כל התפריט ביוס וגם החזרתי להגדרות ברירת מחדל ועדיין זה ככה. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 371 צפיות
-
-
יש לי וינדוווז XP :מה קורה שה HARDWARE לא מזהה את כרטיס הטלויזיה שהכנסתי התקנתי כבר את התוכנהוז הכנסתי את הHARDWARE וגם להיפך השאלה הגדולה :איך גורמים למחשב לזהות את הHARDWARE ?(אגב נכנסתי ל"מנג'ר דיווייס" ואין שם סימני אלה! זה פשוט לא מופיע שם!)
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי קרה קצר בזמן שהחחשב פעל - ועכשיו המחשב לא עובד... הוא פותח לי את החלון שבו אני בוחר את האם לעדכן משהו בביוס (כאשר אני בוחר באפשרות זו המחשב פשוט נתקע ואז ניתן לכבות אותו רק לאחר לחיצה ממושכת של 10 שניות) או שהאפשרות השניה היא להפעיל את הביוס הקודם - כאשר אני לוחץ על זה הוא מעלה מסך שחור ואז ניתקע או שבפעם השניה הוא נתן לי מסך שבו בחרתי שוונדוס יעלה באופן רגיל ואז עלה מסך שחור והוא שוב נתקע.... ניסיתי לנתק את המחשב מהמחשמל ולהחזיר - לא נפתרה הבעיה. מה לעשות?? אוףף איזה באסה זה...
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
ערב טוב.. בעת התקנת ווינדוס XP חדש, המחשב מציג את ההודעה בתמונה המצורפת. ניסיתי להחליף דיסק קשיח, והוא מראה את אותה ההודעה. מבקש, אם מישהו יודע, פענוח של מה שכתוב במסך הכחול... תודה און. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ידי נפלה על כמה זיכרונות ורציתי לדעת איך לשלב אותם בצורה הכי טובה באיזה מחשב ישן שיש לי. כרגע יש לי עם המחשב DDR400)2.5( 256MX8 ועכשיו יש לי גם זיכרון של 512 DDR/CL2.5 ועוד שלושה זיכרונות DDR CL2.5 266MHZ 256MB המחשב מריץ וינדוס XP ויש לי 4 סלוטים לזיכרון. אני יודע שלא מומלץ לערבב גדלים שונים של זיכרון וגם שXP קולט עד 1GB או 700ומשהו MB לכן אין טעם להכניס את הכל. מה אתם אומרים? ל
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אז ככה. קניתי עוד הארדיסק.. ואין לי עוד פלאג של חשמל לחבר אליו במארז. הכ. מסך, מצידו מחובר בשניים כאלה, ובחוברת כתוב שצריך שניים (If available).. הכרטיס מסך הוא XFX 7900GT , האם אתם ממליצים לנתק אחד ולחבר הארדיסק ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום , כשאני מחבר אוזניות לקידמת המארז לחור של האוזניות אחרי שאני מחבר האוזניות לא מזוהות . מה שניסיתי : 1. חיברתי תאוזניות למאחורה של המארז איפה שמחברים תרמקולים והאוזניות כן זוהו ועבדו . 2. עשיתי ריסטארט למחשב וחיברתי לקידמת המארז עדיין לא היו מזוהות . 3. החוט של האוזניות קצר זה למה אני צריך לחבר לקידמת המארז ולא למאחורה .
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר שאני גומר את השימושים שונים במחשב בלילה אני מכבה אותו בצורה רגילה וזהו, עכשיו הבעיה מתחילה באמצע הלילה המחשב נידלק לבד נותן ציפצופים ומיתכבה מה גורם לזה?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אתמול בלילה נסיתי לדחוס את הדיסק הקשיח (קליק ימני על הכונן ~> מאפיינים) ואחרי שראיתי כמה זמן זה יקח התייאשתי, לחצתי על ביטול וכביתי את המחשב. היום בבוקר קמתי, נסיתי להפעיל את המחשב ואיפשהו בפוסט הוא כותב לי bootMGR is compressed.. והאפשרות היחידה שיש לי שם היא ללחוץ על CTRL+ALT+DEL כדי לעשות ריסטרט. נסיתי לאפס את הביוס (load fail safe) ולא עזר.. מה אפשר לעשות.? תודה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר כבר 2 מסכים למחשב שלי אבל לא מצליח כלומר המחשב לא מזהה את המסך, זה אומר שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי ? או שיש בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, יש לי למחשב נייד של טושיבה, והיום המחשב התחיל להשתולל, בזמנים מסויימים, וזה מתחיל להיות אחוז גבוה מהזמן נראה כאילו כל הזמן נלחץ כפתור ה- enter, בהערכה ראשונית שלי חשבתי שזה וירוס, אבל לא הצלחתי להפעיל אנטיוירוס, ואף תוכנה אחרת. מסתבר שהוינדוס לא גיבה אותו לביצוע שחזור. ניסיתי להתקין עליו וינדוס חדש, ולפרמט את הדיסק, גם את זה לא הצלחתי לבצע. בסוף, הצלחתי להכניס דיסק ישן של אובונטו שיש אצלי, ולהתקין עליו את אובונטו, כשפתחתי את הטרמינל, התברר לי שהבעיה עדיין קיימת. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה שלו? תודה אביב
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, היום עשיתי ניקיון למחשב כמו כל מספר חודשים. הוצאתי את כל החלקים ניקיתי אותם, את המעבד וכל שאר הדברים.. אחרי שהחזרתי הכל המחשב לא עלה בכלל (לא היה POST), אז הוצאתי הכל והכנסתי חלק חלק עד שהכל עבד כמו שצריך והלוח ביצע POST. עכשיו הקטע המוזר הוא שהVista 32BIT לא עולה. אני מגיע למסך טעינה והמחשב עושה ריסט (אפילו לא רואים את הפס טעינה). ניסיתי לעשות repair עם הדיסק של הויסטה אבל ברגע שפס הטעינה של הקבצים מגיע לסוף הוא פשוט נתקע ולא ממשיך לשלב הבא.. ניסיתי להעלות את המחשב בSafe Mode אבל גם שם כשכל הקבצים נטענים המחשב פשוט נתקע... השתמשתי בLive CD של Gparted והוא דווקא עלה בלי שום בעיות. ובכונן הראשי שלי (WD 3200AAKS) הוא מצא שיש סקטורים פגומים. אז השאלה שלי בעצם…
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר סרט מדיסק(סרט שהורדתי) למחשב ומתישהו בממצע זה נעצר ורושם לי: לא יכול להעתיק את הקובץ ו: invaild ms-dos function/ מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ניתחתי קובץ MINIDUMP של מישהו וכל הקבצים שלו מסמנים(חוץ מאחד) על.... Probably caused by : ntoskrnl.exe מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור אותה...
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה ומעצבנת: לחיצה על כל מקש ממקשי האותיות והספרות שבמקלדת (אלחוטית של קומפק) מנמיכה את הווליום במערכת (ויסטה) וכמובן שזה מצב בלתי אפשרי. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול (SB 24 LIVE!) עם כל מה שמסביבו ללא שינוי. מישהו נתקל בתופעה כזו ויכול לעזור? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח מחשב נייח שנכבה לי כל הזמן, נכנסתי לביוס וראיתי שטמפרטורת מאוורר על 70 מעלות. החלפתי למאוורר מעבד חדש ועדיין לא עזר, גם הוספתי משחה טרמית. החלפתי ספק כוח לא עזר שמתץי מאווררי מארז חדשים ולא עזר מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות שהחיישן טמפרטורה שבלוח האם דפוק וצריך להחליף לוח? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בתוכנה ERD COMMANDER (סוג של מערכת הפעלה מדיסק ) אז חשבתי אולי אפשר להעתיק אותה על דיסק און קי ואז לעשות בוט מהדיסק או קיי אז כמה שאלות לי אליכם : 1 זה אפשרי לעשות BOOT מ דיסק או קיי ?? 2. אפשר לצרוב אימג' על דיסק און קיי 3. אם איפשר לצרוב אימג' על דיסק און קי אז אפשר איך אני יוצר BOOT על דיסק און קי? תודה והמשך יום מהנה...
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדי פעם המחשב מאט ללא סיבה, הסאונד מתעוות והוידאו מגמגם. זה קורה בעידכוני אנטיוירוס ובמשחקים כבדים. הרצתי את התוכנה S&M וכאשר היא מגיעה לבדיקת הדיסק התופעה מופיעה לכל אורך הבדיקה (ולדעתי גם מאריכה אותה). איך אוכל לדעת מה הבעיה בדיסק ואם אוכל לתקן אותו או שצריך להחליף? תודה מראש עריכה: הבדיקה לא מצאה בעיות, כמו גם WD Data Lifeguard Diagnostics הדיסק הקשיח הוא Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים של 720P ומעלה הצג של המסך ניהיה שחור לשנייה ונדלק ואז הסרט מתחיל לעבוד וכשאני יוצא מהסרט שוב זה חוזר על עצמו . לא מופיע לי שום שגיאה או משהו . כרטיס המסך שלי זה 570GTX והוא מעודכן . דרך אגב,כשהוצאתי את הכרטיס מהמחשב הבעיה לא קרתה,יכל ליהיות שזה בגלל שיש לי כרטיס מובנה על לוח האם ? בעבר פתחתי אשכול : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528647.0 וביצעתי פירמוט,לאחר הפירמוט הבעיה לא קרתה בכל הסירטונים ועכשיו שמתי לב שזה קורה לסירטונים בעלי P גבוהה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-